2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

elifte çınar gibi önce insanları inceliyor sonra alışınca herkesle muhabbet ediyor :)

Canım benim kızımda ağlamıyor hiç.sadece dün ikinci kez bırakınca ağladı.bende şaşırdım. Bu arada herkese selam.bende aös görevliyim.sıkıldım cepten girdim.iki öğrenci kaldı çıkmıyorlar.
Herkesd güzel bir gün diliyorum.
Ahsen canını sıkma.bazen bende senin gibi düşünüyorum.ama biz elimizden geleni yapıyıruz. Elada diş falan yok kızlardoktor çıkmaya yakın demişti ama bişi yok.ağzı içinde mikostatin verdi onu kullanuyoruz.daha iyi çok şükür.
Kızlar beeklerinizi göz muayenesine götürdünüzmü,SANKİ ELANIN SAĞ GÖZÜ HAFİF İÇE BAKIYOR,ACABA KAYMAMI VAR,BEN HAFTAİÇİNDE GÖTÜREYİM DİYORUM,

bebekler büyüdükçe yediği miktar azalıyor sanırım..
kızım ilk doğduğunda maşallah baya yiyordu. yaklaşık 2 aydır geceleri yaptığım 90 cc lik mamayı bile bitiremiyor.ondan önceleri neredeyse 150 cc yerdi.
toplamda da 800 cc lik mama yiyordu sütle birlikte(sağarak verdiğim için biliyorum)
şimdi toplasam 500 cc etmez yedikleri:)

Canım sanki bizimde oyle.daha once fazla ıcıyordu simdi daha az,heralde gun ıcınde baska seylerde yedıklerındendır. Ya benım kız corbadan baska bısı yemiyor neden acaba?

Canım sanki bizimde oyle.daha once fazla ıcıyordu simdi daha az,heralde gun ıcınde baska seylerde yedıklerındendır. Ya benım kız corbadan baska bısı yemiyor neden acaba?

benimkide kahvaltıdan sonra akşama kadar hep çorba içiyor..
annem özel tarhana yaptı onu veriyorum öğleye doğru.
mutlaka 1 çorbaya ya kemiksuyu yada tavuksuyu katıyorm
2. çorba sebze çorbası yapıyorum.beğenmediği sebzeyi değiştiriyorum (brüksel lahana,ıspanak,brokoli,havuç,soğan,kereviz,patates)
bu saydığım sebzelerden en fazla 2 siyle yapıyorum.
ssebze çorbalarına bazen bulgur ekliyorum bazen krımızı mercimek bazende pirinç
akşamda erişte yada arpa şehriyeli çorba içiyor
nadirende makarna veriyorum:)
gece de aptamilin tahıllı gece muhallebilirini yapıyorum

matematikçiyim canım.etrafımdaki insanlar boşver böyle daha iyi diyorlar.tabi ben üzülüyorum.bide oğlum biraz fazla hasta oldu benm.bronşit,idrar yolu enfeksiyonu falan.Rabbim beterinden korusun oğlumu ve tüm bebişleri.bende dolayısıyla gerildim.hani bebekler hissedermiş ya.daha bir aylıkken bende ağlardı durmazdı babası kucağına alınca susardı.babamızda pek bi kaygısızdır.

Kızlar Ada'nın sırt ve bel kısmı pütür pütür kızarmış, hafif yüzünde de var pütürümsü kızarıklar. Elinin üstünde de iki tane sivil benzeri şey var. Alerji mi oldu birşeyden ya da o hafif ateşlenmelerden dolayı mı oldu acaba? Huzursuzluğumuz devam ediyor.
Dün peynirli makarna yapmıştım, blenderda ezdim azıcık, küçük parçalar halinde. İki yemek kaşığı kadar yedi, sevdi makarnayı.

gecmiş olsun canım birşey alerji yapmış degişik ilaç filan verdinmi ondan olabilir
bende sizlere soracaktım kuskus deneyeniniz oldumu bu gün markette görünce aldım birazdaha midesi rahatlasın deniyeyim dedim rahatsız etmez demi?

Sağol canım ilaç vermedim hiç. Ateşi çıkınca calpol veriyorum sadece. Kan ilacını vermiyordum bir süredir, dün verdim. Değişik bir tek o var yani ilaç olarak. Yapar mı ki ?
Kuskus denemedim hiç vermeyi, ben de şimdiye kadar hiç yemedim.

Son düzenleme:

canım ben tavuklu salatasını yaparım makarna gibi ama minicik yutması kolay olur yogurtla karıştırıp verebiliriz ben öyle düşündüm sizlere sorayım dedim daha önce deneyeniniz varmı diye

şimdi nette baktımda
makarna/durum bugdayı su ve irmikten yapılıyormuş
kukus/un yumurta bulgur ve süten yapılıyormuş

kızlar elma suyu lekesini çıkarabiliyor musunuz?Oğlumun açık mavi eşofman altına elma püresi yedirirken damladı bir kaç yere,sarı sarı lekeler oldu,üzerine kosla döküp 60 derecede kendi beyazlarımızla attım makinaya,hani leke çıksın sonra sabunla yıkarım yine diye,hiç çıkmamış,çok çirkin duruyolar:44:

valla uyku yönünden ben de şanssızım, oğlumu uyutuyorum yarım saat dolunca tık diye uyanıyor, nasıl değiştiricem bu alışkanlığını bilmiyorum, zaten benimki de kendi kendine uyumayı bilmiyo hiç, öğlen uykusundan uyanınca emziriyorum, biraz da sallıyorum sonra biraz daha uyuyo ama benim bir saatimi alıyo onu tekrar uyutmak... gece uykusuna dalması da böyle emzirip uyutuyorum yarım saate kalkıyo sonra bi daha emzir uyut derken akşamları hiç bişey yapamıyorum şanslıysam ikinci yatışında bir saat uyuyo... zaten uyku aralıklarını da çoğalttı günde üç defa uyuyo artık; sabah, öğleden sonra ve akşam... bizim uyku düzeni de böyle bayanlar...

canım yaa bence de bir süre kendi haline bırak, diş çıkarma döneminde de iştahları pek olmuyor, benim oğlum da bugün beş altı saat hiç bişey yemedi gerçi o arada uyudu biraz, birkaç yudum da emdi o kadar, benimkinin iştahı olmayınca emmiyor da ondan tahmin ediyorum, bu aralar eli hep ağzında, şu dişleri tamamlasalar da rahatlasak, bir iki tane çıkınca da durulmuyorlar, devamı geliyor mutlaka...

malesef lekelere ben de çözüm bulamadım, nasıl oluyorsa kosla da hakkından gelemiyor, kaynatmak lazım galiba ...

iyi akşamlar kızlar, oğlumu uyuttum geldim sakinmiş buralar, pazar gezmelerindesiniz galiba... benim kardeşlerim burdaydı onlar da gittiler

canım bende artık zorlamıyorum 2 gündür nerdeyse hiç birşey yemedi bende ısrar etmedim bugün 2.dişi çıktı inşallah düzelir biraz ne dişmiş anlamdım her dişte böyle olursa valla ben yandım

iyi akşamlar kızlar, oğlumu uyuttum geldim sakinmiş buralar, pazar gezmelerindesiniz galiba... benim kardeşlerim burdaydı onlar da gittiler

iyi akşamlar canım bizde bugün çıktık iyi geldi valla degişiklik oldu eşim yanımda olunca nasıl vakit geçmiş anlamadık bile 11 de çıktık eve gelik 6 olmuşkızlarada banada iyi geldi ahsen çıldırdı arabaları insanları gördükce

dışardayken ahsene ne veriyorsun?

ben de öğretmenim ama daha işe başlamadım 2. dönem başlıycam ücretsiz izin almıştım.kızlar bence bebeğinizin arkanızdan ağlamaması çok güzel. zeynep bana çok bağımlı.tuvalete gitsem ağlıyo arkamdan gelip kapıya vuruyo.bazen bir şeye dalıyo gidip mama yapıp geleyim diyorum bakıyorum ağlaya ağlaya arkamdan geliyo.hele bi kalabalığa girsek beni görmezse ağlayıp duruyo.şimdi düşünüyorum bakıcıyla napacak. yaa alışamazsa.offf stresler aldı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…