2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

sanada çk geçmiş olsun canım ya ,topic resmen revire döndü hastalıklar peşpeşe.bizde daha yeni atlattık,doktora götürdünmü üşütmüşmü?ne ilaç verdi?

kıyamam ya canım bebekler terden daha çok hasta oluyor uyrken aşırı sıcak yapma odayı inşallah çabuk atlatır yavrum :26:
miray çok fena oldu ya iki yumruğunu sıkıp aaaaaaaaa diye bağırıyor dün karşı komşuya misafir gelmiş çağırdılar gittim kim konuşursa ona bakıp bağırıyor millet birbirini duymuyıo düşün 18 kişiyi bastırdı
en sonunda aldım eve getirdim millet çay içmeye oturdu dedim kusura bakmayın durmuyo geldik onca insan şok oldu bu ses bundan mı çıkıyo diye

Geçmiş olsun canım, inşallah çabuk atlatır bebekler gece uyurken çok terliyor, geceleri bizim merkezi sistemi kapatıyorlar ben de çınarın üstünü bütün gece örtüp duruyorum yine de üstünü açıp duruyor sonra bakıyorum başı terlemiş, bu gün uyandığından gün içinde ara ara öksürüp durdu, şu kışı bir atlatsak hayırlısıyla

doktor kecı yogurdu yap dedı korkudan onu bıle denemedım dun gece hıc uyumadı egzamaysa kasınırmıs huzursuzlanırmıs yarın bı dr.au arayım olmadı goturcem tekrar daha salı ordaydık yoktu bıseyı
Geçmiş olsun canım, ben bazen keçi sütünden yoğurt yapıyorum keçi yoğurduyla keçi sütünü mayalıyorum, migrosta Atatürk orman çiftliğinin günlük keçi sütü ve yoğurdu var onları deneyebilirsin

Aynen dediğin gibi canım ben de kendimi çok ihmal ettim banyoyu bile ancak oğlum uyuyunca yapıyorum zaten benim hala saçlarım bol miktarda dökülüyor, şu kışı hayırlısıyla bir atlatsak zaten kışı hiç sevmem evden de çıkamıyorum. Bel ağrısı çok fena üstelik senin oğlun biraz ağır dikkat et kendine

al benden de okadar.eski hayatıma nezaman dönücem bilemiyorum..herkes çocuğu doğuyo fırlıyo sokaklara bi bakım süs.7 aydır nasıl yaşıyorum bilmiyorum..2. dönem de işe başlıycam öğretmenim ben ilk dönem ücretsiz izin aldım ama 2. dönem başlıycam.bu halde nasıl kendime bakcam bilemiyorum.belki de biraz iyi olacak çalışmam.

çok sevindim canım darısı benim tembel oğlumun başına inşalaalh.......

kızlar kaç derecede ateş düşürücü veriyorduk beynim durdu
ahsenin ateşi çıktı saat 5 sıra vermişler bi ateş düşürücü versemmi

canım 37 nin üzerine çıkmaya başlayınca önce soğuk uygulama ( bezi ıslatıp alnına koltuk altlarına ve kasıklarına koy ) yap daha sonra eğer düşmezse ilacı o zaman ver

canım ben inek sütünden muhallebi yapıp yediriyorum ...

kızlar sizdede öylemi bilmiyorum ama elif altını değiştirtmiyo çığlığı basasım geliyo bazen az önce yine badisine kadar kirletti kıpırdaya kıpırdaya kaka oldu her taraf oyun istiyo hanfendi etrafı kurcalamak istiyo, birde çorbaya falan geçtik diyemi bilmiyorum devamlı kaka yapıyo yoksa üşüttümmü diyorum ama dünkü çorbasına zeytinyağı eklememiştim ondan kabız oldu sanırım bide yavrum hıçkırır gibi kaka yaptı sabah

annene çok kulak asma canım ben oğlana bulgur pilavı veriyom arada gayette güzel yutuyo zorlanır gibi olursa arkasından hemen yoğurt veriyom daha çabu k yutuveriyo yoğurdu sende dene ....

canım ya mutluluktan bağırıyordur kalsaydınız gezmede ):

canım ben de bir ara bebeğimi üst açar4ken üşütmüştüm şimdi bir battaniyeyi beline rulo dolayıp tülbentle bağlıyorum iple kaza olur diye ikinci bir battaniyeyi de üzerine seriyorum açarsa en azından içindeki korur diye

çok geçmiş olsun canım ahsen çabuk iyileşir inşalalh ne kadar çok dikkat edersek o kadar çok hasta oluyo bu yavrularrr

arkadaşlar pişiğe tahinin üzerinde biriken yağı bir deneyin ben inanmamıştım annem bebeğim tazeyken sürdü hatta atışmıştık ama mucize gibi bir gecede yok etti bize de bir başhemşirenin bebeğine bakan anneannesi tavsiye etmişti şimdi arada olursa hemen sürüyorum bir gecede yok ediyor doktorumuzun başta verdiği krem aynıyla duruyor

çok haklısın canım paspal paspal dolaşıyoz ortaalrda bu bebişlerden ne zaman fırsat bulup ta kendimizi bakıma çekeceğiz bilemem artık...

uuuuuuuuufffffffffffff kızlar canım sıkılıyo ya pazartesi sabah kayınvalide ve kayınpederim geliyolar kışı burada geçirecekler.... iyi geçiniriz umarım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…