canım biz gecen ay d3 kesti doktorumuz( supra vit) diye bir vitamin verdi onu kullanıyoruz
Evet canım bizde buay ona geçecez.aksatmadan vermeye devam.ama ben kan damlasına başlamadım 6aydan sonra baslayacam.yeterince huysuz kucagımdan inmiyor bırde kandamlasının açtıgı sorunlarla ugraşmak ıstemiyorum.1ay daha bekleyecem
emirhan 5 aylık olmak üzere.hala ögun oluşturmadım.yemek yemeye karsı cok hevesli.ne versem yiyor birkase corbayı bitiriyor hala ver diye agliyor maşallah.abisi ablasıda böyleydi.emirhanda bukonuda uzmeyecek galiba.
O korku beni de sardı.benımkıler bırde öglenci.aksama kadar bitırır beni yanlızlıktan ve evin sessizliginden nefret ediyo.alıstı cümbüşe :)benim kızda kansızlık var o yüzden 3 ayından beri düzenli kullanıyoruz benimki dogdu dogalı huysuz o yüzden kandamlasında bi degişiklik oldumu farketmedim sürekli huzursuz ablası var allahtan 5 dakika oyalıyo ama oda pazartesi okul acılıyo neyapacam bilmiyorum şimdiden korku sardı beni:18:
Kızlar, oğlum son 2 haftadır geceleri daha fazla uyanmaya başladı beni hiç uyutmuyor, geceleri bazen saat başı bazen de 2 saatte bir uyanıp emmek istiyor. Emerken uyuyor sonra tekrar tekrar uyanıyor, yani gece 6 defa kalkıyor ilk doğduğu günlere döndü. Doktorumuz bu ay ek gıda vermedi, sütüm de geliyor ama sütümden doymuyor herhalde, ya da büyüme zamanı mı daha mı çok gıdaya ihtiyaç duyuyor anlamadım ama yoruldum artık, uykusuzluktan hasta olacam gibi boğazım ağırıyor burnum tıkandı gibi. Bir de hala bu ayda bile gaz sancısı çekiyor oğlum
Kızlar, oğlum son 2 haftadır geceleri daha fazla uyanmaya başladı beni hiç uyutmuyor, geceleri bazen saat başı bazen de 2 saatte bir uyanıp emmek istiyor. Emerken uyuyor sonra tekrar tekrar uyanıyor, yani gece 6 defa kalkıyor ilk doğduğu günlere döndü. Doktorumuz bu ay ek gıda vermedi, sütüm de geliyor ama sütümden doymuyor herhalde, ya da büyüme zamanı mı daha mı çok gıdaya ihtiyaç duyuyor anlamadım ama yoruldum artık, uykusuzluktan hasta olacam gibi boğazım ağırıyor burnum tıkandı gibi. Bir de hala bu ayda bile gaz sancısı çekiyor oğlum
Evet canım yalnızım, annemi nihayet ikna ettim yanıma çağırdım ama daha gelmesi 10 günü bulur. Memede uyuyunca uyandırmaya çalışıyorum ama olmuyor sabrediyorum 20 gün sonra kontrolümüzde ek gıda verecek doktor en azından daha tok kalacaktır. Sanırım bebeklerimiz büyümeye başlıyor anne sütü de kolay hazmedilen bir sıvı, herhalde ondan çok acıkıyor ve bu kadar emzirmeme rağmen 600 gr alması çok ilginç geldi. Ama geçen ay biraz kusuyordu belki ondan az kilo aldı geçen ayallah yardımcın olsun canım ıhlamur filan iç yanlış hatırlamıyorsam yakında kimsende yoktu kendine dikkat et gece yatmadan önce ek bişeyler versen belki uzun uyur ama sütünde varsa verme uyandır memedeuyuyunca emmesini sagla gündüz uymasalar sorun yok ama gece bi saaten sonra insan dayanamıyo artık
kızlar dün kızıma 1 çorba kaşıgı kadar yogurt çorbası verdim hiç sevmadi ve agzını kitlemeyi alıştı şeftaliyi severek yiyiyodu onda bile agzını kitledi benim bu kızdan cekecegim var çok inat olacak galiba
dün oğlumu aylık kontrolu için götürdüm başı.43 olmuş kılosu 7.600 boyu 68 gayet normal dedi çok şükür yoğurt verıyodum ben koyulmaması gerektını bılıyorum azcık şeker atıyodum doktora dedım şeker koyuyorum dıye koyma pekmez koy dedı aldım pekmez koydum hiç tatlanmadı zaten rengıde bı acayıp oldu çoukta içmedi zaten ben hiç içmesini beklemıyodum ben bıle sevmedım tadını yaa şeker yemesın dıye yığurt yıyemıcek çocuk sızler nasıl veıryosunuz ben ilk yoğurt verdığımde hiç bişi koymadan saede yoğurdu bıraz sulandırıp yapmıştım gene içmemeişti şekerli olunca hemen bıtırıyodu :26::26::26::26::26:
Maşallah canım, geçen ay ki ölçülerini hatırlıyor musun? Belli bir aydan sonra boy kilo yavaşlıyor mu acaba? Şekerin iyi olmadığını ben de duymuştum ama dediğin gibi rezene bile verirken az şeker atınca bitiriyordu sade içmiyordu. Belki zamanla alışır sen sade vermeye çalış
hiç unuturmuyum canım seni saydıgım arkadaşlar nerdeyse dogum yaptıklarından beri yoklar ondan merak ettim bi sorunmu var diye inşşallah bi sorun yoktur bu arada sende iyimişsin artık benim kızda beni arıyo annemde bile durmak istemiyo iyice beli ediyor annem gel gel yapıyo canı istiyosa ellerini tutuyo eger gitmek istemiyorsa kafasını boynuma koyup saklanıyo büyüyolar artık
gunaydın kızlar.doktor diyorki d3 vitaminini aksatmadan hergun icirmeliymişiz.birde damlayı verip cocugu güneşe çıkarmazsan gene bir anlamı yok diyor.ankara icin son güneşli rüzgarsız gunleri kaçırmıyorum ben.hergun dısardayız
selam kızlar herkes ve bebişler iyidir inşAllah..Bizde yuvarlanıp gidiyoruz..Bugün evi temizlettirdim ama sanki ben yapmışım gibi yoruldum saolsun ela 5 dk fırsat vermedi, akşama kadar onu taşımaktan yoruldum, birde gündüz neredeyse hiç uyumuyor artık ve bi çok yoruyor..ne zaman geçecek bu durumlar bilmiyorum..
Kan damlasını bende 7 damla veriyorum, dvit3 de 3 damla veriyorum, daha bizde değiştirme olmadı, deviti değiştirenler ne için değiştirdi doktorunuz? bende sorayım bir..
Birde kızlar bugün kızımın kakası simsiyahtı ödüm patladı sizce normalmidir? ilk defa böyle oldu..Sizde böyle bir durum oldumu hiç? acaba yediklerinden midir?
maşallah ne güler yüzlüsün sen öyleherkese gunaydın.bugun yine gunesli ve guzel bir gune uyandık.elhamdulillah hersey yolunda.emirhan 8 bucukta kalktı.oynadık şımardık.10 bucukta uyudu.artık uyku duzeni olusturdum.2 saatte bir 2 saat uyuyor.uyanık geçirdigi o 2 saat beni çook yorsada yinede herşey guzel gidiyor allah bozmasın.bu sabahki oyun saatimizden bir kare :))
Maşallah, ne güzel canım darısı bizim de başımıza, Çınar bazen 5 saat uyanık kalıyor ve beni çok yoruyor kendi başına kalmayı sevmiyor, Keşke 3 saatte 1 uyusa hem ben dinlerim hem işlerimi yapabilirim. Nasıl yemek yediğimi bile anlamıyorum özellikle akşam saatlerinde hiç yalnız bırakamıyorum arabasına koyup yanıma alıyorum onun içinde bile durmuyorherkese gunaydın.bugun yine gunesli ve guzel bir gune uyandık.elhamdulillah hersey yolunda.emirhan 8 bucukta kalktı.oynadık şımardık.10 bucukta uyudu.artık uyku duzeni olusturdum.2 saatte bir 2 saat uyuyor.uyanık geçirdigi o 2 saat beni çook yorsada yinede herşey guzel gidiyor allah bozmasın.bu sabahki oyun saatimizden bir kare :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?