2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bazı bebeklerde diş çıkarırken kusma,ishal gibi şikayetleri olurmuş.
benim kızımda geçen hafta kusuyordu onun nedeni balgam varmış daha sonra öksürmeye başladı tabi.

benimkinin adı polivit canım sen nasıl kullanıyorsun

Tek değilmişim demek ki. Ben de zeynep le bişey yapamıyorum. Dışarı çıkamıyor um.surekli ağlar vaziyette bekliyor sanki. Ilk zaman lar zaten hep ağlıyordu.herkes altıncı ayında biter dedi. Tamam azaldı ama hala aynı mız mız zeynep.baskalarinin fotoğrafları nı görüyorum. Gezmelere çıkmış lar.suslenmis puslenmisler.valla diyorum birbiz bböyle yiz heralde.butun gun kulagimin dibinde zir zir oten bir çocuk. Allah eksik ligini vermesin canı Sağolsun tabi ama gerçekten artık sabrim kalmadı. Kendimi bitmiş tükenmiş hissediyorum. Kafayı yemek üzere yim gsliba.yemesi ayri dert zaten.kirk takla atiyorum bir kaşık yedirmek için. Off çok dert yandım ama gerçekten çok kötü durumda yim

kızlar iyi geceler,bende kafayı yemek üzereyim,böyle dediğimde bende sizin gibi kendime kızıyorum ama napim dayanamıyorm,acayip yorgun ve bitkinim .oğlum yaklşık 10 gündür o kadar mızmız huysuzki nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum artık,diştendir dedim ve tahmin ettiğim gibi ilk dişi ucunu gösterdi,ne gece uykusu kaldı ne gündüz uykusu.artık kafam kazan gibi,gözlerimin altı mor ve içide kıpkırmızı.allahtan eşim izne çıktı 5 günde onun desteğiyle yine bikaç saat uyuyabildim ama oda bugün işe başladı,gene kalddık başbaşa,ev deseniz zaten aldı başını gidiyo.ama bana her zaman abarttığımı söyleyen eşim şu bikaç gün anladı çocuk bakmanın zor oldunu,bana diyoki bu çocuk her zaman böylemiydi yoksa bişeyimi var ,bende dedimki akşamları 1-2 saat görüp sevmeyle anlayamazsn, ben sana söylerken çocuk durmuyo diye nesi var çocuğun abartıyosun diyodun şimdi anladınmı dedim,pispis sırıtıyo.bende bakalım haftaya artık bi kuaför yüzü göreyimde şu depresif ruh halinden belki sıyrılırım biraz moral bulurum.bu arada hastalanan bebişlere acil şifalar diliyorm ,hepsini öpüyorm.

cnmm git kuaföre iyi geliyo şahsen ben dun gıttım bi röfle attırdım ne stres kaldı ne bişii bıkaç zaman ıdare eder benı dun bende babasına bırakıp gıttım bi geldim ıkısıde hayatından bezmiş

Benim de kuaföre gitmeme gerekiyor saçlarım berbat ve kendimi böyle görmekten sıkıldım. Uçlar ayrı renk dipler ayrı ve uzatmak istemiştim ama dökülmekten çok cılız görünüyor, kestirmem lazım inşallah bu ay annem yanıma gelirse giderim artık eşime 2-3 saat bırakıp gidemem, film izlerken oğlumuzu bile unutuyor çok dikkatli değil

selam kızlar doktora gittik bir kaç gün sıcak tut çay filan verdedi doktorumuz gecmezse ilac veririz dişten olabilir yazık küçük ilaç için dedi ekşimiş diyince üşütmüştür midesini dedi ve döndük gece vikis filan sürdüm ayagının dibine sabah gene aynıydı şimdi çorba kalkıp yapacam bakalım ne yapacak küçük hanım

geçmiş olsun ahsene, viks 2 yaşından küçüklere zararlı canım istersen kullanma, midesi için nane ıhlamur verebilirsin, çorbalara çok sebze koyma istersen 2 çeşit yeterli mideyi zorlamasın,
biz de bu gün ilk defa kahvaltıyı süzgeçten geçirmeden yedik kaşar peyniri rendeledim zeytin rendeledim yumurta koydum biraz suyla ezdim yedi şimdilik, ilk defa da oturarak yedi otururken hepsini tükürüyodu yatarak yiyodu ama alıştırmam lazım

benimde saçlar felaket durumda yarısı sarı yarısı siyah yer yer kızıllaşma, benim eşimde 3 saat bakamaz, alt değiştirmeyi bilmiyo istemiyoda, yemek de yediremiyo uyutamıyoda geöen 1 saatliğine uyudum kaka yapmış farkında bile değil odaya girer girmez öyle bir kokuyoki pişmiş yavrumun altı ah erkekler...

kızlar benim bir amcam var bebeğini kendi büyüttü yengem sadece emzirdi, amcam hala anlatır yeni doğduğunda kontrole gitmişler tam o sırada kaka yapmış bebek doktor annesi temizle de muayene edelim demiş, yengem yapamıyorum da diyememiş kızarmış bozarmış, amcam almış değiştirmiş yenidoğmuş bebeği giydiremezmiş yengem korkuyomuş, her gece amcam kalktı uyandığında yengem emzirip uyumaya devam ediyodu amcam uyutuyodu çok da kıymetlidir kendileri bir dediği iki olmaz,

slm kızlar şimdi sağlık ocağından geldik 9 ay kontrolüne çağırdılar miray 8750 olmuş boyuda 68.5 herşey yolunda çok şükür

geçmiş olsun canım çabuk geçer inşallah:26:

Canım geçmiş olsun umarım hemencecik geçer. Bende sana vikis sür dicektim gerçekten işe yarıyor ve etrafımdakı tümm arkadaşlarım bebeklerine kullanıyorrr..

Sizede geçmiş olsun canım pişik çok kötüü.. Canım zaten öylelerinin kıymeti daha iyi bilinirr

Yeni yıl bize iyi geldi eşim dün işe başladı umarım sorun çıkmaz..

HASTA OLAN BÜTÜNN BEBİŞLERE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİYORUM VE YANAKLARINDAN ÖPÜYORUMM..

Geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda ahsen düzelir

kızlar yaa 3 gündür benim kıza bir haller oldu, normalde yanına yatıyordum kolumun içine yatırıp poposuna pışpışlıyordum öyle uyuyordu, 3 gündür asla öyle uyumuyor tepeme tırmanıyor, ben de emziği tıkıp ağzına yatağına yatırıyorum bağıra çağıra uyuyor, emmeyi bıraktı zaten yanımda da uyumuyor artık üzüldüm beni istemiyor diye,

Benim oğlum da aynı dediğin gibi uyumakta çok zorlanıyor, yatağına koyduğunda ağlayıp çığlık atıyor çıkartmazsam susmuyor uyutmak için 1 saat uğraşıyordum gündüzleri de bunu yapmaya başladı yatak odasına geçtiğimizde huzursuzlanıyor, uyumak istemiyor daha bu güne kadar hiç oturduğu yerde başka oda da yatmıyor alıştı sakin ve karanlıkta uyumaya ama bugünlerde neden huysuz oluyor yatmak istemiyor ben de anlamadım. Elimden geldiğince ilgileniyorum hiçbirşey için onu zorlamıyorum. İnşallah geçici bir süreçtir

maşallaahhh maşallahhh ayakta duruyo buuuu aayy ne güzel yaa darısı başımıza, benim kızın elinden tutup kkaldırıyorum sarhoş gibi sendeliyor

Amin canım ilk defa yılbaşı günü uzun süre ayakta durdu.. Canım ben hep imrenmişimdir böyle kucakta pışpışlıyarak , yada annesinin omzunda uyuyan bebeklere benim kızmı deli gibi sallaman lazım yavaşş kesinlikle olmaz adrenalin düşkünü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…