2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar bebişlerinizde dişi hiç çıkmayan var mı aranızda?bizde daha diş miş yok,bekliyoz bakalım

canım benim oğlumun ki de çıkmadı henüz.hergün dişlerine bakmaktan ben usandım.ayın 10unda 9. ayı bitiyor halen tık yok.gerçi damakları şişti 3 gündür salyası fena çoğaldı.sabırsızlıkla beklemekteyim.o gün biri dediki bana dişi çıkmadan önce diş etleri bembeyaz olur sen damağının şişmesine bakma çıkmaz daha dedi.öyle mi oluyor hanımlar.dişleri gelen anneler diş çıkacağı zaman neler oluyor?

bizim de 10 gün önce falan çıktı, yok canım bembeyaz falan olmadı da, çok sertlerşti diğer diş etlerine göre ayrımı yapabilirsin hangisinin çıkacağına dair, birde ben diş etinin üzerinden çıkacak zannederdim ama hafif arkasından çıkıyo, yani öndeki o şiş yerden çıkmıyo hafif arkasına elini bastır sertlik oluyo ben farkettikten 1 gün sonra çıkmıştı..

Kızlar hasta bebişlere benim kızımda katıldı dünden beri çok huzursuzdu gecede doğru dürüst uyumadı ateşi vardı fitil verdim çünkü calpol düşürmedi annemi aradım ishal yok ama ateşi varmış dr a götürsemmi ???? ne zaman öyle olsa götürüyorum birşeyi yok diyor ağrı kesici ateş düşürücü verip yolluyor

:18: :18: Böyle durumlarda çalışmak daha zor oluyor..

gecmişolsun canım diştendir belki ateşi bizimkide kusmaya devam

Ateşi 38,6 ymış yaaa.. Kızımın yanına gitmek istiyorumm..

Son düzenleme:

aaa maşallah:)
anlayabiliyor mu yani ve konuşuyor mu?
bizimki dünyadan bihaber gibime geliyor

geçmiş olsun canım burnu tıkalı filansa griptir, burnuna damla damlatmayı ihmal etme, bir de terledikçe sırtına bez koy mutlaka atlatır inşallah ama ateşi düşmüyorsa doktora götür bence...

aaa maşallah:)
anlayabiliyor mu yani ve konuşuyor mu?
bizimki dünyadan bihaber gibime geliyor

ada hanım bıcır bıcır önden gidiyo maşallah, benim oğlan da dediğin gibi çok yavaştan alıyo ama hepsinin gelişimi farklı tabi...

kızlar benim oğlanın uykusu düzene giriyor yavaş yavaş çünküü üstten tam dört tane diş patlattı kuzum ama bu aralar yine herşeyi ısırmaya çalışıyor yine diş geliyo galiba emmesi de azaldı dönem dönem oluyor böyle...

Maşallahhhhhh hayırlı olsun...

geçmiş olsun canım burnu tıkalı filansa griptir, burnuna damla damlatmayı ihmal etme, bir de terledikçe sırtına bez koy mutlaka atlatır inşallah ama ateşi düşmüyorsa doktora götür bence...

Sağol canım.. Hayır burnu tıkalı değildii 13,30 da götürecemm bakalım ne dicek..

Maşallahh kuzuma...

Hayırlı olsun çok güzel kırmızı kırmızı..

gecmişolsun canım diştendir belki ateşi bizimkide kusmaya devam

Bizde öyle tahmin ediyoruz dr u getir dedi bakalım ne dicek ya dr a 1 ay gitmeden rahat edemiyozzz gerçi allahım beterinden korusunn..

geçmiş olsun canım, boğazına bir bakın isterseniz enfeksiyon olabilir koklayınca anlaşılıyo ağzı kokuyosa ilaç kullanmak gerekebilir, ama ateşi düşünce bir daha yükselmezse doktora götürmeye gerek yok bence

benim kızında genzinde hırıltı var 3 gündür burnu açık ama ciğerinden de ses gelmiyo ateşi yok bekliorum

kızlar bu akşama sulu köfte yapicim kızıma tarif buldum paylaşayım..

kıyma soğan rendesi sarımsak rendesi,maydanoz bulgur veya irmik veya pirinç isterseniz yumurta sarısı küçük top top köfteler yapılır

diğer tarafta domatesli veya az salçalı suda patates havuç artık ne sebze varsa haşlanır içine köfteler atılır... tabağa alınca zeytinyağı eklenir..

çatalla ezip yedirmeyi deneyeceğim ilk defa bakalım ne olacak

bende öle istıyorum bazen ama kokruyorumda hep benı istesın kalabalıkta he bende dursun istıyorum ama benımki bana bağımlı değil öle

ay çok guzel olmuş nasıl yaptıysan tarıf etsene cnmyaa

çok geçmiş olsun cnm iyi haberlerını beklıyoruz
Ateşi 38,6 ymış yaaa.. Kızımın yanına gitmek istiyorumm..

Kızlar dr dan geliyorum iyiki götürmüşüm boğazı iltihaplanmış 3 tane iğne verdi, aferin, birde fitil ama fitili şimdilik kullanma ateşi çok yükselirse kullan üşütmüş dedi geçen hafta akşam dışarı çıktık 2 3 defa aslında buralarda hava pek soğuk değil ve battaniyeye saryoruz ne olursa olsun çıkarmamak lazımmış burnumuzdan geldi umarım hemen atlatır tek korkum bronşit e çevirmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…