iki gündür ne versem kusuyor huuzursuz ateşi bi anda 39 lara çıkıyor fitil ateşi düşürüçü sürekli kucagımda yere koydugum an kıyamet kopuyor ne ara bukadar üşüttü bende anlamadım odaayı çokmu sıcak yaptım acaba terliyor geceleri ondan oldu galiba 2 günde yarım kilo zayıflamış
iki gündür ne versem kusuyor huuzursuz ateşi bi anda 39 lara çıkıyor fitil ateşi düşürüçü sürekli kucagımda yere koydugum an kıyamet kopuyor ne ara bukadar üşüttü bende anlamadım odaayı çokmu sıcak yaptım acaba terliyor geceleri ondan oldu galiba 2 günde yarım kilo zayıflamış
Geçmiş olsun canım, inşallah çabuk atlatır bebekler gece uyurken çok terliyor, geceleri bizim merkezi sistemi kapatıyorlar ben de çınarın üstünü bütün gece örtüp duruyorum yine de üstünü açıp duruyor sonra bakıyorum başı terlemiş, bu gün uyandığından gün içinde ara ara öksürüp durdu, şu kışı bir atlatsak hayırlısıylaiki gündür ne versem kusuyor huuzursuz ateşi bi anda 39 lara çıkıyor fitil ateşi düşürüçü sürekli kucagımda yere koydugum an kıyamet kopuyor ne ara bukadar üşüttü bende anlamadım odaayı çokmu sıcak yaptım acaba terliyor geceleri ondan oldu galiba 2 günde yarım kilo zayıflamış
Geçmiş olsun canım, ben bazen keçi sütünden yoğurt yapıyorum keçi yoğurduyla keçi sütünü mayalıyorum, migrosta Atatürk orman çiftliğinin günlük keçi sütü ve yoğurdu var onları deneyebilirsindoktor kecı yogurdu yap dedı korkudan onu bıle denemedım dun gece hıc uyumadı egzamaysa kasınırmıs huzursuzlanırmıs yarın bı dr.au arayım olmadı goturcem tekrar daha salı ordaydık yoktu bıseyı
Aynen dediğin gibi canım ben de kendimi çok ihmal ettim banyoyu bile ancak oğlum uyuyunca yapıyorum zaten benim hala saçlarım bol miktarda dökülüyor, şu kışı hayırlısıyla bir atlatsak zaten kışı hiç sevmem evden de çıkamıyorum. Bel ağrısı çok fena üstelik senin oğlun biraz ağır dikkat et kendinevalla fazla tv izletmeyin diyolar benimkide pek düşkün değil ama özellikke reklamları(molfix ve eti petito) ve büyük risk diye bi yarışma programı var çocuk resmen dile gelip tv ile konuşuıyo yarışma programına bayılıyo,bende onun sayesinde arada burada yazma fırsatı buluyorm.ayrıca dede.dedi.didi ve baba demeye başladı,desteksiz kısmende olsa oturabiliyo ama ben yinede düşerse kafayı sert vurmasın diye etrafına yastık koyuyorm.hala değil emekleme yürüme yada basma gibi bi çabasıda yok.bastırmaya çalışırken 15-20 saniye sonra dizlerini kırıyo,yüzüstü durmayıda hiç sevmiyo hemen sıkılıyo,benimde bu arada iyice kamburum çıktı resmen,dik durunca sırtım ağrır oluyo artık.ben hala kendime bi bakım çekemedm ya,milleti görüyom doğumdan sonra saçını başını kestirip boyatıyo,değişiklik yapıyo ben hala paçoz paçoz dolanıyom valla,çk özeniyorum ama banyo yapmaya bile vakit bulamazken bunlar bana çk lüks geliyo artık,bilememki ne zaman eskisi gibi olurum artık
Aynen dediğin gibi canım ben de kendimi çok ihmal ettim banyoyu bile ancak oğlum uyuyunca yapıyorum zaten benim hala saçlarım bol miktarda dökülüyor, şu kışı hayırlısıyla bir atlatsak zaten kışı hiç sevmem evden de çıkamıyorum. Bel ağrısı çok fena üstelik senin oğlun biraz ağır dikkat et kendine
12.12.2012 Veeeeeeeeeeeeeeeeeee:119: :119: :119: ilk dişimiz çıktıı. çok mutluyum çook neden bu kadar sevindiğime anlam veremiyorum ama mutluyum.. Darısı diş çıkarmıyan diğer bebişlerimize olsun. pazar gecesi sabah 4 de kadar ağlamıştı kuzum benim bu yüzdenmiş..
kızlar kaç derecede ateş düşürücü veriyorduk beynim durdu
ahsenin ateşi çıktı saat 5 sıra vermişler bi ateş düşürücü versemmi
Bugun aile hekimliğinden kızamık aşısı için aradılar,getirin yapalım diye.özel doktorumuza sordum , yaptır,dedi.
Yarın aile hekimliğinde yaptıracağım.
Bu arada 3 gündür kizimin kuşku ve piposu pişin oldu.doğduğundan beri bu başımıza gelmedi.kaka yaptığı an yıkayım bitkisel pişkin kremini sürüyorum ama nafile.bu ara yeni bir gıda verdiğimizde hatırlamıyorum. Ama kaka yapıyor,açtığımda bakıyorum,kaknın değdiği her yer kızarım bazı yerleri benek benek pişkin.
Neden olabilir.
Bide sulandırılmıs inek sütü veriyormuşsunuz.
Canım çınar doğduğundan beri 5-10 dk arası emer bırakır kendini yormaya hiç gelemez, ortalama olarak sanırım sabah 6 dan gece 12 ye kadar 8 defa çabuk mu doyuyor anlamıyorum bazen hala süt oluyor ama 5 dk da bırakıyor. Şu ek gıda başlama zamanımız tam onun dişinin çıkacağı günlere denk geldi. 5. ayını doldurduğumuzda başladık ilk 20 gün alışmaya başlamıştı sonra diş huysuzluğundan iştahı gitti sadece emmek istedi. Sonra da ben kaç defa rahatsızlandım ondan dolayı kahvaaltıya geç başladık, biraz da benim annem beni korkutuyor şunu verme boğazına takılır diye söyleyince ben de biraz çekimser kalıyorum
kıyamam ya canım bebekler terden daha çok hasta oluyor uyrken aşırı sıcak yapma odayı inşallah çabuk atlatır yavrum :26:
miray çok fena oldu ya iki yumruğunu sıkıp aaaaaaaaa diye bağırıyor dün karşı komşuya misafir gelmiş çağırdılar gittim kim konuşursa ona bakıp bağırıyor millet birbirini duymuyıo düşün 18 kişiyi bastırdı
en sonunda aldım eve getirdim millet çay içmeye oturdu dedim kusura bakmayın durmuyo geldik onca insan şok oldu bu ses bundan mı çıkıyo diye
Geçmiş olsun canım, inşallah çabuk atlatır bebekler gece uyurken çok terliyor, geceleri bizim merkezi sistemi kapatıyorlar ben de çınarın üstünü bütün gece örtüp duruyorum yine de üstünü açıp duruyor sonra bakıyorum başı terlemiş, bu gün uyandığından gün içinde ara ara öksürüp durdu, şu kışı bir atlatsak hayırlısıyla
sagolun kızlar zaten cevapları beklemeden saglık ocagına gitim saat 5 bekliyemedim resmen inliyordu çocuk sonrada kendi doktorumuza gittik girip olmuş peditus ateş düşürücü bide antibiyotik verdi halen çok huzursuz evde nasıl üşütü anlamadım sakınan göze çöp batar misalli
canım ya kıyamam geçmiş olsun ben pek ortalıkta sehpa tutmuyorum nolur nolmaz gerçi bizimki daha ayağa kalkma kısımlarına gelmedide olsun
trosyd diye bir krem var onu kullandınmı bana dr. vermişti iyi geldi eğer kullanmadıysan bi dene derim
valla fazla tv izletmeyin diyolar benimkide pek düşkün değil ama özellikke reklamları(molfix ve eti petito) ve büyük risk diye bi yarışma programı var çocuk resmen dile gelip tv ile konuşuıyo yarışma programına bayılıyo,bende onun sayesinde arada burada yazma fırsatı buluyorm.ayrıca dede.dedi.didi ve baba demeye başladı,desteksiz kısmende olsa oturabiliyo ama ben yinede düşerse kafayı sert vurmasın diye etrafına yastık koyuyorm.hala değil emekleme yürüme yada basma gibi bi çabasıda yok.bastırmaya çalışırken 15-20 saniye sonra dizlerini kırıyo,yüzüstü durmayıda hiç sevmiyo hemen sıkılıyo,benimde bu arada iyice kamburum çıktı resmen,dik durunca sırtım ağrır oluyo artık.ben hala kendime bi bakım çekemedm ya,milleti görüyom doğumdan sonra saçını başını kestirip boyatıyo,değişiklik yapıyo ben hala paçoz paçoz dolanıyom valla,çk özeniyorum ama banyo yapmaya bile vakit bulamazken bunlar bana çk lüks geliyo artık,bilememki ne zaman eskisi gibi olurum artık
uuuuuuuuufffffffffffff kızlar canım sıkılıyo ya pazartesi sabah kayınvalide ve kayınpederim geliyolar kışı burada geçirecekler.... iyi geçiniriz umarım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?