2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Elazığ'lılar çok marifetlidir.. Hem de çok fazla çeşit biliyorsunuz. Eşimin Elazığ dan akrabaları geldiğinde elim ayağıma dolanıyor.. Maşallahınız var

OO maşallah.. Benim oğlumunda şimdilik 2 dişi var ilk dişi bayramın 3. günü çıktı 5 gün sonrada diğeri. Sürekli emerken ısırıyor. Diş çıkarma döneminde kaşıkla beslemeyin dyorlar biberonla besleniyormuş.

kızlar mrblar nasılsınız
size bi şey danıxşmak istiyorum gögsümü birkaç gün düzenli sağamadım sanki kitleler oluşmuş gibi sütüm de çok yavaş ve az geliyo hastahene tipi pompa mı kiralasam yoksa hastahaneye gidip orda bi hafta kadar sağsam mı

Canım dişiniz hayırlı olsun darısı başımıza..

Canım bizdede diş yok elbet çıkartacaklar. Evet çalışan anne olmak çok zor şimdi annem bende kalıyor rahatladım biraz... Bende pekmez veriyorum canım 2 haftadır..

merhaba hanımlar bizim 3tane üstten 2 tanede alttan olmak üzere 5 dişimiz var.ama hala odayı dolanıp emekleyemiyoruz sürünerek hedefe ulaşıyor yada dönerek,sizin minikler emekliyormu.7 ay 4 günlüğüz:)

Dişleriniz hayırlı olsun canım . Bizde henüz diş yok ama dönme , emekleme , sürünme , fulllll :)

Canım çok geçmiş olsun allah çocuğuna bağışlasın dışardan konuşmak kolay tabi ama başkasına gitmişşse defolsun gitsin neden canına kıyıyorkii çok üzüldüm yaaa..

Canım nisan bebekleri aynı heralde benim kızın elindende kimse kurtulamıyor şakk diye yapışıyor saça..

Başın sağolsun canım bilmiyorum ama benim babam bizimle arkadaş gibiydi çok düşkündü bizlere bizde ona derdimizi anlatmassak çocuk gibi küserdi bize ve 8 yıl felçli kaldı çok zorluk çektik ama gölgesi bile yetiyordu insan kimi kaybetmişse acısı ağır geliyor sanırım allah sabır versin bizlere ...

hayır cnmm kusura bakma ilk kez görüyorum hayır yoktum ben bebeğim doğduktan sonra forma uye oldum ondan önce mısafır takılıyodum hep ama klomen kullandım tedavı surecımde

Tahmin etim canım görmediğini..

Aynen canım ben atlatabilmek için ilaç tedavisi gördüm çok zor oldu dediğin gibi düğünüm oldu ama nasıl oldu gelinliğimi bile öylesine seçtim allah sabır versin bizlere.

Canım bende civar köylerden alıyorum el yapımı gözümüzle görmüyoruz ama markette satılandan iyidir heralde hiç olmassa içinde katkı maddesi yok..

Kızlar bilen varsa diş buğdayı hakkında bilgi verirmisiniz bizim burda pek yapılmıyor da merak ettim..

Kızlar bilen varsa diş buğdayı hakkında bilgi verirmisiniz bizim burda pek yapılmıyor da merak ettim..

canım bende tam bilmiyorum ama sanırsam buğday kaynatılıyor ve üzeerine ceviz koyulup servis ediliyor..bizim taraflarda böyleydi galiba..

Ben ogluma yaptim Anlatayim. KuruyemisciDen aldik bugdayi. Aksamdan islattik. Sabaha duduklude kaynattim. Suyunu suzdukten sonra pudra sekeriyle tatlandirdim. Kaselere koyduktan sonra uzerine ceviz badem findik nar koydum. Bi kac bisry daha daha hazirlamistim borek kurabiyr salata diye.. Gelen herkes hedye almisti. Sofraya oturmadan oncede yere sofrabezi serdik kitaP bicak makas stereskop kalem soyduk meslek secimi yapti oglum. Stereskopu secti. Birde basindan birkac bugday tanesi doktuler..
Disiniz hayirli olsun canim

bizde daha diş yok,bakalım ne zaman çıkacak?biz emeklemiyoruz ve dönmüyoruz ama desteksiz oturup oyuncaklarıyla oyuyor bir de ayakta durmayı seviyo,arkadan destek olup kaldırıyoruz,öyle bi şeylerle ilgileniyo,emeklemicek heralde

benim annem de ben hamileyken vefat etti 1 yıl önce 47 yaşındaydı hastaydı, cinsiyeti belli değildi bebeğimin ama annem hasta halinde bir pembe battaniye örmüş öldükten sonra gördüm, kızı olcak demiş akrabalara, çok çok acı doktor kız dediğinde çok ağlamıştım... yerleri asla dolmuyor, kızımı büyütürken ah annem olsaydı sorardım o bilirdi diyorum, Allah çocuklarımıza sağlık versin ve bize bile zor geliyor Allah hiç bir çocuğu öksüz bırakmasın, özellikle diyorum annesiz bırakmasın, annenin nefes alışı bile yeter..

Teşekkür ederim canım ayy çok eğlenceliymiş sağol da daha diş falan yok ortada merakımdan sordum çıkınca yapsammı acaba bizim burda hiç yapan görmedim ben..

Amin canım Allah hiçbir çocuğu annesiz bırakmasın, anlattıklarını duyunca gözlerim doldu. Babamı da çok severdim ve severim çok iyi bir insan gerçek bir babaydı ama anneme farklı bir duygusal bağım var. 20 seneden sonra dünyaya gelmişim çok düşkündür bana ben de ona, annelerin yeri biraz daha özel. Şu an bana hem anne hem de baba gibi. Allah hayatta kalan yakınlarımızı korusun

Ben de yapmak istiyorum hem eğlenceli hem de yapımı kolay birşeymiş ama gurbette tek olunca pek de bir zevki olmuyor. Bebeğim doğmadan önce yakın görüştüğüm 2 komşum vardı şimdi uzaklaştılar. Önceleri tabi özgürdüm birlikte ya dışarıdaydık ya da bibirimize gidip gelirdik. Şimdi ben dışarı çıkamıyorum havalar soğudu rüzgarlı, onlara da gidemiyorum sigara içiyorlar, kapı pencere açık nasıl çıkarayım, onlar da gelmiyorlar demekki gelmemizi istemiyorlar. Eee tabi herkes kendi rahatını düşünüyor. Biz de çekirdek aile kutlarız dişimizi

Ayrıca başın sağolsun canım, çok genç yaşta kaybetmişsin anneni, acın çok taze, Allah sabırlar versin. Herkes hayat devam ediyor herkes bir gün ölecek diyor ama bence öyle olmuyor. Gidenin ardından acısı hiç dinmiyor ki, yokluğunu hergün hissediyorsun.

Teşekkür ederim canım ayy çok eğlenceliymiş sağol da daha diş falan yok ortada merakımdan sordum çıkınca yapsammı acaba bizim burda hiç yapan görmedim ben..

kızlar bizimde dişimiz yok ama diş buğdayı olayının modernize edilmiş halleri var ben mart anneleri topiğinde görüyorum, diş şeklinde yaş pasta yaptırıyolar, diş şeklinde şeker hamurundan kurabiyeler ve misafirlere diş şeklinde küçük hediye magnetler, mekana diş şeklinde süsler bebeğin resimleri, diş partime hoş geldiniz yazıları, bunu evde yapanda var cafe gibi mekan kiralayanlar var, ben uğraşmayı sevmem ama ilgililere fikir olabilir...

Çok geçmiş olsun arkadaşına canım. Yaşadıkları gerçekten zor, herkesin kaldırabileceği şeyler değil. Biliyorum üzülmemek elde değil ama bebeğin için kendini yıpratma, sürekli emzirmeyi dene gelecektir sütün umarım. Ben de 5 aylık hamileyken, annem gibi beni büyüten babaannemi kaybettim, bebeğime tutundum. Üzüldüm, gizli gizli ağladım ama çok korktum ya bebeğimi de kaybedersem diye hep kaçacak bir şeyler, bir yerler aradım kendi içimde. O kadar zor anlar yaşıyoruz ki en hassas anlarımızda tarifi imkansız.

Ben de daha hamile olduğumu bilmiyordum 1 aylık falandı. Babaannemi ziyarete gittim, bana bebeğimi sordu nasıl iyi mi annene mi bıraktın da geldin diye... 5 aylıkken hamileyken de babaannemi kaybettim. Annemden daha yakındı bana. Onun elinde kucağında büyüdüm. Bazı insanların hisleri gerçekten çok güçlü ve bu ölüm zamanları yaklaştığında bazı şeyler onlara malum oluyor sanki...

Canım buğdayın içine bir işaret koyuyorlar bizde. Bozuk para, plastik parçası vb. bir şey. Kime çıkarsa o hediye alıyor bebeğe. He bir de ilk dişi gören, anne baba hariç. O da hediye alıyor.

Son düzenleme:
selam kıslar
bizde diş filan yok.eline aldığı herşeyi ağzına sokuyor kaşınıyor ama görünen bişey yok.
ek gıdalardan en sevdiği şey yoğurt
bide ekmek içini sade yemeyi seviyo bizimki.

Allah rahmet eylesin hepsine, cennette kavuştursun tüm sevenleriyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…