valla tv acmayayım diyorum alışmasın diye ama el alkışkanlıgı bir bakıyorum açmışım ahsende reklam müziğini duyar duymaz dikat kesiliyor
çok sakıncalı dikkatli olmamız lazım aslında
teşekür ederiz canım
canım 8 kilo olmuştu bu ay öyle çok zayıf degil burda arkadaşların bebeklerinin kilolarını duyunca şok oluyorum
sayfa sayısı az olsa okucam ama 4680..... küsürlü sayfalardasınız:)
benim kızımın kilosu 9
boyu da 74 cm filandı
çok zayıf üzülüyorum etrafımdakilerde zayıf olsun daha iyi kilolu olsa zayıflatmak daha zor diyorlar
sizin bebişler nasıl?
seslere bakıyor hatta tvde müzik reklam seslerine özellikle dikkat kesiliyor teysesi hadi gidelim deyince de hemen hızla emekliyerek gidiyo ama elinde ufak bi şey dahi olsa sesleniyoruz hiç oralı olmuyo
valla tv acmayayım diyorum alışmasın diye ama el alkışkanlıgı bir bakıyorum açmışım ahsende reklam müziğini duyar duymaz dikat kesiliyor
Duru da reklem müziği duydumu hemen dönüp bakıyor bizde sürekli tv açık ama pek dikkatini çekmiyor o genelde muzurluk peşinde.... Nereleri kurcalam hangi deliğe girsen diye düşünüyordur..
Eki Görüntüle 592355 Eki Görüntüle 592354 Eki Görüntüle 592353
Canım işte şekil ada görüldüğü gibi kızım tv izlemek yerine hangi deliğe girsem acaba diye düşünür.. Buda eski haşat ettiğimiz yürütecimiz şekerim...
yürüteci yürümek dışında herşekil kullanmış
dur çok hareketli canımahsen yaramazlıktan çok huzursuz bir bebek kansızlıgı çok acaba ondanmı bilmiyorum sürekli bir aglama halinde ben artık alıştım başka bebekleri görünce anlıyorum aradaki farkı ama bazen beni yalancı çıkartıgıda oluyor huysuz diyorum bi bakıyorum ahsen hanım olmuş oturuyo yani belli olmuyo sagı solu
slm kızlar oğlum 2 gündür çok kkötü.ateşini düşüremiyorum.huzursuz.2 gündür sabahlıyoruz.çok uykusuzuz.dün sabah apar topar acile götürdüm çünkü ağlamaktan çatlamıştı.acil doktoru boğazı hafif enfeksiyon kapmış dedi iğne yaptı antibiyotik ve ağrı kesici yazıp gönderdi.tabi ben eminimki bu sadece boğazıyla alakalı bi durum değil.çünkü daha öncede boğazı enfeksiyon kapmıştı hatta daha fazlaydı ama oğlum ayakta geçirdi ne ateş ne huzursuzluk.ilaç veriyorum ateşi düşüyor uyuyor 1 saat sonra tekrar ateşi çıkıyor uyanıyor.artık yat kalk deliye döndüm.kızlar neden olabilir.ne yapabilirim.diş mi acaba diyorum hiç diş çıkarmadığımız için nasıl olduğunuda bilmiyorum.nasıl anlayabilirim diş olup olmadığını ve dişse ne yapmam gerek..
canım bundan 2 hafta önce bizde öyle olduk ateşi bir anda39 lara çıkıyordu saglık ocagına hemen götürdüm bişeyi yok dedi ama 1 torba ilaç yazdı sonra hemen kendi doktoruna götürdüm odaçok hafif bogazda enfeksiyon vardedi ve3 günda anca ateşi düştü çok dikkatet canım uykudada olsa sürekli ölç ateşini ve ince giydir
çok geçmişolsun bu arada
canım biz doğduğundan beri acd kullanıyoruzuuufffffffff daralıyom ben kızlar kafayı yemekten korkuyom bu aralar bi insan robot gibi 24 saat çalışırmı
bu arada merak ettim bebeğine vitamin şurubu kullanan var mı doktor vermişti bana D VİT yerine hergün 1 ölçek 1 yaşına kadar dedi ......
maşallah süslü seniiiMerhaba kızlar. Birkaç gündür fırsatım olmadı girmeye. Kart olayı hala aynı durumda, yarın tekrar arayacağız bankayı. Umarım sorun çıkarmazlar, cuma son günüydü ekstrenin. Bu arada Ada hanım laptopun tuşlarını kopardı, zar zor yerine taktık ama gidici gibi görünüyor. İçinden bazı parçalar kırılmış, tuşun altından yani.
Yarın yılbaşı, malum bebeklerle dışarı çıkmak zor. Annemlere gidecektik ama biraz uzak olduğu için cesaret edemedim gitmeye. Eşimin annesine gideceğiz, o daha yakın. Her gün evdeyiz zaten, yılbaşında da evde olmayalım bari dedi eşim. Ada hanımın yılbaşı elbisesi geçen seneden örüldü zaten. Kırmızı bir elbise. Babaannesi de lcw'dan kadife alt, örgü üst almış ilk yılbaşı hediyemiz olarak. Ben de kırmızı kırmızı ojeler sürdüm kızıma babasının da isteğiyle , baktı durdu bunlar ne diye sonra da hiç umursamadı bile. :))
Ada'nın halleri :) ;
Eki Görüntüle 592091 Eki Görüntüle 592090 Eki Görüntüle 592092 Eki Görüntüle 592093
Eki Görüntüle 592094 Eki Görüntüle 592095 Eki Görüntüle 592096
Ve yılbaşı elbisemiz ;
Eki Görüntüle 592097 Eki Görüntüle 592098
allah nazardan saklasın bebişlerizmizi her biri ayrı tatlıEki Görüntüle 592101 Eki Görüntüle 592102
bizde bu akşam nişandaydık elif im şaşkın şaşkın bakarken :)
canım bence sorun yoktur her zaman bakmıyor diyorsun çünü hiç bakmasa tamam da bakıyomuş sonuçtakızlar günaydın nasılsınız bugün erken girdim foruma
kızlar kızım ismine her zaman bakmıyor acaba nedendir babasının seslenmesine daha çok tepki veriyor ama ona da her zaman deil sizce bi sorun mu var
maşallah nisan bebişleri de çok tatlı mı oluyo ne
çok geçmiş olsun canım mirayda 2 defa düştü allaha emanetler:26:günaydın sabah oğlum yürüteçten düştü tamamen benım hatam çok şükür bişi olmadı ama kendımı öldüresim varr uyandık doyurdum odadan ona kahvaltısı için yumurta kaynatmaya çıkıcaktım yürüteçe bıraktım içindede top var yuruteçin ayaklarının yanında çıkardım topuu sonr geri koydum çünküü o topla oynuyorr yürüteçin için ayaklarıylaa eğleniyor ağlamasın dıye geri koydum topu tam işimi haledip geri döndum kapıyı açarken gümbürtü olduu bı baktım yan yatmışş yürüteçte çok korktuu topla oynarken yürümüş herhalde topta takılmışş yürüteçe gidemyıncede düşmüş iyi olsun ağlamasın dıyee önelmeler alıyoruz tam tersi oluyor kendımı çok beceriksiz hissedıyorum
hoşgeldin canımbende 20 nisan 2012 annesiyim:)
burayı yeni keşfettim süper bir yer..
bebeklerinizle ilgili herşeyi paylaşabiliyorsunuz..
benimde kızım var ve daha 2 hafta oldu dişleri çıkalı ama yemek yememiz eziyet gibikaşık gördümü ağzını kitliyr resmen
yürüteçi sevmiyor kendisi koltuklara tutunup kalkıyor sıralamayda başladı yavaş yavaş
maşallah ahsen hanıma ev botlarına bende bayıldım ama miraya uygun numarası kalmamıştı çok güzel hepsi güle güle giysin meleğindogum yapmadan önceki zaman aklıma geldi aldıgımız cicileri paylaşırdık buda dün küçük hanıma aldıgımız ciciler
buküçük hanıma çok istedigim ev botları
Eki Görüntüle 592190 buda aşortman takımları
Eki Görüntüle 592191 Eki Görüntüle 592193
buda perde canavarı ahsen en sevdiği şey birgün perde tepemize inecek ama ne zaman
Eki Görüntüle 592194
canım mirayda oldu bikere öle gece acile götürdük antibiyotiksiz geçmemişti sen acil doktorundan ziyade bi çocuk doktoruna götür bence:26:slm kızlar oğlum 2 gündür çok kkötü.ateşini düşüremiyorum.huzursuz.2 gündür sabahlıyoruz.çok uykusuzuz.dün sabah apar topar acile götürdüm çünkü ağlamaktan çatlamıştı.acil doktoru boğazı hafif enfeksiyon kapmış dedi iğne yaptı antibiyotik ve ağrı kesici yazıp gönderdi.tabi ben eminimki bu sadece boğazıyla alakalı bi durum değil.çünkü daha öncede boğazı enfeksiyon kapmıştı hatta daha fazlaydı ama oğlum ayakta geçirdi ne ateş ne huzursuzluk.ilaç veriyorum ateşi düşüyor uyuyor 1 saat sonra tekrar ateşi çıkıyor uyanıyor.artık yat kalk deliye döndüm.kızlar neden olabilir.ne yapabilirim.diş mi acaba diyorum hiç diş çıkarmadığımız için nasıl olduğunuda bilmiyorum.nasıl anlayabilirim diş olup olmadığını ve dişse ne yapmam gerek..
nasılsın canım akşamdan berri aklımdasın keşeke yakın olsaydında bana görüşürdük açılırdın
takma kafanı ben diyorum eşime artık maşımı artır çünkü gece vardiyaya kalıyorum her gecevitaminde biz şimdi polivit diye bir vitamin kulanıyoruz sayılır çünkü kusar diye yemekten sonra nerdeyse hiç veremiyorum
maşşallah kızıma oy çok süslü bu annesi tırnaklar boyanmış kulaklarda küpeler kız süslü bu çok süslü
yerim ben seni şekerkız sen nişandaydık yazmışsın ben nişanlandık okuyorum sabah sabah daha açılmamışşım galiba
amanda aman cicilerinizi sevsinler sizinn ev botlarınız hakikaten çok güzel bende seviyorum bunlarıdogum yapmadan önceki zaman aklıma geldi aldıgımız cicileri paylaşırdık buda dün küçük hanıma aldıgımız ciciler
buda perde canavarı ahsen en sevdiği şey birgün perde tepemize inecek ama ne zaman
Eki Görüntüle 592194
hoşgeldiin :)sayfa sayısı az olsa okucam ama 4680..... küsürlü sayfalardasınız:)
benim kızımın kilosu 9
boyu da 74 cm filandı
çok zayıf üzülüyorum etrafımdakilerde zayıf olsun daha iyi kilolu olsa zayıflatmak daha zor diyorlar
sizin bebişler nasıl?
sevmiyolar öptürmeyi fazla öpüp bıktırdıkmı neMaşallah elifene tatlı bir surat öpmeye doymazdım herhalde, bazen çınarı da öyle şapur şupur öpüyorum sinirleniyor tokatı basıyor bana ya da yüzümü tırmalıyor çok fena ya. Kıyafetleri de çok yakışmış şaşırmış haline bayıldım
sanırım ortak özellikle kumanda ,laptop vs. hastalığıbenim kızımda geceleri oturuyor kalkıp:)
tüm gün hareketli maşallah
koltuklara tutunup ayağa kalkıyor sonra küt düşüyor 2 dk yanından ayrılsam yerde hemen
kablo,laptop,kumanda cep telefonu hastasıyızkorkuyorum elektrik çarpacak diye..kablolara asılıyor onlara tutunup kalkmaya çalışıyor
geçen odada bir baktım kapının menteşesine işaret parmağını takmış diğer el duvarda kalkmaya çalışıyor:):):):
canım pedagog bana tvizleme dedi ona dalıp çocukla ilgilenmezmişim hakikaten doğru ben gündüz hiç açmam babası gelince o açmadan dayanmaazvalla tv acmayayım diyorum alışmasın diye ama el alkışkanlıgı bir bakıyorum açmışım ahsende reklam müziğini duyar duymaz dikat kesiliyor
Amin canım inş hepimiz için olsun o güzel dileklerin :)Kızlar hepinize sevdiklerinizle beraber SAĞLIKLI, MUTLU, HUZURLU BİR YENİ YIL DİLERİM. Umarım bu yeni yılda sıkıntılarımız geride kalır, bebeklerimiz huzurlu, sağlıklı, iştahlı olur, kolay huzurlu uyurlar hem biz mutlu oluruz hem de onlar mutlu olurlar. İYİ YILLAR
amanın da amanın şuna da bakın siz nerelerde dolaşırmışEki Görüntüle 592355 Eki Görüntüle 592354 Eki Görüntüle 592353
Canım işte şekil ada görüldüğü gibi kızım tv izlemek yerine hangi deliğe girsem acaba diye düşünür.. Buda eski haşat ettiğimiz yürütecimiz şekerim...
annem geçen gün herşey kansızlıktan olurmuş diyordu acaba huzursuzlukları hep ondan mı ahsenin :44:yürüteci yürümek dışında herşekil kullanmış
dur çok hareketli canımahsen yaramazlıktan çok huzursuz bir bebek kansızlıgı çok acaba ondanmı bilmiyorum sürekli bir aglama halinde ben artık alıştım başka bebekleri görünce anlıyorum aradaki farkı ama bazen beni yalancı çıkartıgıda oluyor huysuz diyorum bi bakıyorum ahsen hanım olmuş oturuyo yani belli olmuyo sagı solu
oy yerım süslü tırnaklarını..masalllah sana...Merhaba kızlar. Birkaç gündür fırsatım olmadı girmeye. Kart olayı hala aynı durumda, yarın tekrar arayacağız bankayı. Umarım sorun çıkarmazlar, cuma son günüydü ekstrenin. Bu arada Ada hanım laptopun tuşlarını kopardı, zar zor yerine taktık ama gidici gibi görünüyor. İçinden bazı parçalar kırılmış, tuşun altından yani.
Yarın yılbaşı, malum bebeklerle dışarı çıkmak zor. Annemlere gidecektik ama biraz uzak olduğu için cesaret edemedim gitmeye. Eşimin annesine gideceğiz, o daha yakın. Her gün evdeyiz zaten, yılbaşında da evde olmayalım bari dedi eşim. Ada hanımın yılbaşı elbisesi geçen seneden örüldü zaten. Kırmızı bir elbise. Babaannesi de lcw'dan kadife alt, örgü üst almış ilk yılbaşı hediyemiz olarak. Ben de kırmızı kırmızı ojeler sürdüm kızıma babasının da isteğiyle , baktı durdu bunlar ne diye sonra da hiç umursamadı bile. :))
Ada'nın halleri :) ;
Eki Görüntüle 592091 Eki Görüntüle 592090 Eki Görüntüle 592092 Eki Görüntüle 592093
Eki Görüntüle 592094 Eki Görüntüle 592095 Eki Görüntüle 592096
Ve yılbaşı elbisemiz ;
Eki Görüntüle 592097 Eki Görüntüle 592098
oy tontosun fıstık bunlar fıstıkEki Görüntüle 592101 Eki Görüntüle 592102
bizde bu akşam nişandaydık elif im şaşkın şaşkın bakarken :)
ahsenım sıcak sıcak gıysın botlarını..çok guzelmiş cicileriniz....gözümüzün bebeği bunlar bızım hepsı cok tatlı....dogum yapmadan önceki zaman aklıma geldi aldıgımız cicileri paylaşırdık buda dün küçük hanıma aldıgımız ciciler
Eki Görüntüle 592194
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?