Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrblar öncelikle ben tanıyan oldu mu bilmiyorum hamileyken birkaç kez paylaşımda bulunmuştum ben de 5 nisanda doğum yaptım emzirme problemi bende yaşıyorum hiç emmiyor benimkiler geceleri kızım emiyo oğlum emmiyo oğlum diş çıkarırken çok huzursuzdu hiç bişey yemedi kilo kaybı oldu iştahı çok azdı zorla veriyordum zincover (çinko) şurup vermişti biraz düzelme oldu sizde danışabilirsiniz doktoraben varım canım uyutup günde 2 3 kere emziriyorum zorla ek besindede sorunlarımız var bizde daha 7 kilo olmadık yani tek degilsin![]()
ben geldim ev için perde bakmaya gittim karar veremedim ve kızım gelecek diye döndüm üf çok kararsızım :44:yemekte yok ahsen çok bunaldı ayagımda salıyorum dinlensin yarım saat bariçok yoruldum
aayyy kıslar seytan kulagına kursun nazar deymesındebenım oglan cok nadıren uyku sorunu yasıyor.belkı dişlerı kolay cıkardı ondanmı bılmıyorum ama 2 saat uyuyor 2 saat uyanık aynen boyle kurulu saat gıbı..uyanıkken benı coook yoruyor cok nazlı ve aksi ama sımdı hakkını yıyemem bebemın..
uykusu cok guzel.sizi duyunca anladım bunu..mesela oglen 1 bucukda yatırdım suan 4 bucuk yenı uyandı..
6 bucukta uyur gene.bızım uykularımızın yarısınıda sıze yolluyorum . bıraz daha sabır kızlar .dişler cıkınca degısecekler..canları acıyodur uyuyamıyolardır..
ben geldim ev için perde bakmaya gittim karar veremedim ve kızım gelecek diye döndüm üf çok kararsızım :44:yemekte yok ahsen çok bunaldı ayagımda salıyorum dinlensin yarım saat bariçok yoruldum
aayyy kıslar seytan kulagına kursun nazar deymesındebenım oglan cok nadıren uyku sorunu yasıyor.belkı dişlerı kolay cıkardı ondanmı bılmıyorum ama 2 saat uyuyor 2 saat uyanık aynen boyle kurulu saat gıbı..uyanıkken benı coook yoruyor cok nazlı ve aksi ama sımdı hakkını yıyemem bebemın..
uykusu cok guzel.sizi duyunca anladım bunu..mesela oglen 1 bucukda yatırdım suan 4 bucuk yenı uyandı..
6 bucukta uyur gene.bızım uykularımızın yarısınıda sıze yolluyorum . bıraz daha sabır kızlar .dişler cıkınca degısecekler..canları acıyodur uyuyamıyolardır..
Şimdiden hayırlı olsun canım..
Maşallah nazar değmesin. Canım ya şu çayın adını yazarmısın..
merhaba kızlar,benim oğlan bugün çk kudurk ya yatırıyorm yarım saat olmadan bi bakıym kalkıyo,şu oyuncaklar varya hacıyatmaz aynı onlar gibi oldu arkadaş. sabah en geç 7 de uyanır.ama 07.01 olmaz asla çıldırtack beni,ondan önceki gece de çk uykusuz du resmen saat başı reklamı gibi mızmızlandı saat başlarında,sabahda hemen uyanır,dün sabahda kayınvalidemler geldi kahvaltıya,ordanda hava güzel dışarı çıktk.4 gibi eve döndk.artk okadar yorulmuşmki dün ,gece çocuk uyanmış duymamışım meğer,kocam uyanmış altını değiştirip mama vermiş ve de bizimkide uyumuş.ben uyansaydm kesin her saat başı mızmızlanırdı.çocuk resmen adam seçiyoo yabu arada oğlum nerdeyse memeyi bıraktı sayılır artk,zaten sütümde gitmiş galiba bişide gelmiyo çekince,sinirleniyo.ya ben demir ilacına yeni başlicam kızlar,bişi sormak istiyorm açlık tokluk farkediyomu yada gece gündüz farkediyomu siz nasıl veriyosnuz?
sağol canım benim çevremdede senin gibi deneyimli anneler var,onlarda kullanmamışlar,hem şu toplatıldı muhabbeti çıktı ya aklım bulandı bikere,bende kararsızdm açıkcası .ben demıre baslamadım kıslar ya .içimden gelmıyor..cunku bılıyorum kabızlık yapacak zaten baya katı kakası..9 aylık olana kadar beklemeyı dusunuyorum..dıger bebekelrımde de oyle yapmıstım..hıc de bısey olmadı..demırı verıp mesela 1 saat gecmeden yogurt peynır falan vermemelı bı suru dıkkat edecek seyler var..etmezsen vermenın de bı anlamı yokkı.onun ıcın daha beklemedeyım ben bu konuda..bu arada 4500.sayfamız hayırlı olsun![]()
merhaba kızlar,benim oğlan bugün çk kudurk ya yatırıyorm yarım saat olmadan bi bakıym kalkıyo,şu oyuncaklar varya hacıyatmaz aynı onlar gibi oldu arkadaş. sabah en geç 7 de uyanır.ama 07.01 olmaz asla çıldırtack beni,ondan önceki gece de çk uykusuz du resmen saat başı reklamı gibi mızmızlandı saat başlarında,sabahda hemen uyanır,dün sabahda kayınvalidemler geldi kahvaltıya,ordanda hava güzel dışarı çıktk.4 gibi eve döndk.artk okadar yorulmuşmki dün ,gece çocuk uyanmış duymamışım meğer,kocam uyanmış altını değiştirip mama vermiş ve de bizimkide uyumuş.ben uyansaydm kesin her saat başı mızmızlanırdı.çocuk resmen adam seçiyoo yabu arada oğlum nerdeyse memeyi bıraktı sayılır artk,zaten sütümde gitmiş galiba bişide gelmiyo çekince,sinirleniyo.ya ben demir ilacına yeni başlicam kızlar,bişi sormak istiyorm açlık tokluk farkediyomu yada gece gündüz farkediyomu siz nasıl veriyosnuz?
sağol canım benim çevremdede senin gibi deneyimli anneler var,onlarda kullanmamışlar,hem şu toplatıldı muhabbeti çıktı ya aklım bulandı bikere,bende kararsızdm açıkcası .
sağol canım benim çevremdede senin gibi deneyimli anneler var,onlarda kullanmamışlar,hem şu toplatıldı muhabbeti çıktı ya aklım bulandı bikere,bende kararsızdm açıkcası .
humananın stıll tea sını kullanan ve gercekten sütü artırdıgına şahıt olan varmı kıslarr yaa.emirhan gunduz emmıyor benı ve ısırıyor sadece cok acıtıyor canımı.gecede az emıyor sütüm bu durumda azaldı tabı..stıl tea alsam fayda edermı tecrube eden varmıı :18:
canım senı bulmusken sorayımbizim doktor 5. ay bitiminde verdi ama ben de kullanmadım 6. ay gittiğimizde doktor sordu kullanmıyorum nereden biliyorsunuz kansız olduğunu tahlill yapmadınız ki dedim iyi tahlil yapalım da gözlerinle gör türk çocuklarının yüzde 86 sı anemiktir dedi tahlil yaptı 10.6 çıktı kansız dedi ve 16 damla ver dediama ben 9 damla veriyorum vermiycektim ama ne bileyim kansız kalır diye korktum ferrum kullanıyoruz tadı iyi kabızlık yapmadı benim kızım zaten sert kaka yapar ekstra bir şey olmadı siz yine de bi tahlil yaptırın bence 5 dakikada çıkıyor hem de kan alınırken hiç ağlamadı kızım anlamadı bile bi kaç damla alındı
ben ilk aylarda kullandım 3. günde etkisini gösterdi bende artmıştı birde emzirdikten sonra sağmak yine 3. günün sonunda arttırıyo
merhabalar.. bizde nisanda merhaba dedik hayata...:) kızım var aslında öncedende yazdım belki hatırlarsınız...kzıım tel sarar ve gel gel yapıyor .. ama yemek yemiyor maalesef. şimdilik 6 kilo.. sıvı hiçbirşeyi yediremiyorum emmek istemiyorne yapacağımı şaşırdım.. bizim durumumuzda olan var mı ?
birde arkadaşlar serum fizyolojik alan arkadaşlar size tavsşyem ecz.den serum ,enjektör ve damlalık alın .. o kadar parayı serum fizyolojiğe boşa vermeyin. toplam 4 lira tutuyo kocaman serumla...
Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta » BİRİLERİ BİZİ SERUM FİZYOLOJİKLİ BURUN DAMLALARI İLE ALDATIYOR MU?
isteresniz eczacınıza da danışabilirsiniz....
canım senı bulmusken sorayım
pekı bu tahlıl den once bebegınde kansızlıgı ıle ılgılı bı sıkıntın falan oldumu anlasılıyormuydu yanı bı soun oldugu.yoksa gayet normalmıydı herseyı canım
bu arada benım kan sevıyem 10 bebegın benden bıle normal bence![]()