2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ay ya çoook güldüm.. acayip hakketen bu kocalar yaf..

valla bilmiyorum dün kayın ve hayın validemde temizlik yaptım alttan üstten heryeri ama bugün evdeyim ve heryer heryerde

wayyyy süper gelinim diyosun yaneeee
valla ben çoook uzun zaman oldu kayınvalideme temizlik yapmayalı gerçi 5 yıllık evliyim ama yaptımda noolduuu bana çamaşırı makine bulaşığı makine yıkıyorr senn ne yapıyosun bana dedi o gün bitti benim için

Son düzenleme:

ne yapam canım yaaa orda olduğum vakitlerde yapyorum elimden geleni çok şükürki çok iyi kadındır gerçek annem gibi saolsun işler bitince bacaklarımı dikip yanında yattım çok yoruldum ufff dedim oda eline sağlık demesi yetiyor bana

ahhhaa bizde baba ketum, çocuğun tek kurtuluşu babaya benzemek, bana benzerse walla yandı çenesi, tabi anası olark bende yandımmmm...olsun ama yadatlu olurlar işte anne anne die die anlatırlar..

hehehh
benim eşimde aynı ben walla çocuk çenecek olucak kurtuluşu yok yavrumun benim babam çok mülayimdir ama ona sıra gelene kadar kaç geveze var ailede

neyse kukuşlarrr şimdi çıkıyım birazcık ortalığa bakıyım ama adım burda kalsın arkamdan konuşman emiiii puhahahahah

hayın mış hakkateno gelsin sana yardıma diyicem dee.. demedim boşver..

yapabilse deli bile olur kız yapamaz çok kilolu 150 filan anca yemeğini yapıyo kendi işlerini yapıyo ama eminimki allah sağlık sıhhat versin bebemde filan çok yardımcı olur saolsun:92::92::92::92:

ayyy bunu sakın bizim kayınvalidenin yanında söylemee
walla bana bir bakışş atar yere yatıp ölü taklidi yapsam kurtulamammmm

yapabilse deli bile olur kız yapamaz çok kilolu 150 filan anca yemeğini yapıyo kendi işlerini yapıyo ama eminimki allah sağlık sıhhat versin bebemde filan çok yardımcı olur saolsun:92::92::92::92:

150 mi..
sen bence bugün iş temizlik falan yapma.. yeni yapmışsın zaten.. çok yormuş olursun kendini canım ya..

tamam ben bu yazıyı okumadan alevlenmişim geri aldım sözümü sonrada ağzıma iki dene vurdum

yaaa benim evide pok götüryo..yani her hafta süpüryom silyom toz alyom o kadar..detaylarda yıkılıo ev...küvet kenardan kararmaya başladı, mutfak dolaplarının içi dışı facianın eşiğinde, buzdolabını açmak bayağı cesaret ister durumda..ablamla 1000 km var aramızda, didim temzilikçi tutcam 100 lirayı ona verceme yolparnı verim sen gel...hem muhabbet ederiz hem evi temizleriz...bi acitasyon yaptım bakalım atlıcakmı

o dediklerinin hepsi bendede mevcut taşınacam diye hiç bişi yapmıyom gelen kiracı arkamdan iyi sövecek
hayırlısıyla bi ev bulup çıkaydık çöp ev olmadan

petunyacım sanırım banada toz büyüsü yapılmış evi sadece yatmaktan yatmaya kullanıyoruz misafir geldiğide yok ama hep tozlu hep tozlu bi pazarım var ne yapcağımı şaşırıyorum birazda riskim var yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum Allahtan kız kardeşim yakın ama oda bıktı artık mümkünse doğuma kadar görüşmeyelim diyor

valla iyiii fikir bende bacımı çagırsam ya benimde oyle ctesiden ctesiye yuzeysel temzılık biraz da pazar gunu temız turma cabaları ...ptesi tekrar baslıyoruz hersey birikiyor hafta sonuna kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…