hımm ben gayet yatıyordum valla.bakalım bu gece nasıl uyuyacağım.genelde sola dönmeye çalışıyorum bi yerde okumuştum bebeğe oksijen daha iyi sağlanıyormuş sola dönünce.
Evet onu bende okudum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm ben gayet yatıyordum valla.bakalım bu gece nasıl uyuyacağım.genelde sola dönmeye çalışıyorum bi yerde okumuştum bebeğe oksijen daha iyi sağlanıyormuş sola dönünce.
doktorun araması da güzel ama ben bi gidip görmek istiyorum yine de.sonuçların da çok iyi çıkar insallah canım,hepimizin inşalllah..
merhaba,
ben de 2012 nisan annesi olucam inşallah. forumda bir karışıklık olmuş sanırım başka bir nisan anneleri forumu daha var oraya bakıyordum ben de ama burda muhabbet almış yürümüş :)
biz de 10. haftaya yeni başladık, 12. haftada ikili testimiz olacak, inşallah hayırlı haberlerle gelirim.
herkese sağlıklı ve rahat bir hamilelik ve sağlıklı bebişler diliyorum.
kızzzlllaaaarrrrr.benim hala sağ kasığım ve bacağım ağırıyor.bu normAl mi yoksa doktora gideyimmi?lekelenme filan yok çok şükür ama neden ağırıyor kasığım.ağrısı bacağa vuruyor.apandisten şüphelendi eşimde.ama apandisit olsaydı 3 aydır birşeyler olurdu demi kızlar .beni biraz rahataltın nooolllurrr:)))
öyle aklına kötü şeyler getirme ama canım madem ağrın var.muhakkak doktora git derim.
haklısın canım da ne bilim işteya kasık ağrısı ama ben öle hissediyorum.hamileliğimde çıktı.8 haftaıkken doktora dediğimde normaldir.rahim büyüyüor ondan demişti.sürekli olmuyor mesela 1 haftadır yoktu bugün yine çıktı.doktor kontrolum 8 ekimde inşallah.2li test filan yapılacak ve bebişimi görücem
![]()
oyyy kıyamam ben onaaa... iyiki söyledm haftaya ctesi bende gidicem yanıma alayım bellek falan super olur çok özendim amaKızlar mrb.doktora gidip ikili testimi yaptırdım.ense kalınlığı çok iyi dedi.inşallah kan sonuçlarında da bişiy çıkmaz.bir de doktor bana ultrason görüntüsünü video olarak verdi.bellek vardı yanımda varsa atayım dedi.aldım geldim evde de seyrettim bir daha.haberiniz olsun siz de isteyin.bugun sonunda elini kolunu ayağını herşeyini gördüm artık seçiliyor.darısı daha göremeyenlerin başına olsun.
amannn ya yapamadım bu evdeki pc zımbırtısında...ultrason resmini yüklicektim teyzesi bebişin...kocaman olmuş ya..vicdansız annesi 5 haftadır görmuodu, nasıl büyümez yani dimi bunca zamanda...allam resmen ellerini oynatıo yüzünü kapıo bildiğin küçük insan...dr ultrason aletini dürtünce dötünü öle bi döndüki bize...3 boyutlu bi resmi var yükliyemedim pzt yüklerim o kadar belliki elleriyle yüzünü kapttı, bacaklar üst üste, ayaklarda kilit gibi, nasıl yapmışsa sıpa...dr zaten hiç cinsiyetine bakma tarafında değildi ama bakmaz istesede göremezdi heralde bacak bacak üstüneydi hep..mendebur dr sölemedi cinsiyet bende bi sorim didim "aaa belli olurmu hiç daha çok erken, eline alsan bebeği bilemezsin şu aşamada " didi, 1 ay sonraymı...hıhhh....bide ilk beklenen doğum tarihine 5 nisanla başladık, geçen sefer 2 nisan dedi, şimdi 1 nisan oldu, çok iimiş gelişimi, 6.5 santim boyu..ikili testide yaptı..bi ultrasonda bayağı ölçtü biçti bide kan verdim, sonuç 1 hafta sonraymış arıcak beni dr. folic i bıraktık artık elevit kullancaz. bide balık yağına devam..başkada bişi demedi..cinsiyet patladı yani ama çokk şükür bin şükür herşey yolundaymış...![]()
özelde yaptırdım canım fiyatı 95 lira
evet canım haklısın.hayırlısı olsun diyelim zaman öyle çabuk geçiyorki zaten.bir ay daha geçsin bakalım.ha bu arada kızlar size de söyliim doktor bana yüz üstü yatma dedi.artık bebişler bundan rahatsız oluyor demekki.bilginiz olsun.
merhaba,
ben de 2012 nisan annesi olucam inşallah. forumda bir karışıklık olmuş sanırım başka bir nisan anneleri forumu daha var oraya bakıyordum ben de ama burda muhabbet almış yürümüş :)
biz de 10. haftaya yeni başladık, 12. haftada ikili testimiz olacak, inşallah hayırlı haberlerle gelirim.
ya bu ikili testi beklemek çok heyecanlı, hemen olsa da sağlıklı haberlerini alsak keşke. bu arada benim de kasık ağrım oluyor, hatta ayağa kalkarken falan sancı giriyor kasığıma ara ara ama bence endişelencek bir şey yok. rahimin büyümesiyle alakalı diye düşünüyorum. doktora gidince sorucam yine de, buraya da yazarım.
merhaba,
Bana 7 haftada uyarı verdi dr. sadece sola yada sırtüstü uyu dedi.belki alıştırma adına o kadar erken söylemiştir bana.Ama bende oksijeni daha rahat alabildiğinden sola yatmak lazım diye biliyordum ben çok önceden başlamıştım sola yatmaya çünkü benim yatış alışkanlığım yüzüstü vazgeçmem için çok önceden kendimi alıştırdım ben ...Evet onu bende okudum.
kızlar bi topic açalım aylık gelişimleri yazalım drdan geldiğimizde bebeğin boyu kılosu gramı:)
artık göbüşler olabılır ben resım koymamda:))) koym ak isteyenler olabılır
sonra alınan ciciler olabılırrrr
olurda olur fikirleriniz neler![]()
cinsiyetleri belli olduktan sonra bebek isimleri ile ilgili de olabilir. ben iki ihtimalide düşünerek isim araştırıyorum şimdiden ama çok kararsızım..
Çok güzel fikir ,ama bir kaç hafta daha bekleyelim derim ben ,cinsiyetler belli olsun alışverişlerin başladığı dönemde yapalımki bu forumda aktifliğini yitirmesin...
ya kızlar bana hep kızım olacakmış gibi geliyor.doktor erkek derse çok şaşıracağım o kadar yani.
banada öyle geliyorrr yaaa belkide ben öyle istediğim içindir![]()