2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

maşallah subhanallah. inşallah herşey yolunda devam eder.amin

aş eren oldumu aranızda?benim pek olmadı.sadece dün gece canım acayyiiippp haşlanmış mısır(şu bardakta satılanlardan) çekti.sağolsun allah başımızdan eksik etmesin eşim gece çıktı almaya.haşlanmış bulamadı ama konserve buldu.alıp geldi bana göstermedi belki midem bulanır diye.sonra hazırlayıp getirdi.bende bir güzel yedim.sonra dediki haşlanmış bulamadım konserve aldım.bende biliyordum zaten konserve olduğunu dedim.biraz mahçup oldu.hani bana jest yapmış gibi:))oy allahım çok tatlıydı yaa o hali:))):90:

vayy maşallahhh.
bizimkide babasını yemeğe getirdi

Hayatım ben hamilelikten önce sağlıkçı arkadaşımın tavsiyesi ile folik plus la başladım 5 ay içtim hamile oluncada dr önerisiyle folbiol a başladım.Kansızlık var diye birde elevit verdi.Benimde kabızlık sorunum var hayatımda hiç yaşamamıştım üstelik şimdi kayısı ile çözüm buldum ama çokda etkili değil karnım gece şişiyor patlayacak gibi
sabah iniyor.çatlak içinde ben köpük nemlendirici var onu sürüyorum bitince bebe yağı ile devam edicem...

canım ben ilk hamileliğimde mustela kullandım tam 3 tüp bitirdim...vücudum çatlamaya çok müsaitti kilo alıp verdiğim için zaten çatlaklarım vardı..daha da çoğalmasın diye aldım..iyiki de almışım göbeğimde hiç gebelik çatlağım yok..bilmiyorum krem etkilimiydi ama muhtemelen o sağladı bunu..bu seferde 3.ay sonunda başlıcam sürmeye...mustela en iyisi diye biliyorum ben de...

benimde aynısı dün gece sabah ezanında oldu.o titreşime uyandım:) bende bebeğin yaptığını düşündüm ama eşim saçma buldu bunu henüz çok minik hissedemesin diyor...benim 11. haftam

cnm ben sadece ikili test yaptırdım yani kan tahlili ile sonuç çıktı bence onu yaptırabilirsin zaten önemli olan o

kızlar benim sağ bacağım biraz kasıldı bugün yürürken hafif sancıyor şimdiden başladı hafif kasılmalar

beni de ekler misiniz...
sat 25 temmuz
yaş 33
tahmini doğum 30 nisan
başlangıç kilom 80
79-80 arası gidip geliyorum kilo almadım

su ismek in kurslarına yazılsana

İSMEK e yazılırken ben hamile oldugumu sohbet gerektirdiği için söyledim ve kursa almadılar.Mezun etmeleri gerekiyormuş ben yarı yolda bırakırmışım nisanda doğucak ya hazıraznda kurs biticekmiş uymaz dediler bilginiz olsun

beni de ekler misiniz...
sat 25 temmuz
yaş 33
tahmini doğum 30 nisan
başlangıç kilom 80
79-80 arası gidip geliyorum kilo almadım

Ben de varım beni de ekleyin
Kim ekliyor bu arada kızlar.
Sat 3 Temmuz
Yaş 24 Kilo 72
Ankara

sat 3 temmuz
tahmini doğum tarihi 12 nisan
yaş 29 kilo 56

kızlar face te grup kurmuşsunuz ama ben kaçırdım nasıl ekliicem yada siz mi ekliyorsunuz ama benm profilim aramalarda çıkmıyor nasıl yapsak

günaydın kızlar..
hasta hasta beni cumartesi günü işe getirenleri Allah'a havale ediyor ve hepinizi özellikle bebeciklerinizi öpüyorum.

gelelim liste için istenilen bilgilere...
sat:23 temmuz
tahmini doğum tarihi:28 nisan
başlangıç kilom:62 (ilk defa ramazanda bu kadar kilo aldım ondada hamile kaldım )

bende onu alıcam galiba cnm. doktorum da onu söyledi. lierac çok iyi diyorlar ama içinde kimyasal varmış galiba.sağol cnm.

bende vereyim bilgileri de beni de ekleyin kızlar.

Yaş 27
sat 14 temmuz
beklenen doğum 19 nisan
kilo 62

minnak bebişlerin minnak anneleri günaydınn..
canlarım yaa valla ben normalde nasıl yapılır bilmiyorum gebelik takvimini ama wordde yapmak için uğraşıyorum bakalım yapabilecemmi biraz zaman alıcak ama
bide eğer yapabilirsem tabi bu takvimi ilk sayfada nasıl yayınlarız hiç bilmiyorum sanırım ilk sayfada yapanlar yeni bir grup kurup öle yapmışlar

canım yaa uğraşıyosun bisürü. bende bi araştırayımbelki kolay bi yolu vardır. birde bi topic de tablo tutan bir arkadaşım var ona sorarım.

merhaba güzel anneler benim size bi sorun olacak aranızda ağdacıda sir yaptıran varmı ben gecen ay yaptırdım 2 saat sonra falan biraz lekelenmem oldu şimdi gene gitmem gerek napayım ben gerçi o lekelenmem bence ağdadan değil soınrasında da devam etti ama napcamı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…