Gözünüz aydın canım, biz de 4-5 gün önce farkettik, çok mutlu olduk. Biz de biraz huzursuzluk, iştahsızlık ve uykusuzluk var
maşşallah annesi tombişe
oy maşallah annesi çok tatlı olmuş elifimiz gözler renklimi annesi
canım birtek kay diye bir marka var zaten sanki elazıgda şevvale veriyorum ama ahsene denemedim
Kolay gelsin canım, aynen dediğin durumdayım bugün çok huysuz ve mutsuz ne yaptıysam keyiflenmiyor bir yeri acıyor sanırım, ne yemek ne temizlik hiçbir şey yapamadım ve belim de ağrıyor. Dediğin gibi havalar da soğuk ve yağmurlu 20 gündür evden çıkmadım bunaldım. Diş çıkardı mı oğlun belki ondandır canım
nane limon ıhlamur kaynatıp içirebilirsin. içine pekmez koy. TV de gördüm aklınızda bulunsun bebeklerimiz daha küçük ama bu formül için yinede yazayım. kurusoğanı rendeleyip balla karıştırıp kavanozda bir gece bekletip sabah akşam birer kaşık yeniliyormuş. öksürüğe çok iyi geliyormuş.
arkadaşın nasıl oldu canım
misafirlerini agırlaya bildinmi o kafa yorgunlugundan sonra zor bir gün dü senin için
Maşallah canım çok yakışıklı, Allah bağışlasın. Gülücükler yüzünden eksik olmasın
evet canım yaa gercekten o aksamda dunku mısafır agırlamamda cok zor oldu..arkadasım toparlanmaya calısıyor cokda pişman ama saglıgından da oldu yani..toparlanması zor..oaksam mideme bır agrı saplandı ölecektım yaa.dısarıdan ben bıle dayanamadım kadın napsın yasadıkları zor..tabı bu arada emırhanla meme emme savasımızda devam edıyor..3 gundur ek gıdayı azalttım genede uyku harıcı emzıremıyorum..memeyı gorunce cıglık atıyor..bugun napım doyurdum.doyasıya kahvaltı yaptı 2 saat uyudu oglen yemegını yedı suan hala uyuyor..cocuk kıtlıktan cıktı sanki yaa..benı pes ettırdı galıba..az once resmını cekmıstım uyurken paylasayım
Eki Görüntüle 559112 Eki Görüntüle 559113 Eki Görüntüle 559114
ne kadar mahsum oluyolar uyuyunca maşallah kuzuya
uyanıncada canavar oluyorlar dimi :)) şaka bır yana benımdeenerjim bıttı bugunn omuzlarımda sankı yuk taşıyorum öyle ağrıyor artık heryerım
aynen eşime diyorum şimdi beni şarja taksana şarjzım bitmiş sanki
Bir kaç ay aradan sonra merhaba kızlar,
ben kızım izin verdiği sürece gelicem :)
Nasılsınız bakalım neler var neler yok bebişler nasıllar gçmişi okuyamadım epey uzun zaman geçtiği için vakitte olmadığı için elifim uyanıkken ilgi istiyo uyurkende bişeyler yapmaya çalışıyorum netim geldiya arada ben gelirim yine
Bebişleri öpün benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?