2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım noldu doktora kontrole gidicektin 37 de değerlerin kaç olmuş şu an?

27 martta 37. hafta randevum var canım,o zaman tahlil de yapılcak,şu anda değerlerim kaç bilmiorum,en son 2 martta tahlil yapıldı,ilaca devam ediyorum işte,ellerim ayaklarım kaşınmadığına göre artış yok heralde ilaçtan dolayı,gidince görücem,ilacı gastroentoloji ve genel cerrahi yazabiliyomuş devletin ödemesi için,eczaneye sordum bugün,27 marta kadar ilacım bitmesin diye 4 yerine 3 doz almaya başladım,bi ilaç için hastaneye gitmek istemiyorum,daha 36. haftamdayım canım

ya kızlar ben kasılmayı,sancıyı ,gaz sancısını ve bebeğin ağırlığından dolayı oluşan ağrıyı birbirinden ayıramıyorum,elimi karnımın üstüne koyuyorum hani toplanıyo kasılınca diyosunuz ya,benim karnım zaten hep sert,nasıl anlıyosunuz?çok yürürsem ya da yorulursam kasıklarımda ağrı oluyo ama öyle adet sancısı gibi değil,valla anlamadan açılma olcak ,doğurmaya ramak kalcam diye korkuyorum belim falan da ağrımıyo hani doğum sancısı bele vurur derler,bu haftalarda hiç sancı ve kasılma olmaması da imkansız,rahim kendini hazırladığı için düzwensiz kasılmalar olur diyo nette,ama ben neyin ne olduğunu anlamıyorum

aynı beni tarif ediyorsun canım

kızlar merhaba, ya benimde kızım hep sağ tarafta toplanıyor, o tarafım çok sert ama öyle ağrı falan olmuyor, sizce bu kasılmamıdır? bende anlamıyorum hiç, ama ağrım sızımda olmuyor yani..

LOLYPOP canım cevap için teşekkürler..İnşAllah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız..

aynı beni tarif ediyorsun canım

bende çok iyi anlayamıyorum
ama nst de kontrol ettiğim kadarıyla yazıyorum
o toplanmalr kasılma fakat düzensiz ve az olduğu zaman
önemsiz ama bu kasılmalr 34-35. haftalarda oluyorsa dr
gitmekte fayda var benm 35.haftada çıktığında dr önemsedi
ve istirahat verdi şuanda aynı kasılmar oluyor ama müdahale
etmiyor sancı ise kasılmayla birlikte sanki idrar sıkışmış gibi
olup geçiyor doktorum bunlarla birlikte sol göğsünün altıda
sertleşirse bu daha önemli önmli dedi bundan sonrası için
umarım faydası olur tabi bunlar benm hissettiklerim ve yaşadıklarım

canım saol cevabın için..benim genelde hep oluyor yani bebek hep sağ tarafımda duruyor..sola yatınca alttanda hissediyorum tepikleri ama genelde sağ tarafımda duruyor hep..

valla ben yazsam ancak bu kadar anlatabilirdim heralde ..bende tüm ağrıları biribirine karıştırdım ne? neyin ağrısı ? korkmalımıyım ?normalmi ?doğurcammı ? daaha da birsürü soru oluşuyo aklımda ödüm kopuyoo benimde açılmam olacak doğuma ramak kalacak diyee..tecrübesizlik ne kadar zorrr

selam nisan anneleri , bugün az kalsın doğuruyordum :))) şaka bi yana eve yeni geldim kontrolumuz çok güzel geçti sonra nst ye girince çok sık kasılmalar olduğunu gördük, doktor gözlem amaçlı yatış yaptırdı serum yedim üstüne şimdi evdeyiz şükür oğluş beklesin biraz daha, ama gelseydi doktor karışmıycaktı yinede bir hafta daha kalsa iyi olur dedi) bebişimzn gelişimi iyi, bu arada bu kasılma dedikleri olay ne garip karnın sertleşmesi sadece:S

anladım canım benim daha bi hafta olmadı haplara başlayalı kaşıntım var ama eskisi kadar şiddetli değil

günaydıııııın
bugün yine erkenciyim ben.dün kontrolümüz vardı.bebeğim 2300 g olmuş:)kan testi sonuçlarımı ve nst sonuçlarımı da beğendi.sadece 4haftam kaldı kızlar inanamıyorum...4hafta sonra minik bebeğim kollarımda olacak inşallah:)

Günaydınn

melihdora bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim
hepsi sağlıklı olsun bebişlerimizin 4 hafta az bi zaman gibi gözüküyor ama bana çok gibide geliyor sanki garip geliyor sanki ben hiç doğurmayacakmışım leylekler getircekmiş gibide geliyor bu ne çelişkidir Allah ım :)

Günaydınlarr

aynı durum bendede var bi diyorum 2hafta var çok az
bi diyorum off daha çok var nasıl geçicek zaman
bazen hemen doğsun istiyorum çok merak ediyorum
bazende yok yok beklesin ne kadar beklerse o kdar iyi
ama beklersede kilosu fazla olursa ya doğuramazsam
bir sürü çelişki içerisindeyim
akşam kasılmalrım ve sancılarım oldu duşa falan girdim
yattım ha doğdu ha doğcak derken sabah olmuş
böyle hergün doğarmı diye beklemekte zor

bana göre daha 1 ay var ama 34 içindeyim dediğimde oo yaklaşmış diyolar kız erken gelir hiç 1 ay var deme diyolar bu sefer beni dediğin gibi çelişkiye düşürüyolar
diyorum kızıma bende bebeğim sen geleceğin zamanı bilirsin ona göre gel

Günaydın.. maşallah bebişe az kaldı bebişler gelio birer birer :)

aynen canım ya bide kasılma,sancı,gaz sıkşması hangisi ne ayırdedemeyince acaba doğururmuyum diye bekliyoruz öyle... sağlıkla gelsinlerde inş az kalmış ama 2 hafta geçiverir sen mrk etme

hayırlısıyla kucağımıza bi alsak
bende diyorum hvalar güzel olunca gelir benm kzım
işini bilir diyorum bakalım artık haftaya kadar bi aksilik
olmazsa çatı muayenemiz var o zman belli olacak
ne zman geleceği

evet ya akşamkiler baya sancıydı ama farklıydı
bunların olmasıda iyiymiş normal doğumu kolaylatırımış
zaman geçmiyo gibi geliyo ama dönüp baktığımızda
ne kadar hızlı geçtiğini de anlıyoruz

inşallah hepsi sağlıklı olsun miniklerimizin.hafta olarak hesaplamak işime geliyor:)gün olarak bakınca daha çokmuş gibi geliyor bana:)getirsin artık leylekler.doğsun da sevelim bebeklerimizi:)

ayyy cnm senin iyice az kalmıış.normal doğum isteyince tabi her an gelme riski de var.ama ne güzel bi sürpriz yapıp gelse:)hayırlısı ne zamansa o zaman doğsun inşallah bebeklerimiz.ben sezaryen istiyorum ama önce gelmeye kalkmaz inşallah bebekim:)

Günaydın Kızlar Dün Misafirlerim vardı çok bakamadım buraya evde birileri olması harika 7/24 misafir kabul edebilirim

gözün aydın allah analı babalı buyutsun maşallah bebeginede doğumda ne guzel normal olmuş
ahsenimm nerde oturuyordun sen canım .. vde oturmak kadar sıkıcı bişi yok hele yalnız yalnız neyse az kaldı bebekler glince baya bi yogunlugumuz olacak sonrasında da iş hayatı falan filan derken bu skıntılı donemler geride kalacak
maşallah bebegine uy çok az zamanın kalmış hadi hayırlısı olsun cnm guzel dogumlar diliyorum saglıkla bebegini kucagına
bence gerçek kasılma degil bende de çok oluyordu o durum doktoruma sordum kasılma tek tarafta olmazmış butun karnın taş gibi oluyormuş gerçek dogum sancısında ve agrı oluyormus... tabi gen gozlemekte fayda var bebim
sevindim herşeyin yolunda olmasına cnm geçmişler olsun

maşallah bebişine ... hala hayal gibi geliyor dimi aynen banada sanırım dogup kucagıma aldıgımda bile bu benım mı diyerek ınanamayacagım D:

öyle gerçeken canım herkes soruyo 9 ayın geçmesi zor mu diye ama anlamadan geçiyomuş hakkaten (bazen zorlukar yaşansada)... önceden banada çok uzun gelirdi aman 9 ay bekliyosun fln die ama öyle değilmişşş şimdi de sabırsızlanıyoruz artık doğsa artık deyip duruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…