bugün 9+5 olduk kanamam tamamen gitti lekelenmelerimde bitti sayılır çok mutluyum inşallah kontrole gittiğimde artık sorun yok derde daha rahat bi hamilelik geçiririm rabbim tüm anne adaylarının yüzünü güldürsün inşallah olmayanlarada nasip etsin :)
aş eren oldumu aranızda?benim pek olmadı.sadece dün gece canım acayyiiippp haşlanmış mısır(şu bardakta satılanlardan) çekti.sağolsun allah başımızdan eksik etmesin eşim gece çıktı almaya.haşlanmış bulamadı ama konserve buldu.alıp geldi bana göstermedi belki midem bulanır diye.sonra hazırlayıp getirdi.bende bir güzel yedim.sonra dediki haşlanmış bulamadım konserve aldım.bende biliyordum zaten konserve olduğunu dedim.biraz mahçup oldu.hani bana jest yapmış gibi:))oy allahım çok tatlıydı yaa o hali:))):90:
nisan anneleri bazı sorularım olacak
1.doktorunuz hangi folik asit ilacını önerdi ??
ben elevit kullanıorum ama değiştirmek istiyorum çünkü kabızlık yan etkisi var
benim zaten fissür problemim var kötü etkileyeceğini düşünüyorum
2.benim gibi fissür problemi çeken var mı ve herhangi bi diyet uyguluyo mu ??
3.karnınız şişmeye başladı mı kaçıncı ayda başlar??
4.çatlak oluşmaması için krem ya da yağ kullanan var mı ??
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
kızlar yaa kafam karıştı iyice şu çatlak kremlerini araştırınca.
birisinin iyi dediği kremi diğeri çok kötü sakın kullanmayın demiş. neye göre alıcaz hangisini alıcaz kafam karıştı iyice.
belliki tamamen genetik ve kişiden kişiye değişiyor. çatlayacaksa çatlıyor.
sizin bildiğiniz bişeyler varsa paylaşında herkes bilgilensin. hangi kremi kullanalım.
bana doktorum en iyisi mustela dedi. yada bonal de kullanabilirsin dedi.
internette ikisi içinde hem iyi hem kötü yorumlar var.
lierac diye bi krem varmış.ondan memnun olan çok ama içeriğinde kimyasal varmış galiba. oda tereddüt ettirdi beni.
Engin bilgilerinizi bekliyorum
günaydın cnm..yaa 2 gündür gece tam yatınca böle karnımda bi titreşim oluo, sanki bi tel varda içinde böle zııı die bi titrio, çok kıza süryo böle damar oynuo atıo gibi, bu bebekmidir?????? yoksa bebeğini hissetmek isteyen bi ananın piskolojisimidir...daha çok erken dimi hareketlerini hissetmek için:44:
yaa dr zeka testi istermisiniz dedi bende hayır dedim...siz yaptırdınızmı arkadaşlar bir yakınımın çocuğunu bu test yüzünden az kalsın karnında öldüreceklerdi şimdi çocuk 5 yaşında ve zeka küpü maşallah
korktum yani kısacası:78:
su ismek in kurslarına yazılsana
nisan annelerini benim büyük ihtimal kızımm olacakmışş :))
kızlar facebook grubumuz hazır eklenmek isteyenler bana başvurabilir :)
beni de ekler misiniz...
sat 25 temmuz
yaş 33
tahmini doğum 30 nisan
başlangıç kilom 80
79-80 arası gidip geliyorum kilo almadım
canım ben ilk hamileliğimde mustela kullandım tam 3 tüp bitirdim...vücudum çatlamaya çok müsaitti kilo alıp verdiğim için zaten çatlaklarım vardı..daha da çoğalmasın diye aldım..iyiki de almışım göbeğimde hiç gebelik çatlağım yok..bilmiyorum krem etkilimiydi ama muhtemelen o sağladı bunu..bu seferde 3.ay sonunda başlıcam sürmeye...mustela en iyisi diye biliyorum ben de...
minnak bebişlerin minnak anneleri günaydınn..
canlarım yaa valla ben normalde nasıl yapılır bilmiyorum gebelik takvimini ama wordde yapmak için uğraşıyorum bakalım yapabilecemmi biraz zaman alıcak ama
bide eğer yapabilirsem tabi bu takvimi ilk sayfada nasıl yayınlarız hiç bilmiyorum sanırım ilk sayfada yapanlar yeni bir grup kurup öle yapmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?