Babamız hasta bugün, evde iki bebek olduk diyor. Az önce babasına çorba içirip, babalı kızlı sırayla uyuttum ben iki bebeğimi. Sizler ne yapıyorsunuz kızlar nasıl geçiyor gününüz ?
İki hafta önce arkadaşımızın nikahında kızım, ben ve annem
Eki Görüntüle 540357
maşallah çok tatlı ya,allah bağışlasın.valla güzelim benim velette öyle,soyunurken problem yok güle oynaya ama giyinirken ağlaya ağlaya giydiriyorm,onu giydireceğim zaman valla ya sabır çekip başlıyom.bende kaşık maması yediriyorum milupanın tahıllı olanından ama ben 6 ölçek değilde 70 ml suya 2 yemek kaşığı katıyorm tam iyi geliyo,yoksa 6 ölçek çk fazla geliyo yazık çöpe gidiyo yiyemiyolar.bu arada oğlumun popişi pişik oldu ,valla çk içim acıdı umarım geçer.ek gıdada bayağ alıştı oğluşum ama bu seferde acaba fazlamı yediriyorm diyorum,sağlık ocaklarında ve tvdeki reklamlarda 2 çay bardağını geçmesin diyo ama valla bnim sanki geçiyo,meyve püresi,çorba,muhallebi,yoğurt derken.çarşamba kontrol var sorcam bakim doktoruna boy kilo takibi yapsn devam et derse ederm artk.Değişiyor her gün. Çok hareketli olduğundan yüzüne yansıyor. :)))
Bu da başka bir hali cadımın :
Eki Görüntüle 540488
kızlar biz de bayram harçlıklarımızla mama sandalyesi alalım diyoruz,üstünü biz tamamlıcaz,hem de küçük ıvır zıvırlara harcamaktansa mama sandalyesi daha mantıklı olur diye düşündüm,seda arkadaşımız bana yine kızar gerçi ama yazayım dedim
bende çk istiyorum ama erkenmi acaba diye düşünüyorum,canım alırsan markasını memnun kalıp kalmadığını yazarmısın sonra burdan bizede fikir olur en azından.kızlar biz de bayram harçlıklarımızla mama sandalyesi alalım diyoruz,üstünü biz tamamlıcaz,hem de küçük ıvır zıvırlara harcamaktansa mama sandalyesi daha mantıklı olur diye düşündüm,seda arkadaşımız bana yine kızar gerçi ama yazayım dedim
benimkide öleydi bu akşam kayınvalidemlere gittik ,evde var nerdeyse 30 kişşi ben daraldm çocuk haliyle huysuzlandı,aağladı ve kaçarcasına kalkamak zorunda kaldık,normalde 9 da yatardı 11 de zor uyuttum.kıslarr nasıl gectı bayram.bebeklerınız nasıllar bakalım..ben bugun bıyere cıkmadım.resmen cıldırdı.bır o alıyor kucaga bır bu..cok huysuzlandı.uykusuzluktan bıtap dustu uyuyor sımdı 3 saattır..sızlerın de duzenı bozuldumu
Merhaba bayanlar, öncelikle hepinizin bayramını kutlarım. Bu bayram evde anne-baba-oğul geçiriyoruz, oğlum zaten doğru düzgün babasını göremiyordu bayram sayesinde yakınlaştılar artık babaya gülücükler atıyor ve neredeyse bütün ilgisi babasında, kıskanmaya başladım sanırım benden bıkmışHer gün sabahtan akşama neredeyse sadece beni görüyor. Biz 2 haftadır ek gıdaya geçmiştik önce meyve püresi sonra sebze püresini eklemiştim ve yoğurda başlamıştım, ilk yedirdiğim zamanlarda oğlum hepsini yiyordu ama 3 gündür hiçbirini yemek istemiyor. Sadece emmek istiyor ama sadece emzirmek ama onu beslemiyor gece çok acıkıyor. Neden böyle oldu anlamadım hiçbirini yemek istemiyor acaba diş sıkıntısından mı böyle. Hiç böyle durum yaşayan var mı
aynen canım bide akrabalardan bırı kafamı dondurmemle bonbon sekerını agızına sokmuş.o da cop cop emiyor..:26:ayy ne yapıyosun dedım ama tabı demıslerdır arkamdan ne kıymetlı cocugu varmış..hıc olmayacak seylerı yapıyolar.almış eşimin teyzesı ısırıyor kollarınıbenimkide öleydi bu akşam kayınvalidemlere gittik ,evde var nerdeyse 30 kişşi ben daraldm çocuk haliyle huysuzlandı,aağladı ve kaçarcasına kalkamak zorunda kaldık,normalde 9 da yatardı 11 de zor uyuttum.
.
he ya çocuğu vermesen yada gitmesen kötü gelin oluyon,gitmeden kocamı tembihledim valla.öle herkese çocuğu verme dedim,ben drsem yanlış anlaşılır sen söle dedim. dediğim gibide oldu çocuk elden ele gezmeye başladı ve daraldı tabi yavrum korktu.bende çocuğu aldım küçük odaya gidip onla odada tek başıma oynadım,ne anladıysam artık gitmekten.ama kocama dedim biz gitmeyelim ilk günü gitmiştk zaten,sen git kalabalık olur bişi anlamayız dedim ama nerdeeeeee,dediğime geldi ama gene ben uğraştım valla çocukla uyku düzenide bozuldu, huyszlaştı.aynen canım bide akrabalardan bırı kafamı dondurmemle bonbon sekerını agızına sokmuş.o da cop cop emiyor..:26:ayy ne yapıyosun dedım ama tabı demıslerdır arkamdan ne kıymetlı cocugu varmış..hıc olmayacak seylerı yapıyolar.almış eşimin teyzesı ısırıyor kollarınıoda tamam öyle sever cocukları bılırım de yazık deılmı daha kucucuk..velhasılı en rahatı ev dedım ınan kac akrabamıza daha gıtmedım..
bende çk istiyorum ama erkenmi acaba diye düşünüyorum,canım alırsan markasını memnun kalıp kalmadığını yazarmısın sonra burdan bizede fikir olur en azından.
Teşekkür ederiz canım. Doğduğunda pembe beyazdı. Tavada iken de beyazdı. :)) Fotoğrafların ışığına, güneşin yansımasına göre renk değişikliği oluyor canım.kız e tatlı olmuş yaaa...suan kızım ve oglumla bakıyoruz resme bayıldık valla.ayyy ne tatlııııı dedık bır agızdan.maşşşşallah yaaa.o babasıının aldıgı tavanın ıcınde poz veren kara kız gıtmıs...yerıne kar topagı gelmiş yirimm yirimmmm...........
Biz daha karar vermedik canım. Mama sandalyesi ile ev salıncağı almak arasında gidip geliyoruz. Ev salıncaklarının önünde tepsi olanları var, geçen gün Civil'de görmüştüm.kızlar biz de bayram harçlıklarımızla mama sandalyesi alalım diyoruz,üstünü biz tamamlıcaz,hem de küçük ıvır zıvırlara harcamaktansa mama sandalyesi daha mantıklı olur diye düşündüm,seda arkadaşımız bana yine kızar gerçi ama yazayım dedim
Evet benziyoruz biraz ama kızım bana çok benzemiyor en azından şuanda benzetmiyorlar. Ama bebeklik halime benziyor.cnm sen annene nekadarçok benzıyorsun üçünüzde harıka görünüyorsunuz bu arada kızın aynı benım oğlum gibi emziğin emilmiycek nekadar kısmı varsa oralarını ağzına alıyor galiba çünkü görüntü çok tanıdık geldi
maşallah çok tatlı ya,allah bağışlasın.valla güzelim benim velette öyle,soyunurken problem yok güle oynaya ama giyinirken ağlaya ağlaya giydiriyorm,onu giydireceğim zaman valla ya sabır çekip başlıyom.bende kaşık maması yediriyorum milupanın tahıllı olanından ama ben 6 ölçek değilde 70 ml suya 2 yemek kaşığı katıyorm tam iyi geliyo,yoksa 6 ölçek çk fazla geliyo yazık çöpe gidiyo yiyemiyolar.bu arada oğlumun popişi pişik oldu ,valla çk içim acıdı umarım geçer.ek gıdada bayağ alıştı oğluşum ama bu seferde acaba fazlamı yediriyorm diyorum,sağlık ocaklarında ve tvdeki reklamlarda 2 çay bardağını geçmesin diyo ama valla bnim sanki geçiyo,meyve püresi,çorba,muhallebi,yoğurt derken.çarşamba kontrol var sorcam bakim doktoruna boy kilo takibi yapsn devam et derse ederm artk.
aynen canım bide akrabalardan bırı kafamı dondurmemle bonbon sekerını agızına sokmuş.o da cop cop emiyor..:26:ayy ne yapıyosun dedım ama tabı demıslerdır arkamdan ne kıymetlı cocugu varmış..hıc olmayacak seylerı yapıyolar.almış eşimin teyzesı ısırıyor kollarınıoda tamam öyle sever cocukları bılırım de yazık deılmı daha kucucuk..velhasılı en rahatı ev dedım ınan kac akrabamıza daha gıtmedım..
ne kendini bilmezce laflar bunlar.memleketimde olduğumu nereden çıkardın anlayamadım doğrusu.ailemden sadece eşim verdi haşlığımızı gerisi sadece arkadaşlarımızın verdikleri.eee demekki sadece efe değil bende çok seviliyorum ki topladık.al bu lafta daha fazla ukalalık var,var mı diyeceğin.ben hiçbir bayramı gülerek geçiremedim annemi kaybettim.bir sürü sıkıntılı şeyler yaşadım her bayramım gözü yaşlı ağlayarak geçti.efe doğduğundan beri bayramlara bayram dedim.senin en büyük mutluluğun yanına gidince dokunacağın elini öpeceğin arayıp sesini duyacağın bir annen var.Daha ne istersin ki anlamadım.oturda haline şükret bence.bu arada ailemin yanına da gitmedim ben de gurbetteyim.İnsan laflarıyla kendini belli edermiş,sen de belli ettin kendini.daha önce de yazmıştın böyle şeyler insanları suçlayıcı konuşmuştun.bizde arka çıkmıştık sana ne diye çıktıysak artık.
ben bütün mutlluklarımı üzüntülerimi paylaştım burada oğlumu düşürdüm size anlattım,hastalandık size anlattım.tabiki sevinçlerimizi de anlatacağım.niye gocunursun ki anlamadım.okuma kardeşim benim yazdıklarımı.tereyağından kıl çeker gibi çekmişsin lafımı bir yere.bu arada keşke benim kadar bencil olmayan biri olabilsen yüreğin kocaman olabilse.böyle olsan emin ol bu kendini bilmez lafları söylemezdin...buradaki arkadaşların mutluluklarına güler üzüntülerine üzülürdün ama nerdeeeeeeeeeeeee...................
konuya bodoslama dalıyorum kusura bakmayın kızlar ama dayanamadım yaa, bu nisan bebişlerinin uykuyla derdi ne ki yaa, kızım doğduğundan beri gece 3 ten önce hiç uyumadım, uykuları hep 20-30 dakika sonra 2 saat oyun istiyo, çok kucakçı bir bebek olmasına rağmen artık yuvarlanmayı öğrendiği için yerde vakit geçiriyo ama bu seferde yoğurdu yemeği ben de hal kalmıyo, neden kısacık uyuduğunu çözemedimgece 3 te yattı ve 6 da uyandı daha yarım saat önce uyudu
kocalarından yeteri destek göremeyen kızlar, ben pek hiç destek olanı görmedim, varsa yoksa kendi rahatları, senin ne halde olduğun önemli değil, bende durmuyo al, acıktımı al, uykusu var galiba al baktıkları sürede de zaten ya yemek yaparız ya ev işi
bence yapmamız gereken takmamak, mesela ben bu gün yemek yapmıycam banane, niye parçalıyorum ki kendimi, eline sağlık diyen mi var, çocuğuma bakmak zaten yeterince yıpratıcı, bu hayat böyle beceriksiz kadınlar her zaman el üstüdür kıymetlidir dikkat edin, biz yaptıkça mecburiyet oluyo ohhhhhhh be içim şişmişti
kayınvalidesi muska yaptıran arkadaş, o muskayı takmamakla en güzel cevabı vermiş olursun, çocuğumun buna ihtiyacı yok deyip kestirip at, çok meraklıysa kendi taksın, bu ne yaa kocayla uğraş bide aile uzantılarıyla uğraş,
kızlar selam, bende pazar günü elazığdan uçakla ankaraya gidiyorum, benimde eşim gelmiyor, 1 saat ama çok korkuyorum :)) kız beni çileden çıkarmaz inşAllah.. birde 1.5 saat araba yolculuğu var öncesinde, Ankaraya inincede 1 saat en azından merkeze sürüyor..Hayırlısı bakalım nasıl olacak..
kızlar ben elanın yoğurdunu mamasından yapıyorum, süt alerjisine karşı korkumdan yapmadım normal sütten..hergün 1 bardak yapıyorum, azını maya için ayırıyorum..
Ya kızlar benim kızımda hala dönme olayı yokacaba kilodan falanmı dönemiyor, en son 8.300 geldi çarşamba günü..canım sıkılıyor ya bu olaya..
kızlar bugun emirhana yuruteç aldım.hem yuruteç hem hoppala sanki 4 kenarı yay sıstemi var.hopladıkça seviniyor.bakalım bırazda olsa oyalanacakmı sıpam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?