2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın kızlar çok canım sıkkın ya miray bütün gece durup durup çığlık atarcasına ağladı kucağıma alıp uyutuyorum yarım saat uyuyo yine aynı sabaha kadar böyle devam etti çok yorgun ve uykusuzum ya ne zaman düzene gircek pffff:14::14:

ben varım canım uyutup günde 2 3 kere emziriyorum zorla ek besindede sorunlarımız var bizde daha 7 kilo olmadık yani tek degilsin:50:
mrblar öncelikle ben tanıyan oldu mu bilmiyorum hamileyken birkaç kez paylaşımda bulunmuştum ben de 5 nisanda doğum yaptım emzirme problemi bende yaşıyorum hiç emmiyor benimkiler geceleri kızım emiyo oğlum emmiyo oğlum diş çıkarırken çok huzursuzdu hiç bişey yemedi kilo kaybı oldu iştahı çok azdı zorla veriyordum zincover (çinko) şurup vermişti biraz düzelme oldu sizde danışabilirsiniz doktora

Nasılsınız siz ve bebişler ben uzun süredir giremiyorum siteye sabah geçmişe göz attım oku oku bitmedi cevap falanda yazdım bir sürü ama bakım nedeniyle kapalı dedi tekrarda bakamam mümkün değil hastalara acil şifalar diliyorum..

ben geldim ev için perde bakmaya gittim karar veremedim ve kızım gelecek diye döndüm üf çok kararsızım :44:yemekte yok ahsen çok bunaldı ayagımda salıyorum dinlensin yarım saat bari :50:çok yoruldum

Şimdiden hayırlı olsun canım..

aayyy kıslar seytan kulagına kursun nazar deymesınde :nazar:benım oglan cok nadıren uyku sorunu yasıyor.belkı dişlerı kolay cıkardı ondanmı bılmıyorum ama 2 saat uyuyor 2 saat uyanık aynen boyle kurulu saat gıbı..uyanıkken benı coook yoruyor cok nazlı ve aksi ama sımdı hakkını yıyemem bebemın..:40:uykusu cok guzel.sizi duyunca anladım bunu..mesela oglen 1 bucukda yatırdım suan 4 bucuk yenı uyandı..:nazar::nazar::nazar:6 bucukta uyur gene.bızım uykularımızın yarısınıda sıze yolluyorum . bıraz daha sabır kızlar .dişler cıkınca degısecekler..canları acıyodur uyuyamıyolardır..

Maşallah nazar değmesin. Canım ya şu çayın adını yazarmısın..

ben geldim ev için perde bakmaya gittim karar veremedim ve kızım gelecek diye döndüm üf çok kararsızım :44:yemekte yok ahsen çok bunaldı ayagımda salıyorum dinlensin yarım saat bari :50:çok yoruldum

Şimdiden hayırlı olsun canım..

aayyy kıslar seytan kulagına kursun nazar deymesınde :nazar:benım oglan cok nadıren uyku sorunu yasıyor.belkı dişlerı kolay cıkardı ondanmı bılmıyorum ama 2 saat uyuyor 2 saat uyanık aynen boyle kurulu saat gıbı..uyanıkken benı coook yoruyor cok nazlı ve aksi ama sımdı hakkını yıyemem bebemın..:40:uykusu cok guzel.sizi duyunca anladım bunu..mesela oglen 1 bucukda yatırdım suan 4 bucuk yenı uyandı..:nazar::nazar::nazar:6 bucukta uyur gene.bızım uykularımızın yarısınıda sıze yolluyorum . bıraz daha sabır kızlar .dişler cıkınca degısecekler..canları acıyodur uyuyamıyolardır..

Maşallah nazar değmesin. Canım ya şu çayın adını yazarmısın..

merhaba kızlar,benim oğlan bugün çk kudurk ya yatırıyorm yarım saat olmadan bi bakıym kalkıyo,şu oyuncaklar varya hacıyatmaz aynı onlar gibi oldu arkadaş. sabah en geç 7 de uyanır.ama 07.01 olmaz asla çıldırtack beni,ondan önceki gece de çk uykusuz du resmen saat başı reklamı gibi mızmızlandı saat başlarında,sabahda hemen uyanır,dün sabahda kayınvalidemler geldi kahvaltıya,ordanda hava güzel dışarı çıktk.4 gibi eve döndk.artk okadar yorulmuşmki dün ,gece çocuk uyanmış duymamışım meğer,kocam uyanmış altını değiştirip mama vermiş ve de bizimkide uyumuş.ben uyansaydm kesin her saat başı mızmızlanırdı.çocuk resmen adam seçiyoo ya:27:bu arada oğlum nerdeyse memeyi bıraktı sayılır artk,zaten sütümde gitmiş galiba bişide gelmiyo çekince,sinirleniyo.ya ben demir ilacına yeni başlicam kızlar,bişi sormak istiyorm açlık tokluk farkediyomu yada gece gündüz farkediyomu siz nasıl veriyosnuz?

merhaba kızlar,benim oğlan bugün çk kudurk ya yatırıyorm yarım saat olmadan bi bakıym kalkıyo,şu oyuncaklar varya hacıyatmaz aynı onlar gibi oldu arkadaş. sabah en geç 7 de uyanır.ama 07.01 olmaz asla çıldırtack beni,ondan önceki gece de çk uykusuz du resmen saat başı reklamı gibi mızmızlandı saat başlarında,sabahda hemen uyanır,dün sabahda kayınvalidemler geldi kahvaltıya,ordanda hava güzel dışarı çıktk.4 gibi eve döndk.artk okadar yorulmuşmki dün ,gece çocuk uyanmış duymamışım meğer,kocam uyanmış altını değiştirip mama vermiş ve de bizimkide uyumuş.ben uyansaydm kesin her saat başı mızmızlanırdı.çocuk resmen adam seçiyoo ya:27:bu arada oğlum nerdeyse memeyi bıraktı sayılır artk,zaten sütümde gitmiş galiba bişide gelmiyo çekince,sinirleniyo.ya ben demir ilacına yeni başlicam kızlar,bişi sormak istiyorm açlık tokluk farkediyomu yada gece gündüz farkediyomu siz nasıl veriyosnuz?

ben demıre baslamadım kıslar ya .içimden gelmıyor..cunku bılıyorum kabızlık yapacak zaten baya katı kakası..9 aylık olana kadar beklemeyı dusunuyorum..dıger bebekelrımde de oyle yapmıstım..hıc de bısey olmadı..demırı verıp mesela 1 saat gecmeden yogurt peynır falan vermemelı bı suru dıkkat edecek seyler var..etmezsen vermenın de bı anlamı yokkı.onun ıcın daha beklemedeyım ben bu konuda..bu arada 4500.sayfamız hayırlı olsun:46::42:

ben demıre baslamadım kıslar ya .içimden gelmıyor..cunku bılıyorum kabızlık yapacak zaten baya katı kakası..9 aylık olana kadar beklemeyı dusunuyorum..dıger bebekelrımde de oyle yapmıstım..hıc de bısey olmadı..demırı verıp mesela 1 saat gecmeden yogurt peynır falan vermemelı bı suru dıkkat edecek seyler var..etmezsen vermenın de bı anlamı yokkı.onun ıcın daha beklemedeyım ben bu konuda..bu arada 4500.sayfamız hayırlı olsun:46::42:
sağol canım benim çevremdede senin gibi deneyimli anneler var,onlarda kullanmamışlar,hem şu toplatıldı muhabbeti çıktı ya aklım bulandı bikere,bende kararsızdm açıkcası .

canım demişsinya adam secıyor dıye.dogru bılıyomusun anneye cok naz yapıyolar mesela aksam babasıyla gayet guzel oynayan bebegım korıdordan benım gectıgımı gorunn ce hemen ses tonunu degıstırıyor.babası dıyo noldu hanı ne guzel oynuyoduk annenı gorunce su koyverıyon..bırde bı arkadasım var benım her gun okul donusu ugrar gecerken.bende durmadıgı veya uyutamadıgım zaman o alıverır ayagına sallar. bana sallatmayan velet ses cıkarmaz benımde buduruma canım sıkılır.ya onu yabancı goruyo sımdı aglasam bu kadın benım nazımı cekmez dıyo:1:galıba..cook akıllılar..herseyden haberdarlar sankı..:34:

humananın stıll tea sını kullanan ve gercekten sütü artırdıgına şahıt olan varmı kıslarr yaa.emirhan gunduz emmıyor benı ve ısırıyor sadece cok acıtıyor canımı.gecede az emıyor sütüm bu durumda azaldı tabı..stıl tea alsam fayda edermı tecrube eden varmıı :18:

sağol canım benim çevremdede senin gibi deneyimli anneler var,onlarda kullanmamışlar,hem şu toplatıldı muhabbeti çıktı ya aklım bulandı bikere,bende kararsızdm açıkcası .

bizim doktor 5. ay bitiminde verdi ama ben de kullanmadım 6. ay gittiğimizde doktor sordu kullanmıyorum nereden biliyorsunuz kansız olduğunu tahlill yapmadınız ki dedim iyi tahlil yapalım da gözlerinle gör türk çocuklarının yüzde 86 sı anemiktir dedi tahlil yaptı 10.6 çıktı kansız dedi ve 16 damla ver dedi:53: ama ben 9 damla veriyorum vermiycektim ama ne bileyim kansız kalır diye korktum ferrum kullanıyoruz tadı iyi kabızlık yapmadı benim kızım zaten sert kaka yapar ekstra bir şey olmadı siz yine de bi tahlil yaptırın bence 5 dakikada çıkıyor hem de kan alınırken hiç ağlamadı kızım anlamadı bile bi kaç damla alındı

humananın stıll tea sını kullanan ve gercekten sütü artırdıgına şahıt olan varmı kıslarr yaa.emirhan gunduz emmıyor benı ve ısırıyor sadece cok acıtıyor canımı.gecede az emıyor sütüm bu durumda azaldı tabı..stıl tea alsam fayda edermı tecrube eden varmıı :18:

ben ilk aylarda kullandım 3. günde etkisini gösterdi bende artmıştı birde emzirdikten sonra sağmak yine 3. günün sonunda arttırıyo

bizim doktor 5. ay bitiminde verdi ama ben de kullanmadım 6. ay gittiğimizde doktor sordu kullanmıyorum nereden biliyorsunuz kansız olduğunu tahlill yapmadınız ki dedim iyi tahlil yapalım da gözlerinle gör türk çocuklarının yüzde 86 sı anemiktir dedi tahlil yaptı 10.6 çıktı kansız dedi ve 16 damla ver dedi:53: ama ben 9 damla veriyorum vermiycektim ama ne bileyim kansız kalır diye korktum ferrum kullanıyoruz tadı iyi kabızlık yapmadı benim kızım zaten sert kaka yapar ekstra bir şey olmadı siz yine de bi tahlil yaptırın bence 5 dakikada çıkıyor hem de kan alınırken hiç ağlamadı kızım anlamadı bile bi kaç damla alındı

ben ilk aylarda kullandım 3. günde etkisini gösterdi bende artmıştı birde emzirdikten sonra sağmak yine 3. günün sonunda arttırıyo
canım senı bulmusken sorayım
pekı bu tahlıl den once bebegınde kansızlıgı ıle ılgılı bı sıkıntın falan oldumu anlasılıyormuydu yanı bı soun oldugu.yoksa gayet normalmıydı herseyı canım

yanı ellerı üşüyormuydu .uykusuzlugu varmıydı başı terlermıydı halsızmıydı yanı varmıyıd bır belırtı..bırde tahlılde cıkan kan sevıyesı cok düşükmü sence bence ek gıdaya yenı yenı gecen anne sutunu bıle yeterınce alamayan bebekelrımız ıcın normal gıbı geldı cunku ben de kansız bır ınsanım ve bununla ılgılı arastırmalarım denemelerım cok oldugundan soruyorum..

merhabalar.. bizde nisanda merhaba dedik hayata...:) kızım var aslında öncedende yazdım belki hatırlarsınız...kzıım tel sarar ve gel gel yapıyor .. ama yemek yemiyor maalesef. şimdilik 6 kilo.. sıvı hiçbirşeyi yediremiyorum emmek istemiyor:( ne yapacağımı şaşırdım.. bizim durumumuzda olan var mı ?
birde arkadaşlar serum fizyolojik alan arkadaşlar size tavsşyem ecz.den serum ,enjektör ve damlalık alın .. o kadar parayı serum fizyolojiğe boşa vermeyin. toplam 4 lira tutuyo kocaman serumla...
Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta » BİRİLERİ BİZİ SERUM FİZYOLOJİKLİ BURUN DAMLALARI İLE ALDATIYOR MU?
isteresniz eczacınıza da danışabilirsiniz....

tabiki serum fizyolojik evde yapılabilir ama şahsen ben cesaret edemem, bir de her zaman kullanılmadığı için çok masraflı değil bence ama yapabiliyorsanız ne güzel

canım senı bulmusken sorayım
pekı bu tahlıl den once bebegınde kansızlıgı ıle ılgılı bı sıkıntın falan oldumu anlasılıyormuydu yanı bı soun oldugu.yoksa gayet normalmıydı herseyı canım

gayet normaldi o yüzden kullanmadım başı terliyodu sadece şüpheleniyodum ama hala terliyo ilgisi yok demekki, hatta doktor önce muayene etti her şey gayet güzel dedi göz içine avuç içine baktı normal dedi, ben sonra demir kullanmıyorum dedim tekrar baktı rengi biraz soluk dedi:1: yani doktor farketmedi kullanmadığımı ama o kadar çok ısrar ettiki kullanmam için sonuçta ben çok direndin karşı tezler ürettim banane ne yaparsan yap diyebilirdi ama mutlaka kullan beyin gelişimi için dedi, ben de de kansızlık vardır normlde onda da olması büyük ihtimal diye kullanıyorum ama 9 damla

bu arada benım kan sevıyem 10 bebegın benden bıle normal bence:46::52::9:

kesinlikle:1: mesela kadir tuğcu diye bi doktor var nette bebeklerin kan değerinin 10 olması yeterlidir, ilaç kullanmaya gerek yoktur diyor, ama bizim doktor 12 olması gerekir diyo ama bence de yetişkinde bile zor hatta doktor ağır kansızlık oluşmuş falan diye korkutmaya çalıştı beni çünkü çok kararlıydım vermemekte ama gel gör ki veriyorum beyin gelişimi falan dedi bitirdi beni, :1:

Back
X