serenaycım benim tekniklerimi paylaşmak isterim, benim kızımda da iştah azalması var tekniklerimden bazıları;
öncelikle bir tane kaşık benim elime bir tnee ona o kaşığı ağzına sokup oynarken araya tıkıştırmak
sabah kahvaltılarında pekmez ve kaynar suyu bir çay haline getirip bir ondan bir yumurta veya peynirden vermek
benim bebeğim meyveyi tamamen bırakmıştı bende mandalinanın dilimlerinin ucunu kesip eline veriyorum kendisi emiyor en azından bir kış meyvesi yiyor
değişik tabaklarda yedirmek tabağı tepesinde tutuyorum ona ulaşmaya çalışırken yiyor
gerçi seninki yoğurt yemiyormuş ama bir yoğurt bir yemek vermek
ayrıca benim bebeğim o doktorların tavsiyesi buharda pişirilip sonra püre yapılan karışımı sevmedi ben kendimize pişirdiğim yemeklerden uyarlıyorum
Allah yardımcın olsun
bu arada arkadaşlar benim de bir sorum olacak bebeklerimizin yediği miktarla ilgili ben doktorların ve sizin yazılarınızdan kendime şu hedefi koymuştum sizce çok mu az mı ???
sabah: yarım yumurta sarısı, bir çay kaşığı beyaz peynir, bir çay kaşığı labne, çeyrek meyve püresi(örneğin elma), bir iki çay kaşığı pekmez
Öğle:eskinin minik çaybardağı kadar yemek
Akşam:eskinin minik çaybardağı kadar yoğurt aralarda emzirme
acil tavsiyenizi bekliyorum sevgiler selamlar