2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar kızımı oyun halısına bıraktım ve bıraktıgım gibi bulamadım ayakları başını koydugum yerde buldum artık yüksek yerlere bırakmamak lazım mart annelerine baktımda birkaçtane bebek düşmüş masadan kucaktan yataktan allah korusun koltukta bırakıp bez almaya bile gitmemek lazım artık dikatli olalım iyice hareketlendiler

maşallah canım ya tombiş yanaklara bak ya bi senin emirhan bir de benim efe az saçlı bu topikte desene.olsun yeni yeni çoğalıyor saçları.

nerelerdesiniz kızlar bayram temizliginemi başladı herkes bizede yarın kadın gelecek bugün çamaşır ütü bide çarşafları degiştireyimde yarın kolaylık olsun dedim ama kızın uyumaya niyeti yok akşamda eşimde gelmeyecekmiş arkadaşlarıyla buluşacakmış yemek derdim yok iş çok ama yapasım yok

selam
şu bumbo koltuktan alan yada almayı düşünen varmı?
nasıl kullanışlımı?

efe uyuyunca ben de uyuyayım gece uyutmadı dedim yattım ama uyuyamadım sonra ikimiz de kalktık bende kendime sinir oldum tabii

Kızlar ben yapıştırma sezeryan oldum bu jıllıean mıchaels var bunu dvdlerini yapmamda bi sakınca var mıdır acaba 4 ay oldu doğum yapalı

efe uyuyunca ben de uyuyayım gece uyutmadı dedim yattım ama uyuyamadım sonra ikimiz de kalktık bende kendime sinir oldum tabii

zaten bebişler uyuyunca insanın uykusuda kaçıyo sanki küçük hanım beşikte yatmak istemedi ayakta zorla uyutum şimdi de yerine koymaya korkuyom uyanır diye sabahtan beri uyumadı bi yarım saat uyusun bari bakayım kim var dedim boş oturmayayım

Son düzenleme:
oyun halısı alan arkadaşlar çok kararsız kaldım acaba alsam mı oyun hakısı..bebişlerin ilgisini çeker mi...artık ben odadan çıkar çıkmaz ağlamaya başlıyor zeynep..bişeylerle oyalansın istiyorum çok yoruldummmmmmm(((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…