2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
:-) aynen. bakalım 1 ay sonra belli olacak.haber ver mutlaka.

10 gün sonra randevum var renkli ultrasyonda çıkmazmı acabaa:26:
amaa niyeee bazılarının ki 12. haftada belli oluyorrrrr:84:
kendimi çok hazırladım geri sayıma çkmıcakmı yaniii:59:

10 gün sonra randevum var renkli ultrasyonda çıkmazmı acabaa:26:
amaa niyeee bazılarının ki 12. haftada belli oluyorrrrr:84:
kendimi çok hazırladım geri sayıma çkmıcakmı yaniii:59:

bende yarına hazırladım kebndımı bakalım çıkcakmı benımde oğlan olsa fena olmaz:D

dimi canım kızı olan erkek oğlu olan kız istiyor ama önce sağlık tabi Allahın gücüne gitmesin tatlış:34:

rabbim niyetimizi bılıyo inşallah, en başta hayırlı bir evlat istedim herzman her duamı hayırlı sağlıklı akıllı bır evlat nasip et dıye tamamlarım ki inşallah hepımızın yavruları öyle olurr:)

rabbim niyetimizi bılıyo inşallah, en başta hayırlı bir evlat istedim herzman her duamı hayırlı sağlıklı akıllı bır evlat nasip et dıye tamamlarım ki inşallah hepımızın yavruları öyle olurr:)

inşallah canım..sende benim gibi ev hanımısın galiba zaten 2. çocuktan sonra gezmeleride unut kimse bizi evine almaz:1::1::emir_bebek::52:

inşallah canım..sende benim gibi ev hanımısın galiba zaten 2. çocuktan sonra gezmeleride unut kimse bizi evine almaz:1::1::emir_bebek::52:

evet canım ev hanımıyım, doğru valla napıcaz bakalım ıkısıyle :D eşime dıyorum henuz bıtaneyken sınemaya gıdelım annene bırakıp yoksa ıkı çocugu bırakmaya kalksak kabul etmez:D

evet canım ev hanımıyım, doğru valla napıcaz bakalım ıkısıyle :D eşime dıyorum henuz bıtaneyken sınemaya gıdelım annene bırakıp yoksa ıkı çocugu bırakmaya kalksak kabul etmez:D
facebook grubunda yoksun sende gelsene? 2012 NİSAN ANNELERİ (KK)

NO|İSİM|YAŞ|SAT|BEKLENEN DOĞUM|BAŞLANGIÇ KİLO|ŞİMDİKİ KİLO
1|elchin|26|6 temmuz|10 nisan|57|58
2|ktg|28|????|20 nisan|48|????
3|srrbkl|27|12 Temmuz|17 nisan|54|????
4|bianka|26|18 temmuz|25 nisan|64|????
5|nicole 78|33|25 temmuz|30 nisan|80|????
6|htcydmr|24|3 temmuz|????|72|????
7|sbilyana|29|3 temmuz|12 nisan|56|????
8|mistrall|27|23 temmuz|28 nisan|62|????
9|zeytinn|27|14 temmuz|19 nisan|62|????
10|hatice_06|19|17 temmuz|25 nisan|55|????
11|hayserp|25|14 temmuz|18 nisan|54|????
12|elistina|27|30 haziran|5 nisan|62|????
13|nrytkmn|29|20 temmuz|25 nisan|64|????
14|guncekiz|28|7 temmuz|12 nisan|57|????
15|biumut|23|11 temmuz|16 nisan|83|83.5
16|kkelebekk|23|3 temmuz|7 nisan|63|64
17|mehtapozan|28|21 temmuz|26 nisan|59.5|????
18|tunihan86|25|24 temmuz|29 nisan|53|????
19|pohhpohh|26|27 haziran|2 nisan|61|????
20|mehoo|28|16 temmuz|21 nisan|63.5|65
21|rüyanaz|32|9 temmuz|12 nisan|63.5|63

kızzzlllaaaarrrrr.benim hala sağ kasığım ve bacağım ağırıyor.bu normAl mi yoksa doktora gideyimmi?lekelenme filan yok çok şükür ama neden ağırıyor kasığım.ağrısı bacağa vuruyor.apandisten şüphelendi eşimde.ama apandisit olsaydı 3 aydır birşeyler olurdu demi kızlar .beni biraz rahataltın nooolllurrr:31::)))

canım benimde hamilelik bacağıma vuruyor. kasık ağrısını sor istersen ama yoktur bişey telaşlanma. bebiş büyüyordur.

Gunka yaş 32 başl kilo 55, şimdiki kilo 54. sat bilmiyoruz, doğum 4 nissan

gunaydınnnnnnnn..... nasılsınız hanımlar.....

ben bugun fenayım yawww..mide bulantısı ve kusmacaaaa :58::58:

günaydınnnnn anneciklerrrrrrrrrrrrrrrrrr

:nazar:
amannn ya yapamadım bu evdeki pc zımbırtısında...ultrason resmini yüklicektim teyzesi bebişin...kocaman olmuş ya..vicdansız annesi 5 haftadır görmuodu, nasıl büyümez yani dimi bunca zamanda...allam resmen ellerini oynatıo yüzünü kapıo bildiğin küçük insan...dr ultrason aletini dürtünce dötünü öle bi döndüki bize...3 boyutlu bi resmi var yükliyemedim pzt yüklerim o kadar belliki elleriyle yüzünü kapttı, bacaklar üst üste, ayaklarda kilit gibi, nasıl yapmışsa sıpa...dr zaten hiç cinsiyetine bakma tarafında değildi ama bakmaz istesede göremezdi heralde bacak bacak üstüneydi hep..mendebur dr sölemedi cinsiyet bende bi sorim didim "aaa belli olurmu hiç daha çok erken, eline alsan bebeği bilemezsin şu aşamada " didi, 1 ay sonraymı...hıhhh....bide ilk beklenen doğum tarihine 5 nisanla başladık, geçen sefer 2 nisan dedi, şimdi 1 nisan oldu, çok iimiş gelişimi, 6.5 santim boyu..ikili testide yaptı..bi ultrasonda bayağı ölçtü biçti bide kan verdim, sonuç 1 hafta sonraymış arıcak beni dr. folic i bıraktık artık elevit kullancaz. bide balık yağına devam..başkada bişi demedi..cinsiyet patladı yani ama çokk şükür bin şükür herşey yolundaymış...:nazar::nazar::nazar::nazar:
canımmmm:70:hadi gözün aydınn yerim ben onu bacak bacak üstüne atmış demekki rahatınada pek düşkün oyyy maşallah:nazar: darısı bizim başımıza inşallah

gunaydınnnnnnnn..... nasılsınız hanımlar.....

ben bugun fenayım yawww..mide bulantısı ve kusmacaaaa :58::58:

canım aynen bendee fenayım sabah sabah çıkarttım yediklerimi:59:
bişi yemeye korkuyorum şuan:59:

günaydınnnnn anneciklerrrrrrrrrrrrrrrrrr

canımmmm:70:hadi gözün aydınn yerim ben onu bacak bacak üstüne atmış demekki rahatınada pek düşkün oyyy maşallah:nazar: darısı bizim başımıza inşallah

canım aynen bendee fenayım sabah sabah çıkarttım yediklerimi:59:
bişi yemeye korkuyorum şuan:59:

saol cnm; sbilyana cım sana tşk canım, sende yazmışsın dönemedim...darısı başınıza inş..bide ben bundan sonra öyle yapcam sizde isterseniz yapın dr a gitmeden sorcam soruları not alcam...yoksa gidince yefruyu görünce insanın aklı başından gidio yokbacak ağrısı, yok çatlak kremi hiççç aklına bile gelmio:1::1:

saol cnm; sbilyana cım sana tşk canım, sende yazmışsın dönemedim...darısı başınıza inş..bide ben bundan sonra öyle yapcam sizde isterseniz yapın dr a gitmeden sorcam soruları not alcam...yoksa gidince yefruyu görünce insanın aklı başından gidio yokbacak ağrısı, yok çatlak kremi hiççç aklına bile gelmio:1::1:

evet canım ben geçenki randevumda öyle yapmıştım bi kağıda not almıştım soracağım şeyleri hiç birini unutmadan sorup gelmiştim:46:

Back
X