of çok geçmiş olsun canım ya tamda kış günü olana bak çok üzüldüm allah yadımcın olsunBugun saglij ocagina gittik hem kayit yaptirdik hem de kontrol olduk. D vitaminini arttirmami istedi. Multitaps olcegi tam dolmadigi icin sen bir bucuk olcek ver dedi doktorumuz. Seker bir bayandi, genc ve 5 mayis dogumlu bir kizi varmis onunda. Multitaps ve ferruma devam et en iyisi onlar ben de onlardan kullaniyorum dedi. Kizamik salginmis asi icin arayacak bir haftaya kadar. Asiya gidecegiz. Kilomuz 8 bucuk olmus. Boy ve bas cevresini de olctu de kafamdan silindi resmen
2-3 gundur esimin annesindeydik. Aksam eve geldik , baktim bir yerden su damliyor. Mutfaga bir girdim ki su basmis resmen. Esim oglen yemegine geldiginde kombiyi acmis. Basinc biraz az diye de suyunu acmis biraz. Kapattim sanmis tabi kapatamamis. Basinc firlamis. Her yer su. Vanayi kapatayim dedim baktim vana da akitiyor. Ne yapacagimi sasirdim. Halilar kilimler mutfak minderleri her yer su. Disariya astim ama disarida da yagmur yagiyor :)) Vana akitiyor diye de suyu kapattik komple. Bulasik camasir yigildi hep mutfak desen kurudu ama ev berbat durunda. Kombi hala akitiyor hafiften ama kapatamam donariz evde. Off ki ne offf.
günaydın kızlar, herkese güzel bir haftasonu diliyorum, hasta bebişlere geçmiş olsun..
benimde canım sıkkın kızlar ya, ela katı yiyemiyor, eline ekmek elma veriyorum kusuyor, boğazında kalıyor..çorbasını ilk defa çatalla ezip vermiştim bakıcıya ama yiyememiş ve kusmuş..nasıl yapacağım şaşırdım
Birde siz kahvaltıyı ayrı ayrımı yediriyorsunuz? yoksa bulamaçmı yapıyorsunuz?
saol canım,naneyide vereyim ozzaman bende . mandalinayı sade yemeyi seviyor suyunu içmiyor canım kahvaltısınada katıyordum bi kaç gündür kahvaltıda yapmıyor mecbur mama veriyorumGeçmiş olsun canım, inşallah çabuk atlatır elif. Nanenin zararı olacağını sanmam ben 3-4 aylıkken bile gaz sorunu için vermiştim. Mandalina suyu içebiliyor mu elif, mandalina suyu verebilirsin c vitamini alsın vücut direnci artsın
off çok zor işin Allah kolaylık versinBugun saglij ocagina gittik hem kayit yaptirdik hem de kontrol olduk. D vitaminini arttirmami istedi. Multitaps olcegi tam dolmadigi icin sen bir bucuk olcek ver dedi doktorumuz. Seker bir bayandi, genc ve 5 mayis dogumlu bir kizi varmis onunda. Multitaps ve ferruma devam et en iyisi onlar ben de onlardan kullaniyorum dedi. Kizamik salginmis asi icin arayacak bir haftaya kadar. Asiya gidecegiz. Kilomuz 8 bucuk olmus. Boy ve bas cevresini de olctu de kafamdan silindi resmen
2-3 gundur esimin annesindeydik. Aksam eve geldik , baktim bir yerden su damliyor. Mutfaga bir girdim ki su basmis resmen. Esim oglen yemegine geldiginde kombiyi acmis. Basinc biraz az diye de suyunu acmis biraz. Kapattim sanmis tabi kapatamamis. Basinc firlamis. Her yer su. Vanayi kapatayim dedim baktim vana da akitiyor. Ne yapacagimi sasirdim. Halilar kilimler mutfak minderleri her yer su. Disariya astim ama disarida da yagmur yagiyor :)) Vana akitiyor diye de suyu kapattik komple. Bulasik camasir yigildi hep mutfak desen kurudu ama ev berbat durunda. Kombi hala akitiyor hafiften ama kapatamam donariz evde. Off ki ne offf.
günaydın kızlar, herkese güzel bir haftasonu diliyorum, hasta bebişlere geçmiş olsun..
benimde canım sıkkın kızlar ya, ela katı yiyemiyor, eline ekmek elma veriyorum kusuyor, boğazında kalıyor..çorbasını ilk defa çatalla ezip vermiştim bakıcıya ama yiyememiş ve kusmuş..nasıl yapacağım şaşırdım
Bugun saglij ocagina gittik hem kayit yaptirdik hem de kontrol olduk. D vitaminini arttirmami istedi. Multitaps olcegi tam dolmadigi icin sen bir bucuk olcek ver dedi doktorumuz. Seker bir bayandi, genc ve 5 mayis dogumlu bir kizi varmis onunda. Multitaps ve ferruma devam et en iyisi onlar ben de onlardan kullaniyorum dedi. Kizamik salginmis asi icin arayacak bir haftaya kadar. Asiya gidecegiz. Kilomuz 8 bucuk olmus. Boy ve bas cevresini de olctu de kafamdan silindi resmen
arkadaşlar mrhb yine oğlum hasta.hatırlarsanız 15 gün önce ateşlenmişti acile götürdüğümüzde dktr boğazı hafif enfeksiyon kapmış demişti.ateş düşürücü antibiyotik vitamin kullandık 1 hafta.ateşi 3.gün düştü.1 hafta sonrasında birşeyi kalmamıştı.ama dün yine aynısı oldu.şuan yine ateşi var.38.5 da vermiden şurup verdim fitil verdim yinede düşmüyor.oğlum yine enfeksiyon mu kaptı yani.ben acaba diş olabilir mi diyorum.diş etleri şiş şuanda.hiç dişide çıkmadı.eğer dişse böyle ara ara tekrarlar mı çıkana kadar.kafayı yicem yine hastalığı cmrtesine geldi ve ben acile gitmek istemiyorum yeniden
şu akıntı olayı çok kafama takıldı dün gece 2 defa altını değiştirdim yine vardı kokladım kokuyorduda bugün kaka yapmış olduğundan göremedim dr.a gitsemmi yoksa verdiğim şuruplardan mı oluyor bilemedim hafta sonuna geldik
kızlar uyku tulumu kullanan varmı oğluşum sürekli üstünü açıyor gece .kullanışlımı sizce.rahat hareket edebilir mi acaba.bizimki gece çok dönüyor..:44: bir de nasıl pekmez veriyorsunuz marketten mi alıyotrsunuz yoksa özel birerde yaptırıyormusunuz.
Kızlar zeynep iki gündür ishal. Ateş falan yok. İshal de öyle asiri degil ama biraz biraz sürekli yapiyor. Ne iyi gelir .ne yapayım yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?