kızlar cevapları sizinkilerin içine yazmışım ben ya
slm kızlar çok şükür kış iyi geçiyor daha başındayız ama inşallah böyle geçer hafif bır grıp atlattık bıkaç hafta önce çok şükür şimdi bişi yok gece uykularımız çok güzelakşam 9 da uyuyor sabah 8de uyanırr bazen emziğini aramak için uyanıyor daha dişimiz yok belkideoyuzden daha gece uyku düzeni bozulmadı merakla beklıyorum ama yok bu dişler doktora gene sordum endişeylesorunca sen hiç dişi çıkmayan insan gördünmü dedi sanırım bida soramam bay bay yapmasını öğrendii bide dede bubaa dıyor biz göçmenız eskiden buba derlermiş baba yerıne çocuk soyunu unutmuyor bazende annneyyiii diye ağlıyor alkış yapmasını öğretiyorum ama ellerini bir arada buluşturamıyorr havadan bi alkış yappıyorr bana ayakta duruyorr eşim 10 aylıkken yürümüş bunun dışında boyumuz 74 kılomuz 10 baş çevresi 45 4 aylıkken bıngıldağı erken kapanıyordemişti bir doktor baya üüzlmüştüm sorun olurmu diye çok şükür artık bi sorun olmazmış başının buyumesıde gayet normalmiş şimdilik bukadar kızlar tvde gunduz ıyı beslenmeyen bebeklerın gece uykuları olmazmış dıyordu buda ek bilgi olsun bierde ıkıkere kanepeden düştü birinde oturmuş oynuyordu ikincisinde biraz ağladıı ıkısıde ben yanındayken olduu şimdii gözümü ayıramıyorum ama olcaksa oluyor malesef
Maşallah canım, mama veriyor musun, yoksa ek gıdalarla mı doyuyor benim oğlum ek gıda almkta zorlanıyor zaten yediği kaç kaşık yarısı da ağzından çıkıyor sütle de çok doymuyor geceleri çok uyanıyor iki diş çıktı ama uyanmalar fazla, bazen uyandığında zor dalıyor. Bir türlü çorba filan sevmedi dün kendi yemeğimden verdim onu da yemiyor her yemek saati ona birşey yedirecem diye şarkı söylemekten oyun yapmaktan çeneme ağrı girdi. Bir de biz desteksiz oturamıyoruz, ayağına da hiç basmak istemiyor şu an tam 7 aylık bazen sorun yapıyorum bunları, galiba bana çekmiş ben 1,5 yaşından sonra yürümüşüm. Ölçülerimizi merek ediyorum bu cumartesi kontrol var bakalım ne diyecek doktor bu arada doktor sana kızamık aşısından bahsetti mi, beni geçen hafta sağlık ocağından aşı için çağırmışlardı
merhaba kızlar,oğlum çk huysuz olduğundan bu aralar pek giremiyorm,gerçi yine sakinleşmiş topic .valla benim bu geçtiğimiz haftam tam bir kabus gibiydi ,grip ve diş olayı üst üste geldi perişann oldk desem yeridir,kaç gece uyumadk,çocukta ne iştah kaldı ne uyku,ateşde bi yandan tam bi kabus gibiydi.hayatımın en zor dönemlerindn biriydi diyebilirim.gerçi hala burnu falan tıkalı biraz öksürük var ama en azından ateşi düştü,yavaş yavaş mama yemeyede başladı,dün çorba verim dedim aynen geri çıkardı ödüm koptu.dr gittiğmizde şükür ciğerli iyi dedi ama ilaçları bitti ,5 gün kullan bırak dedi.5 gün bitti,devam ederse yarın yine dr a götürmeyi düşünüyorm,kilosuna ve boyunada baktı,kilo 12.300 boyuda 78 cm iyi dedi.bende çk hastayım kızlar hala kulaklarm tıkalı ve genizim dolu,sanki karda yattık.valla şimdiden yazı özlemeye başladım ya,en azından sıkıldığımızda dışarı çıkıp bi hava alabiliyodk çocukla ,şimdi ne mümkün,eve hapsoldk resmen.ayrıca serenaycım takma kafana benim velette hala ayaklarının üstüne basmayı çk sevmiyo,hatta benim çevremdekiler aaaa bu çocuk basık galiba falan diyolar ama ben hiç takmıyorm çünkü dr sölediğimde her bebeğin farklı olduğunu ,bi problem olamadını söledi,ayrıca bende tembel bi bebekmişim ve senin gibi 1,5 yaşımda yürümüşüm.
Geçmiş olsun canım birinden bulaştı siz mi üşüttünüz böyle. Biz de dışarı çıkamıyoruz evde hapsolmuş durumdayız bebekle olunca komşularda pek istemiyorlar gibi, sigara filan içiyorlar ya o yüzden önceden görüştüğüm birkaç komşum arayıp sormaz oldu gurbett olunca da böyle başbaşa kaldık artık bu 3-4 ay böyle yaşayacağız. Diş çıkarabildi mi oğlun, maşallah iştahsız olmasına rağmen kilosu boyu iyi görünüyor ama senin oğlun zaten standart üstü Allah nazarlardan korusun. Tamam basamıyor ama bari desteksiz otursa, geçen gün kayınvalidem geldi anakucağındaydı oğlum, tutturdu yere bırak emeklesin otursun, şimdi yere bıraksam öylece yatacak biliyorum sonra kayınvalidem moralimi iyice bozacak abartacak o yüzden özellikle bırakmadım inşallah bu ayın sonuna biraz faliyetlere başlar. Senin oğlun biraz tombiş diye belki ama benim oğlum seninkine göre zayıf ama demekki zayıf veya şişman olmakla ayağa basmanın ve yürümenin ilgisi yok.merhaba kızlar,oğlum çk huysuz olduğundan bu aralar pek giremiyorm,gerçi yine sakinleşmiş topic .valla benim bu geçtiğimiz haftam tam bir kabus gibiydi ,grip ve diş olayı üst üste geldi perişann oldk desem yeridir,kaç gece uyumadk,çocukta ne iştah kaldı ne uyku,ateşde bi yandan tam bi kabus gibiydi.hayatımın en zor dönemlerindn biriydi diyebilirim.gerçi hala burnu falan tıkalı biraz öksürük var ama en azından ateşi düştü,yavaş yavaş mama yemeyede başladı,dün çorba verim dedim aynen geri çıkardı ödüm koptu.dr gittiğmizde şükür ciğerli iyi dedi ama ilaçları bitti ,5 gün kullan bırak dedi.5 gün bitti,devam ederse yarın yine dr a götürmeyi düşünüyorm,kilosuna ve boyunada baktı,kilo 12.300 boyuda 78 cm iyi dedi.bende çk hastayım kızlar hala kulaklarm tıkalı ve genizim dolu,sanki karda yattık.valla şimdiden yazı özlemeye başladım ya,en azından sıkıldığımızda dışarı çıkıp bi hava alabiliyodk çocukla ,şimdi ne mümkün,eve hapsoldk resmen.ayrıca serenaycım takma kafana benim velette hala ayaklarının üstüne basmayı çk sevmiyo,hatta benim çevremdekiler aaaa bu çocuk basık galiba falan diyolar ama ben hiç takmıyorm çünkü dr sölediğimde her bebeğin farklı olduğunu ,bi problem olamadını söledi,ayrıca bende tembel bi bebekmişim ve senin gibi 1,5 yaşımda yürümüşüm.
Duru nasıl oldu demos84 atlattı mı bronşiti
Geçmiş olsun canım birinden bulaştı siz mi üşüttünüz böyle. Biz de dışarı çıkamıyoruz evde hapsolmuş durumdayız bebekle olunca komşularda pek istemiyorlar gibi, sigara filan içiyorlar ya o yüzden önceden görüştüğüm birkaç komşum arayıp sormaz oldu gurbett olunca da böyle başbaşa kaldık artık bu 3-4 ay böyle yaşayacağız. Diş çıkarabildi mi oğlun, maşallah iştahsız olmasına rağmen kilosu boyu iyi görünüyor ama senin oğlun zaten standart üstü Allah nazarlardan korusun. Tamam basamıyor ama bari desteksiz otursa, geçen gün kayınvalidem geldi anakucağındaydı oğlum, tutturdu yere bırak emeklesin otursun, şimdi yere bıraksam öylece yatacak biliyorum sonra kayınvalidem moralimi iyice bozacak abartacak o yüzden özellikle bırakmadım inşallah bu ayın sonuna biraz faliyetlere başlar. Senin oğlun biraz tombiş diye belki ama benim oğlum seninkine göre zayıf ama demekki zayıf veya şişman olmakla ayağa basmanın ve yürümenin ilgisi yok.
Kolay gelsin canım, ben hiç devam sütü kullanmadım ama benim oğlumda geceleri çok uyanıyor cumartesi doktora götüreyim de danışarak kullanayım, duru ek gıda almıyor mu bu sıralar, uykusuzluk çok kötü ben yaklaşık 3 aya yakın oğlumun sürekli uyanmalarından dolayı geceleri uykuya dalamıyorum sabah 5-6 ya kadar gözlerim açık gün içinde özellikle uyumuyorum gece yatabilmek için ama yine de uyuyamıyorum hep yorgunum bu durumda çalışıyor olmayı bile hayal etmek istemem. Demek ki bir süre sonra vücut uykusuzluğa alışıyor. Belini sıcak tutmaya çalış, şimdi bizim o taraflar da soğumuştur.Nasılsınız canlar işlerin yoğunluğundan topiğe giremiyorum geçmişide okuyamadım hasta olan bebişlere acil şifalar dilerim.
Duru geceleri çoookk huysuz oluyor 2 saate yada saat başı uyanıyor ayağımda sallıyorum, işler çok yoğun, ev işi, çocuk, ve bel fıtığı ,hele hele üstüne uykusuzluk sarhoşum sarhoş nasıl ayakta duracam bilemiyorum..
Kızlar duru geceleri çok acıkıyor devam sütünde 3 numaraya geçsem bişe olurmu acaba duru 8 ay 10 günlük???
Merhaba sevgili anneler, uzun zamandır sizleri takip ediyordum ama üye olmaya fırsat bulamamıştım. Benim minik oğlumun da 2 dişi tamamen çıktı 3. ve 4. dişler de görünüyo artık. Benim oğlum biraz tembel emeklemeyi hiç denemiyor, kollarından tutup yürütmemizi istiyor, oturduğu yerden kalmak için denemeler yapıyo ama sonra vazgeçip kaldır beni diye mızıldanıyo...Ama en büyük problemimiz uyku, hiç uyumak istemiyo, uykusu gelince de hiç rahat olmuyo ağlayıp duruyo, onu uyutmak tam bir işkence olmaya başladı, ağlamasın diye sallayarak uyutuyorum ama ona da ağlıyo, hele geceleri nasıl uyutacağımı şaşırdım, bir de gece uyanmalarından vazgeçmiyor bir türlü.....Çok hareketli olduğundandır mı bilmem kilosu da yok 8 kilo, çok üzülüyorum acaba ben mi besleyemiyorum diye...çok korkuyorum ona iyi bir anne olamamaktan
Kolay gelsin canım, ben hiç devam sütü kullanmadım ama benim oğlumda geceleri çok uyanıyor cumartesi doktora götüreyim de danışarak kullanayım, duru ek gıda almıyor mu bu sıralar, uykusuzluk çok kötü ben yaklaşık 3 aya yakın oğlumun sürekli uyanmalarından dolayı geceleri uykuya dalamıyorum sabah 5-6 ya kadar gözlerim açık gün içinde özellikle uyumuyorum gece yatabilmek için ama yine de uyuyamıyorum hep yorgunum bu durumda çalışıyor olmayı bile hayal etmek istemem. Demek ki bir süre sonra vücut uykusuzluğa alışıyor. Belini sıcak tutmaya çalış, şimdi bizim o taraflar da soğumuştur.
aynen canım ya bi baktım bütün hepsi birbirine girmiş yazıların kusura bakmayınbende bu kız niye hepimize birden sagol canım demiş dedim
valla bu uykusuzlukla buraya yazabildigimize bile şükür oluyo bazen boş ver
çok geçmiş olsun bu kışı bi atlatsak bidaha hareketleneceklerde bu kış biraz zahmet çekicezmerhaba kızlar,oğlum çk huysuz olduğundan bu aralar pek giremiyorm,gerçi yine sakinleşmiş topic .valla benim bu geçtiğimiz haftam tam bir kabus gibiydi ,grip ve diş olayı üst üste geldi perişann oldk desem yeridir,kaç gece uyumadk,çocukta ne iştah kaldı ne uyku,ateşde bi yandan tam bi kabus gibiydi.hayatımın en zor dönemlerindn biriydi diyebilirim.gerçi hala burnu falan tıkalı biraz öksürük var ama en azından ateşi düştü,yavaş yavaş mama yemeyede başladı,dün çorba verim dedim aynen geri çıkardı ödüm koptu.dr gittiğmizde şükür ciğerli iyi dedi ama ilaçları bitti ,5 gün kullan bırak dedi.5 gün bitti,devam ederse yarın yine dr a götürmeyi düşünüyorm,kilosuna ve boyunada baktı,kilo 12.300 boyuda 78 cm iyi dedi.bende çk hastayım kızlar hala kulaklarm tıkalı ve genizim dolu,sanki karda yattık.valla şimdiden yazı özlemeye başladım ya,en azından sıkıldığımızda dışarı çıkıp bi hava alabiliyodk çocukla ,şimdi ne mümkün,eve hapsoldk resmen.ayrıca serenaycım takma kafana benim velette hala ayaklarının üstüne basmayı çk sevmiyo,hatta benim çevremdekiler aaaa bu çocuk basık galiba falan diyolar ama ben hiç takmıyorm çünkü dr sölediğimde her bebeğin farklı olduğunu ,bi problem olamadını söledi,ayrıca bende tembel bi bebekmişim ve senin gibi 1,5 yaşımda yürümüşüm.
Geçmiş olsun canım birinden bulaştı siz mi üşüttünüz böyle. Biz de dışarı çıkamıyoruz evde hapsolmuş durumdayız bebekle olunca komşularda pek istemiyorlar gibi, sigara filan içiyorlar ya o yüzden önceden görüştüğüm birkaç komşum arayıp sormaz oldu gurbett olunca da böyle başbaşa kaldık artık bu 3-4 ay böyle yaşayacağız. Diş çıkarabildi mi oğlun, maşallah iştahsız olmasına rağmen kilosu boyu iyi görünüyor ama senin oğlun zaten standart üstü Allah nazarlardan korusun. Tamam basamıyor ama bari desteksiz otursa, geçen gün kayınvalidem geldi anakucağındaydı oğlum, tutturdu yere bırak emeklesin otursun, şimdi yere bıraksam öylece yatacak biliyorum sonra kayınvalidem moralimi iyice bozacak abartacak o yüzden özellikle bırakmadım inşallah bu ayın sonuna biraz faliyetlere başlar. Senin oğlun biraz tombiş diye belki ama benim oğlum seninkine göre zayıf ama demekki zayıf veya şişman olmakla ayağa basmanın ve yürümenin ilgisi yok.
Ailem bu konuda beni suçluyor canım, efendim ben onu alıştırmamışım otursun diye, yaklaşık 5 buçuk aylık olana kadar oturtmadım ancak anakucağında ya da kucağımda destekledim o yüzden oturamıyormuş. Oturtsaydım da belki belini incitebilirdi çok zorlamak istemedim zten oğlum yüzüstü durmayı doğduğundan sevmedi 5 dk sonra ağlamaya başlar o yüzden emeklemeyi de öğrenemeyecek ama onu sevmediği şeyleri yapmaya çok zorlamak istemedimaynen canım ya bi baktım bütün hepsi birbirine girmiş yazıların kusura bakmayın
ahsen diş çıkardımı canım kaşınıyo diyodun takip edemedim bidaha
çok geçmiş olsun bu kışı bi atlatsak bidaha hareketleneceklerde bu kış biraz zahmet çekicez
aynen canım bizde eve hapsolduk hava çok soğuk miray eve tılınca iyice huysuz oldu bugün baktım biraz güneş var evin çok yakınıda market var götürdüm nasıl sevinip çığlık attı yavrum
bu arada miray hala desteksiz oturamıyor kızlar ya yıkılıyor bir süre sonra üzülüyorum artık
Ailem bu konuda beni suçluyor canım, efendim ben onu alıştırmamışım otursun diye, yaklaşık 5 buçuk aylık olana kadar oturtmadım ancak anakucağında ya da kucağımda destekledim o yüzden oturamıyormuş. Oturtsaydım da belki belini incitebilirdi çok zorlamak istemedim zten oğlum yüzüstü durmayı doğduğundan sevmedi 5 dk sonra ağlamaya başlar o yüzden emeklemeyi de öğrenemeyecek ama onu sevmediği şeyleri yapmaya çok zorlamak istemedim
aynen canım ya bi baktım bütün hepsi birbirine girmiş yazıların kusura bakmayın
ahsen diş çıkardımı canım kaşınıyo diyodun takip edemedim bidaha
çok geçmiş olsun bu kışı bi atlatsak bidaha hareketleneceklerde bu kış biraz zahmet çekicez
aynen canım bizde eve hapsolduk hava çok soğuk miray eve tılınca iyice huysuz oldu bugün baktım biraz güneş var evin çok yakınıda market var götürdüm nasıl sevinip çığlık attı yavrum
bu arada miray hala desteksiz oturamıyor kızlar ya yıkılıyor bir süre sonra üzülüyorum artık
Ailem bu konuda beni suçluyor canım, efendim ben onu alıştırmamışım otursun diye, yaklaşık 5 buçuk aylık olana kadar oturtmadım ancak anakucağında ya da kucağımda destekledim o yüzden oturamıyormuş. Oturtsaydım da belki belini incitebilirdi çok zorlamak istemedim zten oğlum yüzüstü durmayı doğduğundan sevmedi 5 dk sonra ağlamaya başlar o yüzden emeklemeyi de öğrenemeyecek ama onu sevmediği şeyleri yapmaya çok zorlamak istemedim
Ailem bu konuda beni suçluyor canım, efendim ben onu alıştırmamışım otursun diye, yaklaşık 5 buçuk aylık olana kadar oturtmadım ancak anakucağında ya da kucağımda destekledim o yüzden oturamıyormuş. Oturtsaydım da belki belini incitebilirdi çok zorlamak istemedim zten oğlum yüzüstü durmayı doğduğundan sevmedi 5 dk sonra ağlamaya başlar o yüzden emeklemeyi de öğrenemeyecek ama onu sevmediği şeyleri yapmaya çok zorlamak istemedim
Ailem bu konuda beni suçluyor canım, efendim ben onu alıştırmamışım otursun diye, yaklaşık 5 buçuk aylık olana kadar oturtmadım ancak anakucağında ya da kucağımda destekledim o yüzden oturamıyormuş. Oturtsaydım da belki belini incitebilirdi çok zorlamak istemedim zten oğlum yüzüstü durmayı doğduğundan sevmedi 5 dk sonra ağlamaya başlar o yüzden emeklemeyi de öğrenemeyecek ama onu sevmediği şeyleri yapmaya çok zorlamak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?