aşı zaten bağışıklığını güçlendirmez mi o hastalığa karşı?
Merhaba bayanlar, aranızda nurse hurvey şurup kullanan var mı? Kaç aylıktan itibaren ne kadar kullanılıyor
Faydasını gördünüz mü canım? Ben sab simplex kullanıyorum ama memnun değilim yine sancılar ağlama nöbetlerimiz devam ediyor 5 gündür kullanıyorumCanım bağışıklığın kazanılabilmesi için vucudun virüslere karşı kendisinin savaşması gerekir.
Mesela ufacık bir hastalıkta hemen bebeğe ilaç verirsek bebeğin vucudu o virüslerle savaşmaz çünkü o ilaç onun yerine işini görür.
Bu yüzden çok hasta olmadıkça bebeklere antibiyotik veya iğne verilmesi önerilmiyor.
Ben 3 haftalıkken başladım.Günde 2 kere 1 çay kaşığı kullandım.Çok gazı olduğunda bu 3 de olabiliyordu.
Doktor en fazla 4 çay kaşığına kadar müsade etti
Faydasını gördünüz mü canım? Ben sab simplex kullanıyorum ama memnun değilim yine sancılar ağlama nöbetlerimiz devam ediyor 5 gündür kullanıyorum
aynı şeyleri yaşıyoruz bizde.hatta bebeğim emerken göğüsümle resmen cebelleşiyo. çekiyo sündürüyo sanki sinirini ondan çıkarıyo.onun içinde göğsümün uçlarının çatlakları hiç iyileşmedi.
ama lansinoh diye bi krem keşfettim o çok iyi geldi.
sancılara gelince bende aptamilin rezene çayını içiriyorum zinco veriyorum iyi geliyor mu ? hayır sadece anlık rahatlamalar o kadar.
hatta cuma günü dr a gittik hiç uyumuyordu çünkü. röntgen çekildi ultrasona girdi çok şükür sadece gaz çıktı.
idrar yolu enfeksiyonu içinde tahlil yaptırıcaz inşallah bi şey çıkmaz.iki gündür nurse harveys deniyorum ben bide gaz için günde 4 defa bir çay kaşığı dedi dr umarım iyi gelir
Merhaba canım, sorunlar hiç bitmiyor malesef, çevremdekiler o kadar alıngan, kırılgan olmuşlar ki aynen dediğin gibi lohusa olan bizleriz ama yine onları biz idare ediyoruz, bazı insanlara çok kırıldım doğuma gitmeden 1 gün önce ve doğuma gittiğim gün bile beni üzdüler, kinci bir insan değilimdir ama o en özel ve zor zamanlarımda beni üzenlerin yaptıklarını unutmayacam üstelik konu benimle ilgili de değildi ama kırıcı tavırlar beni üzdü. Zaten üzerimizde doğum yani doğuramama stresi vardı yorgunduk, şimdi daha da yorgunum benim bebeğimin uykuları çok kısa sürekli uyanıyor gece toplasan 2 saat uyuyor ve gaz problemi var uyanıkken ağlıyor ancak kucakta sakinleştiriyoruz, damla kullanmaya başladım ama henüz fayda görmedim. Senin bebeğin nasıl gaz ve uyku sorunu var mı
cnm röntgen ve ultrason neden çekildi neyden şüphelenmiştiki doktorun.benimde içim hiç rahat deyil kakasını rahat yapamıyor bence oysa doktora göre herşey yolunda.başka bir merkeze gidip bendemi istesem ultrason ve röntgen
mrhba kızlar bişey sorucam bebekleriniz 1 ayda kaç gram aldılar.benimki 1 ayda 950 gram almış.acaba az mı diyorum.benim oğlum biraz zayıf doğdu 2900 gramdı doğduğunda.şimdi gören nekadar ufak bebeğin deyince moralim bozuluyor.950 gram azmı ki?
Evet canım gaz için damla kullanıyorum sanırım işe yaramıyor hiç uyumuyor dün gece 4-5 saat ağlama nöbeti tuttu gece 3 defa uyandı ve deliksiz uyuyamıyor ve çok stresliyim bu durum beni çok yordu hem psikolojik hem fiziksel olarak çok yoruldum. Ne yapacağımı şaşırıyorum masaj yapıyorum, sallıyorum, rezene içirdim, damla verdim, müzik dinlettim susmuyor kıpkırmızı ve sürekli ağlıyor, Allah yardımcımız olsunMerhaba,
dediğin gibi zor bi zaman ama napalım bu günlerde böyle geçecek,bizimkinin günü saati belli değil bi bakmışız bu gece uyudu bi bakmışız bütün gece ayaktayız birde benim boğazlarım kötü kızımada geçti birde isal kızım karnını ağırtıyoki oda mışıl mışıl uyurken uyandırıyo napıcaz bilmem geçmekte bilmedi kaç gün kısaca anı anını tutmuyo hiç, annem burdaydı yarı 40 ı çıkıyor gidecek artık napıcam tek başıma bilmem , birde emziğe alışmıştı memeye alışınca emziği istemiyo hep meme istiyor uyumak için bil güzelde meme istiyor ağlarken ver memeyi susuyor iyi güzelde yarın öbürgün yolda belde hep isterse naparım bilmem :) gaz içinmi damla kullanıyosun?
bütün gün takipledim yazdım ve sonucu açıklıyorum OĞLUM GÜNDE SADECE 10 SAAT UYUYOR
doktor sorun değil dedi ama ben çok yoruluyorum ve bazı kitaplarda gelişmii için uyku gerekli diye okudukça tedirgin oluyorum
sizinkilerin uykusu nasıl?
biz gece 4 saat uyuyup uyanıyoruz sonra 2 saat daha uyuyor sonra gündüz moduna geçiyor
uyku dışında sorunumuz yok çok şükür oğlum gaz sancısını bile bizi üzmeden çekiyor babası sağolsun gaz sancısı tuttu mu gazı çıkana kadar ilgileniyor
ilaç kullanmadık white noise müzikleri, kolik cdleri ve eşimin desteği çok işimize yarıyor
bu arada unibaby bakım yağı kullanıyorum artık pişik kremi yerine çok memnunum
sadece sabun kullanmalı mıyım emin olamadım şampuanla saçını vücudunu yıkayıp çıkarıyorum
siz vücudu için ayrı birşey kullanıyor musunuz?
kızlar bişey daha sorucam.ben bebeğimi anne sütüyle besliyorum ama sanırım doymuyor.sütüm az değil 1 ayda da 950 gram almış.ama hep emmek istiyor.doğal olarak göğüste süt kalmıyor ozaman da ağlamaya başlıyor.bende aptamil aldım takviye olarak ama onu içince 5 dk sonra olduğu gibi kusuyor.hatta içtiği mamadan daha fazla kusuyor.kusmuğu burnundan geliyor o derece.ve kusana kadarda çatlayacak gibi ağlıyor.3 defa verdim birdahada vermedim.neden böyle oluoyr acaba?başka bi mama mı denesem.öneriniz var mı?ebeğim 46 günlük bu arada
‎570 gr ağırlığında minnacık bir bebek için anne sütü aranıyor! Mama verilemiyor. En fazla 6 aylık anneler sütünüzü paylaşabilirsiniz! 1 poşet bile olsa İrem bebeğe sütünüzden verebilecek durumdaysanız ailesi gelip sizden alıyor ve şifa olsun diye hastaneye götürüyor. Duvarlarınızda paylaşabilir, İstanbul, Kocaeli, Gebze civarlarında yaşayan daha çok taze anneye ulaşabilirsiniz. İletişim: Filiz Çelik
532 703 02 18
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?