2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Bugün üst kattaki komşum doğum yapıyor belki şuan doğdu yada doğuyor.
onu duyunca heyecanladım ve bugün çok duygusal günümdeyim hep ağlayasım var
işyerinde olmasam evde olsam durup durup ağlayacağım heralde

evet cnm hala hayal gibi.ben hareketlerini hissedene kadar hiç inanamıyordum.ondan sonra yavaş yavaş alıştım bu fikre:)şimdi de sadece 4 hafta sonra kollarımda olacak inşallah bebeğim.Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah:)

tatlm çok duygusal oluyor insan son günlerde sanırım.ben de televizyonda falan yeni doğmuş bir bebek göreyim gözlerim doluyor hemen:)komşun sağlıkla dünyaya getirir inşallah bebeğini

Kasılmaları anlamıyoruz gerçi ama sizde hangisi oluyor
benim iki çeşit belime ve böbreklerime vuruyo sanki boşluklarıma
sizlerde nerelere oluyor kıyaslama yapiim bari :)

amin cnm inş

B
Kasılmaları anlamıyoruz gerçi ama sizde hangisi oluyor
benim iki çeşit belime ve böbreklerime vuruyo sanki boşluklarıma
sizlerde nerelere oluyor kıyaslama yapiim bari :)

Walla ben de anlamamistim ama 24. Haftdan beri kasiliyormusum. Karnim tas gibi oluyor, oyle davul gibi geriliyor sanki yemekten catlayacakmisim gibi bir aci ;( buna kasilma denirmis ama ben her gun boyleyim sık sık kasiliyorum, acikcasi gercek rogm sancisini ayirt edemezssem diye korkuyorum ama annem onu ayirt etmemen mummkun dgil diyo ok siddetli olurmus

Selam kizlar nasilsiniz bakalim.ya bende kasilma degilde gaz sancisi gibi sanci giriyo karnima.acaba diyorm yalanci dogum sancilarimi bunlar.kasilma dediginiz sey olmadi henuz bende.yada oluyosa ben anlamiyorm

Selam kizlar nasilsiniz bakalim.ya bende kasilma degilde gaz sancisi gibi sanci giriyo karnima.acaba diyorm yalanci dogum sancilarimi bunlar.kasilma dediginiz sey olmadi henuz bende.yada oluyosa ben anlamiyorm

iyiyiz canım sen nasılsın?
valla herkeste aynı sorun ya anlamıyorsam
ya geç kalırsam vs vs ama olsa kesin
hissedersin diye tahmin ediyorum
çünkü karnın baya sertleşiyo

selam güzel bayanlar ve tabi tatlı bebişleri :)

gece 20-25 dakikada bir bölünen uykuma karşı direnmeyip bütün geceyi bazen kitapla bazen pc ile bazen de oflayıp puflayarak geçirdiğim için, sabah 7de zoraki daldığım uykudan yeni uyandım. sersem gibiyim resmen, bu mide yanması ne menem bişeymiş arkadaş ya, midem yanıyor, boğazıma dayanınca midem bulanıyor, yerimden doğrulmaya çalışmak bi dert, uykum da var aman yarabbi.. zor bi geceydi..

geçen salı randevumuz vardı, sonrasında yoğunluktan yazamadım buraya. kızım 2300gr, 45cm olmuş her şeyimiz normalmiş çok şükür.. hareketlerini sordu, kızım 5 dakikalık ultrason muayenesnde 4 kez tekme atarak kendisi cevapladı doktorun sorusunu.. doktorum 20 gün sonrasına, 4 nisana randevu verdi. hala sık randevulara geçmedik, doğurmadan gidersem iyi yani.. :26: bu sefer nst'ye alır diye düşünüyorken, nst'yi de çatı muayenesini de 4 nisana bıraktı. artık vardır bi bildiği diyorum, hayırlısı..

geçen hafta kızımın bütün ihtiyaçlarını almıştık, beşiğimiz de eve geldi, hepsinin yıkanıp ütülenmesi kaldı. bi tek çantamız eksikti, dün gece netten onu da ayarladık çok şükür..

herkes kasılmaları anlayamamaktan şikayetçi okuduğum kadarıyla şu ara.. benim yaşadığım tek şey kasılma olunca sanırım ayırt etmesi zor olmayacak. karnım sertleşince direk kasıldı diyorum. zaten onun dışında ne sancı ne bel ağrısı ne de başka bişey oldu şu ana kadar.. normal mi bilmiyorum ama..:44: normal doğum istiyorum kesin olarak ama kızım sanki miadını dolduracak, hiç gelmeye niyeti olmayacak ve sezaryen olacakmış gibi geliyor..

Allah herkese hayırlı, kolay ve hayal ettiği gibi doğumlar nasip etsin..
bu arada kaburgalarımı tekmeleyen kızımın hepinizin bebişine selamı varmış

Kizlar arasim dogdu, tostopik, iyiki doktorumu dinlemisim vakum gerekebilirmis yoksa, kolestazdan dolayi lokal anestezi sezo olduk, ama bayiltildim oksidasyonla,doktorunuzu dinleyin derim, aşık oldum sanirim ikinci kez ama en buyuk heyecanla, ogluma allah hepimizin yavrularini bize bagslasin saglikli hayirlisiyla, torba koydular karnim indi, eski halime döndum bile, 30 kilo almama ragmen,öpuyorum hepinizi yazicam yine telden giriyorum.

migi sen bu ursofalk u kullanmaya başladıktan ne kadar sonra geçti kaşıntıların ?

ben bir hafta oldu kullanmaya başlayalı. evet diyorum bu gün geçti bi gün geçiyor ertesi gün yine kaşınıyo ellerim bacaklarım.
sence etkisini göstermedi mi yoksa benim değerlerim düşmek yerine yükseliyor mu korkuyorum ya

zor günler gerçekten hele geceler ayrı bi işkence ama napalım az kaldı diyip avunuyoruz
bebeşine kocamn bi mşlh diyorum eksiklerin bitmeside rahatlatmıştır sizi
Amin hepimizin istediği bir doğum olsun ağrısız sızısız
bizden de selam olsun

oyy canımm hayırlı olsun bebeğin uzun ömürlü olsun güzel günler görsün inşallahh

kolestaz yüzünden kabus dolu günler geçiriyorum bende ya bi şey olursa ya değerlerim düşmezse diye

ne güzel Allah analı babalı büyütsün canım
darısı başımıza inş.
kaç haftalık doğdu kaç kg boyu ne kadar

selam canım ne guzel anlatmıssın duygularını allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin yavrunu benden de selamlar bebişine

Nazarımmmmmmmmmmmmmmmm bebegimm gozun aydın canım benım yaa herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim allah analı babalı büyütsün epidural sezeryan mı oldun tatlım ? Torba dediğin olay nedir detayları sonra anlatırsın çok ama çok sevindim allah uzun omurler saglıklı mutlu bir omur versin inş kuzuna darısı başımızaa

Gözün aydın canım, Allah bağışlasın. Yavrunla birlikte mutlu sağlıklı bir ömür dilerim

Hiç halim yok bugünlerde, doğuracak enerjim bile yok niye böyle oldum. İyi besleniyorum ama az uyuyorum belki ondandır. Eksiklerim var onları tamamlayacak güç yok, daha banyo eşyaları, kozmetik eşyalarımız alınacak ama yerimden kalkmak istemiyorum

bende aynı oleyim cnm son ayda halsizlik olabiliyormuş

Eksiklerim varken doğurmaktan korkuyorum, belli olmuyor ki sanki herkes gününden önce doğuracak gibi, benim SAT a göre 25 nisan ultrasona göre 19 nisan ama yine de erken de gelebilir hiç belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…