biraz geç oldu ama yine de bayramınız mübarek olsun.Dün efenin hasılatı çok iyidi.Aslında verilen haşlıkların hepsi bahane böyle olunca insan daha çok mutlu oluyor oğlum seviliyor diye.çünkü sevilmese toplayamazdı diyorum.Canım oğlum seni çokkkk seviyorum.
bende epidural oldum ilk bebegim tabi,dogumda cok güzeldi hic agrisiz ama simdi keske yaptirmasaydim diyorum cok bel agrim var(((
ii bayramlar ben ikiz annesiyim 3 ay oldu dogum yapalı sezeryan ama hala reg olmadım aranızda olmayna varmı? sütüm yetmediği için bebelak mama kullanıyoruz aptamik kabız yaprı bu birazdaha ii ben arada meyve püresi veriyorum robottan püre yapıyorum mama yapıp sulu oluyor 30 cc günlük yapıyorum sizler ek gıda veriyormusunuz 3. ay kontrolümüz var rota aşısı yaprırmıycam 140 tl biri 2 doz yapılıyormus çok pahalı önceden bu asımı varmış allaha emanetizolan varmı veya olmayan??
ilginç bi sonuç sevildiği için para topluyor...!!!!!!!!
galiba siz ailenizin yanındasınız biz memleketimizden 9 saat uzaktayız oğlumun annanesi dedesi teyzesi halası...vs hepsi orda iki bayramımızda böyle uzakta garip geçti sürekli internetten webcamla görüşmekten sıkıldık dokunmak ve öpmek istiyorlar keşke bizim durumumuzda olanları düşünüp öyle yazsanız..sinir bozucusunuz yaa nefret ederim sizin gibi ukala ve bencil insanlardan normal hayattakiler yetmedi bir de burda çıkıyorlar karşımıza ya[/QUOTE
Selam seda..Bence olaya yine farklı bir açıdan bakmışsın..Arkadaşın niyeti eminim senin anladığın gibi değildir..Daha öncede migi adlı arkadaşımızın kalbini kırmıştın yanlış hatırlamıyorsam..Şimdi bana da avukatı mısın dersin sen şimdi ama senden başka bu tarz yazan birisini görmedim burada.Oldukça fazla paylaşım yapıyorsun forumda,arkadaşlıklarının devam etmesi için bence biraz düşünüp öyle yazmalısın..Sadece düşüncemi belirtmek istedim..Sevgiyle kal..
evet bende gecikmelide olsa herkesin bayramını kutlarım,sedacım kızcağız kötü bişi yazmamışki canım benim,bunda kızacak bişi yok.bence ailenden uzakta olmak sinirlerini biraz bozmuş bu kadar alıngan olma,eminim senin dışında kimse öle anlamamıştır o mesajı.bence cvp yazarken bikaç kere düşün öle yaz sonra pişman olup üzülüyosun,senide anlamaya çalışıyorm uzakta bi bebekle tek başına ama senin gibi bir sürü arkadaş var bu şekilde topicte,kendine iyi bak canım bye.bu arada oğlum bi kaç gündür çk huysuz bazen ateşi çıkıyo iniyo,dişdenmi acaba diyorm anlayamadm,grip,nezle falanda değil??neyin nesi anlamadm.ilginç bi sonuç sevildiği için para topluyor...!!!!!!!!
galiba siz ailenizin yanındasınız biz memleketimizden 9 saat uzaktayız oğlumun annanesi dedesi teyzesi halası...vs hepsi orda iki bayramımızda böyle uzakta garip geçti sürekli internetten webcamla görüşmekten sıkıldık dokunmak ve öpmek istiyorlar keşke bizim durumumuzda olanları düşünüp öyle yazsanız..sinir bozucusunuz yaa nefret ederim sizin gibi ukala ve bencil insanlardan normal hayattakiler yetmedi bir de burda çıkıyorlar karşımıza ya
Bazen bende de bel ağrısı oluyor..Gece tutulmuş bir vaziyette uyanıyorum..epidural sezaryen doğum yaptım ben de..Umarım geçici bir süredir bu ağrılar..Geçmiş olsun diyorum.
Ben regl olalı 3 ay olacak nerdeyse..Kişiden kişiye değişiyor aslında..Arkadaşın dediği gibi kimisinin ki 1 yıl sürüyor ya da emzirdiği sürece..Bebeğim 6 aylık olacak ama doğru düzgün ek gıdaya geçemedim..Sadece hergün değişik meyve veriyorum..milupanın sütlü pirinçli mamasını çok sevmişti,arı ve bebelac aldım sonrasında ama yemedi onlarıtekrar milupa alacağım..Rota yaptırmadım ben de..
galiba siz ailenizin yanındasınız biz memleketimizden 9 saat uzaktayız oğlumun annanesi dedesi teyzesi halası...vs hepsi orda iki bayramımızda böyle uzakta garip geçti sürekli internetten webcamla görüşmekten sıkıldık dokunmak ve öpmek istiyorlar keşke bizim durumumuzda olanları düşünüp öyle yazsanız..sinir bozucusunuz yaa nefret ederim sizin gibi ukala ve bencil insanlardan normal hayattakiler yetmedi bir de burda çıkıyorlar karşımıza ya[/QUOTE
Selam seda..Bence olaya yine farklı bir açıdan bakmışsın..Arkadaşın niyeti eminim senin anladığın gibi değildir..Daha öncede migi adlı arkadaşımızın kalbini kırmıştın yanlış hatırlamıyorsam..Şimdi bana da avukatı mısın dersin sen şimdi ama senden başka bu tarz yazan birisini görmedim burada.Oldukça fazla paylaşım yapıyorsun forumda,arkadaşlıklarının devam etmesi için bence biraz düşünüp öyle yazmalısın..Sadece düşüncemi belirtmek istedim..Sevgiyle kal..
a.slm canım şimdi ben şunu anlayamadım forumda ne kadar paylaşım yapacığımı sana mı soracaktım buna sen karar verdiysen saçmalamışsın ne zaman ne kadar yazacağıma ancak ben karar verirrim ha ne kadar düşüneceğime debu 1 2.side lütfen kendi düşüncelerini kendine sakla....ha bu arada BELELEK kaç gündür görünmüyodun sırf bu msjı beğenmek için mi bekledin:)))))süper bi takipçsin tuttsum seni güzelim ya
galiba siz ailenizin yanındasınız biz memleketimizden 9 saat uzaktayız oğlumun annanesi dedesi teyzesi halası...vs hepsi orda iki bayramımızda böyle uzakta garip geçti sürekli internetten webcamla görüşmekten sıkıldık dokunmak ve öpmek istiyorlar keşke bizim durumumuzda olanları düşünüp öyle yazsanız..sinir bozucusunuz yaa nefret ederim sizin gibi ukala ve bencil insanlardan normal hayattakiler yetmedi bir de burda çıkıyorlar karşımıza ya
evet bende gecikmelide olsa herkesin bayramını kutlarım,sedacım kızcağız kötü bişi yazmamışki canım benim,bunda kızacak bişi yok.bence ailenden uzakta olmak sinirlerini biraz bozmuş bu kadar alıngan olma,eminim senin dışında kimse öle anlamamıştır o mesajı.bence cvp yazarken bikaç kere düşün öle yaz sonra pişman olup üzülüyosun,senide anlamaya çalışıyorm uzakta bi bebekle tek başına ama senin gibi bir sürü arkadaş var bu şekilde topicte,kendine iyi bak canım bye.bu arada oğlum bi kaç gündür çk huysuz bazen ateşi çıkıyo iniyo,dişdenmi acaba diyorm anlayamadm,grip,nezle falanda değil??neyin nesi anlamadm.
evet bende gecikmelide olsa herkesin bayramını kutlarım,sedacım kızcağız kötü bişi yazmamışki canım benim,bunda kızacak bişi yok.bence ailenden uzakta olmak sinirlerini biraz bozmuş bu kadar alıngan olma,eminim senin dışında kimse öle anlamamıştır o mesajı.bence cvp yazarken bikaç kere düşün öle yaz sonra pişman olup üzülüyosun,senide anlamaya çalışıyorm uzakta bi bebekle tek başına ama senin gibi bir sürü arkadaş var bu şekilde topicte,kendine iyi bak canım bye.bu arada oğlum bi kaç gündür çk huysuz bazen ateşi çıkıyo iniyo,dişdenmi acaba diyorm anlayamadm,grip,nezle falanda değil??neyin nesi anlamadm.
Dişten olabilir canım, oğlum da bazen huysuz oluyor ama ateş hiç farketmedimevet bende gecikmelide olsa herkesin bayramını kutlarım,sedacım kızcağız kötü bişi yazmamışki canım benim,bunda kızacak bişi yok.bence ailenden uzakta olmak sinirlerini biraz bozmuş bu kadar alıngan olma,eminim senin dışında kimse öle anlamamıştır o mesajı.bence cvp yazarken bikaç kere düşün öle yaz sonra pişman olup üzülüyosun,senide anlamaya çalışıyorm uzakta bi bebekle tek başına ama senin gibi bir sürü arkadaş var bu şekilde topicte,kendine iyi bak canım bye.bu arada oğlum bi kaç gündür çk huysuz bazen ateşi çıkıyo iniyo,dişdenmi acaba diyorm anlayamadm,grip,nezle falanda değil??neyin nesi anlamadm.
Bende ailemden uzaktayim bi esim var yanimda çok sükür bide yavrumuz oldu ailemi yazdan yaza görüyorum Tr de onlar ama hic isyan etmiyorum Kismet böyleymis diyorum. Bayramda hangi cocuga harclik verilmiyorki arkadas heyecanla yasadiklarini yazmis ne güzel. Herkes ayni seyleri yasayacak diye bisey yok. Arkadas okudugunda nekadar üzülecek kimbilir... Allah yardimcin olsun isyan etme canim...
Canım patikleri nereden aldınız ben de istiyorum öyle birşey
Ben istanbuldayım, evimin yakınında ancak AVM var ondaki bebe mağazalarında yok bu patiklerden, uzak yerlere de gidemiyoruz malaesefCanım hangi ildesin.suan cepten göremiyorum.ankarada bebe magazasından aldım canım.corap patik deniyor ve herturlu renkte vardı.
Ben istanbuldayım, evimin yakınında ancak AVM var ondaki bebe mağazalarında yok bu patiklerden, uzak yerlere de gidemiyoruz malaesef
Demin şu aptamilin muzlu pirinçlisinden yaptım üzerinde 6 kaşıkla yapın yazıyo ben ahsene 1 kaşıkla yaptım onu bile zorla yedi
oğlum 7de uyudu normalde 8 .30 uyyordu sonra 9da uyandı erken uyudu diye uyandı sandımm uyutmaya çalıştım uyumadıı karnını tekrar doyurdum gene uyumadı döktüm onune oyuncaklarını oturttum oynuyordu bende bakaıyorum ne güzel oynuyo dıyee bi aldım kucağıma bellerine kadar kaka yapmış çok cıvıktı armut yedırdım ondanmı oldukiii bıde hep prima kullanırdım haggis aldım bu sefer denıyeyeım dedım hiç çıkmazdıı böle uzerınde ne varsa batmıştı banyo yaptırdım yavrum hemen gene uyudu
gözünüz aydın canım bu arada dişi ilk kim müjdelerse bebeğe hediye alırmış aklında olsun.bende hergün bakıyorum dişi çıktı mı diye ama tık yok doktorumuz dişi yerleşmiş 8. aya ancak çıkar dedi.
canım ben isyan falan etmiyorum haşa tabiiki de halimize şükür severek evlendiğim bir eşim ,harika bir evliliğim ve de çok güzel de bir oğlum var ama biraz incelik lazım güzelim ya bu forumda benm gibi çok kişi var biraz onlar düşünülse değil mi benim demek istediğim o herkesin mutluluğu kendine Allah daha da çok artırsın...
a.slm canım şimdi ben şunu anlayamadım forumda ne kadar paylaşım yapacığımı sana mı soracaktım buna sen karar verdiysen saçmalamışsın ne zaman ne kadar yazacağıma ancak ben karar verirrim ha ne kadar düşüneceğime debu 1 2.side lütfen kendi düşüncelerini kendine sakla....ha bu arada BELELEK kaç gündür görünmüyodun sırf bu msjı beğenmek için mi bekledin:)))))süper bi takipçsin tuttsum seni güzelim ya
Kızlar bebişleri giydirirken nasıl davranıyorlar ? Ada üstünü giyineceğini anladığı anda başlıyor ağlamaya. Üzerindekileri çıkartırken mızmızlanmaya başlıyor, yenilerini giydirmek istediğimde hemen ağlıyor. Bez değiştirirken ise bezi açana kadar duruyor, açtıktan sonra altından bile almadan kaçmaya, dönmeye çalışıyor başka tarafa. Bağlayayım derken de mızmızlanıyor gene. İlgisini dağıtsın diye eline oynayacağı bir şeyler veriyorum ama gene aynı, illa kaçacağım diyor. Aynı sorunu yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?