2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben sadece sarısını veriyorum,yaşına kadar önerilmiyor ama 11. ayda falan ufak ufak vermeye başlanabilir belki

Sağol canım çıkartık düştüğü yerden bakalım çalışacakmı.. Canım biz gazdan çok çektik 4 5 tane gaz ilacı denedik hiç işe yaramadı OMEX diye bir şurup var bitkisel içirdikten 5 dk sonra etkisini gösteriyor tavsiye ederim..

kızlar geçmişten hiç haberim yok herkes iyidir umarım bugünlerde merak ettiğim bi konu var bebeği 9 aylık olanlar bu ayda kan sayımı tahlili yaptırdı mı

Ben dr a sordum 1 yaşından önce yapmıyoruz dedi.Kendi isteğimle yaptıracaktım ama araya hastalık girince kaldı..

ben vermiyorum henüz ama sormadım da... bi de geçenlerde konuşulmuştu tahin veriyordu birileri ben de aldım ama kavanozun üstünü okudum susam alerjik bi besindir diyo doktora soran var mı bayanlar...

bizim doktor 10. ayda azar azar başlayıp arttırmamızı söyledi canım...

Kızlar geçen hafta sağlıkocağına gittiğimde haftaya hem kontrol hemde aşı için gel demişlerdi.sizde varmı böyle bı durum

1 yaşına kadar yok hiç duymadımda ne aşısıymış merak ettim...

YUMURTA : Dün eti cicibebenin sitesinde canlı sohbette çocuk dr u vardı ona sordum 9. aydan itibaren verebilirsin dedi. Kendi dr umuzun verdiği kağıttada 9. aydan itibaren tüm yumurta diyor insanın kafası karışıyor kime inanacağız bilemiyorum..

herkese slm pek giremiyorum miray uyanıkken bilgisayara rahat vermiyor uyuduğundada biraz kpss çalışmaya çalışıyorum herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım

selam kızlar ahsen bu aralar çıldırdıgı için sadece okuyup çıkıyorum kızlar elazıgda hava karlı ve çok soguk 2 gündür okular kapalı kızlarla evde takılıyoruz bir yaz gelsede bir yürüyüşe çıksak valla evde evde bunaldık
bugün bebişlerin menüsünde neler var fikir alayım diyecemde kimsecikler yok neredesiniz güzel anneler

herkese slm pek giremiyorum miray uyanıkken bilgisayara rahat vermiyor uyuduğundada biraz kpss çalışmaya çalışıyorum herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım

zor canım allah yardımcın olsun umarım iyi hazırlanırsın
bizim bilgisayar kenarı çatladı eşim yapıştırdı

KOlay gelsin canım...

Bende iş yerinde sıkıldım gerçi sürekli dışarı çıkıyorum ama iş iş gezmek istiyorum kızımla ...

kızlar herkese merhabalar,öncelikle hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun diyorum,dün giricektm aslında ama azcık geçmişi okuyoayım derken benim veletde rahat durmadığı için değil girip yazmak okumak bile nasip olmadı,herkes iyidir umarım ,gerçekten bu ara çevremde en sık duyduğum ve gördüğüm şey hasta bebeklerimiz,bende yine oğlumun hastalığı ile uğraştm şu 1 haftadır ,aslında bişimiz yooktu ama kardeşimin bebeğinden bulaştı sanırsam hapşırık ve burun akıntısıyla başladı,ateş falanda olmayınca açıkcası pek anlayamadım.sonra yeğenimde öksürük başladı derken beimkide ufak ufak başladı,sonra kardeşim yeğenimi götürmüş ona bronşiolit olduğunu sölemişler çocuğa bi sürü ilaç ve hava falan vermişler ,sonra geldi bana söledi dikkat et olabilir diye benide panik sardı tabi bende götürdm ,allahtan dr geniz akıntısı var soğukalgınlı dedi ama,dikkat et salgın var olabilirde dedi,gerçi hala tam iyileşebilmiş değil yine öksüürk devam ediyo içim rahat etmediği için yarın yine götürücem,ayrıca boyu 80 cm olmuş kilosuda 13 olmuş,ama çk halsiz ve bitkin,hiçbişi yemiyo.bende üzülüyorm tabii,gerçekten anne olmak ne kadar zormuş,ayrıca ilk dişimiz patladı,ikinciside yolda sanırsm.bide şu kafa terleme olayını sordum,kafaları geliştiği için terlermiş sürekli ama bedeni terliyosa,bu onun yapısı ilerdede terli biri olck dedi.

ayyy yesinler senin azmanını sinua.çok tatlı maşallah yiğit ya :))) görünce dayanamadım yazdım valla

ayyy yesinler senin azmanını sinua.çok tatlı maşallah yiğit ya :))) görünce dayanamadım yazdım valla

aaaaaaa canım benim ,sağol ya.seninde az kaldı bakalım ,inan bi çıkınca nasıl büyüdüğünü anlamıyosn candaşım bolbol resimini çek ilk zamnların:))))))
ahsenimm sağol canım,gerçi diğer adı oturan boğa diyorum ben oğluma:)))))9

Merhabalar..ben cok sik girmiyorum ama hergun okuyorum sizleri..sinua nin yazdiklarini okuyunca bende yazayim dedim..zeynep de bronsiolit olmus kizlar..abimizden gecti grip..birnu akiyordu sadece ama sali aksami ateslendi ve hiriltili nefes almaya basladi..dun sabah hastaneye goturduk dr yatirmam lazim solunum sikintisi var dedi..ama kuzey'e evde bakacak kimse olmadigi icin kabul etmedim.o zaman 3 doz ventolin buhar verelim rahatlasin dedi.o buhari verirlerken zeynep aglar ben aglar,cok kotuydu..dr pek istemeyerek gonderdi eve ama hakliymis aksam yine kotuledi..yine hastaneye gittik yine ventolin 2 doz..simdi ventolin surup ve macrol antibiyotik kullaniyoruz..hala hirliyor nefes alirken..aksam hic uyumadi..dikkat edin kizlar salgin var hastane bebek dolu..cocugunuzu hastayken iyi takip edin..ama yine de olacaksa onune gecilmiyor..butun bebeklere gecmis olsun..gul kizim 2 gunde soldu..allah baska dert vermesin tabi elbet iyi olacak...

Kızlar ben bebelac mama kullanıyorum süt olarak,ama salı günkü deprem sonrası arada inek sütü verip alıştırmaya karar verdim.acil bir durumda en azından süte alışkın olsun.ipek karnı tok olsa bile biberon içmeden uyumuyor.
Fazla inek sütü Demir eksikliği yapıyor ama günde 1-2 sulandırılmış süt bişey yapmaz,zaten Demir damlası kullanıyoruz ayrıca

ZATEN kansızlık yapan günlük içtiği sütün tamamının inek sütü olması yoksa belli oranda içebilirler bence,ben muhallebi yaparken,kahvaltısını ıslatırken ya da çorbaların bazılarını pişirirken kullanıyorum süt,hatta arkadaşım kızına 1 yaşına kadar hiç süt vermemiş,yani bisküvisini ya da muzu b,le sütle ıslatmamış şimdi 1.5 yaşını geçti neredeyse,mümkün değil süt içiremiyor annesi,bence tadına alıştırmakta fayda var,ayrıca bu kanszılık hikayesi biraz da mama firmalarının satış kampanyası gibi geliyo bana,hepimiz bebekken inek sütüyle büyüdük,ciddi bi sağlık problemi yaşayanınız oldu mu aranızda?Çok da kasmamak lazım yani,ben yaşından sonra devam sütü yerine köy sütünü içirmeyi düşünüyorum eğer emzirmeye devam edemezsem.Bugün tahıllı kaşık mamalarının arkasını okudum,hepsinde fruktoz var,bi sürü adını bilmediğim kimyasal var,ben sütle pirinç unu ve biraz şekeri karıştırıp muhallebi yapmaya başladım ,kaşık mamasımı çok nadiren veriyorum

Bizimki zaten kaşık mamalarını ve pirinç unlarını yemiyor.sabah biraz kahvaltı,öğlen yoğurt sonrasında biraz meyve,akşam çorba,uykulardan öncede biberon maması içiyor

çok geçmiş olsun ya allah şifa versin:26:
KOlay gelsin canım...

Bende iş yerinde sıkıldım gerçi sürekli dışarı çıkıyorum ama iş iş gezmek istiyorum kızımla ...
sağol canım..
sanada geçmiş olsun telefonunu düşürmüşsün üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…