2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bende aptamilin kahvaltısını devam sütüyle hazırlıyorum inek sütüyle yapsam mı diye düşünüyorum artık bizde inek sütüyle büyümüşüz sonuçta ama kararsızım:44:

Sinau, Nicole gecmis olsun bebişlerinize.
Biz babaanneye geldik, yarın da kontrole gidecegiz buradan. Bakalım kac kilo olmuş Ada hanım. Ben bugun tartıldım 53 olmusum. Dogum oncesinden 1 kilo fazla, dogumdan ise 14 kilo eksik. :))

bende 51.5 im hedef 50

bende 51.5 im hedef 50

aman allahım birileri kilodanmı bahsetmiş
ben dogumdan sonra verdigim kiloları bile geri aldım şimdi bir tombiş olarak hayatıma devam ediyorum
bu kilolar nasıl gidecek bilmiyorum akşama kadar evin içinde sürekli birşeyler atıştırıyorum ve kilo almaya devam ediyorum

günaydın hasta olan bebeklere geçmiş olsun dıyorum inşallah en kısa zamanda ıyıleşirler Allah şifa versin .

bizde dun dr.gittik 9 buçuk ay olanca getir demişti daha bır hafta var ama dayanamadım götürdüm kılosu 10 olmuş boyu 73 baş çevresi 46 çok şükür gayet guzel dedı doktor bende şimdi netten baktım yüzde 75 çıkıyor yanı ortalamanın üzerinde mutluı oldum :) kan tahlılı yapıldı dun bırde normal değerlerdeymiş kan ilacı kullanmadımı söledım gayet normal ama kullansan daha ıyı olur sonuçta o tedavı edıcı özelliği olan bır damla değil sadece takviye dedı bende dun aldım tekrardan ferrum hausman olandan 8 damla ver dedii bu sabah verdım açken bakalım nekadar istikrarlı olucaz :)

kan alırlarken ağladı kuzucum bıraz elinden aldılar oğlum karnı acıkınca mama demeyı öğrendıı dün drnın yanındada başladı mama mamaaa demeye çok komıktıı doktor sevsınmı kontrolmu etsın şaşaırdıı dün dedesı götürdü bızı babası çalışıyor malum dedesıne oyuncak aldırdık birde pek almazlarr hatta hiç almazlar :) ama bizimki tuttuğunu bırakmıyorr çok eğlendii hep bunlarla oynuyor dunden berii eğitici güzel bi oyuncak tavsıye ederim

kılo konusunda konuşmuşsunuz ben o konuya hiç girmıyorummm bilmem anlatabıldımmi

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım acil şifalar dili,yorum.. Maşallahhhhhh

maşallah canım öyle halka şeklindeki oyuncaklardan alıcam ben de,artık elleriyle birşeyleri üst üste koyabiliyorlar ya da bir kutudaki nesneleri boşaltabiliyorlar

bende o halkalı oyuncaklardan aldım ama bizimki henüz diş kaşıyor onlarla oynamıyor yani:)

bu aralar kızım uyuyamıyoır tüm gün sersem gibi..
hep esniyor ama uyumuyor
sallıyorum ayaklarımda ona rağmen 2 saatte ancak uyuyor çıt sesine de uyanıyor

canım haline şükret ahsen 1 saat uysa hepimiz şaşırıyoruz ahsen 1 saat uymuş diye gecen annem gelmişti ahsen 1 saaat oldu hallen kalkmadı anneme diyorum hastamı acaba neden uyanmadı annemde bana kızdı çocuk dedigin 2 3 saat uyur sende görmemişsin dedi

bende miray bir saat uyursa ateşini kontrol ediyorum hasta mı diye
napiim yarım saat ya uyur ya uyumaz genelde çünkü

kızlar okuyamadım geçmişi umarım iyisinizdir ve sorun yoktur
bizde elif hasta fena üşüttü heralde yavrum dünden beri burnu akıyor keyfi yok öksürükte başladı bugun burnu tıkalı nefes alamıyor napıcam bilmiyorum
bitkisel bi şurup aldım bugün prospan diye öksürük için birde mukoral kullanıyorum birde deniz suyu
sağlık ocağına götürdüm dün mukoral ı verdi
birde az önc altını değiştirirken farkettim akıntı gibi bişey vardı akıntı olabilirmiki endişelendim
ilk defa elif grip oldu hiç bilgim yok korkuyoum ateşide olursa birde sık sık ölçüyorum sağlık ocağının dr.u dediki hafif bile olsa ateşi calpolu verin havale geçirdiğinden dolayı
sizce napmalıyım

gecmiş olsun canım ateşine dikkat et nane ıhlamur çayı yap ver canım
akıntı olmaz sanki daha bebek onlar iltahap olmasın bi idrar tahlili yaptır istersen

gecmiş olsun canım ateşine dikkat et nane ıhlamur çayı yap ver canım
akıntı olmaz sanki daha bebek onlar iltahap olmasın bi idrar tahlili yaptır istersen

devamlı ölçüyorum ateşini 37 lerde dolaşıyor calpol vereyim dimi
nane ile ıhlamurumu kaynatayım nanenin zararı olmaz dimi
banada olmaz gibi geliyor ama iltihap olabilirmiki ah ya bu kar ve soğuklar fena bozdu bizi

banada olmaz gibi geliyor ama iltihap olabilirmiki ah ya bu kar ve soğuklar fena bozdu bizi

geçmiş olsun canım Allah şifa versin tez zamanda... Ihlamuru kaynat, naneyi ekle biraz demlensin birlikte sonra verirsin elife. Doktor ateşine dikkat dediyse mutlaka ver calpol, zaten 37.5 olunca verin diyolar...

aynen benim durumum canım dün Muhammet Beşir öğlen bir saat uyudu, şaşırdım sevindim valla, bunun bi püf noktası olsa da bilsek nasıl oluyor da uyuyorlar bir saat...

Geçmiş olsun canım, inşallah çabuk atlatır elif. Nanenin zararı olacağını sanmam ben 3-4 aylıkken bile gaz sorunu için vermiştim. Mandalina suyu içebiliyor mu elif, mandalina suyu verebilirsin c vitamini alsın vücut direnci artsın

ben de o oyuncaklardan almayı düşünüyorum ama aynen oğlum da amacına uygun kullanacak mı şüphe ediyorum, her bulduğunu ağzına götürmek en öncelikli amacı oğluşumun :)

ben de o oyuncaklardan almayı düşünüyorum ama aynen oğlum da amacına uygun kullanacak mı şüphe ediyorum, her bulduğunu ağzına götürmek en öncelikli amacı oğluşumun :)

ilk önce ağızlarına sokarlar ama yavaş yavaş öğreniyorlar,oğlum geçen aylarda sesli ve tuşları düğmeleri olan oyuncakların önce kutusunu ağzına sokmaya çalışıyodu,sonra kendisini ağzına sokuyodu şimdi tuşlarına,düğmelerine vuruyo (henüz parmakla basma yeteneğimiz yok :) ses çıkarıyo diye,ama mutfaktaki plastik saklama kapları falan genelde ağzımızda tabi ,alıp denemek lazım

Bugun saglij ocagina gittik hem kayit yaptirdik hem de kontrol olduk. D vitaminini arttirmami istedi. Multitaps olcegi tam dolmadigi icin sen bir bucuk olcek ver dedi doktorumuz. Seker bir bayandi, genc ve 5 mayis dogumlu bir kizi varmis onunda. Multitaps ve ferruma devam et en iyisi onlar ben de onlardan kullaniyorum dedi. Kizamik salginmis asi icin arayacak bir haftaya kadar. Asiya gidecegiz. Kilomuz 8 bucuk olmus. Boy ve bas cevresini de olctu de kafamdan silindi resmen
2-3 gundur esimin annesindeydik. Aksam eve geldik , baktim bir yerden su damliyor. Mutfaga bir girdim ki su basmis resmen. Esim oglen yemegine geldiginde kombiyi acmis. Basinc biraz az diye de suyunu acmis biraz. Kapattim sanmis tabi kapatamamis. Basinc firlamis. Her yer su. Vanayi kapatayim dedim baktim vana da akitiyor. Ne yapacagimi sasirdim. Halilar kilimler mutfak minderleri her yer su. Disariya astim ama disarida da yagmur yagiyor :)) Vana akitiyor diye de suyu kapattik komple. Bulasik camasir yigildi hep mutfak desen kurudu ama ev berbat durunda. Kombi hala akitiyor hafiften ama kapatamam donariz evde. Off ki ne offf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…