kızlar bebişlerinizde dişi hiç çıkmayan var mı aranızda?bizde daha diş miş yok,bekliyoz bakalım
canım benim oğlumun ki de çıkmadı henüz.hergün dişlerine bakmaktan ben usandım.ayın 10unda 9. ayı bitiyor halen tık yok.gerçi damakları şişti 3 gündür salyası fena çoğaldı.sabırsızlıkla beklemekteyim.o gün biri dediki bana dişi çıkmadan önce diş etleri bembeyaz olur sen damağının şişmesine bakma çıkmaz daha dedi.öyle mi oluyor hanımlar.dişleri gelen anneler diş çıkacağı zaman neler oluyor?
Kızlar hasta bebişlere benim kızımda katıldı dünden beri çok huzursuzdu gecede doğru dürüst uyumadı ateşi vardı fitil verdim çünkü calpol düşürmedi annemi aradım ishal yok ama ateşi varmış dr a götürsemmi ???? ne zaman öyle olsa götürüyorum birşeyi yok diyor ağrı kesici ateş düşürücü verip yolluyor
:18: :18:Böyle durumlarda çalışmak daha zor oluyor..
Kızım bugün babasıyla parka gitti, salıncağını adını öğrenmiş. Bilbilbilbil diyormuş. Bir de bugün bir iki kere ellerinden destek alarak ayağa kalktı. Biraz durdu 5-6 saniye kadar sonra oturdu tekrar. Bir aya kalmaz yürür diyoruz bakalım. Babası da ben de 8-9 aylıkken yürümüşüz. 10 gün sonra kontrolümüz var, ama taşındığımız yerde sağlık ocağı tadilatta. Sevkettiği yer de dolu. Galiba eski yere gideceğiz gene. Orası da uzak bize. Bilmiyorum nasıl yapacağız.
Kızlar hasta bebişlere benim kızımda katıldı dünden beri çok huzursuzdu gecede doğru dürüst uyumadı ateşi vardı fitil verdim çünkü calpol düşürmedi annemi aradım ishal yok ama ateşi varmış dr a götürsemmi ???? ne zaman öyle olsa götürüyorum birşeyi yok diyor ağrı kesici ateş düşürücü verip yolluyor
aaa maşallah:)
anlayabiliyor mu yani ve konuşuyor mu?
bizimki dünyadan bihaber gibime geliyor
kızlar benim oğlanın uykusu düzene giriyor yavaş yavaş çünküü üstten tam dört tane diş patlattı kuzum ama bu aralar yine herşeyi ısırmaya çalışıyor yine diş geliyo galiba emmesi de azaldı dönem dönem oluyor böyle...
geçmiş olsun canım burnu tıkalı filansa griptir, burnuna damla damlatmayı ihmal etme, bir de terledikçe sırtına bez koy mutlaka atlatır inşallah ama ateşi düşmüyorsa doktora götür bence...
Kızım bugün babasıyla parka gitti, salıncağını adını öğrenmiş. Bilbilbilbil diyormuş. Bir de bugün bir iki kere ellerinden destek alarak ayağa kalktı. Biraz durdu 5-6 saniye kadar sonra oturdu tekrar. Bir aya kalmaz yürür diyoruz bakalım. Babası da ben de 8-9 aylıkken yürümüşüz. 10 gün sonra kontrolümüz var, ama taşındığımız yerde sağlık ocağı tadilatta. Sevkettiği yer de dolu. Galiba eski yere gideceğiz gene. Orası da uzak bize. Bilmiyorum nasıl yapacağız.
gecmişolsun canım diştendir belki ateşi bizimkide kusmaya devam
Ateşi 38,6 ymış yaaa.. Kızımın yanına gitmek istiyorumm..
bende öle istıyorum bazen ama kokruyorumda hep benı istesın kalabalıkta he bende dursun istıyorum ama benımki bana bağımlı değil öleBen de gittim geçenlerde kuaföre. Bir iki gün ilgi odağını dağıtmak iyi geliyor insana ama sonrasında gene aynıBu arada uzun zamandır beklediğim bir film geldi ama sinemaya gitmek mesele. Kesin kudurur bizimki . Eşim gidelim diyor ama bende o cesaret yok. Yarısını bile göremem o filmin. Dün 5 dk. bakkala gideyim dedim. Gelince ne göreyim bizim kız ağlıyor. Neymiş mutfağa bakmış anneyi bulamamış, anne nereye gitmiş. Kaynanam dedi bu kızdan çekeceğin var, tuvalete bile zor girersin sen. Haklı da, ben nereye o oraya zıplıyor. Yandım ki ne yandım :))))
ay çok guzel olmuş nasıl yaptıysan tarıf etsene cnmyaa
çok geçmiş olsun cnm iyi haberlerını beklıyoruzKızlar hasta bebişlere benim kızımda katıldı dünden beri çok huzursuzdu gecede doğru dürüst uyumadı ateşi vardı fitil verdim çünkü calpol düşürmedi annemi aradım ishal yok ama ateşi varmış dr a götürsemmi ???? ne zaman öyle olsa götürüyorum birşeyi yok diyor ağrı kesici ateş düşürücü verip yolluyor
Ateşi 38,6 ymış yaaa.. Kızımın yanına gitmek istiyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?