2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
leteral nerdesin kız ? bak nisan anneleri toplanmış konuşuyor,dahil ol sohpete :) kızlar hepinizin Allah yardımcısı olsun ben ekim 2010 annesiyim,bizde geçen sene sizin gibiydik şimdi 1 yaş telaşındayız ne çabuk geçiyor zaman :) leteral de bizim gelinimiz...

kızlar bu arada tabloya cinsiyetide ekleyelim belli oldukça yazılır olmazmı

merhaba kizlar ben pek yazamiyorum ama takip ediyorum beni de ekleyin listeye
28 yasindayim Sat 4 Temmuz beklenen dogum tarihi 9 Nisan baslangic kilom 57 simdiki kilom 56

elchincim benide ekle lütfen heralde en genç anne adayı benim kızlar:))
sat:14 temmuz
bdt:19 nisan
başlangıç kilo:73
şimdi kilo:75

umarım liste hepimiz için hayırlı olur.bu arada face de sayfamı açtınız.bende eklemek istiyorum.isminedir??

2012 nisan anneleri (kk)

Kızlar mrb.doktora gidip ikili testimi yaptırdım.ense kalınlığı çok iyi dedi.inşallah kan sonuçlarında da bişiy çıkmaz.bir de doktor bana ultrason görüntüsünü video olarak verdi.bellek vardı yanımda varsa atayım dedi.aldım geldim evde de seyrettim bir daha.haberiniz olsun siz de isteyin.bugun sonunda elini kolunu ayağını herşeyini gördüm artık seçiliyor.darısı daha göremeyenlerin başına olsun.

oohh gözün aydın,hayırlı olsun güncecim inşallah sonuçlar da iyidir. halen bölgeye geliyor musun? eğer ordaysan ikili testini mustafa bey mi yaptı? hamilelik nasıl gidiyor?

oohh gözün aydın,hayırlı olsun güncecim inşallah sonuçlar da iyidir. halen bölgeye geliyor musun? eğer ordaysan ikili testini mustafa bey mi yaptı? hamilelik nasıl gidiyor?

çok sağol canım benim.evet canım mustafa beye devam ediyorum.ultrasona baktı ölçümleri yaptı.kanı da verdim haftaya cumartesi çıkacak.şu anda hamileliğim daha iyi gidiyor diyebilirim bulantılarım azaldı.yalnız gebelik kesesi pek düzgün değil.daha hareketsiz olmam gerektiğini söyledi.yüz üstü yatma artık dedi.haftaya folik asiti kesip başka bişiy vercekmiş.zaten çok çok mühim bişiy değil o dedi.bu kadar işte.görüntülere çok sevindim.kaybolmayacak bu sayede.sen de iste.yanında usb götür.sen yeliz hanıma devam mı?

Ben de aynen devam şu an. ikili için beni semih beye yönlendirdi. ikili testimi orada Semih beye yaptırdım. ek ücret alıyorlar ama kendisi bu işin uzmanı. çok beğendim, bilgili, kendinden emin. eşim de benle aynı izlenimi edinmiş. ben de ona devam etmeyi düşünüyorum. ama ücret konusunda konuşmak lazım. muayenede fark varken doğumda nasıl bilmiyorum.sağolsun eşim sen nasıl istersen öyle olsun diyor ama bakalım. sonuçta içime çok sindi, güven verdi. ben görüntü almadım neyse bir dahakine. benim de trombositlerim iyice düştü. kanamayı durduran maddeler. hemotolojiye gitmem gerek. ama üzmüyorum kendimi. tahlil yaptıracağım. sanırım sen de öğretmensin. bu arada ben de öğretmenim. her şey yolunda gider umarım.

| k.k nick | yaş | nereden | s.a.t | tahmini doğum tarihi | başlangıç kilo |
|tunihan86|25|konya|24 temmuz|29 nisan|53
|ELCHIN|26|?|6 temmuz|10 nisan|57

oluyomu diye bi deniyim dedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…