tatlm çok duygusal oluyor insan son günlerde sanırım.ben de televizyonda falan yeni doğmuş bir bebek göreyim gözlerim doluyor hemen:)komşun sağlıkla dünyaya getirir inşallah bebeğiniBugün üst kattaki komşum doğum yapıyor belki şuan doğdu yada doğuyor.
onu duyunca heyecanladım ve bugün çok duygusal günümdeyim hep ağlayasım var
işyerinde olmasam evde olsam durup durup ağlayacağım heralde
evet cnm hala hayal gibi.ben hareketlerini hissedene kadar hiç inanamıyordum.ondan sonra yavaş yavaş alıştım bu fikre:)şimdi de sadece 4 hafta sonra kollarımda olacak inşallah bebeğim.Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah:)
Kasılmaları anlamıyoruz gerçi ama sizde hangisi oluyor
benim iki çeşit belime ve böbreklerime vuruyo sanki boşluklarıma
sizlerde nerelere oluyor kıyaslama yapiim bari :)
Selam kizlar nasilsiniz bakalim.ya bende kasilma degilde gaz sancisi gibi sanci giriyo karnima.acaba diyorm yalanci dogum sancilarimi bunlar.kasilma dediginiz sey olmadi henuz bende.yada oluyosa ben anlamiyorm
selam güzel bayanlar ve tabi tatlı bebişleri :)
gece 20-25 dakikada bir bölünen uykuma karşı direnmeyip bütün geceyi bazen kitapla bazen pc ile bazen de oflayıp puflayarak geçirdiğim için, sabah 7de zoraki daldığım uykudan yeni uyandım. sersem gibiyim resmen, bu mide yanması ne menem bişeymiş arkadaş ya, midem yanıyor, boğazıma dayanınca midem bulanıyor, yerimden doğrulmaya çalışmak bi dert, uykum da var aman yarabbi.. zor bi geceydi..
geçen salı randevumuz vardı, sonrasında yoğunluktan yazamadım buraya. kızım 2300gr, 45cm olmuşher şeyimiz normalmiş çok şükür.. hareketlerini sordu, kızım 5 dakikalık ultrason muayenesnde 4 kez tekme atarak kendisi cevapladı doktorun sorusunu.. doktorum 20 gün sonrasına, 4 nisana randevu verdi. hala sık randevulara geçmedik, doğurmadan gidersem iyi yani.. :26: bu sefer nst'ye alır diye düşünüyorken, nst'yi de çatı muayenesini de 4 nisana bıraktı. artık vardır bi bildiği diyorum, hayırlısı..
geçen hafta kızımın bütün ihtiyaçlarını almıştık, beşiğimiz de eve geldi, hepsinin yıkanıp ütülenmesi kaldı. bi tek çantamız eksikti, dün gece netten onu da ayarladık çok şükür..
herkes kasılmaları anlayamamaktan şikayetçi okuduğum kadarıyla şu ara.. benim yaşadığım tek şey kasılma olunca sanırım ayırt etmesi zor olmayacak. karnım sertleşince direk kasıldı diyorum. zaten onun dışında ne sancı ne bel ağrısı ne de başka bişey oldu şu ana kadar.. normal mi bilmiyorum ama..:44: normal doğum istiyorum kesin olarak ama kızım sanki miadını dolduracak, hiç gelmeye niyeti olmayacak ve sezaryen olacakmış gibi geliyor..
Allah herkese hayırlı, kolay ve hayal ettiği gibi doğumlar nasip etsin..
bu arada kaburgalarımı tekmeleyen kızımın hepinizin bebişine selamı varmış
Kizlar arasim dogdu, tostopik, iyiki doktorumu dinlemisim vakum gerekebilirmis yoksa, kolestazdan dolayi lokal anestezi sezo olduk, ama bayiltildim oksidasyonla,doktorunuzu dinleyin derim, aşık oldum sanirim ikinci kez ama en buyuk heyecanla, ogluma allah hepimizin yavrularini bize bagslasin saglikli hayirlisiyla, torba koydular karnim indi, eski halime döndum bile, 30 kilo almama ragmen,öpuyorum hepinizi yazicam yine telden giriyorum.
Kizlar arasim dogdu, tostopik, iyiki doktorumu dinlemisim vakum gerekebilirmis yoksa, kolestazdan dolayi lokal anestezi sezo olduk, ama bayiltildim oksidasyonla,doktorunuzu dinleyin derim, aşık oldum sanirim ikinci kez ama en buyuk heyecanla, ogluma allah hepimizin yavrularini bize bagslasin saglikli hayirlisiyla, torba koydular karnim indi, eski halime döndum bile, 30 kilo almama ragmen,öpuyorum hepinizi yazicam yine telden giriyorum.
selam canım ne guzel anlatmıssın duygularını allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin yavrunu benden de selamlar bebişine
selam güzel bayanlar ve tabi tatlı bebişleri :)
gece 20-25 dakikada bir bölünen uykuma karşı direnmeyip bütün geceyi bazen kitapla bazen pc ile bazen de oflayıp puflayarak geçirdiğim için, sabah 7de zoraki daldığım uykudan yeni uyandım. sersem gibiyim resmen, bu mide yanması ne menem bişeymiş arkadaş ya, midem yanıyor, boğazıma dayanınca midem bulanıyor, yerimden doğrulmaya çalışmak bi dert, uykum da var aman yarabbi.. zor bi geceydi..
geçen salı randevumuz vardı, sonrasında yoğunluktan yazamadım buraya. kızım 2300gr, 45cm olmuşher şeyimiz normalmiş çok şükür.. hareketlerini sordu, kızım 5 dakikalık ultrason muayenesnde 4 kez tekme atarak kendisi cevapladı doktorun sorusunu.. doktorum 20 gün sonrasına, 4 nisana randevu verdi. hala sık randevulara geçmedik, doğurmadan gidersem iyi yani.. :26: bu sefer nst'ye alır diye düşünüyorken, nst'yi de çatı muayenesini de 4 nisana bıraktı. artık vardır bi bildiği diyorum, hayırlısı..
geçen hafta kızımın bütün ihtiyaçlarını almıştık, beşiğimiz de eve geldi, hepsinin yıkanıp ütülenmesi kaldı. bi tek çantamız eksikti, dün gece netten onu da ayarladık çok şükür..
herkes kasılmaları anlayamamaktan şikayetçi okuduğum kadarıyla şu ara.. benim yaşadığım tek şey kasılma olunca sanırım ayırt etmesi zor olmayacak. karnım sertleşince direk kasıldı diyorum. zaten onun dışında ne sancı ne bel ağrısı ne de başka bişey oldu şu ana kadar.. normal mi bilmiyorum ama..:44: normal doğum istiyorum kesin olarak ama kızım sanki miadını dolduracak, hiç gelmeye niyeti olmayacak ve sezaryen olacakmış gibi geliyor..
Allah herkese hayırlı, kolay ve hayal ettiği gibi doğumlar nasip etsin..
bu arada kaburgalarımı tekmeleyen kızımın hepinizin bebişine selamı varmış
Gözün aydın canım, Allah bağışlasın. Yavrunla birlikte mutlu sağlıklı bir ömür dilerimKizlar arasim dogdu, tostopik, iyiki doktorumu dinlemisim vakum gerekebilirmis yoksa, kolestazdan dolayi lokal anestezi sezo olduk, ama bayiltildim oksidasyonla,doktorunuzu dinleyin derim, aşık oldum sanirim ikinci kez ama en buyuk heyecanla, ogluma allah hepimizin yavrularini bize bagslasin saglikli hayirlisiyla, torba koydular karnim indi, eski halime döndum bile, 30 kilo almama ragmen,öpuyorum hepinizi yazicam yine telden giriyorum.
Hiç halim yok bugünlerde, doğuracak enerjim bile yok niye böyle oldum. İyi besleniyorum ama az uyuyorum belki ondandır. Eksiklerim var onları tamamlayacak güç yok, daha banyo eşyaları, kozmetik eşyalarımız alınacak ama yerimden kalkmak istemiyorum
ne güzel Allah analı babalı büyütsün canım
darısı başımıza inş.
kaç haftalık doğdu kaç kg boyu ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?