Kizlar arasim dogdu, tostopik, iyiki doktorumu dinlemisim vakum gerekebilirmis yoksa, kolestazdan dolayi lokal anestezi sezo olduk, ama bayiltildim oksidasyonla,doktorunuzu dinleyin derim, aşık oldum sanirim ikinci kez ama en buyuk heyecanla, ogluma allah hepimizin yavrularini bize bagslasin saglikli hayirlisiyla, torba koydular karnim indi, eski halime döndum bile, 30 kilo almama ragmen,öpuyorum hepinizi yazicam yine telden giriyorum.
Eksiklerim varken doğurmaktan korkuyorum, belli olmuyor ki sanki herkes gününden önce doğuracak gibi, benim SAT a göre 25 nisan ultrasona göre 19 nisan ama yine de erken de gelebilir hiç belli olmaz
Canim aynen benimde daha eksikler var.korkuyorm valla buraya girip doguranlari gorunce.kiyafet isi tamamda yikama,utuleme vs onlar kaldi.hastane cantamida hazirlamadm daha.bu haftabasi kesin hazirlicam.bide bez sampuan ped onlar kaldi.almadm daha.senin ne eksiklerin vardi??bi bitseydi hazirliklar kafamizda rahat ederdi.dusun dusun stres yapiyo insana
Kizlar arasim dogdu, tostopik, iyiki doktorumu dinlemisim vakum gerekebilirmis yoksa, kolestazdan dolayi lokal anestezi sezo olduk, ama bayiltildim oksidasyonla,doktorunuzu dinleyin derim, aşık oldum sanirim ikinci kez ama en buyuk heyecanla, ogluma allah hepimizin yavrularini bize bagslasin saglikli hayirlisiyla, torba koydular karnim indi, eski halime döndum bile, 30 kilo almama ragmen,öpuyorum hepinizi yazicam yine telden giriyorum.
kızlar merhaba..
En son pazartesi günü hastaneye yattığımı yazmıştım,
Aynı gece minik yavrumu doğurdum.
34+6da olmasına rağmen durumu gayet iyi. 2600gr 47cm.
Doğar doğmaz kuveze alındı ve 4gündür hala kuvezde. Ben de hastanede konaklıyorum haliyle. Çünkü yanına sadece ben girebiliyorum o da emzirmek için. Onun dışında aileden kimse babası bile göremedi daha.
Bugün sonunda doktorumuz durumunun iyi olduğunu ve pazar günü taburcu olabileceğimizi söyledi. Bi aksilik olmazsa tabii inşallah.
Kızlar doğum normal oldu. Hastaneye geldiğimde açıklık 5cm ydi. Gece8cm ye çıktı ve suyun patlatılmasıyla doğum gerçekleşti. Kasılmalari sakın hafife almayın derim..
Minik şeftalim o kadar tatlı ki ve onu kucağıma aldığımda yaşadıklarım.. Allah hepinize nasib etsin bu güzel duyguyu. Herkese kolaylıklar diliyorum. Malum cok sık giremeyeceğim artık. Kendinize cok iyi bakın...
Sezaryen mi olacak doğumun? Çok az kaldı hepimizin ya ben de gün sayıyorum. Kaldı 24evet cnm hala hayal gibi.ben hareketlerini hissedene kadar hiç inanamıyordum.ondan sonra yavaş yavaş alıştım bu fikre:)şimdi de sadece 4 hafta sonra kollarımda olacak inşallah bebeğim.Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah:)
Sezaryen mi olacak doğumun? Çok az kaldı hepimizin ya ben de gün sayıyorum. Kaldı 24
benm göğsümde ve bşraz bacaklarımda oldu cnm.ama şunu söyliyim bence lieracın doğru düzgün faydası yok.en güzeli bebe yağı.1 aydır artık liearc kullanmıyorum sadece bebe yağı kullanıyorum.kızlar çatlaklarınız varmı
varsa herhangi birşey yapıyormusunuz?
benm göğsümde ve bşraz bacaklarımda oldu cnm.ama şunu söyliyim bence lieracın doğru düzgün faydası yok.en güzeli bebe yağı.1 aydır artık liearc kullanmıyorum sadece bebe yağı kullanıyorum.
evet cnm ben öyle istedim korktuğum için dr 12-13-14 nisan olabilir dedi.bakalım daha netleşmedi tarih.senin kaç günün kaldı tatlm?
göğüslerimde mor gibi çatlaklar oluştu cnm senin de mi öyleydi?onları mı geçirdi?aynen canım bnmde göğüslerim çatladı
bende mustela kullanıyorum karnımda
olmadı madecassol kullanıyorum
biraz geçiriyo gibi çatlakları haberin olsun
çok az kaldı cnm yaaacanım bende 12 nisanda yapcam doğumu
benimkide sezeryan
ay şurda 25 gün kaldı he
göğüslerimde mor gibi çatlaklar oluştu cnm senin de mi öyleydi?onları mı geçirdi?
aynen canım bnmde göğüslerim çatladı
bende mustela kullanıyorum karnımda
olmadı madecassol kullanıyorum
biraz geçiriyo gibi çatlakları haberin olsun
evet cnm ben öyle istedim korktuğum için dr 12-13-14 nisan olabilir dedi.bakalım daha netleşmedi tarih.senin kaç günün kaldı tatlm?
Çatlaklar nasıl beliriyor kırmızı çizgiler halinde mi? Benim sanırım olmadı ama korkuyorum. Ben 2 ay Lierac kullandım 4.-6. aylar arasında ama Lierac kullanırken kaşınıyordum çünkü uzun süre nemli tutmuyordu. Sonra Bella B kullanmaya başladım Amerikada hamileler bu ürünü kullanıyorlarmış ve çok memnun kaldım. Normalde günde 2 kere yazıyor ama ben 2 günde bir banyo sonrası kullandım vazelin gibi olduğu için hiç kurutmadı cildimi. 2 aydır kullanıyorum.
Seninle aynı gündeyiz. Benim doktorum da 10-11 Nisan gibi dedi biz 10 dedik not aldı. 31inde tekrar gideceğim plesantanın olgunlaşmasına bakacak ona göre tarihi kesinleştirecek. Şu anda 10'uymuş gibi gün sayıyorum. 24 günümüz kaldı
Genel anestezimi olacak? Benimki genel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?