canım yaa uğraşıyosun bisürü. bende bi araştırayımbelki kolay bi yolu vardır. birde bi topic de tablo tutan bir arkadaşım var ona sorarım.
Beni eklermisin esra meydanioglu ölmez
kızlar face te grup kurmuşsunuz ama ben kaçırdım nasıl ekliicem yada siz mi ekliyorsunuz ama benm profilim aramalarda çıkmıyor nasıl yapsak
merhaba güzel anneler benim size bi sorun olacak aranızda ağdacıda sir yaptıran varmı ben gecen ay yaptırdım 2 saat sonra falan biraz lekelenmem oldu şimdi gene gitmem gerek napayım ben gerçi o lekelenmem bence ağdadan değil soınrasında da devam etti ama napcamı bilmiyorum
günaydın hanımlar:)
bugun nasılsınız hafta sonu gerçi pek kimse uğramaz ama şansımı denıyım bugun dra gıdıecek arkdşlarımız var hayırlı haberlerle gelirler inşallah
mehtapcım yaa bernce yaptırma bende bıraktım ağdayı benim yengem ağda yüzünden 21 gün erken doğum yaptı ağda yaılırken rahim kasları harekete geçiyormuş tıpkı doğum gibi dr öyle demişti allahım esirgesin bişeycik olmasın o yüzden nolmuş yani bi kaç ay jilete devam
[SUP][/SUP]
bende kararsız kaldım canım napayım en azından şu ilk ayları atlatayım bari sağol bitanem
[SUP][/SUP]
bende kararsız kaldım canım napayım en azından şu ilk ayları atlatayım bari sağol bitanem[/
evet bu konuda bende oldukça kararsızım jiletide hiç sevmiyorum ama mecbur bikaç ay katlancaz yaa
dün gece rüyamda çok tatlı sarışın bi erkek bebek gördüm göya doğurmuşum herkes hayırlı olsun diyodu 5-6 aylık falanmış emziriyorum ilk önce su çıkıyo sonra süt..gözleri tıpkı eşimin gözlerine benziyodu çok güzel bir rüyaydı yaa çok gerçekçii
canım ben doğuma kadar yapmıycam hiç ağda zaten bıtırak gibi çıktı şimdidenne yapayım bebem sağlıkla doğsunda sonra o işlere bakarız
hayır olsun canım sürekli bebek düşüne düşüne başka bişey göremez olduk ben ilk hamile olduğumu öğrendiğim zamanlar hep rüyamda korkuyordum şimdi şükür geçti korkularım artık dizi film gibi rüyalarım
hayır olsun canım sürekli bebek düşüne düşüne başka bişey göremez olduk ben ilk hamile olduğumu öğrendiğim zamanlar hep rüyamda korkuyordum şimdi şükür geçti korkularım artık dizi film gibi rüyalarım
canım çok iyi olur valla yaa çok saol belki daha kolay bi yolu vardır dediğin gibi:)
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...riler-sorular/426141-tablo-nasil-yapilir.html
bulduumm.işte burda yazıyooorrrr.
no|kişi|yaş|sat|beklenen dogum|kilo
1|abc|27|14 temmuz|19 nisan|62
2|kjh|23|12 temmuz|10 nisan|55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?