günaydın kızlar
ben de uzun zamandır giremedim.. kızım 3 gün sonra 4 aylık olacak..
onsuz hiç yaşamamışım resmen ben yaa.. sayesinde öğrendim yemek yemek ne demek uykuya dalmak nassı tatlı:)
kahkahaları yetiyor da artıyor yorgunluğumu almaya..
aşımız var bakalım nassıl olacak geçen aşımızda çok ağladı gün boyu.. canı yandı fitil kullanmak zorunda kaldım..
bu arada benimm kızım tam bir televizyon düşkünü ki izletmiyorum hemen kapatıyorum fark edince ama televizyon kapalı da olsa izliyor.. delüüüü..
anası gibi radyo televizyoncu olacak her halde kiii allah korusun..
missaltin naber tatlım.. nasıl gidiyor annelik..
Hatırladım canım o aralar konuşuyorduk bu konuları..Suni sancı yedin ama normal doğurdun diye hatırlıyorum yanlış mıyım?Ben normal doğum belirtileri ile gittim de ne oldu,suni sancıyı 1 saat bile çekemeden beni kesmelerini söyledim :) sağlıklı olsunlar da..Evet anne sütü alıyor sadece..Yaşıtlarından biraz ileride sanırım boy 65 cm olmuştur,en son 10 gün önce 64 cmdi.Kilo durumu normal 6,500 falan..
Evet işe başlarken sorun olacak gerçekten..İlk günler nasıl zor olacak tahmin edebiliyorum.Uykuda bile özlerken meleğimi saatlerce bırakıcamBenim kayınvalide ve annem dönüşümlü olarak bakacaklar..Yabancı biri olmaması az da olsa rahatlatıyor insanı..Ama bu sefer de 3'lü yaşam darlandıracak beni
Hoşgeldin yuvaya:))))
İlk günler gerçekten çok zor oluyoo ben 2 haftadır çalışıyorum alışamadım hala((
Ben konuyu diyetisyenle konuştum yok öyle bişey diyip eve gönderdi benii
Ben de artık kilo veremiyorum önceleri hızla veriyordum ama yediklerime dikkat etmiyorum geçen hafta teyzem yanımdaydı sürekli yedim durdum zaten pek dışarı çıktığımda yok o yüzden geriye kalan 6 kilomu pek kolay veremem sanırım. Hamilelikte 20 kiloya yakın aldım 14 ünü verdim neyse önemli değil sütüm olsun daBu arada kilo olayı sabitlendi bende.Tatile gidince 2 kilo aldım,şuan 5 kilo fazlam var doğum öncesi kiloma düşmem için. :44:
Ben bugun baska bi doktora goturmeye karar verdim. Bi baksim genel durumuna.demiri biraktigimida soracagim. salyasi cok akiyo dis mi cikariyor acaba?canım ya benim kızımda çok huysuz olmaya başladı acaba kan damlasındanmı olduki? başlayalı 1 hafta oldu ve kendini çok sıkıyor, karnımı ağrıyor arada anlamadım, kakasında da ara ara siyahlıklar oldu hatta sormuştumda kullananlarda böyle bir durum varmı diye, ama tamamen siyah değil, sarımsı siyahlıklar var, bendemi bıraksamki..
Ben bugun baska bi doktora goturmeye karar verdim. Bi baksim genel durumuna.demiri biraktigimida soracagim. salyasi cok akiyo dis mi cikariyor acaba?
Birde benim oglum dun gece 12 de emzirdim sabah 7 de kalkti bende uyanamamisim iftara misafir cagirmistim cok yorgunluktan saatin alarmini duymamisim. Simdi vicdanim sizliyo..
canım vicdanın sızlamasın ya o acıksa zaten uyanırdı bizim doktorumuz yeni doğduğunda bile o uyanmadıkça sen emzirmek için uyandırma o zaten bir ihtiyacı olunca uyanır ee uyusun da büyüsün diye boşuna dememişler dedi.Ben de onun için rahat davranıom bu konuda gerçi benimki izin vermio o kadar saat emmemeye.Ben bugun baska bi doktora goturmeye karar verdim. Bi baksim genel durumuna.demiri biraktigimida soracagim. salyasi cok akiyo dis mi cikariyor acaba?
Birde benim oglum dun gece 12 de emzirdim sabah 7 de kalkti bende uyanamamisim iftara misafir cagirmistim cok yorgunluktan saatin alarmini duymamisim. Simdi vicdanim sizliyo..
Aminnn diyorum canımgünaydın canım bebişlerin uykusu bol iştahı bol birgün olur inşallah bugün
geçmiş olsun canım gece uykunuz kötü desene bakalım ben işe başlayınca ne olacak.Benimkinin gece uykusu çok iyiydi nazar ettim anlata anlata şimdi ben de senin gibi çekiyorum uykusuzluktanGünaydın kızlar,iki saatlik uyku ile işe geldim devriliyorum resmen((
merhaba kızlar
benim bebek emmiyo ya gecede uyanmıyo ben uyandırmasam
acıkmıyo mu
sütüm mü doyurucu bilemedim
doktorada hiç götürmedim
kan damlasına başladık bakalım
ama vermeyi unutuyorum nedense
aşı da sorun olmadı bizde
ben de kaç gündür taktım kafaya alacam diye almayayım o zaman bi heves dönence aldım 1 haftalıkmış hevesi o kadar bile sürmedi halı alırsam o da öyle olacak onun yerine başka şeyler alayım o zaman mesela kitappdün oyun halısı aldım ve sonuç 15 dakika sonra oyuncaklarla dögüşmeye başladı niye agzıma girmiyo diyeşimdide yalvarıyo kucagıma almam için yani buda bi işe yaramadı
iyi gecelerr.hamileliğimin başından beri buradaydım doğum yaptıktan sonra haliyle burayı takipte zor oldu. bayağı yeni arkadaş gelmiş eskilerden pek kalmamış. hamileyken boştuk tabi sayfaları takip edemiyordum o kadar çok şey konuşuluyordu ki.
birşey merak ettim oğluşunu sünnet varmı nerede yaptırdınız. özellikle Ankaradaki arkadaşlar.
Çok fenasın:))),bendeki fazlalık ne 5 ne 10...
Ben de artık kilo veremiyorum önceleri hızla veriyordum ama yediklerime dikkat etmiyorum geçen hafta teyzem yanımdaydı sürekli yedim durdum zaten pek dışarı çıktığımda yok o yüzden geriye kalan 6 kilomu pek kolay veremem sanırım. Hamilelikte 20 kiloya yakın aldım 14 ünü verdim neyse önemli değil sütüm olsun da
Ben bugun baska bi doktora goturmeye karar verdim. Bi baksim genel durumuna.demiri biraktigimida soracagim. salyasi cok akiyo dis mi cikariyor acaba?
iyi gecelerr.hamileliğimin başından beri buradaydım doğum yaptıktan sonra haliyle burayı takipte zor oldu. bayağı yeni arkadaş gelmiş eskilerden pek kalmamış. hamileyken boştuk tabi sayfaları takip edemiyordum o kadar çok şey konuşuluyordu ki.
birşey merak ettim oğluşunu sünnet varmı nerede yaptırdınız. özellikle Ankaradaki arkadaşlar.
kızlar bu siteyi mart annelerinde okumuştum gerçekten hoşuma gitti isterseniz bir göz atın bebişlerimiz için güzel şeyler var
Arda - Berk Akalın: 4. Ay doktor Kontrolü
doktorda öyle dedi. eğer acıksaydı seni uyandırırdı diye.. birde dişleri çıkacağı zaman salyasından ziyade herseyi kemirmeye çalışır o zmn dişinin çıkacağını anlayabilirsin dedi dr.canım çok değil ki hem acıksaydı senİ uyandırırdı...
bizimkinin de öyle şelale gibi...
Kızlar meraba bu iki gündür oğlum çok huzursuz özellikle de akşamları bağırıyor çığlık atıyor memeyi asla almak istemiyor.Vermeye kalktığım zaman başını çeviriyor ağlıyor kaç saat aç bekliyor.Ne yapacağımı şaşırdım artık bir de ağzından salya akıyor yumruğunu sıkıyor ağzına götürüyor ve yumruğunu emip ısırmak istiyor.Sizlerde de varmı böyle bi durum?
Niye böyle yapıyor anlamış değilim doktora götürecem artık ama aranızda varmı böyle bi sorun yaşayan sormak istedim
vicdanımn sızlamasın bence,demek ki acıkmamış,uykuya daha hasretmiş ki o da uyanmamış,yoksa zaten kendi uyanır çok acıksa ağlardı,artık gece uykuları da önem kazanmaya başlıyo,ben kendi ne zaman uyanırsa o zaman emziriyorum geceleri ve genelde de en az 5 saat oluyo arada,dün gece 1 gibi emzirdim sabah 6-6.30 gibi kendi uyandı,emerken tekrar uyudu sonra sabah 11 e doğru kalktı yine emzirdim mesela,ben 2 aylık olduğunda beri uyandırmıyorum hiç ,başlarda zaten 3 saatte bir kendi acıkıp uaynıyordu yavaş yavaş ara açıldı,deliksiz gece uykusunun da önemlş olduğunu düşünüyorum ben en az beslenmek kadar,o nedenle hiç uyandırmam,bir iki kere önceki gün o kadar yorulmuş ki 7 saat falan uyanmadan uyumuştu,ihtiyacı var ki bünyenin uyuyor bence.ben de uyumuşum ,bi uyandım göğüsler taş gibi olmuşkilosu ve boyu da yerinde 8 kg olmuşuzdur heralde artık,boyumuz da 65-66 cm olmuştur,zararı olsa gelişimin olumsuz etkielrdi diye bdüşünüyorum
biz de 10 gündür demir damlası ferro sanol kullanıyooruz. kızım 2-3 gündür kakasını çok ıkınarak yapıyor ve miktar gittikç azalıyor rengi koyulaşıyor ve çok koyu kıvamlı oldu. hele bugün o kadar ıkındı sıkındı bezde azıcık koyu renkli koyu kıvamlı bişey olmuş. dr u aradım bizimki izindeymiş yerine bakan dedi ki: demir bebeklerde karın ağrısı ve kabızlık yapabiliyor, hergün değil de gün aşırı verip gözlemleyin. şimdi ben cumaya kadar vermemeye karar verdim çünkü rengi bi acayip hani yeşil-sarı-kahve gibi belki de başka bir sıkıntısı var çocuğun belki de demirden değil diye biraz ara vericem. dedim bu hep böyle m olacak yok dedi bir süre sonra vücudu alışacakmış. aman ya içirmesi bir dert çıkarması bir dert, hiç sevsemedim ben bu demir işini.
biz de 10 gündür demir damlası ferro sanol kullanıyooruz. kızım 2-3 gündür kakasını çok ıkınarak yapıyor ve miktar gittikç azalıyor rengi koyulaşıyor ve çok koyu kıvamlı oldu. hele bugün o kadar ıkındı sıkındı bezde azıcık koyu renkli koyu kıvamlı bişey olmuş. dr u aradım bizimki izindeymiş yerine bakan dedi ki: demir bebeklerde karın ağrısı ve kabızlık yapabiliyor, hergün değil de gün aşırı verip gözlemleyin. şimdi ben cumaya kadar vermemeye karar verdim çünkü rengi bi acayip hani yeşil-sarı-kahve gibi belki de başka bir sıkıntısı var çocuğun belki de demirden değil diye biraz ara vericem. dedim bu hep böyle m olacak yok dedi bir süre sonra vücudu alışacakmış. aman ya içirmesi bir dert çıkarması bir dert, hiç sevsemedim ben bu demir işini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?