2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar ben kaçar yarın 10 da kısmetse bebişimle randevum var çok merak ediyorum en son 1 ay önce gördüm herkese iyi akşamlar sağlıklı günler bebişlerimizle birlikte

Anacuklar hade ii akşamlar..akşam dolma yapcam giremeyebilirim amma sevda nın sonucu neymiş bakmak için bi yoklarım fırsat bulursam

benimde 13 Nisan ama ilk doğumum sezeryan olduğu için kısmetse 5 i gibi doğum gerçekleşir dedi doktorum:81:

selam arkadaşlar bende izmirdeyim yeşilyurtta oturuyorum bende egepole gidiyorum hakan beye çok memnunum şuan için tavsiye ederim yani...
bugün ikili testim için kan verdim 20 gün sonra belli oluckmış maalesef....

selam kizlar ben 2012 mayis topigindenim,ne isin var burda derseniz bizim topicte bu hafta herkeste bulanti ve halsizlik hasta gibi olma durumu basladi ben dahil,sizin gecmis sayfalari okudum sizlerdede varmiydi gectimi diye rahatlamak adina ,hepinize saglikli hamilelik diliyorum,sizin minikler bizimkilerim abileri, ablalari olacak

selam arkadaşlar bende izmirdeyim yeşilyurtta oturuyorum bende egepole gidiyorum hakan beye çok memnunum şuan için tavsiye ederim yani...

sağlıklı sonuçlar alırsın inşallah:)))
bende cumartesi gideceğim doktoruma test için

valla canım benim neredeyde bulantılarım bitti diyebilirim ama 3 haftadır filan.ondan önce baya kötüydüm.sürekli çubuk kraker yiyordum şimdi de bazen bulantı bazen de miğde yanması oluyor.genelde tatlı tükettiğimde oluyor bu da.bebeğim tatlıyı sevmiyor galiba.

sevgili ronya kaç haftalıktı gittiğinizde 16. hafta diyorlar cinsiyet için...ayy çok heyacanlandım yaa...allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...

20 günde ne yapıyorlar yaaa.bana haftaya gel dedi.ense kalınlığı ölçüldü kan sonucu da bir hafta sonra çıkıyormuş.neye bakıyolar 20 gün.bana eksik mi baktılar yaww...

merhaba kızlar nasılsınız ??

ben de eskiden çok su içerdim şişe yanımdan ayrılmazdı şimdi de sudan tiksiniyorum..hiç içemiyorum zorla içiyorum

cnm bende içemiyorum içerken içine az limon sıkıbilirsin azda şeker benim öyle hoşuma gidiyor hemde su içmiş oluyorum az meyva suyu koyup üstünede bol su koyabilirsin tatlı içemediğim için böyle çözüm buldum

merhaba cnm evet biz sizden azıcık tecrübeliyiz 10. haftadan sonra azalmaya başlıyor bulantılar hiç merak etmeyin. hepimizin hamileliği bebeği sağlıklı olsun.

her sabah aç karna ılık suya bir tatlı kaşığı bal karıştırıp iç..ama bunu kahvaltıdan yarım saat önce yapmalısın ya da sabaha karşı tuvalate kalktığında da içebilirsin.ben de de basur var bu çok iyi geliyor ve buğday ekmeği yeme kepek ekmeği ye mümkünse...bir de bu vitaminler herkesde kabızlık yapar bana tam tersi çok iyi geldi...

o nasıl oluyor şekeim çizelgende de 10+2 yazıyor bende doktora en son gittiğimde 1 hafta önde söyledi ama ben ilk ne dediyse onu takip ediyorum

canım ilk gittiğimde 4+5 idi.ikinci gittiğimde 6+5 olması gerekirken 7+2 idi. bugün de 10+2 olmamız gerekiodu 10+6 yız.. :) durum bu yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…