2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

no|kişi|yaş|sat|beklenen dogum|kilo
1|abc|27|14 temmuz|19 nisan|62
2|kjh|23|12 temmuz|10 nisan|55

no|kişi|yaş|sat|beklenen dogum|kilo
1|abc|27|14 temmuz|19 nisan|62
2|kjh|23|12 temmuz|10 nisan|55

aayyyyyyyyy yaptııımmmmm vallahi yaptttıııııııııııımmmmmmmmmmmmmm

arkadaşlar ben ikili tarama test yaptırdım bu haftalarda yaptırmamız gerekiyor sanıyordum
ama değilmiş isteğe bağlıymış sanırım bi ton da para ödedim
sizler yaptırdınız mı bu ne için gerekli
üçlü tarama testi de isteğe bağlı mı

benide eklermisiniz yas28 kilo 48 beklenen tarih 20 nisan .... bn bişey sormak istiyorum beni arada br kasıntı tutuyo cok fena sizdede oluyormu sanki baharT yed,g,mde oluyo gibi ama daha önce hiç alerji yapmazdı bisey karacigerle alakalı olabilir die okudum nette ama ilerleyen donmlerde oluyormus oda

NO|İSİM|YAŞ|SAT|BEKLENEN DOĞUM|BAŞLANGIÇ KİLO|ŞİMDİKİ KİLO
1|elchin|26|6 temmuz|10 nisan|57|58
2|ktg|28|????|20 nisan|48|????
3|srrbkl|27|12 Temmuz|17 nisan|54|????
4|bianka|26|18 temmuz|25 nisan|64|????
5|nicole 78|33|25 temmuz|30 nisan|80|????
6|htcydmr|24|3 temmuz|????|72|????
7|sbilyana|29|3 temmuz|12 nisan|56|????
8|mistrall|27|23 temmuz|28 nisan|62|????
9|zeytinn|27|14 temmuz|19 nisan|62|????
10|hatice_06|19|17 temmuz|25 nisan|55|????
11|hayserp|25|14 temmuz|18 nisan|54|????
12|elistina|27|30 haziran|5 nisan|62|????
13|nrytkmn|29|20 temmuz|25 nisan|64|????
14|guncekiz|28|7 temmuz|12 nisan|57|????
15|biumut|23|11 temmuz|16 nisan|83|83.5
16|kkelebekk|23|3 temmuz|7 nisan|63|64
17|mehtapozan|28|21 temmuz|26 nisan|59.5|????

Son düzenleme:

benimde 2 hafta sonra canım ikili tarama testim. 11. 14. haftalar arasında yapılan bişey. tüm doktorlar yapıyor o testi. istemezsen tabi yaptırmazsın da. bebeğin ense kalınlığı felan ölçülüyor down sendromu ihtimali felan araştırılıyor. en önemli olan ikili test miş. üçlüden daha doğru sonuç verirmiş.

ne kadara yaptırdın canım sen benmde 2 hafta sonra

kaşıntı karnında mı canım. karında kaşıntılar bendede başladı.karnımda ve göğsümde kaşıntı oluyor. karnın büyümeye başladımı.çok zayıfsın sen belki gerilmeye başladıysa cildin ondan kaşınıyor olabilir.

NO|İSİM|YAŞ|SAT|BEKLENEN DOĞUM|BAŞLANGIÇ KİLO|ŞİMDİKİ KİLO
1|elchin|26|6 temmuz|10 nisan|57|58
2|ktg|28|????|20 nisan|48|????

canım ya ben tabloyu yapmayı başardım da o tabloyu nasıl ilk sayfaya koyarımonu başaramadım.ara sayfalarda kalırsa kaybolur gider yaa

canım ya ben tabloyu yapmayı başardım da o tabloyu nasıl ilk sayfaya koyarımonu başaramadım.ara sayfalarda kalırsa kaybolur gider yaa

canım onu yapmak için ilk sayfadaki kişiyle irtibata geçmek lazım istersen sen istersen ben takip edelim hergün olduğumuz sayfaya yapıştırırız böylelikle takip etmiş oluruz

53 lira ödedim cnm
bi tanıdıgımla konuştuk da ben yaptırmadm olacagı varsa olur dedi
düşününce doğru dedim yaptırsak ne değişlecek ki

o tablo ne için sürekli takip için mi arkadaşlar

bi tablo yapmak istemiştik. hepimizi ekleyelim. herkesi oradan takip ederiz diye. hem cinsiyet felanda öğreninceekleriz. iyi olur dedik ama başaramamıştık. başardım sonunda ama ilk sayfaya alamıyorum. onuda ilk sayfada ilk yazıyı yazan kişi yapabilir. oda sanırım katılmıyor aramıza

hmm çok güzeell beni de ekleyin o halde :) ama bu kilolar ne böle azıcık ben sölemesem mi ki :)
sürekli güncelleneceği için aktif olur merak etme
hem kimse ilk sayfaya bakmıyordur ki ben şahsen direkt son sayfaya giriyorum

kkelebekk- 23 - 3 temmuz- 7 nisan - 63 - 64

canım onu yapmak için ilk sayfadaki kişiyle irtibata geçmek lazım istersen sen istersen ben takip edelim hergün olduğumuz sayfaya yapıştırırız böylelikle takip etmiş oluruz

onu biliyorum da ilk sayfadakilere baktım sanırım katılmıyorlar aramıza artık. tamam takip edelim amabiraz düzensiz olacak öylede. napalım artık başka çaremiz yok. bisürü arkadaş bilgilerini vermişti aslında ön sayfalarda. onlarıda toparlamak lazım. işten çıkıcam şimdi yoksa uğraşırdım ben. senn zamanın varsa toparla istersen. benide yaz.
yaş 27
sat 14 temmuz
beklenen doğum 19 nisan
ilk kilom 61.5 ama 62 yaz istersen
şimdi 1 kilo aldım ama buçuklu yazmazan 63 yaz

karnım ve gögüslerim cok kasınıyor evet karnım biraz cıktı gögslerimde sisti ondanmıdır 1.5 kilo aldım 49.5 olmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…