maşallah canım darısı bize olur inşAllah..Kızlar ben o kadar bunaldımki anlatamam, insan evladından bunalırmı ama ben sanki öyle olmaya başladım, resmen psikolojim bozuldu ve artık biran önce işe başlamak istiyorum..kızım hiç durmuyor, 5 dk dahi kendi kendine oynamıyor, yere yatırdığım anda bir resmen yeri kırılmış gibi bas bas ağlıyor, sırtı asla yere gelmicek, buda beni çok yoruyor, birde uyumuyor gündüzleri ve o uyanıkken hep kucakta, artık takatim kalmadı, ne ev işi ne kendi işlerime bakabiliyorum, resmen ağlıyorum artık..uyku düzeni zaten gitti, gece kalkar uyumaz ağlar, uykusuzluktanda çok sinirli oldum, resmen çocuğa kızıyorum sonrada pişman oluyorum, ne yapayım kucağı unutturmak için, nolur akıl verin yoksa aklım gidecek benim
kızlar bebişinde kabızlık sorunu yaşayan varm.geçenlerde büyük insan kakası gibi kaka yaptı azıcık çok sertti.zeytinyağı falan verdim biraz yumuşadı.öyle 2-3 gün yapmadığı olmadı ama sertleşio hemen.ek gıdaya geçtim acaba o yüzdenmi diyorum.ama okadarda sert olurmu.1 gün yapmazsa ertesi güm zeytinyağı yada kayısı hoşafı falan veriyorum.onlar biraz yumuşatıyor.birtürlü normal kaka düzenine geçemedik(
canım dikkat et bence yeterli beslenmiyo yada susuz kalmış olabilir doktorunuza danış derim ek gıda olarak ne veriyorsunki 5 6 gün yapmayan bebekler var arkadaşların ama sert degil yaptıklarında benim kızda kıvamı degişti ama okadaar degil
kızlar birde bezde 4.numaraya gectınızmi.hangı marka kullanıyosunuz.3 gundur 3 saate kalmaz çiş cıkarıyor molfix kullanıyorum ben.galiba beze sıgmıyoz artık.9-18 e gecelim diyorum[/QUObenTE]
ben hala 3 numara kullanıyom ama benim kızm zayıf 5 buçuk aylık ama 6 kilo beni emmiyo ek gıda reddediyo napıcamı şaşrdm
kızlar birde bezde 4.numaraya gectınızmi.hangı marka kullanıyosunuz.3 gundur 3 saate kalmaz çiş cıkarıyor molfix kullanıyorum ben.galiba beze sıgmıyoz artık.9-18 e gecelim diyorum
Soyle ki 2haftada 1 derin temizlik icin kadin cagiriyorum haftada 1kendim silip supuruyorum oglan uyudugundakızlar hem bebek bakıp hemde ev işi nasıl yetiştiryorsunuz ben dayanamıyom artık ev perişan ben perişan uykusuzluk tavan yapmış bbeği kucağıma alacak halim kalmamaış ...nasıl yetiştiriyonuz bi akıl verin
maşallah canım darısı bize olur inşAllah..Kızlar ben o kadar bunaldımki anlatamam, insan evladından bunalırmı ama ben sanki öyle olmaya başladım, resmen psikolojim bozuldu ve artık biran önce işe başlamak istiyorum..kızım hiç durmuyor, 5 dk dahi kendi kendine oynamıyor, yere yatırdığım anda bir resmen yeri kırılmış gibi bas bas ağlıyor, sırtı asla yere gelmicek, buda beni çok yoruyor, birde uyumuyor gündüzleri ve o uyanıkken hep kucakta, artık takatim kalmadı, ne ev işi ne kendi işlerime bakabiliyorum, resmen ağlıyorum artık..uyku düzeni zaten gitti, gece kalkar uyumaz ağlar, uykusuzluktanda çok sinirli oldum, resmen çocuğa kızıyorum sonrada pişman oluyorum, ne yapayım kucağı unutturmak için, nolur akıl verin yoksa aklım gidecek benim
Canım benim oğlum da kıyafetlerine kadar bulaştırır, önce dalin sıvı çamaşır detarjanını o lekelerin üzerine direk döküyorum 1 saate kadar bekletiyorum sonra makinaya atıyorum tabi yine dalini kullanıyorum leke kalmıyor hiç kendim elimle yıkamadan geçiyorBu arada ben omerin kaka lekelerini cikarmakta cok zorlaniyorum soz nasil cikariyorsunuz iyice bunaldim
valla bilmiyorum canım ogün doktora gitmiştik zeytin yağı fln ver dedi ama ogüne kdar okadar katı yapmamıştı.doktordan çıktık 3-4 saat sonra sert bir tanecik kaka bırakıvermiş beze:)tekrarlarsa arayacam doktorumuzu.daha önce bizimde olurdu 3 gün yapamadığı ama kıvamlı yapardı sonrasında.ilk defa böyle oldu hayret ettim.
kan damlası genelde kabızlık ve kuru kaka yapmasına neden oluyor.bız ek gıdalara basladıgımız ıcın bebegıme yedırdıgım corbalara en son cıgden bır tatlı kasıgı zeytınyag dokuyorum ve sabah kahvaltılarındada fındık buyuklugunde tereyagı koyuyorum ayrıca yogurduna gunkuru kayısı koymamı soylemıstı doktorumuz.ıse yarıyor ...
kızlar hem bebek bakıp hemde ev işi nasıl yetiştiryorsunuz ben dayanamıyom artık ev perişan ben perişan uykusuzluk tavan yapmış bbeği kucağıma alacak halim kalmamaış ...nasıl yetiştiriyonuz bi akıl verin
kızlar birde bezde 4.numaraya gectınızmi.hangı marka kullanıyosunuz.3 gundur 3 saate kalmaz çiş cıkarıyor molfix kullanıyorum ben.galiba beze sıgmıyoz artık.9-18 e gecelim diyorum[/QUObenTE]
ben hala 3 numara kullanıyom ama benim kızm zayıf 5 buçuk aylık ama 6 kilo beni emmiyo ek gıda reddediyo napıcamı şaşrdm
allah yardımcın olsun canım benim kızda aynı seninki gibi ayagımda uytup öyle meme veriyorum oda uyanmazsa kucagıma alırken bide sen dene istersen günde birkaç kere bile tutsa kardır ne yapalım gerisini ek gıdayla takviye ederiz bende halen 4 9 kulanıyorum benimkide zayıf gecen ay benimkide 6 kiloydu şimdi mekadar oldu bilmiyorum
yalnız çok zor ev işleri ya birde ben 16 saat uzağa geldim memleketimden ev taşıdık tek başıma yerleşmeye çalışıyorum halinize şükredin
dün oğlumu aylık kontrolu için götürdüm başı.43 olmuş kılosu 7.600 boyu 68 gayet normal dedi çok şükür yoğurt verıyodum ben koyulmaması gerektını bılıyorum azcık şeker atıyodum doktora dedım şeker koyuyorum dıye koyma pekmez koy dedı aldım pekmez koydum hiç tatlanmadı zaten rengıde bı acayıp oldu çoukta içmedi zaten ben hiç içmesini beklemıyodum ben bıle sevmedım tadını yaa şeker yemesın dıye yığurt yıyemıcek çocuk sızler nasıl veıryosunuz ben ilk yoğurt verdığımde hiç bişi koymadan saede yoğurdu bıraz sulandırıp yapmıştım gene içmemeişti şekerli olunca hemen bıtırıyodu :26::26::26::26::26:
yapıyorum onları ANCAK DEVAMLI YAPMAK İSTEMİYORUM BİR MÜDDEET SONRA ONLARADA ALIŞIR DİYE.DİŞ ÇIKARIYOR ACABA ONDANMI DİYORUM.BİTANE ÇIKARDI 2.SİDE YOKDA SANIRIM BUGÜN SANKİ BİRAZ ÇIKARMIŞ.UMARIM DİŞTENDİR .BUGÜN YİNE SERT BİTANECİK KAKA BIRAKIVERMİŞ OĞLUŞUM.UMARIM ÇATLAK PATLAK OLMADAN ATLATIRIZ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?