Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sürekli dert yanıyorum ama ben bi çözüm bulamadım ahseni durdurmak için en fazla 5 dakika oda en fazla tek başına oyalanıyor sürekli kucagımda olmak istiyor artık mama meyva ne bulsam yediriyorum yedigi kadar diyorum ac da ondanmı huzursuz yok ama bi, degişiklik olmadı kucagıma aldıgım saniye susuyo oturmayı istiyor dedik eşim mama sandalyesi aldı onada bu ara yarım oturur pozisonda koyuyorum oda fayda etmedi akşam aglasın sonunda susmak zorunda kalır dedim yok iyice içerledi kucagımda bile zor sustu yarım saat içini çekti sinirlerim harap oldu eşime büyük kızıma sataşıyorum şimdi büyük kızımın gelmesini bekliyorumki yemek yapayım sabah yedigim tostla duruyorum şimdide kucagımda küçük hanım fareyi almaya çalışıyor![]()
canım senin ahsen de benim zeyneple aynı demek.ben kendimi tek zannediyodum.bu aralar iyice zorlanıyorum.6.aya gelince bak herşey iyi olacak diyolardı ama artık inanmıyorum kimseye.zeynep resmen çıldırdı.dün 3 saatte bir balkonu yıkadım.arkamı dönüyorum ağlamaya başlıyor.kucağıma alıyorum susuyor.ben de dedim ki artık bırakcam ağlasın ne kadar ağlayabilir ki...ama ben gelip ilgi gösterene kadar ağladı..artık sabrım kalmadı..acaba kendi kendine oynadığı günler olacak mı???
canım allah yardımcın olsun gercekten tükendigimi hisediyorum bazen bide bizde emme sorunu var uykuya daldırıp öyle emzirmeye calışıyordum 2 gündür oda gitti onuda emmiyo şeytan diyo bırak memeyi ama içim acıyo ne emse kardır üf vallla ben bir çözüm bulamadım bulursanız banada söyleyin en ufak birşeye 30 yaşında kadınım oturup aglıyorum sinirlerim harap oldu küçücük çocugun elinde kamanıyorum
merhaba canım.bayadır yoktun sanırsam.bebegin nasıl umarım iyisinizdir
canım benimki hiç durmadı gine senin başta durmuş daha ne istiyorsunevi görsen oyuncakcı dükkanı
gibi ama bizimkız benim kucagım dışında hiç birşeyi istemiyo
kızlar benim kuzu cok hareketli.inanmazsınız tay tay duruyor.2 haftadır top gıbı yuvarlanıyor çene desen hic durmuyor.3gundur ba-ba demekten bıkmadı.plak takıldı sanki.acilen yuruteç veya hoppala almam lazım sureklı kollarımda hopluyor agrıdan bırkolumu artık kaldıramaz oldum.biz 8 bucuk kiloyuz.hareketsizligin sebebinin kiloyla alakası olabilirmi bilmemde birazda cocugun yapısıyla alakası var bence.buyuk oglum bebekken emirhan kadar hareketli degildi.oda kiloluydu ama şuan 11 yasında hala sakin bi yapısı var.bebekliginden ıleride neolacagı belli oluyor.benim bu küçukten cekecegım var,,
Günler sonra topik bu gün canlandı birazherzaman gelin kızlar canım çok sıkılıyo sizinle konuşmak iyi geliyor bana
![]()
O zaman ben yandım demektir benimkii hiç zaptedilmiyor yürüteçte ordan oraya yere bıraksam sehpanın altından topluyorumm..
Valla canım ben hep burdayımda kimse yazdıklarıma cevap vermiyor benimde giresim gelmiyor sonradan katıldığım içinmi bilemem pek kabullenilmedim heraldee..
bilgecim biz branşdaşız.ben de edebiyat öğretmeniyim ama ben başlamadım ücretsiz izin aldım.sen başladın mı..hem çalışıp hem zeynebin temposuna nasıl katlanacam bilemiyorum:)
Arkadaşlar bebe bisküvisini nerden çıkardınız benim baya aklım karıştı ben sadece 10. meyve 13.yemek 16. yoğurt veriyorum kahvaltı hele bisküvili kahvaltı için çok erken değil mi????
herkese merhaba,benim oğlumdA biraz tembel sanırm ve kilosu yüzündende geç hareket edecek yandım valla.artık belim ağrıyor onu taşırken,çk zorlanıyorm.benim oğlum 5,5 aylık.ve 10,5 kg.ama sağına soluna bile yeni dönmeye başladı.hala destekle oturtuyorm ayaklarının üstünede pek basmaya niyeti yok,benim anneme sorsan basık olabilrmişş çocuk,geçen yeğenimin yürütecine koydm ,resmen helva gibi eridi içinde tablaya kapaklandı yüzü.sanırım geçde yürüyecek artk kucağımda nasıl taşırm bilmem,bide daha yeni safra kesesi ameliyatı oldm.allahıma dua ediyorm biran önce yürüsede şu kucaktan biraz olsa kurtulsak.gündüz uykusu artık hiç yok diyebilrm,gece ise 9,5 gibi yatar ama o reklemdaki bebeklerin dediği gibi gece en az beş kez mızıldanır ve vızıklar.sbahda 7-8 gibi tamamen uyanır.ben hala çorbaya geçemedm.ama bugün yarın başlarım,cicibebe için bikaç yerde yedirmeyn diye okudum ama bende emin değikim doktoruma sorcm
Hissettim galiba aynı branştann olduğumuzu galiba:)Benim üçüncü yılım meslekte senin?Ben ücretsiz alamadım malesef ev ödememiz olduğu için.
O zaman ben yandım demektir benimkii hiç zaptedilmiyor yürüteçte ordan oraya yere bıraksam sehpanın altından topluyorumm..
Valla canım ben hep burdayımda kimse yazdıklarıma cevap vermiyor benimde giresim gelmiyor sonradan katıldığım içinmi bilemem pek kabullenilmedim heraldee..
aynıııııııııııı...sadece kucak istiyo.hoppala falan denesem işe yarar mı acaba diye düşünüyorum
kızlar cicibebeye
erken diyenler var ama ben 1 haftadaır falan veriyorum..gün boyu anne sütü alıyo sadece yatmadan önce tok tutsun diye cicbebeli mama yapıyorum çok da seviyor..bazen de sebze çorbası veriyorum.başka bir şey vermeye başlamadım daha ama ayın 18inde 6 aylık olcaz kahvaltı falan başlarım inş.
anne sütüyle beslenen çocuklar kilolu olur diye yazmışsınız ama benim kız 6 aydır emiyor kilosu tam 7 bile olmadı.tabi önce sağlıklı olması önemli ama sütüm kilo aldırmıyo mu acaba..
çocuğunun hareketsizliğinden yakınan anneler bence yakınmayın..benim kızım da çoooook hareketli artık dayanamıyorum:)))tam üç aylık olduğu gün yüzüstü döndü..o günden beri sürünmeye çalışıyo ama sürünemiyor şu an.geri geri gidiyo bir de bazen nasıl olduğunu bilmiyorum yerini değiştiriyo.mesela yere dört kat battaniya falan serip ortasına koyuyorum bi bakıyorum halıya düşmüş.sürünemeden nasıl gidiyo anlamadım.yürüteç alsam mı bilmiyorum belki onda biraz durur..
bi hoppalayla yürütec kaldı ne denesem işe yaramadı parama yazık artık uzun süreli kulanılan şeylerde degilki en fazla 1 sene birde benim ikinçi bebek başkada düşünmüyorum diye ilk kızımdan bişeyde saklamamıştım 8 sene sonra süpriz yapınça herşey yeni baştan aldım şimdide ev almayı düşünüyoruz allah nasip ederse masrafları kısmak lazım![]()