Canım ben almıştım ama daha bugün ilk defa kullandık. Oğlum 3.5 aylık önce biraz korktu oyuncağın birini biraz kendine yakın asmıştım sallanınca korkup ağladı sonra sakinleştirdim o oyuncağı uzaklaştırdım eliyle onlara dokundurdum bir süre sonra alıştı sonra dikkatini ona versin diye odadan çıktım baktım mutlu bir şekilde sesler çıkarıyor gülücükler saçıyor. Yalnız ben odadayken pek ilgi göstermiyor ben çıkınca ilgileniyor. Bence al derim yoksa hep bizim onları eğlendirmemizi istiyorlar biraz da kendi başlarına eğlensinleroyun halısı alan arkadaşlar çok kararsız kaldım acaba alsam mı oyun hakısı..bebişlerin ilgisini çeker mi...artık ben odadan çıkar çıkmaz ağlamaya başlıyor zeynep..bişeylerle oyalansın istiyorum çok yoruldummmmmmm(((((
oyun halısı alan arkadaşlar çok kararsız kaldım acaba alsam mı oyun hakısı..bebişlerin ilgisini çeker mi...artık ben odadan çıkar çıkmaz ağlamaya başlıyor zeynep..bişeylerle oyalansın istiyorum çok yoruldummmmmmm(((((
oyun halısı alan arkadaşlar çok kararsız kaldım acaba alsam mı oyun hakısı..bebişlerin ilgisini çeker mi...artık ben odadan çıkar çıkmaz ağlamaya başlıyor zeynep..bişeylerle oyalansın istiyorum çok yoruldummmmmmm(((((
Kızlar dönenceler bebeklerin gözlerine zararlı mı?
oy oy oyyyyyyyyyy ne tatlısın sen yaaaaa havlulu resmine bayıldımmmmmmANNESİNİN MELEĞİİ EMİR KAYRA..Eki Görüntüle 491064 Eki Görüntüle 491067 Eki Görüntüle 491063 Eki Görüntüle 491065 Eki Görüntüle 491066
kızlar sallanmayan büyüyebilen beşiği olan anneler beşiğin içine bebeklerinizle birlikte yatıyor musunuz?
ben bebeklerin dönen şeyleri izlemesinin sakıncalı olduğunu duydum Allah korusun otistiği tetikliyormuşş.
ayyy canım bizekinden deniz çabuk sıkıldı yaaa
benim görüşüm o kadar paraya değmezmiş, zaten artık fırıl fırıl dönüyorlar
ve eğlenceleri dönerek bişeylere uzanmak
ben 2 ay önce aldım ama yenı yenı farkınavarıyo önceden hiç durmazdı şimdi en az 10 dakıka oyalınıyo o bile yetiyo insana çok pahalı bişi değiş zihinsel gelişim içinde ıyı bişi bence
Canım ben almıştım ama daha bugün ilk defa kullandık. Oğlum 3.5 aylık önce biraz korktu oyuncağın birini biraz kendine yakın asmıştım sallanınca korkup ağladı sonra sakinleştirdim o oyuncağı uzaklaştırdım eliyle onlara dokundurdum bir süre sonra alıştı sonra dikkatini ona versin diye odadan çıktım baktım mutlu bir şekilde sesler çıkarıyor gülücükler saçıyor. Yalnız ben odadayken pek ilgi göstermiyor ben çıkınca ilgileniyor. Bence al derim yoksa hep bizim onları eğlendirmemizi istiyorlar biraz da kendi başlarına eğlensinler
kızlar bugün 4.ay aşılarımız vardı tabi boy kilo kontrolü.moralim bozuldu biraz kızım sadece 300 gr almış bir ayda.5700dü 6kilo olmuş.boy falan iyi ama kilo almamış.sadece anne sütü alıyo.ben de artık mama takviyesi yapayım diyorum..kaşık mamalarından falan deneyen var mı..ne önerirsiniz.
kızlar bugün 4.ay aşılarımız vardı tabi boy kilo kontrolü.moralim bozuldu biraz kızım sadece 300 gr almış bir ayda.5700dü 6kilo olmuş.boy falan iyi ama kilo almamış.sadece anne sütü alıyo.ben de artık mama takviyesi yapayım diyorum..kaşık mamalarından falan deneyen var mı..ne önerirsiniz.
bayram sonu gitmeyi düşündüğümüz doktara bu sabah gittik çünkü ahsen hiç emmedi dün akşam saat 5 den sonra sabahtan beri doktordayız yeni geldim ahseni yıkadım uyutum idrar yollarında enfeksiyon kapmış ve 1 ayda sadece 200 gr almış 5800 dü 6 kilo olmuş mamaya başla dedi sütüm var emmiyo dedim yok sen başla kilo alsınki mikrobu atsın dedi antibiyotik bide vitamin verdi sma mama aldık tercihi bize bıraktı ne yapmalıyım bilemiyorum zorlada emmiyo mamada yiyecegini sanmıyorum aç karnına çay veriyorum en fazla 25 cc içebiliyo gercekten çok üzgünüm memeyle beraber mama veren anneler ne sıklıkta ve ne kadar mama veriyorsunuz
mrb arkadaşlar ben de nisan annesiyim 20 nisan da nisan isminde bir kızım var. sizlere bi sorum olacak kızımı yüz üstü yatırdığım zaman daha önceleri kafayı kaldırıyordu ıkı gundur kafayı kaldırmıyor. kucağıma aldığım zaman dik tutmaya çalışıyo kafayı ama yüzüstü yatırdığım zaman sağa sola çeviriyo kaldırmıyor.düşünmekten kafayı yiyeceğim neden olabileceğini bilen var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?