GÜNAYDIN BAYANLAR
ben mahvoldum bugün bulantılar tavanda
hap içtim çalışınca mecbur kaldım
geçer inşallahhh
gunaydın kızlar, ben sizin kadar sık giremiyorum o yuzden dunden beri geçmişi okuyayım dedim ama çooook uzun surecek :)
gece sağına soluna dönerken kasıkta sancısı olan bir arkadaşımız yazmış.. aynısı bende de oluyor sanki kasığım kopacakmış gibi oluyor bide hapşururken eger karnımı sağlama almazsam aynısı oluyor. benm fikrim bunun doğal olduğudur.. cunlu hamilelikte hormonların etkisi ile kaslarda ve dokularda bir gevşeme oluyormuş bunun sebebi bebeğin rahatca buyumesine olanak sağlaması içinmiş.
sevda nın bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu gecmişi okurken dikkatimi cekti ama sonra göremedim herhangi bir yazı yada ben kaçırdım
buarada sonunda face teki grubu buldumm istek gönderdim beni de kabul edin
canım biz nisan annelerinin bulantıları geçmicek sanırım..bak 13. hafta bitio kusamazsam öğüryom yani artık alıştı bünye, mide sbh o hareketi yapmazsa rahat etmio:) ama bende artık koku hassasiyeti kalmadı, yemeğimi vs. yapabiliyorum, kocama sarııp uyyabiliyorum, banyoya vs. rahatça giriyorum..
bende kasık ağrılarının doğa olduğunu düşünyorum..sevdanın belli olmamış, he heee onun adına üzüldüm kendi adıma sevindim, ne yalan söylim...çatlardım kıskançlıktannnnn
canım biz nisan annelerinin bulantıları geçmicek sanırım..bak 13. hafta bitio kusamazsam öğüryom yani artık alıştı bünye, mide sbh o hareketi yapmazsa rahat etmio:) ama bende artık koku hassasiyeti kalmadı, yemeğimi vs. yapabiliyorum, kocama sarııp uyyabiliyorum, banyoya vs. rahatça giriyorum..
bende kasık ağrılarının doğa olduğunu düşünyorum..sevdanın belli olmamış, he heee onun adına üzüldüm kendi adıma sevindim, ne yalan söylim...çatlardım kıskançlıktannnnn
oyyyyy 13. haftaya kadar zamanımmı var koku hassasiyeti için
ölecem yaff kokular beni deli ediyor ya otobüste sabah çıkaracaktım zor tttum kendimi. herşey bana kokuyo gibi geliyor ya
işten gelince kocamı bile öpemiyorum hoşgeldin diyip
ayyy cnm benim 2 haftadır falan koku hassaiyetim kalmadı, kusmaya öğürmeye devam ama çok şükür o koku olayı bitti, yemeğimi yapabiliyorum, minübüse binince 9 kişinin 9 ununda ayrı ayrı kokusunu alyodum artık almaz oldum, yahu temiz çamaşırları asamıodum, kocamı zaten yatağın bi uucuna terketmiştim bile yani...ama şimdi çok şükür öğürtü böğürtü olsada koku olayı bitti...hani bulantı olyo bide halsizlik yapıo insanı bi salaklaştıryo ya oda bitti, daha cin gibi oldum..sadece her sbh sbh sporu gibi bi öğğ böğğ olyom, aman diom çok şükür yani yinede razıyım ona..
ay maşallahh canım nazar değmesin
darısı başımıza inşallah sabırla bekliyorum..
öğürsem yeter valla ama şu koku hassasiyeti geçsin bişide istemiyorum
herifime yakın olabileyim yeter çaktırmıyo ama alınıyo bana derinden derinden farkındayımrüyalarımda öpüyorum aşkitomu yaf
:)))) ben ise cinsiyet konusunda çok ilgisizim, zar zor hamile kaldığımdan olabilir ilk bebeğim olduğu için belki bilmiyorum ama merak bile etmiyorum nedense..
bulantı eskisi gibi çekilmez değil, eskiden kusamıyordum ama çok fazla bulantım oluyordu şimdi ara sıra oluyor ama wc e zor yetişiyorum. koku ise sanki kainat kokuyor bana, ewde koltuğa uzandım üzerime battaniyeyi çektim sanki yıllardır yıkanmamış leşş gibi. oysa ki daha yeni eşylar ve devamlı gelen yardımcı olduğu için sık sık temizleniyor. aslında bunların olması bir yandan beni sewindiriyor, bazen kendimi o kadar iyi hisediyorum ki ödüm patlıyor acaba bebeğim iyi mi diye
inş.. cnm...ahhh ahhhh alışıolar bide kuzum...iileşince gel gel yapsanda gelmio artık, 6 ay bekle dio:))))
bayanlar dün bi arkadaşımız bir video yayınlamıştı ben izleyemedim o tatlı bebişi telden girdiğim için bulursanız tekrar yollar mısınız?
çooooook sağol canımmm
kızlar bi arkadaşım daha mustella önerdi bana ve bu aralar karnım çok aşırı kaşınıyor bir an önce alacağım bi çatlama kremi mustallayı mı alayım burada da okudum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?