Nete girip yazmaya fırsat bulamamıştım kızlar, geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyorum. Ada iyi şuanda. Doktor tahlil sonuçları için yüksek görünmesine rağmen bir şeyi yok demiş, bol bol emsin, su içsin demiş. O gün çok rüzgar ve yağmur olduğundan dolayı çıkaramadım Ada'yı, babasını yolladık sonuçlar için. Doktor da fırçalamış tabi nerede kız diye. Bir de reçeteyi de vermeyi unuttum ben ona. Bir fırça da onun için yedim dedi.Neyse ki şimdi iyiyiz. Ateşlenme olayı biraz daha azaldı sanki.
Bu aralar alkış yapmayı, ellerini birleştirmeyi, ellerini birleştirip gangnam style dansı gibi oynatmayı seviyor. Biri oynar gibi yapınca hemen alkışlamaya başlıyor. Bir de ellerini dudaklarına götürünce ababaoobabaoobaaa sesleri çıkarmayı öğrendik. En sevdiği şeyler bunlar şuanda. Çamaşır sepetini ters çevirip üstünden doğru iterek salondan odalara kadar gidebiliyor artık. Yakındır her halde diyoruz yürümesi. Babası da ben de 8-9 aylıkken yürümüşüz. Şimdi babaanneye geldik, akşam eve döneceğiz. Benden bu kadar kızlar, sizler iyisinizdir umarım bebişlerinizin keyfi yerindedir.
bu gün kayınvalidem rahatsızlanmış eşim doktoro götürmüş ordanda bize getirdi yeni fırsat buldum girdim nerelerdesiniz hatunlar kaç gündür kimsecikler yok
selam kızlar kızımın 2 dısı de cıktı nıhayet...,
yatarken oturur onuma gecıyoruz tutunarak kalkıyoruz artık babasını gorunce bababa dıye aglıyo karnı acıkınca mama dıyor ve ben trakyalım şakşak gobek atmayı ogrettım ona ıkı elını gobek atmak ıcın kullanıuyor 3140 gram dogdu ve 47 cm su an 66 cm ve 7300 mınyon yanı dr. 50 cm dogsaydı 70 olmalı derdım dedı ama kucuk dogmus dedı yedıgı halde pek kılo almıyosa genetık dedı...bıraz uzuldım tabı ...
bu arada hamıle kalınca ısten ayrıldım sımdı donmek ıstıyorum ama cocuguma sankı kımse ıyı bakamıcak dıye vıcdan yapmaktan donemıyorum sızce bıraz daha yanında kalmak mı ıse donmek mı[/QUOT
kilosunu çok takma canım minyon tipliler daha güzel olur. bu arada eğer maddi imkanın varsa bebeğini büyüt anneden dahaiyi bakamaz kimse şuan bende izindeyim. bi iki yılda evdeyim sanırım...
Geçmiş olsun canım, bende de fıtık var ve geçen ay çok kötü belim tutulmuştu berbat bir şeydi dinlenirken bile canım acıyordu herzaman dizlerimizi bükerek eğilmek gerekiyor ama o zamanda dize ağırlık veriyoruz. İlaç filan verdi mi doktor ya da egzersizslm kızlar kusura bakmayın giremedim bu ara miray huysuz oldu iyice hiç fırsat vermiyor.belim ve sırtım çok ağrıyınca doktora gittim belimde fıtığın yanında kireçlenme başlamış sırtımdada 2 fıtık oluşmuşmiray fırsat verince dinlenmeye çalışıyorum çok ağrım var çünkü
benden bu kadar miray ağlıyo kızlar girmeye çalışıcam
Aynen dediğin belirtiler oldu canım ama diş çıktıktan sonra gece uyanmalarımızda bir değişiklik olmadı sanırım acıkıyor ondan uyanıyor bir de alışkanlıkbebeklerinin dişleri çıkan anneler hepinize hayırlı olsun... bu arada diş çıktıktan sonra rahatlıyorlar mı huzursuzluk ve gece eziyetleri devam ediyor mu hala ... benim oğlan alt dudağını emiyove kulağını kaşıyo kaç gündür diştendir sanırım
Maşallah canım yavrun faliyetlere başlamış konuşmaya kalkmaya başlamış benim oğlumda pek kilo alamıyor son 3 aydır sağlıklı olsunlar da önemli değil. Eğer maddi imkanlarınız yerinde ise bebeğine kendin bakman daha uygun, ben anneme bile bırakmakta zorlanıyorum ama tabi karar seninselam kızlar kızımın 2 dısı de cıktı nıhayet...,
yatarken oturur onuma gecıyoruz tutunarak kalkıyoruz artık babasını gorunce bababa dıye aglıyo karnı acıkınca mama dıyor ve ben trakyalım şakşak gobek atmayı ogrettım ona ıkı elını gobek atmak ıcın kullanıuyor 3140 gram dogdu ve 47 cm su an 66 cm ve 7300 mınyon yanı dr. 50 cm dogsaydı 70 olmalı derdım dedı ama kucuk dogmus dedı yedıgı halde pek kılo almıyosa genetık dedı...bıraz uzuldım tabı ...
bu arada hamıle kalınca ısten ayrıldım sımdı donmek ıstıyorum ama cocuguma sankı kımse ıyı bakamıcak dıye vıcdan yapmaktan donemıyorum sızce bıraz daha yanında kalmak mı ıse donmek mı
aynen benim oğlumda bu hareketleri yapmayı seviyor.alkış,el birlerştirme vs.bayanlar benm sütüm azaldı 150 cc devam sütü veriyorum.sma 2.kullanan varmı.en eski ve en ii mama diye duydum.dr tavsiyesi falan değil.300cc falanda sütüm vardır.inş yetiyordur.
bebeklerinin dişleri çıkan anneler hepinize hayırlı olsun... bu arada diş çıktıktan sonra rahatlıyorlar mı huzursuzluk ve gece eziyetleri devam ediyor mu hala ... benim oğlan alt dudağını emiyove kulağını kaşıyo kaç gündür diştendir sanırım
slm kızlar kusura bakmayın giremedim bu ara miray huysuz oldu iyice hiç fırsat vermiyor.belim ve sırtım çok ağrıyınca doktora gittim belimde fıtığın yanında kireçlenme başlamış sırtımdada 2 fıtık oluşmuşmiray fırsat verince dinlenmeye çalışıyorum çok ağrım var çünkü
Merhaba sevgili anneler, uzun zamandır sizleri takip ediyordum ama üye olmaya fırsat bulamamıştım. Benim minik oğlumun da 2 dişi tamamen çıktı 3. ve 4. dişler de görünüyo artık. Benim oğlum biraz tembel emeklemeyi hiç denemiyor, kollarından tutup yürütmemizi istiyor, oturduğu yerden kalmak için denemeler yapıyo ama sonra vazgeçip kaldır beni diye mızıldanıyo...Ama en büyük problemimiz uyku, hiç uyumak istemiyo, uykusu gelince de hiç rahat olmuyo ağlayıp duruyo, onu uyutmak tam bir işkence olmaya başladı, ağlamasın diye sallayarak uyutuyorum ama ona da ağlıyo, hele geceleri nasıl uyutacağımı şaşırdım, bir de gece uyanmalarından vazgeçmiyor bir türlü.....Çok hareketli olduğundandır mı bilmem kilosu da yok 8 kilo, çok üzülüyorum acaba ben mi besleyemiyorum diye...çok korkuyorum ona iyi bir anne olamamaktan
kilo sorunu yapma bence obezolmaktansa biraz zayıf olsun bence. kızlarında dediği gibi maddi açıdan el veriyorsa işe gitme derim onların bize çok ihtiyacı var.onlarla biz bir bütünüz bizleri 1,5 yaşına kadar öyle görürlermişselam kızlar kızımın 2 dısı de cıktı nıhayet...,
bu arada hamıle kalınca ısten ayrıldım sımdı donmek ıstıyorum ama cocuguma sankı kımse ıyı bakamıcak dıye vıcdan yapmaktan donemıyorum sızce bıraz daha yanında kalmak mı ıse donmek mı
ben sma 2 kullanıyorum sağlık ocağındaki doktor,eczacı biz onu kullandık dediler bende aptamilden ona geçtim.aynen benim oğlumda bu hareketleri yapmayı seviyor.alkış,el birlerştirme vs.bayanlar benm sütüm azaldı 150 cc devam sütü veriyorum.sma 2.kullanan varmı.en eski ve en ii mama diye duydum.dr tavsiyesi falan değil.300cc falanda sütüm vardır.inş yetiyordur.
çok geçmiş olsun bende yatarken mecbur yan yatmak zorunda kalıyorum yoksa belimden zor kallkıyorum bendede öyle birşey olabilirmi biraz eğik kalayım yine ağırıyor zor doğruluyorum korkuyorum biişey çıkacak diyeslm kızlar kusura bakmayın giremedim bu ara miray huysuz oldu iyice hiç fırsat vermiyor.belim ve sırtım çok ağrıyınca doktora gittim belimde fıtığın yanında kireçlenme başlamış sırtımdada 2 fıtık oluşmuşmiray fırsat verince dinlenmeye çalışıyorum çok ağrım var çünkü
Merhaba hoşgeldinMerhaba sevgili anneler, uzun zamandır sizleri takip ediyordum ama üye olmaya fırsat bulamamıştım. Benim minik oğlumun da 2 dişi tamamen çıktı 3. ve 4. dişler de görünüyo artık. Benim oğlum biraz tembel emeklemeyi hiç denemiyor, kollarından tutup yürütmemizi istiyor, oturduğu yerden kalmak için denemeler yapıyo ama sonra vazgeçip kaldır beni diye mızıldanıyo...Ama en büyük problemimiz uyku, hiç uyumak istemiyo, uykusu gelince de hiç rahat olmuyo ağlayıp duruyo, onu uyutmak tam bir işkence olmaya başladı, ağlamasın diye sallayarak uyutuyorum ama ona da ağlıyo, hele geceleri nasıl uyutacağımı şaşırdım, bir de gece uyanmalarından vazgeçmiyor bir türlü.....Çok hareketli olduğundandır mı bilmem kilosu da yok 8 kilo, çok üzülüyorum acaba ben mi besleyemiyorum diye...çok korkuyorum ona iyi bir anne olamamaktan
gecmiş olsun canım allah yardımcın olsunslm kızlar kusura bakmayın giremedim bu ara miray huysuz oldu iyice hiç fırsat vermiyor.belim ve sırtım çok ağrıyınca doktora gittim belimde fıtığın yanında kireçlenme başlamış sırtımdada 2 fıtık oluşmuşmiray fırsat verince dinlenmeye çalışıyorum çok ağrım var çünkü
hoşgeldin canım sizi çok merak etim bir sorun olmamasına gerçekten çok sevindim bırak birazda huysuz olsunlar allah başka sorun vermesinNete girip yazmaya fırsat bulamamıştım kızlar, geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyorum. Ada iyi şuanda. Doktor tahlil sonuçları için yüksek görünmesine rağmen bir şeyi yok demiş, bol bol emsin, su içsin demiş. O gün çok rüzgar ve yağmur olduğundan dolayı çıkaramadım Ada'yı, babasını yolladık sonuçlar için. Doktor da fırçalamış tabi nerede kız diye. Bir de reçeteyi de vermeyi unuttum ben ona. Bir fırça da onun için yedim dedi.Neyse ki şimdi iyiyiz. Ateşlenme olayı biraz daha azaldı sanki.
Bu aralar alkış yapmayı, ellerini birleştirmeyi, ellerini birleştirip gangnam style dansı gibi oynatmayı seviyor. Biri oynar gibi yapınca hemen alkışlamaya başlıyor. Bir de ellerini dudaklarına götürünce ababaoobabaoobaaa sesleri çıkarmayı öğrendik. En sevdiği şeyler bunlar şuanda. Çamaşır sepetini ters çevirip üstünden doğru iterek salondan odalara kadar gidebiliyor artık. Yakındır her halde diyoruz yürümesi. Babası da ben de 8-9 aylıkken yürümüşüz. Şimdi babaanneye geldik, akşam eve döneceğiz. Benden bu kadar kızlar, sizler iyisinizdir umarım bebişlerinizin keyfi yerindedir.
dişiniz hayırlı olsun canım ahsenle aynı gidiyolar bizde gecen ay 7500 tuk yemek yiyiyorsa sorun etme anlatıgına göre çok hareketli senin kız ondanda kilo almıyor olabilirselam kızlar kızımın 2 dısı de cıktı nıhayet...,
ahsenle ugraşıyoruz valla tam düzene girdik diyorum 2 gün sonra tekrar başa sarıyoruz gene allaha çok şükür bu günlerimizi aratmasındişide teyzesi hafif kabarmış öyle duruyo bakalım ne zaman çıkacakcanım telden yazamayınca sadece takıpte kalıyorum.pek paylasan da yok zaten...herkesın keyfi yerınde galıba canım sen nasılsın ahsenın 2. diş cıkıyor gıbımı..iştahı nasıl
çıkar yakın zamanda sizinde diş ahsen öyle yaptıktan 1 hafta içinde çıkarttı ama sevinme huysuzluga devam ediçekbebeklerinin dişleri çıkan anneler hepinize hayırlı olsun... bu arada diş çıktıktan sonra rahatlıyorlar mı huzursuzluk ve gece eziyetleri devam ediyor mu hala ... benim oğlan alt dudağını emiyove kulağını kaşıyo kaç gündür diştendir sanırım
Merhaba sevgili anneler, uzun zamandır sizleri takip ediyordum ama üye olmaya fırsat bulamamıştım. Benim minik oğlumun da 2 dişi tamamen çıktı 3. ve 4. dişler de görünüyo artık. Benim oğlum biraz tembel emeklemeyi hiç denemiyor, kollarından tutup yürütmemizi istiyor, oturduğu yerden kalmak için denemeler yapıyo ama sonra vazgeçip kaldır beni diye mızıldanıyo...Ama en büyük problemimiz uyku, hiç uyumak istemiyo, uykusu gelince de hiç rahat olmuyo ağlayıp duruyo, onu uyutmak tam bir işkence olmaya başladı, ağlamasın diye sallayarak uyutuyorum ama ona da ağlıyo, hele geceleri nasıl uyutacağımı şaşırdım, bir de gece uyanmalarından vazgeçmiyor bir türlü.....Çok hareketli olduğundandır mı bilmem kilosu da yok 8 kilo, çok üzülüyorum acaba ben mi besleyemiyorum diye...çok korkuyorum ona iyi bir anne olamamaktan
Maşallah canım, mama veriyor musun, yoksa ek gıdalarla mı doyuyor benim oğlum ek gıda almkta zorlanıyor zaten yediği kaç kaşık yarısı da ağzından çıkıyor sütle de çok doymuyor geceleri çok uyanıyor iki diş çıktı ama uyanmalar fazla, bazen uyandığında zor dalıyor. Bir türlü çorba filan sevmedi dün kendi yemeğimden verdim onu da yemiyor her yemek saati ona birşey yedirecem diye şarkı söylemekten oyun yapmaktan çeneme ağrı girdi. Bir de biz desteksiz oturamıyoruz, ayağına da hiç basmak istemiyor şu an tam 7 aylık bazen sorun yapıyorum bunları, galiba bana çekmiş ben 1,5 yaşından sonra yürümüşüm. Ölçülerimizi merek ediyorum bu cumartesi kontrol var bakalım ne diyecek doktor bu arada doktor sana kızamık aşısından bahsetti mi, beni geçen hafta sağlık ocağından aşı için çağırmışlardıslm kızlar çok şükür kış iyi geçiyor daha başındayız ama inşallah böyle geçer hafif bır grıp atlattık bıkaç hafta önce çok şükür şimdi bişi yok gece uykularımız çok güzelakşam 9 da uyuyor sabah 8de uyanırr bazen emziğini aramak için uyanıyor daha dişimiz yok belkideoyuzden daha gece uyku düzeni bozulmadı merakla beklıyorum ama yok bu dişler doktora gene sordum endişeylesorunca sen hiç dişi çıkmayan insan gördünmü dedi sanırım bida soramam bay bay yapmasını öğrendii bide dede bubaa dıyor biz göçmenız eskiden buba derlermiş baba yerıne çocuk soyunu unutmuyor bazende annneyyiii diye ağlıyor alkış yapmasını öğretiyorum ama ellerini bir arada buluşturamıyorr havadan bi alkış yappıyorr bana ayakta duruyorr eşim 10 aylıkken yürümüş bunun dışında boyumuz 74 kılomuz 10 baş çevresi 45 4 aylıkken bıngıldağı erken kapanıyordemişti bir doktor baya üüzlmüştüm sorun olurmu diye çok şükür artık bi sorun olmazmış başının buyumesıde gayet normalmiş şimdilik bukadar kızlar tvde gunduz ıyı beslenmeyen bebeklerın gece uykuları olmazmış dıyordu buda ek bilgi olsun bierde ıkıkere kanepeden düştü birinde oturmuş oynuyordu ikincisinde biraz ağladıı ıkısıde ben yanındayken olduu şimdii gözümü ayıramıyorum ama olcaksa oluyor malesef
Maşallah canım, mama veriyor musun, yoksa ek gıdalarla mı doyuyor benim oğlum ek gıda almkta zorlanıyor zaten yediği kaç kaşık yarısı da ağzından çıkıyor sütle de çok doymuyor geceleri çok uyanıyor iki diş çıktı ama uyanmalar fazla, bazen uyandığında zor dalıyor. Bir türlü çorba filan sevmedi dün kendi yemeğimden verdim onu da yemiyor her yemek saati ona birşey yedirecem diye şarkı söylemekten oyun yapmaktan çeneme ağrı girdi. Bir de biz desteksiz oturamıyoruz, ayağına da hiç basmak istemiyor şu an tam 7 aylık bazen sorun yapıyorum bunları, galiba bana çekmiş ben 1,5 yaşından sonra yürümüşüm. Ölçülerimizi merek ediyorum bu cumartesi kontrol var bakalım ne diyecek doktor bu arada doktor sana kızamık aşısından bahsetti mi, beni geçen hafta sağlık ocağından aşı için çağırmışlardı
sağol canım ilaçda verdi egzersizde omurgada eğrilik başlamış dik dur mümkün olduğunca dedi sırtım çok ağrıo ama ya ilaçlarla geziyorum bu yaştaGeçmiş olsun canım, bende de fıtık var ve geçen ay çok kötü belim tutulmuştu berbat bir şeydi dinlenirken bile canım acıyordu herzaman dizlerimizi bükerek eğilmek gerekiyor ama o zamanda dize ağırlık veriyoruz. İlaç filan verdi mi doktor ya da egzersiz
Geçmiş olsun canım. Bende de bel kemiği yamukluğu var, soğuk havada belli ediyor kendini. Hamileyken de sırt ve bel ağrısından yatamıyordum yerimde. Gene soğuklar geliyor içimden diyorum umarım bu kış ağrım sancım olmaz.
sağol canım doktor sıcak havlu koyabilirsin dedi bana sende dene bakalım:26:
Uyku sorunu genelinde var bebişlerimizin canım. Kiloyla, beslenmeyle alakası olduğunu düşünmüyorum. Tıka basa tok karnı, milyon tane şekilde uyutmayı da denesen inatları tuttu mu uyumuyorlar. Uykusu var belli ama inat ediyor. Gözleri ovuşturuyor gene de uyumuyor. Ben bu ara biraz daha rahat uyutmaya başladım. Emziği veriyorum ağzına memeyi de eline. Emziği çıkarmıyor. Uykusu varsa sakinleşip uyuyor yavaş yavaş. Uykusu yoksa gene başa sarıyoruz haydi oyuna. Gece uyanmaları için şuanda bir çözüm bulamadım. Uyandığında uyutuyorum, arkamı dönünce gözler açılıyor. 4-5 kere tekrar zar zor dalıyor tekrar uykuya yani. Bilemiyorum artık ben de ne yapacağımı...
kilo sorunu yapma bence obezolmaktansa biraz zayıf olsun bence. kızlarında dediği gibi maddi açıdan el veriyorsa işe gitme derim onların bize çok ihtiyacı var.onlarla biz bir bütünüz bizleri 1,5 yaşına kadar öyle görürlermiş
ben sma 2 kullanıyorum sağlık ocağındaki doktor,eczacı biz onu kullandık dediler bende aptamilden ona geçtim.
çok geçmiş olsun bende yatarken mecbur yan yatmak zorunda kalıyorum yoksa belimden zor kallkıyorum bendede öyle birşey olabilirmi biraz eğik kalayım yine ağırıyor zor doğruluyorum korkuyorum biişey çıkacak diye
canım ben sırt ağrısından mahvoldum en sonunda gittim 2 fıtık olmuş dedi belimdede var 3
sende ihmal etme
Merhaba hoşgeldin
bizim kızda ileri doğru gidemiyor ama geri doğru gide gide evi dolaşacak fırsatı olssa :) kaç aylık oğlun? benim kızım 7 aylık 8,5 kilosu ve normal
sağol canımgecmiş olsun canım allah yardımcın olsun
hoşgeldin canım sizi çok merak etim bir sorun olmamasına gerçekten çok sevindim bırak birazda huysuz olsunlar allah başka sorun vermesin
dişiniz hayırlı olsun canım ahsenle aynı gidiyolar bizde gecen ay 7500 tuk yemek yiyiyorsa sorun etme anlatıgına göre çok hareketli senin kız ondanda kilo almıyor olabilir
ahsenle ugraşıyoruz valla tam düzene girdik diyorum 2 gün sonra tekrar başa sarıyoruz gene allaha çok şükür bu günlerimizi aratmasındişide teyzesi hafif kabarmış öyle duruyo bakalım ne zaman çıkacak
çıkar yakın zamanda sizinde diş ahsen öyle yaptıktan 1 hafta içinde çıkarttı ama sevinme huysuzluga devam ediçek
hoş geldin canım aramıza kilosu normal sende kafana takma derim ahsende 7500 olmuştu gecen ay biz çok sevindik
bizde sürünmeyi sırtüstü yada yüz üstü durmaktan nefret ediyoruz en sevdigimiz şey kucakta oda oda gezmek ve bize tutunup ayakta durmak gece uykusu herkesin sorunu bu günlerde gececek inşallah bir umut hepimiz bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?