2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Beni eklermisin esra meydanioglu ölmez

kızlar face te grup kurmuşsunuz ama ben kaçırdım nasıl ekliicem yada siz mi ekliyorsunuz ama benm profilim aramalarda çıkmıyor nasıl yapsak

neden bulamıyosunuz acab isim söylersen canım özeldende olabılır ben önce arkdş olarak ekleyıp sonra gruba ekleyebılırım

selam hanımlar iyi ve bol keyifli haftasonları dilerim herkese

biraz geçmişe baktım geldim ayyyy çok mutlu oldum yaaa artık yavaş yavaş cinsiyetlerimiz belli olmaya başlıyor ohhh ohhhh

merhaba güzel anneler benim size bi sorun olacak aranızda ağdacıda sir yaptıran varmı ben gecen ay yaptırdım 2 saat sonra falan biraz lekelenmem oldu şimdi gene gitmem gerek napayım ben gerçi o lekelenmem bence ağdadan değil soınrasında da devam etti ama napcamı bilmiyorum

mehtapcım yaa bernce yaptırma bende bıraktım ağdayı benim yengem ağda yüzünden 21 gün erken doğum yaptı ağda yaılırken rahim kasları harekete geçiyormuş tıpkı doğum gibi dr öyle demişti allahım esirgesin bişeycik olmasın o yüzden nolmuş yani bi kaç ay jilete devam

günaydın hanımlar:)
bugun nasılsınız hafta sonu gerçi pek kimse uğramaz ama şansımı denıyım bugun dra gıdıecek arkdşlarımız var hayırlı haberlerle gelirler inşallah

günaydın hanımlar:)
bugun nasılsınız hafta sonu gerçi pek kimse uğramaz ama şansımı denıyım bugun dra gıdıecek arkdşlarımız var hayırlı haberlerle gelirler inşallah

mujuuu mujuuu işlerimden fırsat buldukça burdayım sevdacımm

Merhaba arkadaşlar, iyi hafta sonları:))

Liste yaparsanız beni de ekleyiinnn.İşten dolayı çok sık giremiyorum

SAT: 18 Temmuz
Tahmini Doğum Tarihi: 25 Nisan
Kilo:64
Henüz kilo almadım.

[SUP][/SUP]
bende kararsız kaldım canım napayım en azından şu ilk ayları atlatayım bari sağol bitanem

dün gece rüyamda çok tatlı sarışın bi erkek bebek gördüm göya doğurmuşum herkes hayırlı olsun diyodu 5-6 aylık falanmış emziriyorum ilk önce su çıkıyo sonra süt..gözleri tıpkı eşimin gözlerine benziyodu çok güzel bir rüyaydı yaa çok gerçekçii

[SUP][/SUP]

bende kararsız kaldım canım napayım en azından şu ilk ayları atlatayım bari sağol bitanem

canım ben doğuma kadar yapmıycam hiç ağda zaten bıtırak gibi çıktı şimdiden ne yapayım bebem sağlıkla doğsunda sonra o işlere bakarız

hayır olsun canım sürekli bebek düşüne düşüne başka bişey göremez olduk ben ilk hamile olduğumu öğrendiğim zamanlar hep rüyamda korkuyordum şimdi şükür geçti korkularım artık dizi film gibi rüyalarım

puhahahahah benimde öyle eşim diyoki nasıl uyuyon sen öyle yorgun uyanıyorum sabahları rüya görmekten aşk entrika ihtiras ihanet hepsi var benim dizilerde ayy pardon rüyalarımda

inş. canım ya hayır olsun..aynen bende hep kötü rüyalar görüyodum 2 defa bebeğimi düşürdüğümü gördümm şu 1-2 gündür Allahıma şükür benimde düzeldi rüyalarım böle devam eder inş

arkadaşlar ben ikili tarama test yaptırdım bu haftalarda yaptırmamız gerekiyor sanıyordum
ama değilmiş isteğe bağlıymış sanırım bi ton da para ödedim
sizler yaptırdınız mı bu ne için gerekli
üçlü tarama testi de isteğe bağlı mı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…