2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
valla tv acmayayım diyorum alışmasın diye ama el alkışkanlıgı bir bakıyorum açmışım ahsende reklam müziğini duyar duymaz dikat kesiliyor
çok sakıncalı dikkatli olmamız lazım aslında

evet dra sormuştum ben oğlumla ileşimim güçlü gözlerinden anlıyorum ama kızım öyle deil dedim o da tv seyrediyor mu dedi hemen 2 yaşına kadar kesinlikle seyrettirme sosyal açıdan geliştiremez kendini gibisinden bi şey söyledi ben olduğum zaman açmıyorum direk kendileriyle hep beraber oyun oynamaya çalışıyorum hatta tv açık olsa bile dikkatini bana verdirmeye çalışıyorum soytarı oldum resmen evin içinde

teşekür ederiz canım
canım 8 kilo olmuştu bu ay öyle çok zayıf degil burda arkadaşların bebeklerinin kilolarını duyunca şok oluyorum

Duru da 10 kilo canım ama bakınca ahsenden çok daha kilolu görünüyor boyuda 73 cm..

Neden üzüldüğünü anlıyamadım kilosuda boyuda gaayyeetttt iyi maşallah...

seslere bakıyor hatta tvde müzik reklam seslerine özellikle dikkat kesiliyor teysesi hadi gidelim deyince de hemen hızla emekliyerek gidiyo ama elinde ufak bi şey dahi olsa sesleniyoruz hiç oralı olmuyo

Bence dert edecek birşey yok gibi onun işine gelmiyordur bakmak .. birşeyle ilgilendiği zaman benim kızımda kesinlikle dönüp bakmaz..

valla tv acmayayım diyorum alışmasın diye ama el alkışkanlıgı bir bakıyorum açmışım ahsende reklam müziğini duyar duymaz dikat kesiliyor

Duru da reklem müziği duydumu hemen dönüp bakıyor bizde sürekli tv açık ama pek dikkatini çekmiyor o genelde muzurluk peşinde.... Nereleri kurcalam hangi deliğe girsen diye düşünüyordur..

Duru da reklem müziği duydumu hemen dönüp bakıyor bizde sürekli tv açık ama pek dikkatini çekmiyor o genelde muzurluk peşinde.... Nereleri kurcalam hangi deliğe girsen diye düşünüyordur..

ahsen yeniyeni ters ters sürünüyorcanım birbakıyorum sehpanın dibinde en fazla okadar ilerliyor yürütecide pek sevmedi zorla birkaç adım atıyor şimdilik kurcalama çok yok ama kucakla beni gezdir öyle beni yoruyor

Canım işte şekil ada görüldüğü gibi kızım tv izlemek yerine hangi deliğe girsem acaba diye düşünür.. Buda eski haşat ettiğimiz yürütecimiz şekerim...

yürüteci yürümek dışında herşekil kullanmış
dur çok hareketli canım ahsen yaramazlıktan çok huzursuz bir bebek kansızlıgı çok acaba ondanmı bilmiyorum sürekli bir aglama halinde ben artık alıştım başka bebekleri görünce anlıyorum aradaki farkı ama bazen beni yalancı çıkartıgıda oluyor huysuz diyorum bi bakıyorum ahsen hanım olmuş oturuyo yani belli olmuyo sagı solu

Sena'dan herkese selamlar,

bi kaç fotoğraf da ben paylaşayım dedim,
umarım anneler ve bebişleri iyidir ve her şey yolundadır,

herkese iyi dileklerimle..

Canım anlatamam sana gerçekten çok hareketli babası kılıklı.. Eşimin ailesinde kansızlık problemi çok canım bebeklerde nasıl bilemem ama kardeşi ve yeğenlerinde halsizlik, yorgunluk oluyor umarım hemencecik geçer ve kansızlıkta beslenme çok önemli ahsen birşeyler yese düzelek belkii ama fallik yemiyormuşş..

slm kızlar oğlum 2 gündür çok kkötü.ateşini düşüremiyorum.huzursuz.2 gündür sabahlıyoruz.çok uykusuzuz.dün sabah apar topar acile götürdüm çünkü ağlamaktan çatlamıştı.acil doktoru boğazı hafif enfeksiyon kapmış dedi iğne yaptı antibiyotik ve ağrı kesici yazıp gönderdi.tabi ben eminimki bu sadece boğazıyla alakalı bi durum değil.çünkü daha öncede boğazı enfeksiyon kapmıştı hatta daha fazlaydı ama oğlum ayakta geçirdi ne ateş ne huzursuzluk.ilaç veriyorum ateşi düşüyor uyuyor 1 saat sonra tekrar ateşi çıkıyor uyanıyor.artık yat kalk deliye döndüm.kızlar neden olabilir.ne yapabilirim.diş mi acaba diyorum hiç diş çıkarmadığımız için nasıl olduğunuda bilmiyorum.nasıl anlayabilirim diş olup olmadığını ve dişse ne yapmam gerek..

canım bundan 2 hafta önce bizde öyle olduk ateşi bir anda39 lara çıkıyordu saglık ocagına hemen götürdüm bişeyi yok dedi ama 1 torba ilaç yazdı sonra hemen kendi doktoruna götürdüm odaçok hafif bogazda enfeksiyon vardedi ve3 günda anca ateşi düştü çok dikkatet canım uykudada olsa sürekli ölç ateşini ve ince giydir
çok geçmişolsun bu arada

canım teşekkürederim hemen cvp verdiğin için.sürekli ölçüyorum ateşini.39u geçmedi ateşi ama yinede çok endişeleniyorum.birtürlü tam uykuya dalamıyor.2 gündür en uzun uykusu 30 dk.sürekli uyanıp uyuyor.iyce sersem olduk yaa.

nasılsın canım akşamdan berri aklımdasın keşeke yakın olsaydında bana görüşürdük açılırdın

canım biz doğduğundan beri acd kullanıyoruz
maşallah süslü seniii
Eki Görüntüle 592101 Eki Görüntüle 592102

bizde bu akşam nişandaydık elif im şaşkın şaşkın bakarken :)
allah nazardan saklasın bebişlerizmizi her biri ayrı tatlı
canım bence sorun yoktur her zaman bakmıyor diyorsun çünü hiç bakmasa tamam da bakıyomuş sonuçta
çok geçmiş olsun canım mirayda 2 defa düştü allaha emanetler:26:
hoşgeldin canım
maşallah ahsen hanıma ev botlarına bende bayıldım ama miraya uygun numarası kalmamıştı çok güzel hepsi güle güle giysin meleğin
canım mirayda oldu bikere öle gece acile götürdük antibiyotiksiz geçmemişti sen acil doktorundan ziyade bi çocuk doktoruna götür bence:26:

bizde bu gece kötü bir gece geçirdik miray durup durup ağladı gce 3 te zor uyudu ondada her yarım saatte bir kalktı ateşi yoktu dişlerimi acıyo bilemedim çok huzursuzdu uykusuzluktan ölücem artık

nasılsın canım akşamdan berri aklımdasın keşeke yakın olsaydında bana görüşürdük açılırdın

sağol canım iyiyim ya burda kimse olmayınca arada böyl bunalım oluyoruz eşimle çokda uzak malatya balıkesir keşke yakın olsaydık canım gerçekten 1 saat bile insanın havasını değiştiriyor

Ada kizim hepinize tesekkur ediyor ve bebislerinize bol bol opucuk gonderiyoruz teyzeleri.
Vitamin olarak biz de multitaps kullaniyoruz. Onceleri devit3 ve monovit kullandik simdi buna gectik icinde acd vitaminleri var.
Bisidicem gecmis olsun canim ucuz atlatmissiniz.
Sezensezen size de gecmis olsun umarim en yakin zamanda duser atesiniz, dilerim ki ciddi birseyiniz yoktur. Yalniz ates cok onemli bence vakit kaybetmeden iyi bir doktora gorunun.
Bu arada banka isini hallettik kizlar, sabah aradilar gelip alabilirsiniz diye. Esim gidip aldi hemen yatirdik neyse ki sorun cikarmadilar.

Ah çok normal sen okuyorsun ya ben geçen gece çocuğa mama verdim diye yatırdım uyutuyorum yavrumda aç aç uyumaya çalışıyo sonradan dedim mama yedikmi biz yaa , bide cmrtesi günü sabah uyandım 9 da su ısıtıcısına su koyayım 9,30 a kadar soğur mama için eşim normalde işe giderken koyuyor biz kalkana kadar soğuyo ama diyorumki bugün pazar işe gitmeyecek kalkıp koyayım (bu arada eşim yatakta yatmıyo rahat uyuyamıyomuş koltukta yatıyor ) bi baktım koltukta yok dedim bu saatte nereye kalktı gitti tee ne zaman sonra kafama dankk etti bugün cmrtesiiii ben sanıyorum pazar hiçç akıl kalmadı hiçççç
amanda aman cicilerinizi sevsinler sizinn ev botlarınız hakikaten çok güzel bende seviyorum bunları
elifte bayılıyo perdelere :)
hoşgeldiin :)
hiç zayıf olurmu ya gayet iyi benim kızımda kilosu 2 hafta önce 8,70 di boyunu dr. ölçemedi ben evde ölçtüm 72 flndı bence hiçte öyle düşünme
sevmiyolar öptürmeyi fazla öpüp bıktırdıkmı ne bende doyamıyorum canım ya her an öpesim var öpme manyağı oldum zaten doğumdada yanıma getitdiklerinde ameliyathanede şapırt diye öpmüştüm yanağındna
sanırım ortak özellikle kumanda ,laptop vs. hastalığı
canım pedagog bana tvizleme dedi ona dalıp çocukla ilgilenmezmişim hakikaten doğru ben gündüz hiç açmam babası gelince o açmadan dayanmaaz
Amin canım inş hepimiz için olsun o güzel dileklerin :)
amanın da amanın şuna da bakın siz nerelerde dolaşırmış
annem geçen gün herşey kansızlıktan olurmuş diyordu acaba huzursuzlukları hep ondan mı ahsenin :44:

bıraz önce baktım bebısımın üst dişi patlamış kanlı gorunuyor..yanındakıde aynı.2 gundur devam sütünü ıstemıyordu bıberonu reddeıdyordu..bende kasıkla vermıstım bayagı bır ısraf ettık mamayı ama demek bu yuzdenmıs.umarım artık bıraz rahatlar..bugun boy kılo ölçümüne gıttık 35 gundur gıdememıstık..kılosu 10 400 boyu 77 cm oolmuşş.cok sevındım cunku benı cok emmemesıne ragmen 1 kılodan fazla almıs...boyuda 3-4 cm daha uzamıs..bugun aldıgım en guzel haber buydu..kızlar hepımızın yenı yılı hayırlar saglıklar getırsın inşş.bol iştahlı ve bol uykulu yenı gunler onumuzde olur inşş..herkese mutlu yıllar...2012 bıze en guzel hedıye olan bebıslerımızı verdıı...rabbımıze çok şükür....hepınızı cok sevıyorum hepınızı tek tek öpüyorum bebişlerınızı de ...:119::129:

oy yerım süslü tırnaklarını..masalllah sana...
Eki Görüntüle 592101 Eki Görüntüle 592102

bizde bu akşam nişandaydık elif im şaşkın şaşkın bakarken :)
oy tontosun fıstık bunlar fıstık
ahsenım sıcak sıcak gıysın botlarını..çok guzelmiş cicileriniz....gözümüzün bebeği bunlar bızım hepsı cok tatlı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…