2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
karnım ve gögüslerim cok kasınıyor evet karnım biraz cıktı gögslerimde sisti ondanmıdır 1.5 kilo aldım 49.5 olmusum

evet canım o yüzden oluyor.ama benden sana bi tavsiye kaşımamaya çalış. ve krem kullanmaya başla. kaşıntı başladıysa yırtılmada başlayabilir. kaşınırsa da tırnakla değil avuç içinle kaşımaya çalış. tırnakladıkça yırtık daha fazla olurmuş. benimde karnım belli olmaya başladı doktorum biran önce kreme başla dedi.mustela önerdi. en iyisi o dedi ama bilemem tabi ne kadar doğrudur.

bende bebe yagı aldım bide kakao yagı dıymıstım onu aldım ebru sanlı catlak olmaması için kullanın diyodu kadıa bakınca güveniyor insan :)

kızlar benimde mesaim bitti. bebişleride sizi de öpüyoruummm. iyi tatiller.

bende bebe yagı aldım bide kakao yagı dıymıstım onu aldım ebru sanlı catlak olmaması için kullanın diyodu kadıa bakınca güveniyor insan :)

bebe yağını bende arasıra kullanıyorum. ama şimdi krem araştırıyorum bakalım ne alırsam.

doktorum da bana bi krem önerdi ama çok pahalı 60 70 lira bi tüp
arkadaşlarm vazelin önerdiler hiç çatlakları olmamış
siz hiç duydunuz mu vazelini

doktorum da bana bi krem önerdi ama çok pahalı 60 70 lira bi tüp
arkadaşlarm vazelin önerdiler hiç çatlakları olmamış
siz hiç duydunuz mu vazelini

vazelini bende duydum cnm. hatta kakao yağından vazelin de çıkmış şimdi. kakao yağı çok iyi geliyor diyor herkes.
doktorun bana söylediği mustela da 79 tl

canımmm ozaman bu işi sana devrediyorumm şekerimm olurmu??

gördün mü tabloyu güzel oldu . elchin de öğrendi. oda yapabiliyor. ben şimdi çıkıyorum.elchin ilgilenirim dedi ama eğer yapmazsa pazartesi ben devralırım olur mu canım. evde internetim yok çünkü. işteyim şimdi. mesai bitti.

canım ben bilgileri yazdım elimde bi sayfa var orda yazıyo yazanların hepsi ben sölerim hepsini

peki eklemek istersek nasıl eklemeler yapıcaz ??

alındı ile cevaplıyorsun ya canım o zman tabloyu bozuk gibi sıralı sıralı görüyorsun. en altta [/table] yazan satırın üst kısmına mesela 5|tunihan86|25|7 temmuz|11 nisan|55|56 yazıyorsun oluyor.
her bilginin arasına |sütun koymayı unutmazsan olur cnm

tamam şekerim bende uğraşırım ama eklemeleri nasıl yapıcaz onu bilmiyorum ben herkesin bilgileri yok elimizde çünkü sonrar tekrarmı tablo yapmak gerekecek yeni bilgiler için acep:)

eksikleri olan varsa söylesin tamamlayım

Son düzenleme:
tamam şekerim bende uğraşırım ama eklemeleri nasıl yapıcaz onu bilmiyorum ben herkesin bilgileri yok elimizde çünkü sonrar tekrarmı tablo yapmak gerekecek yeni bilgiler için acep:)

yok cnm her seferinde sadece kişiyi ekleyerek devam ettirebililiriz merak etme

selam kızlar

feysde grub mu açtınız adı nedir?
bende bi üye olam o gruba
12 haftalık hamileyim
ayrıca tabloya girmesi açısından yazıyorum ( ilgililere duyrulur )
SAT 27 Haziran
61 kilo başlangıç
26 yaş
2 nisan tahmini doğum
sevgiler hepinizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…