arkadaşlar ben ikili tarama test yaptırdım bu haftalarda yaptırmamız gerekiyor sanıyordum
ama değilmiş isteğe bağlıymış sanırım bi ton da para ödedim
sizler yaptırdınız mı bu ne için gerekli
üçlü tarama testi de isteğe bağlı mı
benide eklermisiniz yas28 kilo 48 beklenen tarih 20 nisan .... bn bişey sormak istiyorum beni arada br kasıntı tutuyo cok fena sizdede oluyormu sanki baharT yed,g,mde oluyo gibi ama daha önce hiç alerji yapmazdı bisey karacigerle alakalı olabilir die okudum nette ama ilerleyen donmlerde oluyormus oda
NO|İSİM|YAŞ|SAT|BEKLENEN DOĞUM|BAŞLANGIÇ KİLO|ŞİMDİKİ KİLO
1|elchin|26|6 temmuz|10 nisan|57|58
2|ktg|28|????|20 nisan|48|????
canım ya ben tabloyu yapmayı başardım da o tabloyu nasıl ilk sayfaya koyarımonu başaramadım.ara sayfalarda kalırsa kaybolur gider yaa
benimde 2 hafta sonra canım ikili tarama testim. 11. 14. haftalar arasında yapılan bişey. tüm doktorlar yapıyor o testi. istemezsen tabi yaptırmazsın da. bebeğin ense kalınlığı felan ölçülüyor down sendromu ihtimali felan araştırılıyor. en önemli olan ikili test miş. üçlüden daha doğru sonuç verirmiş.
ne kadara yaptırdın canım sen benmde 2 hafta sonra
NO|İSİM|YAŞ|SAT|BEKLENEN DOĞUM|BAŞLANGIÇ KİLO|ŞİMDİKİ KİLO
1|elchin|26|6 temmuz|10 nisan|57|58
2|srrbkl|27|12 temmuz|17 nisan|53|53
o tablo ne için sürekli takip için mi arkadaşlar
bi tablo yapmak istemiştik. hepimizi ekleyelim. herkesi oradan takip ederiz diye. hem cinsiyet felanda öğreninceekleriz. iyi olur dedik ama başaramamıştık. başardım sonunda ama ilk sayfaya alamıyorum. onuda ilk sayfada ilk yazıyı yazan kişi yapabilir. oda sanırım katılmıyor aramıza
canım ya ben tabloyu yapmayı başardım da o tabloyu nasıl ilk sayfaya koyarımonu başaramadım.ara sayfalarda kalırsa kaybolur gider yaa
canım onu yapmak için ilk sayfadaki kişiyle irtibata geçmek lazım istersen sen istersen ben takip edelim hergün olduğumuz sayfaya yapıştırırız böylelikle takip etmiş oluruz
kaşıntı karnında mı canım. karında kaşıntılar bendede başladı.karnımda ve göğsümde kaşıntı oluyor. karnın büyümeye başladımı.çok zayıfsın sen belki gerilmeye başladıysa cildin ondan kaşınıyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?