2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Canim allah anali babali saglikla yasatsin yavrunu.doguranlarin sayisi giderek artiyooo bu arada.darisida bizlerin basina

Eksiklerim varken doğurmaktan korkuyorum, belli olmuyor ki sanki herkes gününden önce doğuracak gibi, benim SAT a göre 25 nisan ultrasona göre 19 nisan ama yine de erken de gelebilir hiç belli olmaz

Canim aynen benimde daha eksikler var.korkuyorm valla buraya girip doguranlari gorunce.kiyafet isi tamamda yikama,utuleme vs onlar kaldi.hastane cantamida hazirlamadm daha.bu haftabasi kesin hazirlicam.bide bez sampuan ped onlar kaldi.almadm daha.senin ne eksiklerin vardi??bi bitseydi hazirliklar kafamizda rahat ederdi.dusun dusun stres yapiyo insana

Bizim de banyo ürünleri, küvet vs, şampuan, krem, bez... o tarz ürünler kaldı ayrıca ben de kendi gecelik ve pijamalarımı henüz yıkayıp ütüleyemedim daha çarşaflar da duruyor. İnsan gurbette olunca da pek yardım edeni olmuyor, zor gerçekten ama en azından şu hastane çantamı bu hafta hazır etmem gerekiyor. Allah zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize. Aslında canım bunlar çok çabuk halledilecek işler ama enerjim az çabuk yoruluyorum o yüzden gözümüzde büyütüyoruz. Sana da kolay gelsin canım.

ne güzel ne mutlu sana nazarboncuğu..Allah size bağışlasın yavrunuzu..darısı başımıza hayırlısıyla..torba koydular karnıma demişsin o ne ki ilk defa duydum???

canımmm gözün aydınn allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahh..torba koymak eski bir uygulama ne güzel gittiğin hastanede yapmışlar artık pek yapılmıyor .buarada tostopik demişssin oğluşa doğru bildilermi kilosunu 3,850 gram demiştin doğumdan önce merak ettiğim doğru bilebilmişermi kilosunu? benim bebeğede iri bebek diyorlar güvenemiyorum....tekrar tebrik ediyorum aras beyin hikayesinide merakla bekliyorum:)

herkese merhaba uzun zamandır giremedim foruma bebeği doğanlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ben de dahil diğer hamişlere hayırlı doğumlar nasip etsin Allah
nst de sancım kasılmalarım yuksek cıktı doktor acılma var mı diye baktı şükür yojtu ben 37. haftadayım şimdi mümkün olduğunca yatıyorum ne kadar daha dursa oğlum iyi
Sizler nst ye girdiniz mi nasıldı kasılmalarınız var mı

tebrik ederim ikinizide kızlargeçmiş olsun ve allah mutluluğunuzu daim etsin

canım ilk sayfaya,doğum listesine eklicem seni ama bilgilerini verirsen ok..bak ilk sayfada listeye ona göre yaz bilgileri

Sezaryen mi olacak doğumun? Çok az kaldı hepimizin ya ben de gün sayıyorum. Kaldı 24

Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün. Erken doğurucam derken bekledi oğlun zamanını işte. Tebrikler

kızlar çatlaklarınız varmı
varsa herhangi birşey yapıyormusunuz?
benm göğsümde ve bşraz bacaklarımda oldu cnm.ama şunu söyliyim bence lieracın doğru düzgün faydası yok.en güzeli bebe yağı.1 aydır artık liearc kullanmıyorum sadece bebe yağı kullanıyorum.

aynen canım bnmde göğüslerim çatladı
bende mustela kullanıyorum karnımda
olmadı madecassol kullanıyorum
biraz geçiriyo gibi çatlakları haberin olsun

çatlak için ebnim doktorum kakao yağı önermişti.oda hergün değil sadece duşlardan sonra
ben son 2 aydır sürüyorum ve yeni çatlağım olmadı

göğüslerimde mor gibi çatlaklar oluştu cnm senin de mi öyleydi?onları mı geçirdi?

canım bende 12 nisanda yapcam doğumu
benimkide sezeryan
ay şurda 25 gün kaldı he
çok az kaldı cnm yaaa
bi yandan seviniyorum bitecek bu hamilelik ve bebeğimi göreceğim.
bi yandan da daha biir sürü eksik var.marangoz odayı getirdi ama bi kaç eksiği var hem kokusu da tam çıkmadı yerleştiremiyorum o yüzden:/ eksikler tamamlansa biraz daha rahat edicem.böyle böyle geçecek günler ve bi bakmışız hastanede bebeğimiz kucağımızda

Çatlaklar nasıl beliriyor kırmızı çizgiler halinde mi? Benim sanırım olmadı ama korkuyorum. Ben 2 ay Lierac kullandım 4.-6. aylar arasında ama Lierac kullanırken kaşınıyordum çünkü uzun süre nemli tutmuyordu. Sonra Bella B kullanmaya başladım Amerikada hamileler bu ürünü kullanıyorlarmış ve çok memnun kaldım. Normalde günde 2 kere yazıyor ama ben 2 günde bir banyo sonrası kullandım vazelin gibi olduğu için hiç kurutmadı cildimi. 2 aydır kullanıyorum.

evet cnm ben öyle istedim korktuğum için dr 12-13-14 nisan olabilir dedi.bakalım daha netleşmedi tarih.senin kaç günün kaldı tatlm?

Seninle aynı gündeyiz. Benim doktorum da 10-11 Nisan gibi dedi biz 10 dedik not aldı. 31inde tekrar gideceğim plesantanın olgunlaşmasına bakacak ona göre tarihi kesinleştirecek. Şu anda 10'uymuş gibi gün sayıyorum. 24 günümüz kaldı
Genel anestezimi olacak? Benimki genel.

evet canım kırmızı çizgiler halinde
ben musteladan memnunum ama kaşıdığım
zamnalar oldu tutamadım kendimi o yüzden
çatladım sanırım bide 3 litre su içiyorum
ama olacağı varsa oluoyr işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…