2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
şampuan soran arkadaşım,bi arkadaş anw.y kullandığını yazmış fakat o markanın ürünlerinde %4 kimyasal bulunduğu için etko belgesi alamadılar..ve bende kullanmayı bıraktım.şimdi ersağ diye bi marka var ve gerçekten kimyasalsız.ambalaın üzerindeki etiketler bile doğada kaybolması için kimyassal barındırmıyor ve en önemlisi etko belgeli.bi araştır internetten..bi seçenegin daha var GNC de tamamen bitkisel şampuanlar diş macunları var

şampuan soran arkadaşım,bi arkadaş anw.y kullandığını yazmış fakat o markanın ürünlerinde %4 kimyasal bulunduğu için etko belgesi alamadılar..ve bende kullanmayı bıraktım.şimdi ersağ diye bi marka var ve gerçekten kimyasalsız.ambalaın üzerindeki etiketler bile doğada kaybolması için kimyassal barındırmıyor ve en önemlisi etko belgeli.bi araştır internetten..bi seçenegin daha var GNC de tamamen bitkisel şampuanlar diş macunları varnegin daha var GNC de tamamen bitkisel şampuanlar diş macunları var

gunaydın kızlar, ben sizin kadar sık giremiyorum o yuzden dunden beri geçmişi okuyayım dedim ama çooook uzun surecek :)
gece sağına soluna dönerken kasıkta sancısı olan bir arkadaşımız yazmış.. aynısı bende de oluyor sanki kasığım kopacakmış gibi oluyor bide hapşururken eger karnımı sağlama almazsam aynısı oluyor. benm fikrim bunun doğal olduğudur.. cunlu hamilelikte hormonların etkisi ile kaslarda ve dokularda bir gevşeme oluyormuş bunun sebebi bebeğin rahatca buyumesine olanak sağlaması içinmiş.
sevda nın bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu gecmişi okurken dikkatimi cekti ama sonra göremedim herhangi bir yazı yada ben kaçırdım
buarada sonunda face teki grubu buldumm istek gönderdim beni de kabul edin

GÜNAYDIN BAYANLAR
ben mahvoldum bugün bulantılar tavanda
hap içtim çalışınca mecbur kaldım
geçer inşallahhh

canım biz nisan annelerinin bulantıları geçmicek sanırım..bak 13. hafta bitio kusamazsam öğüryom yani artık alıştı bünye, mide sbh o hareketi yapmazsa rahat etmio:) ama bende artık koku hassasiyeti kalmadı, yemeğimi vs. yapabiliyorum, kocama sarııp uyyabiliyorum, banyoya vs. rahatça giriyorum..

bende kasık ağrılarının doğa olduğunu düşünyorum..sevdanın belli olmamış, he heee onun adına üzüldüm kendi adıma sevindim, ne yalan söylim...çatlardım kıskançlıktannnnn

oyyyyy 13. haftaya kadar zamanımmı var koku hassasiyeti için
ölecem yaff kokular beni deli ediyor ya otobüste sabah çıkaracaktım zor tttum kendimi. herşey bana kokuyo gibi geliyor ya
işten gelince kocamı bile öpemiyorum hoşgeldin diyip

:)))) ben ise cinsiyet konusunda çok ilgisizim, zar zor hamile kaldığımdan olabilir ilk bebeğim olduğu için belki bilmiyorum ama merak bile etmiyorum nedense..

bulantı eskisi gibi çekilmez değil, eskiden kusamıyordum ama çok fazla bulantım oluyordu şimdi ara sıra oluyor ama wc e zor yetişiyorum. koku ise sanki kainat kokuyor bana, ewde koltuğa uzandım üzerime battaniyeyi çektim sanki yıllardır yıkanmamış leşş gibi. oysa ki daha yeni eşylar ve devamlı gelen yardımcı olduğu için sık sık temizleniyor. aslında bunların olması bir yandan beni sewindiriyor, bazen kendimi o kadar iyi hisediyorum ki ödüm patlıyor acaba bebeğim iyi mi diye

ayyy cnm benim 2 haftadır falan koku hassaiyetim kalmadı, kusmaya öğürmeye devam ama çok şükür o koku olayı bitti, yemeğimi yapabiliyorum, minübüse binince 9 kişinin 9 ununda ayrı ayrı kokusunu alyodum artık almaz oldum, yahu temiz çamaşırları asamıodum, kocamı zaten yatağın bi uucuna terketmiştim bile yani...ama şimdi çok şükür öğürtü böğürtü olsada koku olayı bitti...hani bulantı olyo bide halsizlik yapıo insanı bi salaklaştıryo ya oda bitti, daha cin gibi oldum..sadece her sbh sbh sporu gibi bi öğğ böğğ olyom, aman diom çok şükür yani yinede razıyım ona..

ay maşallahh canım nazar değmesin
darısı başımıza inşallah sabırla bekliyorum..
öğürsem yeter valla ama şu koku hassasiyeti geçsin bişide istemiyorum
herifime yakın olabileyim yeter çaktırmıyo ama alınıyo bana derinden derinden farkındayımrüyalarımda öpüyorum aşkitomu yaf

günaydın hanımlaarrr !!! ben hala anca bu saatte kalkıyorum yaa :) neyse benim doktorum cinsiyeti erkenden söylüyormuş hep de doğru çıkıyormuş haftaya ikili test için gidicez bakalım belki söyler :) bu arada zofer ilacı mucize hanımlar iki aydır ilk defa sabah bulantısız kalktım maaşallah..öpüyorum hepinizi bu arada listemiz nerde ya da kim hazırlıyor bilmiorum ama bilgilerimi vereyim
yaş 22
dt 17 nisan
kilo 75
maalesef alınan değil de verilen kilo 3 ..

inş.. cnm...ahhh ahhhh alışıolar bide kuzum...iileşince gel gel yapsanda gelmio artık, 6 ay bekle dio:))))

evet cnm, topic de bazı arkadaşlarda bulantılar bu etkiyi yapıo...nasıl olursa olsun yani 9 ay o kadar kısa bi süreçki aslına bakarsan..bulantı bitince başka sıkıntı başlıo...

inş.. cnm...ahhh ahhhh alışıolar bide kuzum...iileşince gel gel yapsanda gelmio artık, 6 ay bekle dio:))))

dün diyomki azcık kendime geliyimde acısını çıkaracam diyom hııııııııııııııı diyo
aynen dediğin gibi oda 6 ay bekle diyecek heralde bana

bayanlar dün bi arkadaşımız bir video yayınlamıştı ben izleyemedim o tatlı bebişi telden girdiğim için bulursanız tekrar yollar mısınız?

selam tüm nisan anneleri . bende kızımı 3 sene önce nisan 19 da dünyaya getirmiştim. güzel bi mevsim. sizde inşallah hiç bir sorun çıkmadan bebişlerinizi kucağınıza alırsınız. ve tabi sevki kankitom pariste .
pariss:80:

yaaa luckyincident benimde karnım kollarımın iç tarafı ve gögüslerim kaşınyo ara ara en çok da gece yatarken...bu "ben çatlıcam haberin olsunmu" demek..dha çok erken değilmi ya..daha kilo almadıkki noliii..dr um bana bişi demedi ama o kadına kalsa kullanmaya gerek yok çünkü 6 kilo ile doğurtcak bana..3 ay kilo almadık güzel bundan sonrada max. ayda 1 kilo alcan didi yaaaa...ee bu hsptan çatlanılmaz heralde kremede gerenk yok

bana bi öneride bulunan olmadı ama lierac ve mustella arasında gidip geliom bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…