canım benim diger kızda böyleydi çok cektim oyüzden tahammülümde kalmamış 3 4 yaşına kadar şevval sürekli kustu korkuyorum ahsende ona benzeyecek diye
valla kafaya takmayayım diyorum olmuyor zaten kansızlıgı var düzenli beslenmesi lazım nerde valla dün akşama kadar 1 yumurta sarısı oda ıflamurla başka birşey katmadım 1 de 3 4 kaşık sebze çorbası elimdende birşey gelmiyor depresyona girmekten korkuyorum eşime sataşıyorum durduk yere aglıyorum
ah bi anlasak dertlerini yavrucakların diştenmi acaba bütün derdi çıksa rahatlarmı off bi bilsek canım ya
canım elif te uzun bir süredir geri emekliyor bunun ilersi normal emeklemekmiş diyolar ama ne zaman olur bilmem :)
canım bencede annen başka bi şeye kızmıştır ahhh biz annemle ne takışıyoruz bozma moralini sen gel bursaya gezelimhavan değişsin çınarla elif oynasınlar :)
adı ne vitaminin dvitin yerine vermişse bana ilk hastaneden multitabs vermişlerdi
canım götür bir istersen normal muayene kapalı olur ama aciller açıktır sanırım,belki reflü falan olabilir.. bende yarına kalmasın diye bugün götürdüm okumuşsundur, elada kusuyor ve kusmuğu böyle balgamlı 2 gündür..bugün alttada kusmuş kadın çorbayı yedirirken, bizdede yeni başladı inşAllah devam etmez.. gerçekten çok sinir bozucu oluyor, hem zorla yediriyoz hemde o yediklerini 2 dkda döküveriyorlar, ben 3 gündür ağlıyorum sinirimden, Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor..elada aynı ahsen gibi devamlı huzursuz, mız mız ağlamalar, hiçbirşeyden memnun olmuyor, oyuncak veriyorum fırlatıyor, asla oynamıyor bişeyle, böyle alıştı sanırım inş hep devam etmez bu durum, hep ağlama modunda geçiriyoruz günleri ve bu beni uyuz ediyor, inan ela ile bişi yapasım gelmiyor, ne dışarı çıkma ne bir yere gitmek..çıksak 30dkya kalmadan eve geliyoruz ağlamaları yüzünden, insalara bakıyorum çocuklarıyla eğleniyorlar, facede resimler koyuyorlar mutlu mutlu ..biz asla böyle olamadık bebeğimizle
kızlar iyi geceler,bende kafayı yemek üzereyim,böyle dediğimde bende sizin gibi kendime kızıyorum ama napim dayanamıyorm,acayip yorgun ve bitkinim .oğlum yaklşık 10 gündür o kadar mızmız huysuzki nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum artık,diştendir dedim ve tahmin ettiğim gibi ilk dişi ucunu gösterdi,ne gece uykusu kaldı ne gündüz uykusu.artık kafam kazan gibi,gözlerimin altı mor ve içide kıpkırmızı.allahtan eşim izne çıktı 5 günde onun desteğiyle yine bikaç saat uyuyabildim ama oda bugün işe başladı,gene kalddık başbaşa,ev deseniz zaten aldı başını gidiyo.ama bana her zaman abarttığımı söyleyen eşim şu bikaç gün anladı çocuk bakmanın zor oldunu,bana diyoki bu çocuk her zaman böylemiydi yoksa bişeyimi var ,bende dedimki akşamları 1-2 saat görüp sevmeyle anlayamazsn, ben sana söylerken çocuk durmuyo diye nesi var çocuğun abartıyosun diyodun şimdi anladınmı dedim,pispis sırıtıyo.bende bakalım haftaya artık bi kuaför yüzü göreyimde şu depresif ruh halinden belki sıyrılırım biraz moral bulurum.bu arada hastalanan bebişlere acil şifalar diliyorm ,hepsini öpüyorm.
kızlar iyi geceler,bende kafayı yemek üzereyim,böyle dediğimde bende sizin gibi kendime kızıyorum ama napim dayanamıyorm,acayip yorgun ve bitkinim .oğlum yaklşık 10 gündür o kadar mızmız huysuzki nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum artık,diştendir dedim ve tahmin ettiğim gibi ilk dişi ucunu gösterdi,ne gece uykusu kaldı ne gündüz uykusu.artık kafam kazan gibi,gözlerimin altı mor ve içide kıpkırmızı.allahtan eşim izne çıktı 5 günde onun desteğiyle yine bikaç saat uyuyabildim ama oda bugün işe başladı,gene kalddık başbaşa,ev deseniz zaten aldı başını gidiyo.ama bana her zaman abarttığımı söyleyen eşim şu bikaç gün anladı çocuk bakmanın zor oldunu,bana diyoki bu çocuk her zaman böylemiydi yoksa bişeyimi var ,bende dedimki akşamları 1-2 saat görüp sevmeyle anlayamazsn, ben sana söylerken çocuk durmuyo diye nesi var çocuğun abartıyosun diyodun şimdi anladınmı dedim,pispis sırıtıyo.bende bakalım haftaya artık bi kuaför yüzü göreyimde şu depresif ruh halinden belki sıyrılırım biraz moral bulurum.bu arada hastalanan bebişlere acil şifalar diliyorm ,hepsini öpüyorm.
Benim de kuaföre gitmeme gerekiyor saçlarım berbat ve kendimi böyle görmekten sıkıldım. Uçlar ayrı renk dipler ayrı ve uzatmak istemiştim ama dökülmekten çok cılız görünüyor, kestirmem lazım inşallah bu ay annem yanıma gelirse giderim artık eşime 2-3 saat bırakıp gidemem, film izlerken oğlumuzu bile unutuyor çok dikkatli değilcnmm git kuaföre iyi geliyo şahsen ben dun gıttım bi röfle attırdım ne stres kaldı ne bişiibıkaç zaman ıdare eder benı dun bende babasına bırakıp gıttım bi geldim ıkısıde hayatından bezmiş
selam kızlar doktora gittik bir kaç gün sıcak tut çay filan verdedi doktorumuz gecmezse ilac veririz dişten olabilir yazık küçük ilaç için dedi ekşimiş diyince üşütmüştür midesini dedi ve döndük gece vikis filan sürdüm ayagının dibine sabah gene aynıydı şimdi çorba kalkıp yapacam bakalım ne yapacak küçük hanım
selam kızlar doktora gittik bir kaç gün sıcak tut çay filan verdedi doktorumuz gecmezse ilac veririz dişten olabilir yazık küçük ilaç için dedi ekşimiş diyince üşütmüştür midesini dedi ve döndük gece vikis filan sürdüm ayagının dibine sabah gene aynıydı şimdi çorba kalkıp yapacam bakalım ne yapacak küçük hanım
geçmiş olsun ahsene, viks 2 yaşından küçüklere zararlı canım istersen kullanma, midesi için nane ıhlamur verebilirsin, çorbalara çok sebze koyma istersen 2 çeşit yeterli mideyi zorlamasın,
biz de bu gün ilk defa kahvaltıyı süzgeçten geçirmeden yedik kaşar peyniri rendeledim zeytin rendeledim yumurta koydum biraz suyla ezdim yedi şimdilik, ilk defa da oturarak yedi otururken hepsini tükürüyodu yatarak yiyodu ama alıştırmam lazım
benimde saçlar felaket durumda yarısı sarı yarısı siyah yer yer kızıllaşma, benim eşimde 3 saat bakamaz, alt değiştirmeyi bilmiyo istemiyoda, yemek de yediremiyo uyutamıyoda geöen 1 saatliğine uyudum kaka yapmış farkında bile değil odaya girer girmez öyle bir kokuyoki pişmiş yavrumun altı ah erkekler...
kızlar benim bir amcam var bebeğini kendi büyüttü yengem sadece emzirdi, amcam hala anlatır yeni doğduğunda kontrole gitmişler tam o sırada kaka yapmış bebek doktor annesi temizle de muayene edelim demiş, yengem yapamıyorum da diyememiş kızarmış bozarmış, amcam almış değiştirmişyenidoğmuş bebeği giydiremezmiş yengem korkuyomuş, her gece amcam kalktı uyandığında yengem emzirip uyumaya devam ediyodu amcam uyutuyodu çok da kıymetlidir kendileri bir dediği iki olmaz,
Yeni yıl bize iyi geldi eşim dün işe başladı umarım sorun çıkmaz..
HASTA OLAN BÜTÜNN BEBİŞLERE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİYORUM VE YANAKLARINDAN ÖPÜYORUMM..
Geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda ahsen düzelirselam kızlar doktora gittik bir kaç gün sıcak tut çay filan verdedi doktorumuz gecmezse ilac veririz dişten olabilir yazık küçük ilaç için dedi ekşimiş diyince üşütmüştür midesini dedi ve döndük gece vikis filan sürdüm ayagının dibine sabah gene aynıydı şimdi çorba kalkıp yapacam bakalım ne yapacak küçük hanım
Maşallah canım, duru kocaman kız olmuş yeni yılı ayakta çoşkuyla karşılıyorEki Görüntüle 593731 Eki Görüntüle 593732
kIZIM YENİ YILI KARŞILARKEN ÇOK HEYCANLIYDI TEYZELERİ YA SİZİNKİLERR.. :)
Maşallah canım, duru kocaman kız olmuş yeni yılı ayakta çoşkuyla karşılıyor
Eki Görüntüle 593731 Eki Görüntüle 593732
kIZIM YENİ YILI KARŞILARKEN ÇOK HEYCANLIYDI TEYZELERİ YA SİZİNKİLERR.. :)
Benim oğlum da aynı dediğin gibi uyumakta çok zorlanıyor, yatağına koyduğunda ağlayıp çığlık atıyor çıkartmazsam susmuyor uyutmak için 1 saat uğraşıyordum gündüzleri de bunu yapmaya başladı yatak odasına geçtiğimizde huzursuzlanıyor, uyumak istemiyor daha bu güne kadar hiç oturduğu yerde başka oda da yatmıyor alıştı sakin ve karanlıkta uyumaya ama bugünlerde neden huysuz oluyor yatmak istemiyor ben de anlamadım. Elimden geldiğince ilgileniyorum hiçbirşey için onu zorlamıyorum. İnşallah geçici bir süreçtirkızlar yaa 3 gündür benim kıza bir haller oldu, normalde yanına yatıyordum kolumun içine yatırıp poposuna pışpışlıyordum öyle uyuyordu, 3 gündür asla öyle uyumuyor tepeme tırmanıyor, ben de emziği tıkıp ağzına yatağına yatırıyorum bağıra çağıra uyuyor, emmeyi bıraktı zaten yanımda da uyumuyor artık üzüldüm beni istemiyor diye,
maşallaahhh maşallahhh ayakta duruyo buuuuaayy ne güzel yaa darısı başımıza, benim kızın elinden tutup kkaldırıyorum sarhoş gibi sendeliyor
kızlar yaa 3 gündür benim kıza bir haller oldu, normalde yanına yatıyordum kolumun içine yatırıp poposuna pışpışlıyordum öyle uyuyordu, 3 gündür asla öyle uyumuyor tepeme tırmanıyor, ben de emziği tıkıp ağzına yatağına yatırıyorum bağıra çağıra uyuyor, emmeyi bıraktı zaten yanımda da uyumuyor artık üzüldüm beni istemiyor diye,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?