Bir şeyi yok diye biliyordum,facesinden gördüm,Yılbaşı için mutlu yıllar diye şapka felan almıştı,fotolarını görmüşştüm.Efe aklıma geliyor.Allah ım sen koru hepimizi.ayyyyy Allah'ım ne acı bir şey..hasta falan mıydı..başınız sağolsun ama tabi anneyi düşünemiyorum...
kızlar ya ben çok kötüyüm,şu an arkadaşımın bebeğinin öldüğünü öğrendim,Efe den 18 gün büyüktü.Şu an onu düşünemiyorum.Allah ım çocuklarımızı bize bağışlasın.
allahım kımselere vermesın..cok uzuldum yaa..allah ana babasına sabır versın rabbım kımseyı evlat acısıyla sınama yarabbımmkızlar ya ben çok kötüyüm,şu an arkadaşımın bebeğinin öldüğünü öğrendim,Efe den 18 gün büyüktü.Şu an onu düşünemiyorum.Allah ım çocuklarımızı bize bağışlasın.
evet canım guzel bır tarıf bende yapıyorum arada bu sekılde.senınle aynı gun doğum yapmıştık değilmi 18 nısan dogumlu bebeklerımız...nasıl zeynep ıyımı canım dişlerınız cıktımı apalıyormu..kızlar ben kızıma önce haşlanmış yumurta veriyordum ve çok sevmiyordu hatta pek yemiyordu.bir akrabamın doktoru şu tarifiönermiş ve kızım bunu daha çok sevdi.tarifi veren doktor gerçekten çok iyi bir doktor.tarif şöyle:
1 yumurta sarısı, 1tatlı kasığı labne peyniri biraz süt(tercihen keçi sütü)ve bir çimdik un karıştılıyor bir çay kaşığı zeytinyağında omlet gibi pişiriliyor.ama omlet gibi olmuyor çamur kıvamında yumuşak oluyor.ben artık bu karışıma ceviz de dövüp koyuyorum.tavsiye ederi.
ayrıca tarhanayı keçi sütüyle karıştırıp bir tatlı kaşığı kadar zeytinyağı koyup çorba yapıyorum arada.bunu da seviyor çorba olarak
bizim sorunumuz yoğurt yemiyor zeynep.şimdilik emiyor diye zorlamıyorum ama sizce çok gerekli mi yoğurt.
allahım kımselere vermesın..cok uzuldum yaa..allah ana babasına sabır versın rabbım kımseyı evlat acısıyla sınama yarabbımm
evet canım guzel bır tarıf bende yapıyorum arada bu sekılde.senınle aynı gun doğum yapmıştık değilmi 18 nısan dogumlu bebeklerımız...nasıl zeynep ıyımı canım dişlerınız cıktımı apalıyormu..
ay geçmiş olsun canımKızlar dün ufak bir kaza atlattık odada zigon sehpa var duru ona taktı gidip gidip ona tutunarak ayağa kalkıyor ben getiriyom o gidiyor en sonunda kalkmak isterken düştü biz önce fark etmedik yüzüne falan baktık bişey yok bir baktımki serçe parmağı kanamış şişti morardı :2: :2: kuzum biraz ağladı ... Dikkat edin sehpalara falan
kızlar ya ben çok kötüyüm,şu an arkadaşımın bebeğinin öldüğünü öğrendim,Efe den 18 gün büyüktü.Şu an onu düşünemiyorum.Allah ım çocuklarımızı bize bağışlasın.
Selamlar
Sabah kizimin kızamık aşısını yaptırdım. 71 cm ve 8 kilo olmuş bıcırığım. Pişiği soramadım doktorumuz yoktu. Şimdilik Bolbol yıkıyorum.
Kızlar dün ufak bir kaza atlattık odada zigon sehpa var duru ona taktı gidip gidip ona tutunarak ayağa kalkıyor ben getiriyom o gidiyor en sonunda kalkmak isterken düştü biz önce fark etmedik yüzüne falan baktık bişey yok bir baktımki serçe parmağı kanamış şişti morardı :2: :2: kuzum biraz ağladı ... Dikkat edin sehpalara falan
inek sütü verdindemi oldu peki canım,çk geçmiş olsun.kızlar kızımın ınek sutu alerjısı vardı ya atopık dermatıt dıye egzamayla seyredıyodu bıkac gundur yanak ve burnu sankı ateslenmıs gıbı kırmızı yarın dr.u arıcm o kadar kolluyorum alerjık bunyelı dıe uzuldm sakınan goz mısalı
YOK CNM etıketlerı markette hatmedıyorum resmen neden boyle oldu anlamadım yenı bısey de vermedıminek sütü verdindemi oldu peki canım,çk geçmiş olsun.
allah annesine babasına sabır versin diyecek söz bulamıyorum üff resmen kollarıma agrı girdi anneyi düşünemiyorum biz ahseni yeni dogdugunda hastaneye bırakıp eve geldigimizde babasıyla odaya girememiştik beşigi boş görmeyelim diye allah herkesin çocugunuda bizimkileride saglıklı sıhatli büyütmeyi nasıp etsinkızlar ya ben çok kötüyüm,şu an arkadaşımın bebeğinin öldüğünü öğrendim,Efe den 18 gün büyüktü.Şu an onu düşünemiyorum.Allah ım çocuklarımızı bize bağışlasın.
kızlar kızımın ınek sutu alerjısı vardı ya atopık dermatıt dıye egzamayla seyredıyodu bıkac gundur yanak ve burnu sankı ateslenmıs gıbı kırmızı yarın dr.u arıcm o kadar kolluyorum alerjık bunyelı dıe uzuldm sakınan goz mısalı
doktor kecı yogurdu yap dedı korkudan onu bıle denemedım dun gece hıc uyumadı egzamaysa kasınırmıs huzursuzlanırmıs yarın bı dr.au arayım olmadı goturcem tekrar daha salı ordaydık yoktu bıseyı
allah annesine babasına sabır versin diyecek söz bulamıyorum üff resmen kollarıma agrı girdi anneyi düşünemiyorum biz ahseni yeni dogdugunda hastaneye bırakıp eve geldigimizde babasıyla odaya girememiştik beşigi boş görmeyelim diye allah herkesin çocugunuda bizimkileride saglıklı sıhatli büyütmeyi nasıp etsin
gecmiş olsun canım gercekten sizin durumunuz çok zor allah yardımcın olsun
ahsen nasıl oldu canım:26:
dnzgrkn çok geçmiş olsun keçi sütünüde bulmak zor sağlık bakanlığı deşifre bazı markaları etmiş en başta kay süt yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?