arkadaşlar bence yüzde doksanın üzerinde hep bebekleimizin fiziki gereksinimlerini tartışıyor, paylaşımlarda bulunuyoruz. Bence zihinsel ve ahlaki gelişimleri için yaptıklarımızdan da bahsedelim. Benden:
bu ara bebekle konuşmamı artırmaya çalışıyorum, devamlı bebeğimle beraberim ama sanki onunla konuşmamı azalttım sebep belki kucağıma her alışımda göz teması kurmak istediğimde önümüzde arkamışda oynanacak yaramazlık yapacak bir şeylere saldırması fırlamasıydı ben de kucağımda olmasada konuşmayı artırdım, eskiden ona kitap okudğumda dinlerdi, şimdi aşırı hareketten dinlemiyor diye azaltmıştım ama tekrar şöyle başladım önce okuyorum resimlere bakıyor 2-3 sayfada fırlıyor yaramazlığa o başka şeylerle oynar ve beni hiç sallamazken ben gene de okumaya devam ediyorum. El sallamayı öğrendi nihayeeet gerçi dedesi öğretti ama ben de bu ara alkış çalışıyorum .
Babasıyla bugün ona sesli Kur'an okuma kararı aldık ikişer sayfa kendisi ve meali umarım sürekli yaparız sizlerin de fikirlerini yaptıklarınızı yazarsanız çok yararlı olur bence birbirimizi örnek alırız.
ha bu arada bir ara alacağım oyuncaklardan bahsetmiştim arkadaşlar ben Eğitici köpekçik'i aldım,75 TL ye resmen param boşa gitti içim yanıyor kesinliiikle tavsiye etmem . Eline iki kaşık bir tencere kapağı çok daha seviyor.
Halka sıralama aldım gene dedesi ve teyzesinin desteğiyle bir tanesini takıyor ama ikincisine sıkılıyor daha çok dişlik olarak kullandı halkaları ama onu gene de tavsiye ederim bir gün sıralı dizeceğine inanarak.