hay allah ya niye geçmedi ki acaba, çok zor oluyordur yavruya da size de. benim duru'mun da ilk aylarda olmuştu. ben hiç ilaç vermedim. kimyon tohumu aldım aktardan. 1 kahve fincanı suya 1 çay kaşığı kimyon tohumu koyup cezvede kahve pişirir gibi bir taşım kaynatıp altını kapatıp süzdüm. ılıyınca gün içinde birkaç kez 1er çay kaşığı verdim. kalanını da kendim içtim (mama destekli de olsa beslenmenin çoğu anne sütüydü o zamanlar) o baya rahatlatıyordu yavrumu. allah yardımcınız olsun. inşallah geçer biran önce de rahatlar yavrucak.
Ahh canım ahhh kimyon, rezene, anason karışık bitki çayı, mamasına zeytin yağı, zingo, metsil vs. vs. canımız çıktı canımız en son bitkisel bir şurup verdi dr u OMEX diye o iyi geliyor ama tuttumu ttuyor kurban olduğum çıkartana kadar ölyor ölyor tabiki bende onunla hayırlısı umarım uzun sürmez.
En komiği de 40 kı geçsin geçer, 3 aylık olsun geçer 6 aylık olsun geçer sen bekliyorsun o olsun bu olsun bir baktımkii cülüğüm büyümüş farkına varmamışım ben ümidi kestim elbet geçecek ama ne zaman..