teşekkürler canım efe çok güleryüzlü hemen gülüyor hamileyken çok dua etmiştim güler yüzlü olsun diye Allahım kabul etmiş duamı ufacık bir şeyde gülüyoruz.
ilginç bi sonuç sevildiği için para topluyor...!!!!!!!!
galiba siz ailenizin yanındasınız biz memleketimizden 9 saat uzaktayız oğlumun annanesi dedesi teyzesi halası...vs hepsi orda iki bayramımızda böyle uzakta garip geçti sürekli internetten webcamla görüşmekten sıkıldık dokunmak ve öpmek istiyorlar keşke bizim durumumuzda olanları düşünüp öyle yazsanız..sinir bozucusunuz yaa nefret ederim sizin gibi ukala ve bencil insanlardan normal hayattakiler yetmedi bir de burda çıkıyorlar karşımıza ya
Kızlar bebişleri giydirirken nasıl davranıyorlar ? Ada üstünü giyineceğini anladığı anda başlıyor ağlamaya. Üzerindekileri çıkartırken mızmızlanmaya başlıyor, yenilerini giydirmek istediğimde hemen ağlıyor. Bez değiştirirken ise bezi açana kadar duruyor, açtıktan sonra altından bile almadan kaçmaya, dönmeye çalışıyor başka tarafa. Bağlayayım derken de mızmızlanıyor gene. İlgisini dağıtsın diye eline oynayacağı bir şeyler veriyorum ama gene aynı, illa kaçacağım diyor. Aynı sorunu yaşayan var mı ?
Kızlar bebişleri giydirirken nasıl davranıyorlar ? Ada üstünü giyineceğini anladığı anda başlıyor ağlamaya. Üzerindekileri çıkartırken mızmızlanmaya başlıyor, yenilerini giydirmek istediğimde hemen ağlıyor. Bez değiştirirken ise bezi açana kadar duruyor, açtıktan sonra altından bile almadan kaçmaya, dönmeye çalışıyor başka tarafa. Bağlayayım derken de mızmızlanıyor gene. İlgisini dağıtsın diye eline oynayacağı bir şeyler veriyorum ama gene aynı, illa kaçacağım diyor. Aynı sorunu yaşayan var mı ?
galiba siz ailenizin yanındasınız biz memleketimizden 9 saat uzaktayız oğlumun annanesi dedesi teyzesi halası...vs hepsi orda iki bayramımızda böyle uzakta garip geçti sürekli internetten webcamla görüşmekten sıkıldık dokunmak ve öpmek istiyorlar keşke bizim durumumuzda olanları düşünüp öyle yazsanız..sinir bozucusunuz yaa nefret ederim sizin gibi ukala ve bencil insanlardan normal hayattakiler yetmedi bir de burda çıkıyorlar karşımıza ya
valla canım sinirim bozulmuştu biraz önce yorumunu okuyunca güldüm sakinleştim.maşallah de kız,nazar olmasın.bir de mercimek çorbasını çok seviyorlar heralde benimki de çok yiyor ama ben önce pişiriyorum tuz atmadan ayırıyorum istersen sen de öyle yap evde.bu arada bebeklerin mutluluklarını görünce çekemeyen çok olur salla sen onları.diğer gıdaları da tattır belki sever ve yer.kızlar akşam görümcek yemekteydı daha önce bana havaatıyordu benım kızım 3 aylıkken çorba içmeye başladı sen hala yedıremıyosun dıye benım cnm oğlumda akşam onların gözü önunde bı tabak mercımek çorbasını bıtırdı bştan kaşığıma saldırdığı için tatsın dedım ama çok beyendı bana yedırmıyo kaşığı götüremıyorum ağzıma bana ver dıye elime saldırıyo açta değildi öle bende kalktım masada tabağımı ona yedırdım yedıkçe yedı tabak bıtene kadar artık sen çorba yedıremıyorsun dıye laf sokuşturmazlarr
maşallah canım.yerim o gülen yüzünü senin.kıslar bebeklerımızle nıce bayramlara..ilk fotolar benden olsun .....hepınızı öpüyorum...
arkadaşımın diş buğdayına gitmiştik çok heveslendim ben de yapacağım dedim. arkadaşlara bana da gelin demiştim.mevlüdünü yapamamışttım çok tanıdığım yoktu etrafta.sonra okuldakilerle kaynaşınca içimde kalmasın en azından bunu yapayım dedim.Para olayını senden duydum onu da yapayım o zaman.yaparsam eğer fotolarını eklerim buraya.Dişini ilk gören alıyor canım hediyeyi benim bildiğim anne babası sayılmıyor. Bir de ilk dişi çıktığında diş buğdayı yapılıyor, eş dost çağırılıyor. Buğday gibi bir şey pişirilip içine bir işaret koyuluyor, bozuk para gibi ama daha temiz bir şey olmalı diye düşünüyorum. Kimin tabağına giderse işaret o hediye alıyor bebeğe.
Başın sağolsun canım, ben de babamı kaybettim Allah başka kayıplar vermesin, uzakta olsalar da hayatta kalsınlar seslerini bile duymak yetiyor ama anne acısı gerçekten zordur düşünmek bile beni duygulandırdı, boşver sen içinden ne geliyorsa paylaş, yazdıkların gayet samimi içinden gelen duygular, ben de gurbetteyim ve neredeyse 1,5 yıldır annem dışında olan akrabalarımı, kardeşlerimi... göremiyorum. Bu arada mercimek çorbası gaz yapıyor mu? Ben gaz yapar diye duymuştum ondan yedirmedimne kendini bilmezce laflar bunlar.memleketimde olduğumu nereden çıkardın anlayamadım doğrusu.ailemden sadece eşim verdi haşlığımızı gerisi sadece arkadaşlarımızın verdikleri.eee demekki sadece efe değil bende çok seviliyorum ki topladık.al bu lafta daha fazla ukalalık var,var mı diyeceğin.ben hiçbir bayramı gülerek geçiremedim annemi kaybettim.bir sürü sıkıntılı şeyler yaşadım her bayramım gözü yaşlı ağlayarak geçti.efe doğduğundan beri bayramlara bayram dedim.senin en büyük mutluluğun yanına gidince dokunacağın elini öpeceğin arayıp sesini duyacağın bir annen var.Daha ne istersin ki anlamadım.oturda haline şükret bence.bu arada ailemin yanına da gitmedim ben de gurbetteyim.İnsan laflarıyla kendini belli edermiş,sen de belli ettin kendini.daha önce de yazmıştın böyle şeyler insanları suçlayıcı konuşmuştun.bizde arka çıkmıştık sana ne diye çıktıysak artık.
ben bütün mutlluklarımı üzüntülerimi paylaştım burada oğlumu düşürdüm size anlattım,hastalandık size anlattım.tabiki sevinçlerimizi de anlatacağım.niye gocunursun ki anlamadım.okuma kardeşim benim yazdıklarımı.tereyağından kıl çeker gibi çekmişsin lafımı bir yere.bu arada keşke benim kadar bencil olmayan biri olabilsen yüreğin kocaman olabilse.böyle olsan emin ol bu kendini bilmez lafları söylemezdin...buradaki arkadaşların mutluluklarına güler üzüntülerine üzülürdün ama nerdeeeeeeeeeeeee...................
ne kendini bilmezce laflar bunlar.memleketimde olduğumu nereden çıkardın anlayamadım doğrusu.ailemden sadece eşim verdi haşlığımızı gerisi sadece arkadaşlarımızın verdikleri.eee demekki sadece efe değil bende çok seviliyorum ki topladık.al bu lafta daha fazla ukalalık var,var mı diyeceğin.ben hiçbir bayramı gülerek geçiremedim annemi kaybettim.bir sürü sıkıntılı şeyler yaşadım her bayramım gözü yaşlı ağlayarak geçti.efe doğduğundan beri bayramlara bayram dedim.senin en büyük mutluluğun yanına gidince dokunacağın elini öpeceğin arayıp sesini duyacağın bir annen var.Daha ne istersin ki anlamadım.oturda haline şükret bence.bu arada ailemin yanına da gitmedim ben de gurbetteyim.İnsan laflarıyla kendini belli edermiş,sen de belli ettin kendini.daha önce de yazmıştın böyle şeyler insanları suçlayıcı konuşmuştun.bizde arka çıkmıştık sana ne diye çıktıysak artık.
ben bütün mutlluklarımı üzüntülerimi paylaştım burada oğlumu düşürdüm size anlattım,hastalandık size anlattım.tabiki sevinçlerimizi de anlatacağım.niye gocunursun ki anlamadım.okuma kardeşim benim yazdıklarımı.tereyağından kıl çeker gibi çekmişsin lafımı bir yere.bu arada keşke benim kadar bencil olmayan biri olabilsen yüreğin kocaman olabilse.böyle olsan emin ol bu kendini bilmez lafları söylemezdin...buradaki arkadaşların mutluluklarına güler üzüntülerine üzülürdün ama nerdeeeeeeeeeeeee...................
kızlar akşam görümcek yemekteydı daha önce bana havaatıyordu benım kızım 3 aylıkken çorba içmeye başladı sen hala yedıremıyosun dıye benım cnm oğlumda akşam onların gözü önunde bı tabak mercımek çorbasını bıtırdı bştan kaşığıma saldırdığı için tatsın dedım ama çok beyendı bana yedırmıyo kaşığı götüremıyorum ağzıma bana ver dıye elime saldırıyo açta değildi öle bende kalktım masada tabağımı ona yedırdım yedıkçe yedı tabak bıtene kadar artık sen çorba yedıremıyorsun dıye laf sokuşturmazlarrgörümcem yazıcama görümcek yazmışım olsun daha ıyı olmuş ama
ne kendini bilmezce laflar bunlar.memleketimde olduğumu nereden çıkardın anlayamadım doğrusu.ailemden sadece eşim verdi haşlığımızı gerisi sadece arkadaşlarımızın verdikleri.eee demekki sadece efe değil bende çok seviliyorum ki topladık.al bu lafta daha fazla ukalalık var,var mı diyeceğin.ben hiçbir bayramı gülerek geçiremedim annemi kaybettim.bir sürü sıkıntılı şeyler yaşadım her bayramım gözü yaşlı ağlayarak geçti.efe doğduğundan beri bayramlara bayram dedim.senin en büyük mutluluğun yanına gidince dokunacağın elini öpeceğin arayıp sesini duyacağın bir annen var.Daha ne istersin ki anlamadım.oturda haline şükret bence.bu arada ailemin yanına da gitmedim ben de gurbetteyim.İnsan laflarıyla kendini belli edermiş,sen de belli ettin kendini.daha önce de yazmıştın böyle şeyler insanları suçlayıcı konuşmuştun.bizde arka çıkmıştık sana ne diye çıktıysak artık.
benim kız biberon tutmadı canım oyüzden kaşıga talim ediyoruzKaşık mamasını biberonda veriyorum ben canım. Severek yiyor öyle. İlk başladığımızda kaşıkla vermeye çalıştım, diğer şeyleri yerken onu reddetti kaşıkla. O yüzden biberonla veriyorum, daha çok seviyor. Bir de biz devam sütü almayı bıraktık onun yerine kaşık maması kullanıyorum hep, daha lezzetli geliyor Ada'ya. Devam sütünü azıcık içip bırakıyordu. Tabi emmeye devam ediyor.
canım kıyafet degiştirirken biyere gitmek içi,n hırka giydirmek resmen işkence altını degiştirmede şimdilik pek problem yok öok seviyo altının açılmasını birde ben üfürüyorum temizledikten sonra çok hoşuna gidiyo küçük hanımınKızlar bebişleri giydirirken nasıl davranıyorlar ? Ada üstünü giyineceğini anladığı anda başlıyor ağlamaya. Üzerindekileri çıkartırken mızmızlanmaya başlıyor, yenilerini giydirmek istediğimde hemen ağlıyor. Bez değiştirirken ise bezi açana kadar duruyor, açtıktan sonra altından bile almadan kaçmaya, dönmeye çalışıyor başka tarafa. Bağlayayım derken de mızmızlanıyor gene. İlgisini dağıtsın diye eline oynayacağı bir şeyler veriyorum ama gene aynı, illa kaçacağım diyor. Aynı sorunu yaşayan var mı ?
Babamız hasta bugün, evde iki bebek olduk diyor. Az önce babasına çorba içirip, babalı kızlı sırayla uyuttum ben iki bebeğimi. Sizler ne yapıyorsunuz kızlar nasıl geçiyor gününüz ?
İki hafta önce arkadaşımızın nikahında kızım, ben ve annem
Eki Görüntüle 540357
Babamız hasta bugün, evde iki bebek olduk diyor. Az önce babasına çorba içirip, babalı kızlı sırayla uyuttum ben iki bebeğimi. Sizler ne yapıyorsunuz kızlar nasıl geçiyor gününüz ?
İki hafta önce arkadaşımızın nikahında kızım, ben ve annem
Eki Görüntüle 540357
Değişiyor her gün. Çok hareketli olduğundan yüzüne yansıyor. :)))
Bu da başka bir hali cadımın :
Eki Görüntüle 540488
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?