2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
5.ayda bıraktı emmeyı cnm bıberon almadı hıc suyu bıle oguruyo bıberon gordugunde ek besın vermeye calısıyorum bı de aksam muhallebısınını devam sutuyle yapıyorum daha 3 aylıktı memeyle kavga edıyodu 5.ayında da bıraktı zaten

canım bizimde 3 ayından beri uykuda emziriyorum inatetim verecem diye yanlışmı yapıyorum bilmiyorum ayagımda sallayıp uykuya dalınca emziriyorum oda isterse ama kilo alımı çok az ahsen 3200 dogdu canım sizin bebiş kızmı erkekmi kaç kilo dogdu

ahsende öyle suyu hiç sevmiyo zorla 5 çay kaşıgı veriyorum ögünlerin arkasından idrarında hemen pembelik oluyor

canım bizimde 3 ayından beri uykuda emziriyorum inatetim verecem diye yanlışmı yapıyorum bilmiyorum ayagımda sallayıp uykuya dalınca emziriyorum oda isterse ama kilo alımı çok az ahsen 3200 dogdu canım sizin bebiş kızmı erkekmi kaç kilo dogdu
ırmak da 3140 dogdu benımkı de kız ama malesef boyle meme emecegı zaman ıkımızde yatak edzırıyodum 3.YHDAN 5E KADAR olse aclıktan emmemeye basladı nbı kere 8 saat ac kaldı en sonunda pes ettım zaten

ırmak da 3140 dogdu benımkı de kız ama malesef boyle meme emecegı zaman ıkımızde yatak edzırıyodum 3.YHDAN 5E KADAR olse aclıktan emmemeye basladı nbı kere 8 saat ac kaldı en sonunda pes ettım zaten

8 saati bizde gördük canım anlıyorum seni diger kızımda böyle yaptı bende hemen mamaya gectim demek sütüm yetmiyo diya mamada yemedi şimdi ahseni günde 2 3 de olsa zorla emziririyorum bazen ölsede emmiyo halen ama 1 damlada olsa vermeye calışıyorum zaten ne uzun emdigi 5 dakika ne giderse zaten eskisi gibi yok artık yutkunmasını filan çok hisetmiyorum allah artırır inşallah diye sürekli dua ediyorum :nazar:

8 saati bizde gördük canım anlıyorum seni diger kızımda böyle yaptı bende hemen mamaya gectim demek sütüm yetmiyo diya mamada yemedi şimdi ahseni günde 2 3 de olsa zorla emziririyorum bazen ölsede emmiyo halen ama 1 damlada olsa vermeye calışıyorum zaten ne uzun emdigi 5 dakika ne giderse zaten eskisi gibi yok artık yutkunmasını filan çok hisetmiyorum allah artırır inşallah diye sürekli dua ediyorum :nazar:
amın ınsallah sular gıbı gelır sutun neler yedım neler ıctım ama dogumdan sonra esımle kotu gunler gecırdık 3 ay ayrı yasadık nasıl verdı sutum anlatamam sar sar akardı o zaman ısteklıydı ama problemler cıkınca uzuntuden azaldı cocuk da emmedı halavıcdan azabı cekerım bılıyorum kı dısı cıksa ya da hasta olsa yemese bıle genelede emıyo cocuklar

amın ınsallah sular gıbı gelır sutun neler yedım neler ıctım ama dogumdan sonra esımle kotu gunler gecırdık 3 ay ayrı yasadık nasıl verdı sutum anlatamam sar sar akardı o zaman ısteklıydı ama problemler cıkınca uzuntuden azaldı cocuk da emmedı halavıcdan azabı cekerım bılıyorum kı dısı cıksa ya da hasta olsa yemese bıle genelede emıyo cocuklar

üzülme canım ahsen yemek istemedigi zaman memeyide emmiyo olmuyosa olmuyo sabah kaktıgımdan beri ne ler içtim ama olmuyunca olmuyo nasip allah başkasaglık sorunu vermesin bizimde ahsen yeni dogdugunda saglık sorunları çok gecirdi tam rahat edecem kendini toparladı dedik bu seferde emmeye başladı demek benim çekecegim var diyorum :50:

herkese hayırlı cumalar kızlar..sabah gittim kızıma at aldım :) fena değil, ilerde biner artık.. bu arada dün gece yine uyumadı :( 5te ise tamamen uyandı 7ye kadar oturduk beraber, kızlar niye bu günler çabucak geçmiyor yaaa :(( büyüsün artık :((

herkese hayırlı cumalar kızlar..sabah gittim kızıma at aldım :) fena değil, ilerde biner artık.. bu arada dün gece yine uyumadı :( 5te ise tamamen uyandı 7ye kadar oturduk beraber, kızlar niye bu günler çabucak geçmiyor yaaa :(( büyüsün artık :((

güle güle kulansın kızın canım:emir_bebek: zaten kurulu saat gibi ahsen 5 dakika bile şaşmıyo kalkma saati gececek inşallah canım bugünlerimiizi allah aratmasında :9:bi ortalıga düşünce ozamanda daha tehlikeli zamaları yani hiç kurtuluş yok allah sagsalim büyütmeyi nasip etsin canım calışan annelere daha zor hem ev hem iş bide bebek alllah yardımcınız olsun

Kızlar, 2 gün önce 6. ay aşılarımızı vurulduk özel doktorumuzda bugün sağlık ocağından hemşire aradı aşılarını sordu ve bana ağızdan aşı olup olmadığını sordu ben de yok görmedim dedim sonra hastaneyi aradım doktorun hemşiresi salı günü elimizde o aşı yoktu dedi vurulmamıştır o zaman dedi sonra doktorla görüşmek için 1 saat sonra ardım doktor ben gerekli görmüyorum 5 li karmanın içinde var zaten demiş ama sağlık ocağı da ağızdan verilsin diyor. Bebeklerinize ağızdan çocuk felci aşısı verdiler mi, sizce yaptırayım mı

ağızdan çocuk felci yapıyorlar canım,yapılmayanı duymadım ben ama bilmiyorum tabi

Devam sütü de kullanmayı denedinmi?bende öğunlerimizi anlatayım sana canım.gerçi benımbebiş fazla iştahlı gibi geliyor bana bizde şu sekilde:sabah uyanınca 180 ml devam sütü 1saat sonra kahvaltısında beyaz peynir pekmez yarım yumurta sarısı domates salatalık rendesi(organik domates salatalık tukenince vermeyecegım)ve ekmek içi.kahvaltıdan sonra 2 saat uyuyor.kalkınca 150 ml devam sütü yarım saat sonra 1kase corba(ekmekle) 1kaseyogurt 1meyve puresi tekrar 2saat uyku uyanınca 150 ml devam sutu vebizım aksam yemegi saatimiz oluyor ona uygun yemeklerin suyundan yıyor aksam 3 saat uyumuyor bu arada 50 ml gece çayı.enson yatırırken ari mamanın sutlu muzlusu gece boyu 2-3 kez annesütü.gunduz aralarda da anne sutu alıyor.bence herbebeğın istahı farklı oldugundan mıktarlar degısir canım.bol ıstahlı gunler dılıyorum tum bebıslere
maşallah canım oğluşuna
doğru diyosun, ne yapalım, canı sağolsunda az yesin..Ama insanın siniri bozuluyor, ben kaşığı ağzına tutup o itip her tarafa saçtıkça..birde habire ağlıyor yaa, bu akşam babamızda yok sabahtan beri sinirlerim alt üst oldu, niye ağlıyor anlamıyorum, altını açıyorum, karnı tok, ilgileniyorum ama yok :( buda beni kahrediyor ve psikolojimi bozuyor, artık mızmızlığından bıktım ben..

canım miray hep öyle isteksiz bir mama yiyişimiz var komşular deli bu kadın diyolardır:1:
yapmadığım şebeklik kalmıyo her mamadan sonra kıyafet değiştiriyorum üstüme püskürtüyo ağlarken:31:
iştahli bebeklere çok imreniyorum ben vermesem mirayın hiç mama aradığı yok
bazen sinirlerim bozuluyo bağırıyorum küçücük çocuğa sanki anlayacak:43::43:
allah bugünlerimizi aratmasın ne diim:26::26:

Son düzenleme:
kızlart haftada 2 kez yıkıyorum kızımı sızce az mı cok mu

azmı cokmu demıssın yaa :52:kız ben haftada 1 kez yıkıuabılıyorum üşütüyor hemen yaa sen gene ıyıymıssın:34:cok yıkamanın faydası olurda zararı olmaz banyo sonra huysuzlugu olmuyorsa demekkı hersey yolundaa

azmı cokmu demıssın yaa :52:kız ben haftada 1 kez yıkıuabılıyorum üşütüyor hemen yaa sen gene ıyıymıssın:34:cok yıkamanın faydası olurda zararı olmaz banyo sonra huysuzlugu olmuyorsa demekkı hersey yolundaa
rahatlasın dıye 2kez yuıkıyorum ufoyu d.gazıacıyorum yıkarken ama korkuyorum da bı yandan sırf yıkamak ugruna hasta olmasın dıye salı yıkadım kararsızım bugun yıkayıp yıkamamk da...belkı artık 1 kez yıkarım zar zor yemek yedırdım noldu bu cocuga anlamadım gayet guzel yıyen cocuk gıttı bagrıs cagrıs yemeyen bısey geldı

rahatlasın dıye 2kez yuıkıyorum ufoyu d.gazıacıyorum yıkarken ama korkuyorum da bı yandan sırf yıkamak ugruna hasta olmasın dıye salı yıkadım kararsızım bugun yıkayıp yıkamamk da...belkı artık 1 kez yıkarım zar zor yemek yedırdım noldu bu cocuga anlamadım gayet guzel yıyen cocuk gıttı bagrıs cagrıs yemeyen bısey geldı

klasık cevap ama valla dogru yanı dişştendır:27:benımkı bayramda cıkardı ya dişlerınıhem yiyor hem aglıyor du..allah allah dedım noluyor buna.bırkac gun zorlamadım bıberonla yıyebılecegı gıdaları reddetmıyordu oyle besledım..sonra kendılıgınden duzeldı tabı dişide cıktı osıra..sende bunu deneyebılırsın bıberonla devam et bakalım bıraz

kıslar hayırlı cumalar nasılsınız bebişleriniz nasıll :3:
Sana da hayırlı cumalar canım, bebişim iyi çok şükür ama hiçbir ek gıdayı yemiyor sabah biraz meyve püresi yedireyim dedim ağzını kilitledi resmen, ne yoğurt, ne sebze, ne kaşık maması sadece anne sütü o da yeterli değil hem doyurmuyor hem de geliştirmiyor kilo alımı durdu tabi ben hem yorgunum hem de üzüldüm gece uykusu da gitti uyanınca tekrar dalmıyor. Artık yarın tekrar babasıyla doktora gideriz hem bu iştahsızlığı konuşuruz hem de ağızdan çocuk felci aşısını yaptırırız

Sana da hayırlı cumalar canım, bebişim iyi çok şükür ama hiçbir ek gıdayı yemiyor sabah biraz meyve püresi yedireyim dedim ağzını kilitledi resmen, ne yoğurt, ne sebze, ne kaşık maması sadece anne sütü o da yeterli değil hem doyurmuyor hem de geliştirmiyor kilo alımı durdu tabi ben hem yorgunum hem de üzüldüm gece uykusu da gitti uyanınca tekrar dalmıyor. Artık yarın tekrar babasıyla doktora gideriz hem bu iştahsızlığı konuşuruz hem de ağızdan çocuk felci aşısını yaptırırız
canım su doktoru degıstır krdesım ya dun cok kızdım anlattıklarına.adam hem aşıyı yapmamıs hem senı bılgılendırmemıs..hemde önemsemıyormus sordugunda.oyle seymı olur yaa :47:

Back
X