kızlar birşey sorucam elif öğlen çorbasının yarısını içti yarım kase 4 te tam yerken yarım kase yoğurt yedi 5,30 da ki mamasının 3 te birini içti sonra 9,30 da vardı onu ise hiç yemedi sanki huzursuz uyumak istemiyo gibi yanaklarıda kırmızı ama ateşi yok 36 larda sizce neden olabilir
dişi çıktımı canım belki oda yapabilir?
Selam canım, oğlum 6,5 aylık iki alt dişini çıkarttı şimdi 7,5 aylık henüz başka diş çıkmadı ama elleri sürekli ağzında kaşıyıp duruyor ne zaman çıkacak bekliyoruz kiminde arka arkaya çıkıyor kiminde birkaç ay sonramerhaba bayanlar nasilsiniz uzun zamandir gelemedim ben.oglumun altta iki disi cikti 6 aylikken baska cikmadi sizde boyle olan var mi
canım dişten ola bilir ahsendede iştahsızlık çok oldu halendaha düzelmedi kızarıklıklarda alerji olabilirmi degişik birşey verdinmi gün içindekızlar birşey sorucam elif öğlen çorbasının yarısını içti yarım kase 4 te tam yerken yarım kase yoğurt yedi 5,30 da ki mamasının 3 te birini içti sonra 9,30 da vardı onu ise hiç yemedi sanki huzursuz uyumak istemiyo gibi yanaklarıda kırmızı ama ateşi yok 36 larda sizce neden olabilir
maşallah kuzuma mama sandalyenizde hayırlı olsun canım güle güle kullanınselam kızlar..
bizim de 8 aylık doktor kont. vardı, kızım 9300 gr 71 cm olmuşdişleri yok yanakları kıpkırmızı çenesi de doktor, salyadan dedi, yakında diş çıkaracağa benziyor dedi, inşallah çünkü 10 gündür falan gece sabaha kadar ağlıyor inliyor..
kızım iki ayda 900 gr almış doktor çok iyi dedi, neler veriyorsun dedi, anlattım, ekmek vermiyorum kilo almasın diye ver dedi, ama dinlemeyeceğim...kuru baklagillerin tamamına bu ay başlayabilirsin dedi, cevize de yeni başlayacağız, 10. ayda yumurtanın beyazına başlayacağız dedi, sanırım bazı doktorlar 1 yaş diyor, ama ben doktorumuzu dinleyeceğim, bizim doktorumuz ek gıdaya geçtiğimizden beri bütün mevsim sebze ve meyvelerini verebiirsin dedi ben verdim, mercimeği serenay sormuştu sanırım biz 6. ayda başladık canım yalnız sade mercimek çorbasını sevmiyor genelde bebekler, havuç patates,soğan sarımsak, kıyma katarsan daha lezzetli bir çorba oluyor, ayrıca 2 yemek kaşığı mercimeği ve 1 yemek kaşığı kıymayı haşlayıp içine tarhana ekleyip yapıyorum onu da seviyor benim kızım da çok gazlı ama yese de yemese de değişmiyor, ben kasmıyorum artık, 8. ayda kahvaltıda 1 tatlı kaşığı tahine 1 tatlı kaşığı pekmez karıştırdım onu da sevdi, yumurta kabusumuz, ben haftada 5 gün veriyorum doktor her gün vermelisin dedi, peynir yumurta tereyağını karıştırıyorum sıcak suyla eziyorum süzgeçten geçiriyorum öğürerek yiyor, ben de sevmem zaten yumurta,
bizim de hala bir mama sandalyemiz yok, e bebekten baktım chicco polly çift kılıflı sandalye çok iyi kızlar bebeği sıkmıyor çok rahat, fiyatı 250 lira idi, ben de bir siteden 2. el aldım 1 yıl kulanılmış, 130 tl, pazartesi elime geçecek umarım iyidir,
amma da yazmışım çenem açıldı gece gece bizden haberler böyle kızlar...
Berbat bir gün benim için, hava kötü, dünden beri boynumdan başıma kadar zonklayıcı ağrı, bulantı gözlerimi zor açıyorum üstüne gece hiç uyumadım bütün gece o halde çınar da iyice azıttı rekor kırdı kalkmakta. Sabah uyandım regl olmuşum onun da sıkıntısı üzerimde oğlum sabah ağıtla uyandı ne yaptıysam huzursuzluğu geçmedi ev berbat, bunun üstüne bütün gece saat 22 den itibaren uyuyan eşim bana danışmadan misafir davet ediyor tabi kendine ne ki ancak millet gelsin onlarla eğlensin, sıkıldım ya anlayışsız insanlardan, annesi ayrı bir anlayışsız kendisi öyle bir lafa da gelemezler kompleksli gibi her lafı üstüne alınırlar, yanlarında birşey konuşamazsın.
Berbat bir gün benim için, hava kötü, dünden beri boynumdan başıma kadar zonklayıcı ağrı, bulantı gözlerimi zor açıyorum üstüne gece hiç uyumadım bütün gece o halde çınar da iyice azıttı rekor kırdı kalkmakta. Sabah uyandım regl olmuşum onun da sıkıntısı üzerimde oğlum sabah ağıtla uyandı ne yaptıysam huzursuzluğu geçmedi ev berbat, bunun üstüne bütün gece saat 22 den itibaren uyuyan eşim bana danışmadan misafir davet ediyor tabi kendine ne ki ancak millet gelsin onlarla eğlensin, sıkıldım ya anlayışsız insanlardan, annesi ayrı bir anlayışsız kendisi öyle bir lafa da gelemezler kompleksli gibi her lafı üstüne alınırlar, yanlarında birşey konuşamazsın.
benim anlamadığım ise kendi annem elife oynayacak şeyler buluyo ayına görede kaynanamlar bulamıyo bize dedikleri şu; oyuncakçıya sormuş daha onlara oyuncak için erken demiş evdeki oyuncakları görmesine rağmen hala aynı lafı söylüyo kimbilir nereye gidip sordularsa
ayy senin yerinde olmak istemezdiimm bize gelmelerinden bile hoşlanmıyorummm her hareketi batıyo bşde bilmiş konuşmaları yokmu sanki ilk çocuk doğurn o başka yok benimki biraz dengesizde
elifin kınasında napmış anlatayım
kına yakarken yere halıya kına dökülmüş ablamda hemen sileyim yoksa çıkmaz demiş (bilmem bilirmisiniz amway de loc diye bişi var güzel çıkarıyor lekeleri) hemen loc la silmeye başlamış ben yanımdaki olayı nasıl görmüyorsam anlatıyolar bana sonradan, kaynanamda oturduğu yerden kalkmış sanki silen yokmuş gibi ıslak mendil almış eline çekil çekil ben silerim demiş ablamda demiş bu bezde loc var bu çıkarır kaynanamda ayyy inatlaşma benle çekil demiş başlamış silmeye sizce çıktımıııııı çıkmadııı hala halıda leke var. kaynanam bakmış çıkmıyo kalkmış yerden oturmuş gene.
sizce bu terbiyesizlik değilde ne ayy ben görseydim laf söylemezmiydimmm. bi kere ablamı nasıl ittirip öyle konuşuyo
Selam kızlar, bugün çınarı kontrole götürdüm, kızamık aşısını sordum doktorumuzda kızamık salgını yok, sağlık bakanlığı bazen bir vaka olsa alarma geçiyor ama ben gerek görmüyorum sonuçta canlı bir virüs yan etkileri var 1 yaş öncesi yapılmasını uygun bulmuyorum dedi.
Eki Görüntüle 578481 Eki Görüntüle 578482 Eki Görüntüle 578483 iyi akşamlar malum kış geldi oğluma bere ördüm nasıl olmuş o halınden pek memnun görünüyor başını sıcak tuttu herhall korkmayın evde bereyle tutmuyorum yenı bıttıde bunlar deneme çekimi :)
Çok yakışmış canı ellerine sağlık oğlun da çok mutlu olmuş annesinin elleriyle yaptığı bereyi giydiğinde, ben bu konularda çok becereksizim daha doğrusu hiç ilgim olmadı ondan öğrenemedim, ne güzel ama birşeyler üretmek hem de sevdiklerin içinEki Görüntüle 578481 Eki Görüntüle 578482 Eki Görüntüle 578483 iyi akşamlar malum kış geldi oğluma bere ördüm nasıl olmuş o halınden pek memnun görünüyor başını sıcak tuttu herhall korkmayın evde bereyle tutmuyorum yenı bıttıde bunlar deneme çekimi :)
İnşallah bir huzursuzluk yaşamdan gelir ve giderler canım, senin dediğin gibi bende de bir soğukluk var ama tabi nedenleri var hem de ilk evlendiğim zamandan kaynaklı, düğüne ancak 1 hafta kala memlekete gelip teşrif ettiler zaten maddi manevi hiçbir zahmette bulunmadılar bugüne kadar ne bir çeyiz ne bir hediye görmedim kayınvalidemden, bu da yetmiyor gibi bize gelir annem yanıma geldiğinde, sürekli akrabaları sorar konuyu açar annemi konuşturur sonra da kendisi bazı şeyleri kompleks yapar gider oğlunu doldurur benimle kavga etmesine neden olur. Bana geldiğinde ancak tanıdık tanımadık herkesi över sıkıldım artık bu tavırlarından. En kötüsü de söylediklerini inkar etmesi kulaklarıma mı inanayım kendine mi bir de laf değiştirmesi. Doğurmama günler kala yine beni sinir etmişti sözleriyle yaptıklarıyla. O yüzden mümkün olduğunca az görüşmek istiyorum anlaşamayacağım insan tiplerinden,eşimin hatırına arayıp soruyorum davet ediyorum yoksa içimden gelmiyor. Kolay gelsin sana canımallah sabır versin canım sende de iiiii kaynana varmış valla ben öle sengesiz bişeyini görmedim ama bi soğukluk var bende işte iyi olur inşalaalh yarın sabah burdalar.......
Kızlar, ben yoğurdu günlük sütten yapıyorum tutuyor ama kıvamı biraz akışkan oluyor daha katı yani kalıp gibi olması için ne yapabilirim geçen gün bir arkadaşımın yaptığı öyle daha katıydı ama o makinayla yapıyormuş acaba benim mayadan mı kaynaklı. Kıvamı akışkan olunca yedirmek zor oluyor her tarafımız yoğurt oluyor yarısı ağzından dışarı çıkıyor
İnşallah bir huzursuzluk yaşamdan gelir ve giderler canım, senin dediğin gibi bende de bir soğukluk var ama tabi nedenleri var hem de ilk evlendiğim zamandan kaynaklı, düğüne ancak 1 hafta kala memlekete gelip teşrif ettiler zaten maddi manevi hiçbir zahmette bulunmadılar bugüne kadar ne bir çeyiz ne bir hediye görmedim kayınvalidemden, bu da yetmiyor gibi bize gelir annem yanıma geldiğinde, sürekli akrabaları sorar konuyu açar annemi konuşturur sonra da kendisi bazı şeyleri kompleks yapar gider oğlunu doldurur benimle kavga etmesine neden olur. Bana geldiğinde ancak tanıdık tanımadık herkesi över sıkıldım artık bu tavırlarından. En kötüsü de söylediklerini inkar etmesi kulaklarıma mı inanayım kendine mi bir de laf değiştirmesi. Doğurmama günler kala yine beni sinir etmişti sözleriyle yaptıklarıyla. O yüzden mümkün olduğunca az görüşmek istiyorum anlaşamayacağım insan tiplerinden,eşimin hatırına arayıp soruyorum davet ediyorum yoksa içimden gelmiyor. Kolay gelsin sana canım
Kızlar, ben yoğurdu günlük sütten yapıyorum tutuyor ama kıvamı biraz akışkan oluyor daha katı yani kalıp gibi olması için ne yapabilirim geçen gün bir arkadaşımın yaptığı öyle daha katıydı ama o makinayla yapıyormuş acaba benim mayadan mı kaynaklı. Kıvamı akışkan olunca yedirmek zor oluyor her tarafımız yoğurt oluyor yarısı ağzından dışarı çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?