ben sadece sarısını veriyorum,yaşına kadar önerilmiyor ama 11. ayda falan ufak ufak vermeye başlanabilir belki
ıkınıyor gibi bazen pırtt yapıyor sakinliyor uyuyor bi süre ssonra hiç tekrar aynı durum ve uyanıyor
bn hiç nane fln vermedim ama zararı olmazmı dersin
desene aynı bende ayaklarını sıcak tutuyorum ama bacaklarından üşüyor herade çok aşırı kalın giydirmek istmiyorum alışmasın diye ama yerler soğuk her ne kadar minder battaniye koysamda. sonra her gece gazdan uyanıyor 2-3 saat ayakta sabah oluyor ondan artık o ne zaman uyanıp uyursa o zaman yatıyorum
birde burnunda hırlama var biraz öksürük ve hapşırmada başladı korkuyorum ilerlemesinden napayım okyanus suyu aldırdım ama başka yapabileceğim ne var
birde geçen gece biraz ateşide çıktı dişten diye düşündüm ama bilmiyorum yinede
ah canım geçmiş olsun . başının gözünün sadakası olsun elden geln yok napıcan cana geleceğine mala gelsin
dr un bana verdiği kağıtta sadece sarı diyor beyaz yok
kızlar geçmişten hiç haberim yok herkes iyidir umarım bugünlerde merak ettiğim bi konu var bebeği 9 aylık olanlar bu ayda kan sayımı tahlili yaptırdı mı
ben vermiyorum henüz ama sormadım da... bi de geçenlerde konuşulmuştu tahin veriyordu birileri ben de aldım ama kavanozun üstünü okudum susam alerjik bi besindir diyo doktora soran var mı bayanlar...
bizim doktor 10. ayda azar azar başlayıp arttırmamızı söyledi canım...
Kızlar geçen hafta sağlıkocağına gittiğimde haftaya hem kontrol hemde aşı için gel demişlerdi.sizde varmı böyle bı durum
herkese slm pek giremiyorum miray uyanıkken bilgisayara rahat vermiyor uyuduğundada biraz kpss çalışmaya çalışıyorum herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım
herkese slm pek giremiyorum miray uyanıkken bilgisayara rahat vermiyor uyuduğundada biraz kpss çalışmaya çalışıyorum herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım
selam kızlar ahsen bu aralar çıldırdıgı için sadece okuyup çıkıyorum kızlar elazıgda hava karlı ve çok soguk 2 gündür okular kapalı kızlarla evde takılıyoruz bir yaz gelsede bir yürüyüşe çıksak valla evde evde bunaldık
bugün bebişlerin menüsünde neler var fikir alayım diyecemde kimsecikler yok neredesiniz güzel anneler
kızlar 2. dişimiz de çıktı şükürrrrr..
ayyy yesinler senin azmanını sinua.çok tatlı maşallah yiğit ya :))) görünce dayanamadım yazdım valla
Kızlar ben bebelac mama kullanıyorum süt olarak,ama salı günkü deprem sonrası arada inek sütü verip alıştırmaya karar verdim.acil bir durumda en azından süte alışkın olsun.ipek karnı tok olsa bile biberon içmeden uyumuyor.
Fazla inek sütü Demir eksikliği yapıyor ama günde 1-2 sulandırılmış süt bişey yapmaz,zaten Demir damlası kullanıyoruz ayrıca
çok geçmiş olsun ya allah şifa versin:26:Merhabalar..ben cok sik girmiyorum ama hergun okuyorum sizleri..sinua nin yazdiklarini okuyunca bende yazayim dedim..zeynep de bronsiolit olmus kizlar..abimizden gecti grip..birnu akiyordu sadece ama sali aksami ateslendi ve hiriltili nefes almaya basladi..dun sabah hastaneye goturduk dr yatirmam lazim solunum sikintisi var dedi..ama kuzey'e evde bakacak kimse olmadigi icin kabul etmedim.o zaman 3 doz ventolin buhar verelim rahatlasin dedi.o buhari verirlerken zeynep aglar ben aglar,cok kotuydu..dr pek istemeyerek gonderdi eve ama hakliymis aksam yine kotuledi..yine hastaneye gittik yine ventolin 2 doz..simdi ventolin surup ve macrol antibiyotik kullaniyoruz..hala hirliyor nefes alirken..aksam hic uyumadi..dikkat edin kizlar salgin var hastane bebek dolu..cocugunuzu hastayken iyi takip edin..ama yine de olacaksa onune gecilmiyor..butun bebeklere gecmis olsun..gul kizim 2 gunde soldu..allah baska dert vermesin tabi elbet iyi olacak...
sağol canım..KOlay gelsin canım...
Bende iş yerinde sıkıldım gerçi sürekli dışarı çıkıyorum ama iş iş gezmek istiyorum kızımla ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?