ahhhaaa izimkide acaba kızmı erkekmi evde kafayı yiyo..cmt dr a gittik ben cesaret edip sordum " dr beni bi ısırınca aaa bu kadar küçükken belli olurmu die" kocamın bana öyle bi bakışı varki "naptın sen aaa, belli olurmu hiç" der gibi, pislik ya...sanırsın bi ben merak ediom, onun hiç aklına gelmio
seninki sana benimki bana çekerse ikiside geveze olarrrrrrr:76:
valla bilmiyorum dün kayın ve hayın validemde temizlik yaptım alttan üstten heryeri ama bugün evdeyim ve heryer heryerde
valla bilmiyorum dün kayın ve hayın validemde temizlik yaptım alttan üstten heryeri ama bugün evdeyim ve heryer heryerde
nasıl ya bu halinle bide kayın ve hayın validene yardım mı ettin
wayyyy süper gelinim diyosun yaneeee
valla ben çoook uzun zaman oldu kayınvalideme temizlik yapmayalı gerçi 5 yıllık evliyim ama yaptımda noolduuu bana çamaşırı makine bulaşığı makine yıkıyorr senn ne yapıyosun bana dedi o gün bitti benim için
ahhhaa bizde baba ketum, çocuğun tek kurtuluşu babaya benzemek, bana benzerse walla yandı çenesi, tabi anası olark bende yandımmmm...olsun ama yadatlu olurlar işte anne anne die die anlatırlar..
hayın mış hakkateno gelsin sana yardıma diyicem dee.. demedim boşver..
ne yapam canım yaaa orda olduğum vakitlerde yapyorum elimden geleni çok şükürki çok iyi kadındır gerçek annem gibi saolsun işler bitince bacaklarımı dikip yanında yattım çok yoruldum ufff dedim oda eline sağlık demesi yetiyor bana
neyse kukuşlarrr şimdi çıkıyım birazcık ortalığa bakıyım ama adım burda kalsın arkamdan konuşman emiiii puhahahahah
yapabilse deli bile olur kız yapamaz çok kilolu 150 filan anca yemeğini yapıyo kendi işlerini yapıyo ama eminimki allah sağlık sıhhat versin bebemde filan çok yardımcı olur saolsun:92::92::92::92:
evet canım napim yaptım valla ama çok yoruldum dötüm çıktı yani heee
yapabilse deli bile olur kız yapamaz çok kilolu 150 filan anca yemeğini yapıyo kendi işlerini yapıyo ama eminimki allah sağlık sıhhat versin bebemde filan çok yardımcı olur saolsun:92::92::92::92:
yaaa benim evide pok götüryo..yani her hafta süpüryom silyom toz alyom o kadar..detaylarda yıkılıo ev...küvet kenardan kararmaya başladı, mutfak dolaplarının içi dışı facianın eşiğinde, buzdolabını açmak bayağı cesaret ister durumda..ablamla 1000 km var aramızda, didim temzilikçi tutcam 100 lirayı ona verceme yolparnı verim sen gel...hem muhabbet ederiz hem evi temizleriz...bi acitasyon yaptım bakalım atlıcakmı
petunyacım sanırım banada toz büyüsü yapılmış evi sadece yatmaktan yatmaya kullanıyoruz misafir geldiğide yok ama hep tozlu hep tozlu bi pazarım var ne yapcağımı şaşırıyorum birazda riskim var yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum Allahtan kız kardeşim yakın ama oda bıktı artık mümkünse doğuma kadar görüşmeyelim diyoryaaa benim evide pok götüryo..yani her hafta süpüryom silyom toz alyom o kadar..detaylarda yıkılıo ev...küvet kenardan kararmaya başladı, mutfak dolaplarının içi dışı facianın eşiğinde, buzdolabını açmak bayağı cesaret ister durumda..ablamla 1000 km var aramızda, didim temzilikçi tutcam 100 lirayı ona verceme yolparnı verim sen gel...hem muhabbet ederiz hem evi temizleriz...bi acitasyon yaptım bakalım atlıcakmı
yaaa benim evide pok götüryo..yani her hafta süpüryom silyom toz alyom o kadar..detaylarda yıkılıo ev...küvet kenardan kararmaya başladı, mutfak dolaplarının içi dışı facianın eşiğinde, buzdolabını açmak bayağı cesaret ister durumda..ablamla 1000 km var aramızda, didim temzilikçi tutcam 100 lirayı ona verceme yolparnı verim sen gel...hem muhabbet ederiz hem evi temizleriz...bi acitasyon yaptım bakalım atlıcakmı
ayyy bunu sakın bizim kayınvalidenin yanında söylemee
walla bana bir bakışş atar yere yatıp ölü taklidi yapsam kurtulamammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?