eksikleri olan varsa söylesin tamamlayım
kızlar bu arada tabloya cinsiyetide ekleyelim belli oldukça yazılır olmazmı
ekledim canım zaten yeni sayfa açtım listeyi ordan daha iyi takip ederiz diye
eksikleri olan varsa söylesin tamamlayım
merhaba kizlar ben pek yazamiyorum ama takip ediyorum beni de ekleyin listeye
28 yasindayim Sat 4 Temmuz beklenen dogum tarihi 9 Nisan baslangic kilom 57 simdiki kilom 56
elchincim benide ekle lütfen heralde en genç anne adayı benim kızlar:))
sat:14 temmuz
bdt:19 nisan
başlangıç kilo:73
şimdi kilo:75
umarım liste hepimiz için hayırlı olur.bu arada face de sayfamı açtınız.bende eklemek istiyorum.isminedir??
sayfayı açtım kızlar isteyen herkesi ekliyorum
Kızlar mrb.doktora gidip ikili testimi yaptırdım.ense kalınlığı çok iyi dedi.inşallah kan sonuçlarında da bişiy çıkmaz.bir de doktor bana ultrason görüntüsünü video olarak verdi.bellek vardı yanımda varsa atayım dedi.aldım geldim evde de seyrettim bir daha.haberiniz olsun siz de isteyin.bugun sonunda elini kolunu ayağını herşeyini gördüm artık seçiliyor.darısı daha göremeyenlerin başına olsun.
oohh gözün aydın,hayırlı olsun günceciminşallah sonuçlar da iyidir. halen bölgeye geliyor musun? eğer ordaysan ikili testini mustafa bey mi yaptı? hamilelik nasıl gidiyor?
Heyoooooooo.......Geldim Dr da. Yazcam detayları ama aşçım bekleyin bisi yapiom.:86:
Heyoooooooo.......Geldim Dr da. Yazcam detayları ama aşçım bekleyin bisi yapiom.:86:
çok sağol canım benim.evet canım mustafa beye devam ediyorum.ultrasona baktı ölçümleri yaptı.kanı da verdim haftaya cumartesi çıkacak.şu anda hamileliğim daha iyi gidiyor diyebilirim bulantılarım azaldı.yalnız gebelik kesesi pek düzgün değil.daha hareketsiz olmam gerektiğini söyledi.yüz üstü yatma artık dedi.haftaya folik asiti kesip başka bişiy vercekmiş.zaten çok çok mühim bişiy değil o dedi.bu kadar işte.görüntülere çok sevindim.kaybolmayacak bu sayede.sen de iste.yanında usb götür.sen yeliz hanıma devam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?