2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
slm kızlar,

ben de park yatağı indirdim ama gerçekten yatırıp kaldırması çok zor ama napıym kızım bacağını atıyodu demire, dönenceyi söküyodu yerinden, alta yorgan falan koyarak biraz yükselttim önce ama yatak yamuk durdu kaldırdım, evinizde sert bir şey varsa ince sert yolluk kilim gibi alta serip yükseltebilirsiniz, hareketsiz diye düşünmeyin, bir anda atabilirler Allah korusun,

desteksiz oturmayı bizim doktorda sordu bu ay ben de gösterdim otururken kambur duruyo bizimki dik duramıyo ama doktor yeterli dedi, benim kızım da asla oturmaz atar kendini, ben de arada deniyorum oturabiliyomu diye, 9. ay bittiğinde oturmaları gerekiyor diye biliyorum

yok canım sadece bir dolap yaptırmıştık eşyaları için birde yatağını almıştık

hakikaten doğru ben öncedende yine aşağıda diye battaniye falan koymuştum sonradan büyüdükçe kaldırdım ama aşağı indirincede yine doldurucam altını yoksa olcak gibi değil uzun boylu birisi de değilimki rahat uzanayım :)

benim doktorum desteksiz oturma 6-9 ay arası başlar ,bebekten bebeğe değişir dedi,bence endişelenme,9 aylık olduğunda hala hiç oturamıyorsa o zaman götürürsün ama sanmam kötü bir şey olduğunu,zamanını bekliyordur,her bebek farklı sonuçta,benim oğlum da hala kendi başına sırtüstünden yüzüstüne ya da tam tersi dönmüyor çünkü istemiyor ve de hiç sevmiyor yüzüstü durmayı,ama gelişimi normal ilerliyo,yani demem o ki,her şeyi ille o ay yapıcaklar diye bi şey yok

peki kızlar kıymayı her gün mü veriyosunuz haftada bir kaç kere mi?

selam kızlar..

Canım Pancem benim elada daha tam oturamıyor, devriliyor, hatta bizimki Miginin dediği gibi dönmüyor hiç, yüzüstü yatırıyorum hemen ağlıyor ve kendi asla dönemiyor..bende önceden çok takıyordum ama akışına bıraktım..Zamanla elbet yapacaklar..benim kızda parmak ucuna basıyor, yürüteçden sonra..hatta ben yürüteç yüksek ondan diyordum ama bilmiyorum..şimdi yürüteçin son boyunda kullanıyoruz ve şimdide sanki ayakları çarpık oluyor gibi geldi..taktım yürüteçe yanii, olmazsa yeni alıcam, yürüteçde sizce nasıl durmalı? tam yeremi değmeli bütün ayağı yoksa yüksekmi olmalı?

canım ben kıymayı haftada 2 kere veriyorum, çorbalarının içine atarak, hergün vermiyorum yani..

şevvalin dogum günü kutlaması
bunlarda küçük hanımın diş hedigi bizde böyle yapılıyo ahsen tansiyon aletini secti doktor olacakmış büyüyünce

Bugün geceleri çok uyanan çınarıma devam sütü vereyim dedim aptamil comformil aldım verdim malesef hiç sevmedi direk eliyle biberona öyle vurdu ki biberon elimden düştü anne sütünün lezzetini bulamadı tabi belki daha erken başlasaydım içerdi, yarın bir daha deneyim ama içeceğini sanmıyorum, içine başka birşeyler ekleyebilir miyim biraz tatlandırmak için

ben muhallebilere falan tarcın atıorum .çok güzel oluo.sende sütün içine at bi dene istersen.az pekmezle de deneyebilirsin.olmadı muz falan koy muzlu süt olur.biraz geniş delikli biberonla wer.

içmez tabiki tadı iğrenç çünkü.. neden onu aldın ki, ben onu kızım kabız olduğu zaman almıştım, kabızlığa iyi gelen mama o, ama kızım 3 aylık olmasına rağmen kandırıp içirememiştim, normal aptamil 2 alsana canım

Allah razı olsun canım ya içim rahatladı kadınlar o kadar emin konuşuyo ki bide yok oturması lazım diye miray zaten oturuyo öyle pelte gibide değil abarttıkları kadar çocuk emekleyemez bi sorun olsun olsa konuşuyolar işte
canım ben haftada 2-3 gün veriyorum çorbasına katıyorum
sağol canım içimi rahatlattınız gerçekten mirayda yürüteçte parmak ucuna basıyo bazen bazende bildiğin koşuyo yürüteçle bişey olacağını sanmıyorum canım
maşallah ahsene iyiki doğdun şevval
canım kaşık maması denesen daha tok tutar aslında yemiyor mu onuda:26:

nice yıllar şevval e sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin allah nelerde yapmışsın öylee harıka görünüyorlar :) bugunde benım doğum gunumm 29 oluyorumm 5yıl kalıcamm 29da :)) anne olarak geçirdiğim ilk doğum gunumm benım için çok özel

seninde dogum günün kutlu olsun yavurunla eşinle bir ömür boyu mutlu huzurlu yaşarsın inşallah bende 31 bitiyo şubatta bendemi kalsam 5 yıl acaba fikrini begendim

canım bende sma gold aldım bize doktor sütü yasakladı ben ahsene pirinç ununu sütle yapıyordum kansızlıgı çok diye verme dedi bende piriç ununu suyla yapıyorum sonra 3 ölçü sma katıyorum daha vitaminli olur diye senin oglun zaten anne sütü alıyor neden devam sütü veriyorsunki hem pirinç unu daha doyurucu genede sen bilirsin

doktorlar günde 1 köfte büyüklügünde verin diyorlar ama olmuyor malesef bende haftada 2 3 anca oluyordur oda 1 tatlı kaşıgı kadar yogurt corbasına tarhana corbasına katmıyorum sadece sebze çorbalarına katıyorum

normal günlerede erken uyanmak güzel ama şu pazar günleri eşim içerde sıcacık yatakta uyurken sabahın köründe uyanmaktan nefret ediyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…