2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
htcydmr
PetunyaPet
sbilyana
günaydın kızlar neler yapıyorsunuz benim bugün içimden çalışmak hiç gelmiyo dün biraz iş yaptım belim ağrıyo muhteşem pazarlama müdürüm daha teşrif etmedi benim için dua edermisiniz bugün ofise hiç uğramasın:47::47::47:

Doğum izni ve Öncesi Yapılması Gerekenler:
Kadın çalışanların doğumdan önce sekiz ve doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı haftalık doğum izinleri bulunmaktadır.
Çoğul gebelik halinde doğumdan önceki sekiz haftalık süreye iki hafta süre eklenir.
Sağlık durumu uygun olan doktor onayı ile kadın çalışan dilerse doğumdan önceki 3 haftaya kadar işyerinde çalışabilir, bu durumda kalan süreler doğum sonrası süresine eklenir.
Doğum izni süreci:
1-Hamileliğinizin 32. haftasından önce Doğum izni ile ilgili olarak önce SSK'ya başvurunuz.
2-Doğum izninin başlangıç tarihi konusunda doktor ile görüşüp, eğer sağlık açısından herhangi bir risk yok ve siz de talep ediyorsanız doğuma 3 hafta kalıncaya kadar çalışabilir şeklinde bir rapor alınız.
3-Daha sonra belirtilen tarih gelmeden önce tekrar doktora gidip kesin doğum izin tarihinin işgöremezlik belgesi ile birlikte tarafınıza verilmesini sağlayınız. Bu tarih sizin doğum iznine başladığınız tarihtir ve toplam 16 haftalık doğum izni bu tarihten itibaren başlar.
Süt izni:
Kadın çalışanlara bir yaşından küçük çocuklarını emzirmeleri için günde toplam 1,5 saat izin verilir.
Süt izni aşağıdaki şekillerde kullanılabilir:
i-her gün 1,5 saat
ii-maksimum 44 hafta olacak şekilde haftanın 1 iş günü*
iii-tek seferde ve maksimum 39 işgünü*
5-Doğum izninin bitimine yakın tekrar doktora gidip işgöremezlik belgesinindeki doğum izni bitiş tarihini kapattırılması gerekir.

kızlar bi arkadaşıma insan kaynakları tarafından gönderilmiş bu yazı, bilgimize...

hakkaten yaa uffff. hamileliğin balayına ne zaman çıkıcazzzzzzzzzz

he hee ben cmt dr a gittiğimde dr dedi "artık hamileliğinde yeni bir döneme girdin, hamileliğin en rahat 3 aynı yaşıyacaksın, ama rahatım diede ayda bir kilodan fazla almayacaksın"...ben 2 gündür daha bi numara göremedim, dün kafa 2 kez klozetin içindeydi ama beklemdeyim:))

htcydmr
PetunyaPet
sbilyana
günaydın kızlar neler yapıyorsunuz benim bugün içimden çalışmak hiç gelmiyo dün biraz iş yaptım belim ağrıyo muhteşem pazarlama müdürüm daha teşrif etmedi benim için dua edermisiniz bugün ofise hiç uğramasın:47::47::47:

he heee biz çok şükür bin şükür tam kadro burdayız sabh sbh:)) dualarımız seninle cnm:37::37:

minnak bebeklerin güzel anneleri günAydınlarrrr :49::49:
nasılsınız bebişlerimiz nasıll ? güzel sıkıntısız geçecek bir hafta diliyorum :21::21:

htcydmr
PetunyaPet
sbilyana
Pc başında öyle oturuyorum benim de içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor her zamanki gibi. Bir halsizim ki sorma. Geçmiş olsun dikkat et kendine.Umarım bugünün rahat geçer :) Boşveer salla işleri ben sallıyorum vallahi. :21::21:

Günaydın bayanlar
ctesi doktora gittim miniğimi gördüm
elleri ayakları kıpır kıpır doktor göbeğimi oynattı bizim ki hop poposunu yukarı kaldırıverdi
gözleri belirgindi
çok mutlu oldum
iyiymiş şükür
yasaklar kalktı çok şükürrrrrr

ayın 3 ünde 2 li test için randevu verdi yine görcem haftaya fındığımı
cinsiyet belli olmaz dedi ama :(

çok heyecanlıyım

bulantılarım tavan yaptı
bu hafta öyle olur sonra rahatlarsın dedi
inşallah bakalım

Günaydın bayanlar
elleri ayakları kıpır kıpır doktor göbeğimi oynattı bizim ki hop poposunu yukarı kaldırıverdi
gözleri belirgindi
çok mutlu oldum
iyiymiş şükür

çok heyecanlıyım

bulantılarım tavan yaptı
inşallah bakalım

hadi gözün aydın cnm, testin de güzel geçer inş...bu ne yaaa nisan anneleri amma sağlamcı dr lara denk gelmiş, yani ne var kız olabilir erkek olabilir deseler, umut fakirin ekmeği yani:))

Günaydın bayanlar
gözleri belirgindi
çok mutlu oldum
iyiymiş şükür

çok heyecanlıyım

bulantılarım tavan yaptı
inşallah bakalım

canım gözün aydın maşalah kuzuşaa o eller ayaklar beni bitiriyo zaten Allahın izniyle bide ben görsem inş.:1:
Allahım nazarlardan saklasın canım..heyecanı mükemmel bişey yaa:18:

hadi gözün aydın cnm, testin de güzel geçer inş...bu ne yaaa nisan anneleri amma sağlamcı dr lara denk gelmiş, yani ne var kız olabilir erkek olabilir deseler, umut fakirin ekmeği yani:))

Ben ahlatmıştım ama kimse cvp yazmadı:50:Görmediler galiba. Doktorum kıza benziyor dedi bana ama sadece tahmin şiydi çok küçük yanılabilirim dedi.

Günaydın bayanlar
gözleri belirgindi
çok mutlu oldum
iyiymiş şükür

çok heyecanlıyım

bulantılarım tavan yaptı
inşallah bakalım

gözün aydın canım inşallah hep böyle birbirimizin güzel haberlerini alırız:nazar::nazar::nazar:

Ben anlatmıştım ama kimse cvp yazmadı:50:Görmediler galiba. Doktorum kıza benziyor dedi bana ama sadece tahminiydi çok küçük yanılabilirim dedi.

Son düzenleme:
Ben ahlatmıştım ama kimse cvp yazmadı:50:Görmediler galiba. Doktorum kıza benziyor dedi bana ama sadece tahmin şiydi çok küçük yanılabilirim dedi.

canımm arada gözümüzden kaçmıştır.. oy maşalah yaa Allahım sağlıklısı olsunda inş... ama genelde doktorların tahminleri tutuyor sankim ya dimi ben kimde duyduysam aynısı çıktı sonradan :1: hayırlısı olsun şeker..ne zaman kesin söliyebilirlermiş?

bunu takip listemize yazalım o zmn...araya kaynıo bazen yazılar...işte benim istediğimde öyle küçük bi umuttu:50:

Pc başında öyle oturuyorum benim de içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor her zamanki gibi. Bir halsizim ki sorma. Geçmiş olsun dikkat et kendine.Umarım bugünün rahat geçer :) Boşveer salla işleri ben sallıyorum vallahi. :21::21:

sana da geçmiş olsun canım inşallah geçer halsizliğinde benim bi pazarlama müdürüm var o gelmezse bugün herşey çok güzel olacak hem hamileyiz hem pazartesi ay ay ne güzel evde yatmak varken

kızlar günaydıııınnnnn.
nasılsınız? herşey yolunda mı? bebişler iyi mi?

Back
X