Ben de en geç 21-21.30 gibi uyutmaya çalışıyorum canım hatta bazıları bana çok erken yatıryorsun gece ondan çok yanıyor dedi ama alakası yok kaç defa 22 - 23 te yatırdım daha da fazla uyandı ve sabah yine 7-8 gibi uyanıyor. Ayrıca bu aylardaki bebekler en geç 21 de uyumalı diyorlar belli bir saat sonra aşırı uyarılıp uyuyamıyorlarmış. Ben oğlumu ayakta sallayınca oyun zannediyor hiç uyumuyor yatakta sallasam 1 saat uğraşacam artık memede uyumuyor. Kucağımda biraz sallayıp okşayıp yatağa bırakıyorum artık tabi inleyip duruyor bazen çok fena ağlamaya başlıyor, kendi kendine uyumazsa hiçbirşekilde uyumuyor daha küçükken pusetinde gezdirirdim ama artık çevreyi seyretmekten uyumuyor. Hani uzmanlar diyorlar ya bebeği uyanık yatağa koyun kendi kendine uyumasına alıştırın uyumadan önce aynı rituelleri yapın uyku saatini anlasın filan bunu çok denedim yaklaşık 3-4 aydır ama kendi kendine uyumak da çok zorlanıyor kaç defa başa dönüp yeniden yatırıyorum sallamaya alıştırsaydım bu kadar yorulmazdım belki
cnm benımkı weewell cokmemnunumkızlar yoğurt yapma mak alcam geçen gün de yamıştım.weweell ve arzum arasında kaldım..tavsiyelerinizi bekliyorum
ıster ıcındekı kaba ıster 7 bardagı var ona mayalıyosun tutmama durumu yok hem tatlı yogurt oluyo kızım da sevdı cunku hıc tutturamıyodum:)cnm benımkı weewell cokmemnunum
kızlar yoğurt yapma mak alcam geçen gün de yamıştım.weweell ve arzum arasında kaldım..tavsiyelerinizi bekliyorum
ıster ıcındekı kaba ıster 7 bardagı var ona mayalıyosun tutmama durumu yok hem tatlı yogurt oluyo kızım da sevdı cunku hıc tutturamıyodum:)
canım ben kimseden duymadım guruptan kimse almadı yanılmıyorsam ben tefalin kine bakmıştım biraz pahalı geldigi için almadım bi sende bak istersen küçük kaplarıda vardı 1 tanede büyük vardı güzeldi
bayanlar bebişlerinize kıyma veriyormusunuz veriyorsanız nasıl veriyorsunuz?benm oğlum sadece yayla çorbasını sevdiği için herşeyi yayla çorbasına koyuyorum.ama kustu.siz ne yapıyorsunuz?
bayanlar bebişlerinize kıyma veriyormusunuz veriyorsanız nasıl veriyorsunuz?benm oğlum sadece yayla çorbasını sevdiği için herşeyi yayla çorbasına koyuyorum.ama kustu.siz ne yapıyorsunuz?
Nasılsınız güzel anneler. işlerin yoğunluğundan siteye giremiyorum özledim sizleri.. Ben çok yorgunum öldüm öldüm işler çok yoğun duru geceleri çok huzursuz uyumak bilmiyor ayakta salla salla mahfoldum allahtan annem yanımda sağolsun.
Kızlarr ???? Duru bir haftadır mama haricinde hiçbir şey yemiyor çorba, yoğurt, meyve vs. hazırladığımız bütün şeyler çöpe gidiyor üzülüyorum. Dün annem karnıbahar yemeği yapmış kıymalı falan çorba gibi salçalı tuzlu yerken kızım ağzımın içine baktı yedireyim dedim 1 haftadır ağzına yemek koymayan duru bir kase yedi demem oki çokmu kasyoruz acaba yemeklere biraz tuz koysak ne olur sizce ??? allahım anne olmak ne kadar zormuşş yaa annemlede sürekli tartışma halindeyim ne bu ne yediriyon çocuğa , yemez tabi , genç kız oldu artık normal yemek ver vs kızlarr yorulduğumu hissediyorum..
slm kızlar bugün sağlık ocağına gittik miray 8 kilo boyu 67.5 cm olmuş
hala tam oturamıyo destek koymazsam yıkılıyo dedim doktoro götürün normal değil deiler
normal değil mi acaba ama benim yeğenimde öyleydi canım sıkıldı
canım bence gece uykusuna yatmadan önce mama vermeyi dene bakalım belki alışır gecede uyurŞimdiye kadar hiç mama vermedim canım sadece kaşık mamasını denedim onu da yemiyor acaba devam sütü kullansam içer mi en azından gece uyumadan önce içse, gündüz yeni yeni yoğurt sebze çorbası yemeye başladı çok fazla yemiyor zaten. Anne sütünü de ancak 5-10 dk içer bırakır doğduğundan beri öyle uzun emmesi olmadı
slm kızlar bugün sağlık ocağına gittik miray 8 kilo boyu 67.5 cm olmuş
hala tam oturamıyo destek koymazsam yıkılıyo dedim doktoro götürün normal değil deiler
Canım ben park yatak kullanıyorum aynı şeyi ben de düşündüm, be sefer çok eğilmemiz gerekecek özellikle de gece çınar çok uyanıyor nasıl çıkarıp geri koyacam zaten belim ağırıyor ama çınarın kendi kendine kalkıp oturması zaman alacak gibi sanırım artık ona oda takımı alırız odasına yerleştiririm ama büyük ihtimal yatağını yine yanıma alırım. Siz elife oda yapmış mıydınızKızlar aranızda park yatak kullanan varmı ? Geçen gün aklıma geldi elif oturunca hatta kalkmaya başlayınca ytağından düşmesin, yatağı aşağı indrsek uyuduktan sonra koyması zor olcak nasıl yapıcam bilmiyorum.
birde elif i yürütüyorum hep parmak uçlarına basıyor normalmi acaba:44:
Canım çınar da hala oturamıyor destek koyuyorum yine yıkılıyor 1 sn yanından ayrılamıyorum yere aniden yatıveriyor bazı bebekler geç oturuyor geç yürüyor sağlıklı olsunlar da bir ara ben de kafama çok takmıştım ama oturamayan çok bebek duydum, sıkma canını 9. ayını doldursun belki o zaman oturmaya başlarlar diye ümit ediyorum. Sağlık ocağında her söylenene kafanı takma ben hamileyken bebeğin kalp atışını 2 kişi duyamadılar beni doktora gönderdiler maşallah oğlum gayet sağlıklıydı çok korkutmuşlardı benislm kızlar bugün sağlık ocağına gittik miray 8 kilo boyu 67.5 cm olmuş
çıtıpıtı bir kız olacak annesi
valla gecen ay saglıkocagına götürdügümde desteksiz oturuyormu diye sormuştu doktor bu ay gitigimdede ayaga kaldırıp bastırtı
şimdi nedesem bilmiyorum mirayda yürütecte filan duruyo oturamamasıda çok tert etme eşimin yegeni 1 yaşını gecti halen desteksiz oturmuyor hemen kendini arkaya atıyor yani kendi istemiyor belki mirayda oturmayı sevmemiştir
canım bence gece uykusuna yatmadan önce mama vermeyi dene bakalım belki alışır gecede uyur
maşallah küçük hanıma :)
bende pek sorun olacağını sanmıyorum ama sen yinede rahatlamak için bi sor dr. una
Kızlar aranızda park yatak kullanan varmı ? Geçen gün aklıma geldi elif oturunca hatta kalkmaya başlayınca ytağından düşmesin, yatağı aşağı indrsek uyuduktan sonra koyması zor olcak nasıl yapıcam bilmiyorum.
birde elif i yürütüyorum hep parmak uçlarına basıyor normalmi acaba:44:
Canım ben park yatak kullanıyorum aynı şeyi ben de düşündüm, be sefer çok eğilmemiz gerekecek özellikle de gece çınar çok uyanıyor nasıl çıkarıp geri koyacam zaten belim ağırıyor ama çınarın kendi kendine kalkıp oturması zaman alacak gibi sanırım artık ona oda takımı alırız odasına yerleştiririm ama büyük ihtimal yatağını yine yanıma alırım. Siz elife oda yapmış mıydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?