Canım sizin ev soğuk mu? Emirhanı kalın giydirmiyor musun yoksa ben oğlumu çok mu ince giydiriyorum. Ben istanbulda yaşıyorum ortalama sıcaklık 25 derece. Evde kısa kol giyiyoruz bazen de penye uzun kol çıtçıtlı body. Acaba çok mu ince giydiriyorum. Sen ne de olsa daha deneyimli bir annesinherkese gunaydın.bugun yine gunesli ve guzel bir gune uyandık.elhamdulillah hersey yolunda.emirhan 8 bucukta kalktı.oynadık şımardık.10 bucukta uyudu.artık uyku duzeni olusturdum.2 saatte bir 2 saat uyuyor.uyanık geçirdigi o 2 saat beni çook yorsada yinede herşey guzel gidiyor allah bozmasın.bu sabahki oyun saatimizden bir kare :))
Canım sizin ev soğuk mu? Emirhanı kalın giydirmiyor musun yoksa ben oğlumu çok mu ince giydiriyorum. Ben istanbulda yaşıyorum ortalama sıcaklık 25 derece. Evde kısa kol giyiyoruz bazen de penye uzun kol çıtçıtlı body. Acaba çok mu ince giydiriyorum. Sen ne de olsa daha deneyimli bir annesin
selam nisan anneleri benimde 20 nisan doğumlu bir oğlum var. hamileliğimden beri sizi takip ediyorum ancak yeni katıldım.
canım biz de yeni başladık kahvaltı yok daha bide yoğurt yok çünkü alerjik bi cildi olduğu için izin vermedi.sabah kaçta uyanırsa 8 gibi mesele emziyorum 10 a doğru meyve püresi hazırlıyorumbenim ölçüm şu milupa kavanozlrı varya o oluyor yediği kadar veriyorum.sonrada 4 gibi çorbasını hazırlayıp veriyorum.aralarda emziriyorum benn.şimdilik düzenimz böyle bizim.sen çalıyorsun işte aralarda emzirebilecekmisin?yada akşamdan sağıp bırakacaksın aralarda onu içeçek bi öğün.bi doktorunla göürşsen iyi olur.bide milupanın kendi sitesinde bu tür öğünler var bakabilirsin..
dün oğlumu aylık kontrolu için götürdüm başı.43 olmuş kılosu 7.600 boyu 68 gayet normal dedi çok şükür yoğurt verıyodum ben koyulmaması gerektını bılıyorum azcık şeker atıyodum doktora dedım şeker koyuyorum dıye koyma pekmez koy dedı aldım pekmez koydum hiç tatlanmadı zaten rengıde bı acayıp oldu çoukta içmedi zaten ben hiç içmesini beklemıyodum ben bıle sevmedım tadını yaa şeker yemesın dıye yığurt yıyemıcek çocuk sızler nasıl veıryosunuz ben ilk yoğurt verdığımde hiç bişi koymadan saede yoğurdu bıraz sulandırıp yapmıştım gene içmemeişti şekerli olunca hemen bıtırıyodu :26::26::26::26::26:
gecmiş olsun canım nasıl anladınız zaten sürekli isal gibi benimki bi şeftali verdigimde biraz koyulaşıyo
hoşgeldin aramıza fundela senı altta görüyorum nerelerdesın bayadır görünmuyorsun inşallah bebeğinde bi sorun yoktur
ben yoğurdu sade veriyorum,yiyor benim bebeğim,bi kere pekmezle verdim onu da yedi,bence şekere alıştırma sonra sebze falan yemez diyolar,tatlıya alışınca sebze pürelerei falan tatsız geliyormuş
Yok canım iyiyiz. Ne zamandır yazacağım tam sayfa sonuna gelemeden birşey çıkıyor kalıyorum öyle. Geçen gün de telefondan girdim, tam yazıyordum hepsi silindi. Ben de sinirlenip çıkmak zorunda kaldım. Bu ay sonunda taşınıyoruz, onun telaşı da var üzerimde. Bilmiyorum nasıl olacak, taşınacağımız evin tadilatı, temizliği. Bu evin toplanması arada Ada. Yanmışım ben diyorum. Dün akşam onu babanneye bırakıp boya almaya gittik 2-3 saat gelmedik diye protesto etti bizi hanımefendi. Gece 2ye kadar uyumadı. Sonra 5te tekrar uyandı. Saçım başım, yüzüm her yerimi yoluyor. Hele göğüs uçlarını avuçlayınca çığlık atacak gibi oluyorum. Böyle işte canım. :)
Yoğurdu sade yemiyorsa cam rendede meyve hazırlayıp ekleyebilirsiniz kızlar. Ben şeftaliyi, çatalla ezdiğim muzu veya herrhangi bir meyveyi ekliyorum yoğurda. Bayılarak yiyor, tok tutsun diye de bisküvi ekliyorum. Bizim kız saat başı emmek istiyor çünkü tok tutması için ne bulsam tıkıyorum. Yarım saat, bir saat falan farkettiriyor ancak işte ek gıdalar.
Bir de Sütaş'ın Babymix diye bir yoğurdu çıkmış. Bebekler için. Prebiyotik ve probiyotikler ilaveliymiş. Sadesini sevmedi içine meyve rendeleyince yedi. Elmalısını sevdi.
merhaba arkadaşlar, oğlum beş aylık oldu ve ek gıdaya geçelim dedi doktorumuz şimdilik meyve suyu ile başladık günde 4 kaşık kadar dedi ama su verecek miyim sormayı unuttum.sizler suyu günlük ne kadar veriyorsunuz?teşekkürler...
merhaba arkadaşlar, oğlum beş aylık oldu ve ek gıdaya geçelim dedi doktorumuz şimdilik meyve suyu ile başladık günde 4 kaşık kadar dedi ama su verecek miyim sormayı unuttum.sizler suyu günlük ne kadar veriyorsunuz?teşekkürler...
Ben 4. numara prima kullanıyorum 7-18 kilo arası, biraz yukarıya doğru çıksın istiyorum çünkü bazen kaka yaptığında belinden çıkıyordu ve daha rahat oldu.kızlar birde bezde 4.numaraya gectınızmi.hangı marka kullanıyosunuz.3 gundur 3 saate kalmaz çiş cıkarıyor molfix kullanıyorum ben.galiba beze sıgmıyoz artık.9-18 e gecelim diyorum
Maşallah canım, benim oğlum dişlerinden mi huysuz bilmiyorum birkaç gündür çok sıkıntılı ağlıyor tek kalmak istemiyor uyumuyor çok yoruyor beni inşallah dediğin gibi geçer bu günlerdegunaydın.bizde 5 aylık olduk.4 aylık olduktan sonra oglum resmen cılgına donmustu.hele bayramdan sonra ve aşıdan sonra kudurdu denilebilir:)ama 2 gundur cok değisti.sakinledi kendi kendine oynuyo güluyo surekli cıglık atıyo.pek tatlandı sıpa.5.ay yarayacak galıba.sizde de boyle bisey olmusmuydu?bide dunden beri emerken ısırıyo ve gozume bakıyo ben acıdı ah dedıkce cok hosuna gıdıyo.
gunaydın.bizde 5 aylık olduk.4 aylık olduktan sonra oglum resmen cılgına donmustu.hele bayramdan sonra ve aşıdan sonra kudurdu denilebilir:)ama 2 gundur cok değisti.sakinledi kendi kendine oynuyo güluyo surekli cıglık atıyo.pek tatlandı sıpa.5.ay yarayacak galıba.sizde de boyle bisey olmusmuydu?bide dunden beri emerken ısırıyo ve gozume bakıyo ben acıdı ah dedıkce cok hosuna gıdıyo.
Canım Allah yardımcımız olsun, bu günlerde benim oğlum da huysuz, kendi başına kalamıyor ve kucak istemeye başladı, Zaten geceleri beslenmek için 4-5 defa uyanıyor gündüz pek uyumaz ve artık ne yemek ne iş yapmak istemiyorum aynen dediğin gibi halim kalmadı zaten sosyal bir hayat sıfırlandı ben de. Ben de bazen sesimi yükseltiyorum ya da şikayet edip duruyorum bazen de kendimi yetersiz hissediyorum, millet 2-3 çocuğa bakabiliyor ben tek çocuğa bakamıyorum diye. İnşallah büyüdükçe kendi kendilerine oynarlar ve düzene girerler.maşallah canım darısı bize olur inşAllah..Kızlar ben o kadar bunaldımki anlatamam, insan evladından bunalırmı ama ben sanki öyle olmaya başladım, resmen psikolojim bozuldu ve artık biran önce işe başlamak istiyorum..kızım hiç durmuyor, 5 dk dahi kendi kendine oynamıyor, yere yatırdığım anda bir resmen yeri kırılmış gibi bas bas ağlıyor, sırtı asla yere gelmicek, buda beni çok yoruyor, birde uyumuyor gündüzleri ve o uyanıkken hep kucakta, artık takatim kalmadı, ne ev işi ne kendi işlerime bakabiliyorum, resmen ağlıyorum artık..uyku düzeni zaten gitti, gece kalkar uyumaz ağlar, uykusuzluktanda çok sinirli oldum, resmen çocuğa kızıyorum sonrada pişman oluyorum, ne yapayım kucağı unutturmak için, nolur akıl verin yoksa aklım gidecek benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?