:26::26::26:bugun bıraz fazlaca gezdık oğlum bikaç kere kustu çok şükür ateşi yok ishalde değil acaba fazla gezmektenmi kustuki şimdi huysuzlanmadan herzamankı gıbı uyudu arada bakıyorum ateşi falan yok çok şükür inşallah bişi olmaz
sen mama veriyodun demi canım emzirmiyordun yanlış hatırlamıyorsam mama da soguk olmuş olabilir yada fazla beslemişde ola bilirsin ama ateşe dikkatet bu gece inşallah bişeyi yoktur kuzucugun
Canım gazı var demek ki benim oğlumda bir ara öyleydi. Prebiyotik damla kullandım iyi gelmişti, şimdi arada sırada oluyor tam emerken sancısı tutuyor emmeyi bırakıp ağlıyor ben de kimyon tohumunu kaynatıp veriyorum biraz rahatlıyor gibi
Merhaba güzel anneler sizleri uzun zamandır ara ara takip ediyorum.benimde oğlum 5 ay 10 günlük bende nisan annesiyim.Bugün oğlum çekyattan halıya düştü.nasıl düştüğünü görmedim geldiğimde ağlıyordu.çok telaşelendim.1 saat içinde gündüzleri kolay kolay uyumayan oğlum pat diye uyudu kaldı ege ünv.acile gittik bişey yok dediler.ama içim hiçç rahat değil.aman sizde dikkat edin yukarlarda bırakmaya gelmiyorlar artık..bizimki çok yaramaz bir bebek akşama kadar bütün enerjim bitiyor resmen.Zaetn o nedenle yazamıyordum. Bizde ek gıdalara başladık geçen hafta şimdilik meyve püresi ve sebze püresi veriyorum.diğer zamanlarda emziriyorum..inşallah yolunda gider herşeyy
kızlar sizin bebişlerinizden sırtüstünde yüüzüstüne ya a tam tersi dönmeye başlayan var mı?Gerçi erken daha,6. aydan sonra oluyo genelde ama merak ettim
kızlar sizin bebişlerinizden sırtüstünde yüüzüstüne ya a tam tersi dönmeye başlayan var mı?Gerçi erken daha,6. aydan sonra oluyo genelde ama merak ettim
Merhaba güzel anneler sizleri uzun zamandır ara ara takip ediyorum.benimde oğlum 5 ay 10 günlük bende nisan annesiyim.Bugün oğlum çekyattan halıya düştü.nasıl düştüğünü görmedim geldiğimde ağlıyordu.çok telaşelendim.1 saat içinde gündüzleri kolay kolay uyumayan oğlum pat diye uyudu kaldı ege ünv.acile gittik bişey yok dediler.ama içim hiçç rahat değil.aman sizde dikkat edin yukarlarda bırakmaya gelmiyorlar artık..bizimki çok yaramaz bir bebek akşama kadar bütün enerjim bitiyor resmen.Zaetn o nedenle yazamıyordum. Bizde ek gıdalara başladık geçen hafta şimdilik meyve püresi ve sebze püresi veriyorum.diğer zamanlarda emziriyorum..inşallah yolunda gider herşeyy
evet gazı var karnından gurul gurul ses geliyor ıkınıyor ağlıyor şimdiye kadar çok şükür böyle bişeyi olmamıştı çok rahattı sadece bi kez olmuştu o da ikinci günü geçmişti bu son haftadır çok huzursuz çok ağlıyor daha demin 2 saat ağladı durdu, gözleri kıpkırmızı oldu, uyku akıyo göznden ama uyumuyor karnına zeytin yağı ile masaj yaptım havlu ısıttım koydum ama fayda etmedi emmedi babası oraya buraya derken zorla uyuttu son zamanlarda böyle oldu, akşamları yoğurt falan veriyorum ondan mı oluyor acaba üstelikte zayıfladı yüzü küçüldü yavrumun o ağladıkça ben ağladım ya
evet gazı var karnından gurul gurul ses geliyor ıkınıyor ağlıyor şimdiye kadar çok şükür böyle bişeyi olmamıştı çok rahattı sadece bi kez olmuştu o da ikinci günü geçmişti bu son haftadır çok huzursuz çok ağlıyor daha demin 2 saat ağladı durdu, gözleri kıpkırmızı oldu, uyku akıyo göznden ama uyumuyor karnına zeytin yağı ile masaj yaptım havlu ısıttım koydum ama fayda etmedi emmedi babası oraya buraya derken zorla uyuttu son zamanlarda böyle oldu, akşamları yoğurt falan veriyorum ondan mı oluyor acaba üstelikte zayıfladı yüzü küçüldü yavrumun o ağladıkça ben ağladım ya
selam kızlar doktordan geldik ve baya canım sıkıldı, kızımda süt alerjisi olabilirmiş..devamlı bir burun tıkanıklığı, öksürük ve hırıltılı soluma var birde boyun arkasında, omuzlarında alerji gibi döküntüler oldu..doktor özel bir mama verdi, 10 gün kullanıp tekrar gitcez..bu arada 7900 olmuşuz, geçen ay 10unda 7 kilo idi sanırım..doktor kilosu iyi dedi, boyunu ölçmedi..umarım alerji çıkmaz kızlar..
selam bende bugün katıldım siteye geçmiş olsun ben o tecrübeyi geçen hafta yaşadım ve yüreğim ağzıma geldi ama çok şükür birşey olmadı çocuklar düşe kalka büyicekk..
ben dvm edıyorum doktor 1 yaşına kadar demişti oğlumun ayakları üstünü değişirken çoraplarını çıkardımda buz gıbıoluyo kansızlıkmı var anlamadım oyuzden teredütsüz dvm edıyorum ferrum haussman olan markayaherkese selam...bende bugün itibariyle ek gıda işine başladım tamamen :) zaten mama alıyordu, artık az az vereyim diyorum..mesela bugün çorba yaptım içti biraz, yoğurt mayaladım bebe sütüyle onuda yarın yedircem..babasıda bu akşam cici bebe biküvi, pirinçli ek gıda almış, artık azar azar verecem kızlar, anne sütü alsaydı belki tattırırdım ama mama içtiği için artık herşeyden tattırmayıda düşünüyorum.yarın doktora gidiyoruz onada sorup onay verirse devam ederim..bakalım ela kaç kilo olmuş, umarım iidir, bana bek kilo almadı gibi geliyor bu ay ama hayırlısı..
Birde demir damlasına başlayanlar devam ediyormusunuz?
benım bebeğim henuz dönmuyor yana hızlı hareketlerle dönüyoo yanı ölee ağır hareketsız bı bebek değil ama tam tur dönmuyo endişelenmelımıyım ?kızlar sizin bebişlerinizden sırtüstünde yüüzüstüne ya a tam tersi dönmeye başlayan var mı?Gerçi erken daha,6. aydan sonra oluyo genelde ama merak ettim
çok geçmiş olsun inşallah yoktur alerjisiselam kızlar doktordan geldik ve baya canım sıkıldı, kızımda süt alerjisi olabilirmiş..devamlı bir burun tıkanıklığı, öksürük ve hırıltılı soluma var birde boyun arkasında, omuzlarında alerji gibi döküntüler oldu..doktor özel bir mama verdi, 10 gün kullanıp tekrar gitcez..bu arada 7900 olmuşuz, geçen ay 10unda 7 kilo idi sanırım..doktor kilosu iyi dedi, boyunu ölçmedi..umarım alerji çıkmaz kızlar..
aramıza hoşgeldin bebeklerımız aynı gun doğmuş sanırım 2 nisanSelam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım tanışmak isterim ve bilgilerinizden faydalanmak isterim kızım 5 ay 8 günlük..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?