Canım ben park yatak kullanıyorum aynı şeyi ben de düşündüm, be sefer çok eğilmemiz gerekecek özellikle de gece çınar çok uyanıyor nasıl çıkarıp geri koyacam zaten belim ağırıyor ama çınarın kendi kendine kalkıp oturması zaman alacak gibi sanırım artık ona oda takımı alırız odasına yerleştiririm ama büyük ihtimal yatağını yine yanıma alırım. Siz elife oda yapmış mıydınız
slm kızlar bugün sağlık ocağına gittik miray 8 kilo boyu 67.5 cm olmuş
hala tam oturamıyo destek koymazsam yıkılıyo dedim doktoro götürün normal değil deiler
normal değil mi acaba ama benim yeğenimde öyleydi canım sıkıldı
benim doktorum desteksiz oturma 6-9 ay arası başlar ,bebekten bebeğe değişir dedi,bence endişelenme,9 aylık olduğunda hala hiç oturamıyorsa o zaman götürürsün ama sanmam kötü bir şey olduğunu,zamanını bekliyordur,her bebek farklı sonuçta,benim oğlum da hala kendi başına sırtüstünden yüzüstüne ya da tam tersi dönmüyor çünkü istemiyor ve de hiç sevmiyor yüzüstü durmayı,ama gelişimi normal ilerliyo,yani demem o ki,her şeyi ille o ay yapıcaklar diye bi şey yok
Şevalin doğum günü kutlu olsun canım, darısı ahsenin doğum gününü kutlamaya, maşallah ahsen de kocaman olmuş, ahsenin de hoşuna gitmiş çocuklar kalabalıkEki Görüntüle 584943 şevvalin dogum günü kutlaması
bunlarda küçük hanımın diş hedigi bizde böyle yapılıyo ahsen tansiyon aletini secti doktor olacakmış büyüyünce
Eki Görüntüle 584944
Eki Görüntüle 584946
Bugün geceleri çok uyanan çınarıma devam sütü vereyim dedim aptamil comformil aldım verdim malesef hiç sevmedi direk eliyle biberona öyle vurdu ki biberon elimden düştü anne sütünün lezzetini bulamadı tabi belki daha erken başlasaydım içerdi, yarın bir daha deneyim ama içeceğini sanmıyorum, içine başka birşeyler ekleyebilir miyim biraz tatlandırmak için
Allah razı olsun canım ya içim rahatladı kadınlar o kadar emin konuşuyo ki bide yok oturması lazım diye miray zaten oturuyo öyle pelte gibide değil abarttıkları kadar çocuk emekleyemez bi sorun olsun olsa konuşuyolar iştebenim doktorum desteksiz oturma 6-9 ay arası başlar ,bebekten bebeğe değişir dedi,bence endişelenme,9 aylık olduğunda hala hiç oturamıyorsa o zaman götürürsün ama sanmam kötü bir şey olduğunu,zamanını bekliyordur,her bebek farklı sonuçta,benim oğlum da hala kendi başına sırtüstünden yüzüstüne ya da tam tersi dönmüyor çünkü istemiyor ve de hiç sevmiyor yüzüstü durmayı,ama gelişimi normal ilerliyo,yani demem o ki,her şeyi ille o ay yapıcaklar diye bi şey yok
canım ben haftada 2-3 gün veriyorum çorbasına katıyorumpeki kızlar kıymayı her gün mü veriyosunuz haftada bir kaç kere mi?
sağol canım içimi rahatlattınız gerçektenselam kızlar..
Canım Pancem benim elada daha tam oturamıyor, devriliyor, hatta bizimki Miginin dediği gibi dönmüyor hiç, yüzüstü yatırıyorum hemen ağlıyor ve kendi asla dönemiyor..bende önceden çok takıyordum ama akışına bıraktım..Zamanla elbet yapacaklar..benim kızda parmak ucuna basıyor, yürüteçden sonra..hatta ben yürüteç yüksek ondan diyordum ama bilmiyorum..şimdi yürüteçin son boyunda kullanıyoruz ve şimdide sanki ayakları çarpık oluyor gibi geldi..taktım yürüteçe yanii, olmazsa yeni alıcam, yürüteçde sizce nasıl durmalı? tam yeremi değmeli bütün ayağı yoksa yüksekmi olmalı?
maşallah ahseneEki Görüntüle 584943 şevvalin dogum günü kutlaması
bunlarda küçük hanımın diş hedigi bizde böyle yapılıyo ahsen tansiyon aletini secti doktor olacakmış büyüyünce
Eki Görüntüle 584944
Eki Görüntüle 584946
canım kaşık maması denesen daha tok tutar aslında yemiyor mu onuda:26:Bugün geceleri çok uyanan çınarıma devam sütü vereyim dedim aptamil comformil aldım verdim malesef hiç sevmedi direk eliyle biberona öyle vurdu ki biberon elimden düştü anne sütünün lezzetini bulamadı tabi belki daha erken başlasaydım içerdi, yarın bir daha deneyim ama içeceğini sanmıyorum, içine başka birşeyler ekleyebilir miyim biraz tatlandırmak için
Eki Görüntüle 584943 şevvalin dogum günü kutlaması
Eki Görüntüle 584944
Eki Görüntüle 584946
nice yıllar şevval e sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin allah nelerde yapmışsın öylee harıka görünüyorlar :) bugunde benım doğum gunumm 29 oluyorumm 5yıl kalıcamm 29da :)) anne olarak geçirdiğim ilk doğum gunumm benım için çok özel
Bugün geceleri çok uyanan çınarıma devam sütü vereyim dedim aptamil comformil aldım verdim malesef hiç sevmedi direk eliyle biberona öyle vurdu ki biberon elimden düştü anne sütünün lezzetini bulamadı tabi belki daha erken başlasaydım içerdi, yarın bir daha deneyim ama içeceğini sanmıyorum, içine başka birşeyler ekleyebilir miyim biraz tatlandırmak için
peki kızlar kıymayı her gün mü veriyosunuz haftada bir kaç kere mi?
bir sıkıntım var kızlar yardım eder msnz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?