Başın sağolsun canım, Allah başka acı yaşatmasın. Benim dedem, babaannem ben doğmadan ölmüşler. Anneannemi tanıdım sadece o da 10 yıl önce öldü. Oğlum benim yaşam enerjim, motivasyonum her sabah uyandığımda ilk onun yüzünü gülüşünü görmek için sabırsızlanıyorum.Amin canım, dedemle aynı sene kaybettik. Nisanda dedem, aralıkta babaannem... Hep diyordu beni çağırıyor rüyamda diye. Kalple ilgili hiç bir şeyi yokken bir sabah kalbi durdu ve kaybettik. Canımdan bir parça koparmışlar sanki diyorum. Kendime inanamıyorum nasıl kaldırabildim onlarsızlığı, nasıl katlanabiliyorum diye. Ama işte tutunacak bir şeyi olunca insanın, bir parçası bu hayatta, her şeye dayanmak zorunda kalıyormuş insan. Kızım olunca anladım.
selam kıslar
bizde diş filan yok.eline aldığı herşeyi ağzına sokuyor kaşınıyor ama görünen bişey yok.
ek gıdalardan en sevdiği şey yoğurt
bide ekmek içini sade yemeyi seviyo bizimki.
kızlar bu resimler neye göre ölçekleniyor açaba kaç poz çektim büyük diyo bende anlamadım
kızlar bu resimler neye göre ölçekleniyor açaba kaç poz çektim büyük diyo bende anlamadım
Bir kaç ay aradan sonra merhaba kızlar,
ben kızım izin verdiği sürece gelicem :)
Nasılsınız bakalım neler var neler yok bebişler nasıllar gçmişi okuyamadım epey uzun zaman geçtiği için vakitte olmadığı için elifim uyanıkken ilgi istiyo uyurkende bişeyler yapmaya çalışıyorum netim geldiya arada ben gelirim yine
Bebişleri öpün benim için
Başın sağolsun canım, Allah başka acı yaşatmasın. Benim dedem, babaannem ben doğmadan ölmüşler. Anneannemi tanıdım sadece o da 10 yıl önce öldü. Oğlum benim yaşam enerjim, motivasyonum her sabah uyandığımda ilk onun yüzünü gülüşünü görmek için sabırsızlanıyorum.
ekmek içini benim oğlum da seviyo
Hoşbuldum :)net geldiya artık mümkün olduğu müddetçe gelcem :) öpmemmi doya doya hemde :)cevap verdiginiz için öncelikle teşekürler herkes aynı şeyleri söyleyince benimde gözüm korktu dogrusu evi toplamıştık diye gitmek istiyordum dogrusu ama sizleride duyunca iyice emin oldum gitmiyicez evin eksikleride daha rahat ayarlarım o zaman ahsenle bu sogukta çok zor oluyordu alışveriş
Hoşgeldin canım gözüm hep sizi arıyordu sende elif i benim yerime öp
Hoşgeldin canım, dün aklıma geldin acaba nasılsınız diye merak ettim. Biz biraz iştahsızız, ek gıdaları reddediyor, bir tanecik dişimiz çıktı, henüz emeklemiyoruz, oturamıyoruz, siz de durumlar nasıl
Hoşbuldum :)iyiyiz çok şükür dişleri çok kaşınıyo ondan sanırım arada mızmızlanıyoruzHoş geldin canım. Nasılsınız,keyfi yerinde mi bebişinin?
masallah kara kıza cok tatlı ve cok benzettım anne kız sızı
Gözünüz aydın canım, biz de 4-5 gün önce farkettik, çok mutlu olduk. Biz de biraz huzursuzluk, iştahsızlık ve uykusuzluk varmerhaba kızlar bende pek sık giremiyorum bazen okuyorum okuyorum yazmaya fırsatım olmuyo küçük hanım hep onula ilgilenmemi istiyor çünkü..
dün ilk dişimizi farkettik sizinle paylaşmak istedim çok değişik duygular yaşıyor insan tarifi yok inşş sıkıntısız geçiririz bu süreci bakalım
Hoşbuldum :)net geldiya artık mümkün olduğu müddetçe gelcem :) öpmemmi doya doya hemde :)
Hoşbuldum :) neler verdin ek gıda neyi beğenmedi ben daha yeni yeni başladım vermeye brokoli suyunu sevdi,yoğurt sevdi. yumurta sarısını yemiyo bende yoğurtun içine koyuyorum. portakal suyunu sevmiyo pek. bu ay zaten sadece yoğurt,yumurta sarısı,sebze ve meyve suyu var
Hoşbuldum :)iyiyiz çok şükür dişleri çok kaşınıyo ondan sanırım arada mızmızlanıyoruz
Birde 6 ay kınası yapayım diyorum ama gözüm korkuyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?