canım noldu doktora kontrole gidicektin 37 de değerlerin kaç olmuş şu an?
ya kızlar ben kasılmayı,sancıyı ,gaz sancısını ve bebeğin ağırlığından dolayı oluşan ağrıyı birbirinden ayıramıyorum,elimi karnımın üstüne koyuyorum hani toplanıyo kasılınca diyosunuz ya,benim karnım zaten hep sert,nasıl anlıyosunuz?çok yürürsem ya da yorulursam kasıklarımda ağrı oluyo ama öyle adet sancısı gibi değil,valla anlamadan açılma olcak ,doğurmaya ramak kalcam diye korkuyorumbelim falan da ağrımıyo hani doğum sancısı bele vurur derler,bu haftalarda hiç sancı ve kasılma olmaması da imkansız,rahim kendini hazırladığı için düzwensiz kasılmalar olur diyo nette,ama ben neyin ne olduğunu anlamıyorum
ya kızlar ben kasılmayı,sancıyı ,gaz sancısını ve bebeğin ağırlığından dolayı oluşan ağrıyı birbirinden ayıramıyorum,elimi karnımın üstüne koyuyorum hani toplanıyo kasılınca diyosunuz ya,benim karnım zaten hep sert,nasıl anlıyosunuz?çok yürürsem ya da yorulursam kasıklarımda ağrı oluyo ama öyle adet sancısı gibi değil,valla anlamadan açılma olcak ,doğurmaya ramak kalcam diye korkuyorumbelim falan da ağrımıyo hani doğum sancısı bele vurur derler,bu haftalarda hiç sancı ve kasılma olmaması da imkansız,rahim kendini hazırladığı için düzwensiz kasılmalar olur diyo nette,ama ben neyin ne olduğunu anlamıyorum
aynı beni tarif ediyorsun canım
kızlar merhaba, ya benimde kızım hep sağ tarafta toplanıyor, o tarafım çok sert ama öyle ağrı falan olmuyor, sizce bu kasılmamıdır? bende anlamıyorum hiç, ama ağrım sızımda olmuyor yani..
LOLYPOP canım cevap için teşekkürler..İnşAllah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız..
bende çok iyi anlayamıyorum
ama nst de kontrol ettiğim kadarıyla yazıyorum
o toplanmalr kasılma fakat düzensiz ve az olduğu zaman
önemsiz ama bu kasılmalr 34-35. haftalarda oluyorsa dr
gitmekte fayda var benm 35.haftada çıktığında dr önemsedi
ve istirahat verdi şuanda aynı kasılmar oluyor ama müdahale
etmiyor sancı ise kasılmayla birlikte sanki idrar sıkışmış gibi
olup geçiyor doktorum bunlarla birlikte sol göğsünün altıda
sertleşirse bu daha önemli önmli dedi bundan sonrası için
umarım faydası olur tabi bunlar benm hissettiklerim ve yaşadıklarım
27 martta 37. hafta randevum var canım,o zaman tahlil de yapılcak,şu anda değerlerim kaç bilmiorum,en son 2 martta tahlil yapıldı,ilaca devam ediyorum işte,ellerim ayaklarım kaşınmadığına göre artış yok heralde ilaçtan dolayı,gidince görücem,ilacı gastroentoloji ve genel cerrahi yazabiliyomuş devletin ödemesi için,eczaneye sordum bugün,27 marta kadar ilacım bitmesin diye 4 yerine 3 doz almaya başladım,bi ilaç için hastaneye gitmek istemiyorum,daha 36. haftamdayım canım
Günaydınlarr
aynı durum bendede var bi diyorum 2hafta var çok az
bi diyorum off daha çok var nasıl geçicek zaman
bazen hemen doğsun istiyorum çok merak ediyorum
bazende yok yok beklesin ne kadar beklerse o kdar iyi
ama beklersede kilosu fazla olursa ya doğuramazsam
bir sürü çelişki içerisindeyim
akşam kasılmalrım ve sancılarım oldu duşa falan girdim
yattım ha doğdu ha doğcak derken sabah olmuş
böyle hergün doğarmı diye beklemekte zor
günaydıııııın
bugün yine erkenciyim ben.dün kontrolümüz vardı.bebeğim 2300 g olmuş:)kan testi sonuçlarımı ve nst sonuçlarımı da beğendi.sadece 4haftam kaldı kızlar inanamıyorum...4hafta sonra minik bebeğim kollarımda olacak inşallah:)
Günaydınlarr
bana göre daha 1 ay var ama 34 içindeyim dediğimde oo yaklaşmış diyolar kız erken gelir hiç 1 ay var deme diyolar bu sefer beni dediğin gibi çelişkiye düşürüyolar
diyorum kızıma bende bebeğim sen geleceğin zamanı bilirsin ona göre gel
Günaydın.. maşallah bebişeaz kaldı bebişler gelio birer birer :)
aynen canım ya bide kasılma,sancı,gaz sıkşması hangisi ne ayırdedemeyince acaba doğururmuyum diye bekliyoruz öyle... sağlıkla gelsinlerde inş az kalmış ama 2 hafta geçiverir sen mrk etme
Günaydınn
melihdora bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim
hepsi sağlıklı olsun bebişlerimizin 4 hafta az bi zaman gibi gözüküyor ama bana çok gibide geliyor sanki garip geliyor sanki ben hiç doğurmayacakmışım leylekler getircekmiş gibide geliyor bu ne çelişkidir Allah ım :)
Günaydınlarr
gözün aydın allah analı babalı buyutsun maşallah bebeginedekızlar merhaba..
En son pazartesi günü hastaneye yattığımı yazmıştım,
Aynı gece minik yavrumu doğurdum.
34+6da olmasına rağmen durumu gayet iyi. 2600gr 47cm.
Doğar doğmaz kuveze alındı ve 4gündür hala kuvezde. Ben de hastanede konaklıyorum haliyle. Çünkü yanına sadece ben girebiliyorum o da emzirmek için. Onun dışında aileden kimse babası bile göremedi daha.
Bugün sonunda doktorumuz durumunun iyi olduğunu ve pazar günü taburcu olabileceğimizi söyledi. Bi aksilik olmazsa tabii inşallah.
Kızlar doğum normal oldu. Hastaneye geldiğimde açıklık 5cm ydi. Gece8cm ye çıktı ve suyun patlatılmasıyla doğum gerçekleşti. Kasılmalari sakın hafife almayın derim..
Minik şeftalim o kadar tatlı ki ve onu kucağıma aldığımda yaşadıklarım.. Allah hepinize nasib etsin bu güzel duyguyu. Herkese kolaylıklar diliyorum. Malum cok sık giremeyeceğim artık. Kendinize cok iyi bakın...
ahsenimm nerde oturuyordun sen canım .. vde oturmak kadar sıkıcı bişi yok hele yalnız yalnız neyse az kaldı bebekler glince baya bi yogunlugumuz olacak sonrasında da iş hayatı falan filan derken bu skıntılı donemler geride kalacakçok sıkıldım havada çok soğuk dışarıyada çıkamıyorum üff sizler evde ne yapıyorsunuz her gün aynı biyerde sıkılıyo insan hayırlısıyla bebişlerimiz bi gelse meşgalemiz olur benim büyük kız da okula gidince tek kalıyorum tv dede bişey yok burada iyice sakinledi sayfalar zorla ilerliyo
maşallah bebegineDr dan geldik dün kanamam oldu dikişi zorlamış...plasenta yaslanmış suyu azalmış suanda 35+2 2650 olmuş ve bomba geliyor ...21 Mart 2012 dünyaya gelicek kelebeğim....karmaşık duygular içindeyim ....allahıma şükürler olsun....
bence gerçek kasılma degil bende de çok oluyordu o durum doktoruma sordum kasılma tek tarafta olmazmış butun karnın taş gibi oluyormuş gerçek dogum sancısında ve agrı oluyormus... tabi gen gozlemekte fayda var bebimkızlar merhaba, ya benimde kızım hep sağ tarafta toplanıyor, o tarafım çok sert ama öyle ağrı falan olmuyor, sizce bu kasılmamıdır? bende anlamıyorum hiç, ama ağrım sızımda olmuyor yani..
LOLYPOP canım cevap için teşekkürler..İnşAllah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız..
sevindim herşeyin yolunda olmasına cnm geçmişler olsunselam nisan anneleri , bugün az kalsın doğuruyordum :))) şaka bi yana eve yeni geldim kontrolumuz çok güzel geçti sonra nst ye girince çok sık kasılmalar olduğunu gördük, doktor gözlem amaçlı yatış yaptırdı serum yedim üstüneşimdi evdeyiz şükür oğluş beklesin biraz daha, ama gelseydi doktor karışmıycaktı yinede bir hafta daha kalsa iyi olur dedi ) bebişimzn gelişimi iyi, bu arada bu kasılma dedikleri olay ne garip karnın sertleşmesi sadece:S
günaydıııııın
bugün yine erkenciyim ben.dün kontrolümüz vardı.bebeğim 2300 g olmuş:)kan testi sonuçlarımı ve nst sonuçlarımı da beğendi.sadece 4haftam kaldı kızlar inanamıyorum...4hafta sonra minik bebeğim kollarımda olacak inşallah:)
evet ya akşamkiler baya sancıydı ama farklıydı
bunların olmasıda iyiymiş normal doğumu kolaylatırımış
zaman geçmiyo gibi geliyo ama dönüp baktığımızda
ne kadar hızlı geçtiğini de anlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?