2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
banada olma dedi de.yengem çok iyi bi doktora gidiyordu.bayada ünlü bi doktor. ona doktoru kendisi yaptırınca bende acaba bende olsam mı diye kararsız kaldım.bol bol meyve falan tüketirim artık. kuşburnu marmelatı nerden bulurum ki acaba. teyzem yapardı önceden hep.oda burda değilki kayseride. :44:

gönderemezler mi canım.. önümüz kış.. inanki çok yararlı.. olmadı marketlerde de satılıyor görmüştüm ben.. elde yapılan kadar olmaz tabi ki..

merhaba arkadaşlar ne durumdasınız herkezin bulantısı artık bitmiştir herhalde ben 3 aydır hiç bulantı yaşamadım yeni yeni sabahları kusuyorum şaka gibi bende bir terslik var sanırım :)

kızlarrr gribi ve öksürüğü önlemek için keçiboynuzunu tavsiye ediyorum ben nefret ederim ama kayınvaldem keçiboynuzunu ezip kaynattı ve suyunu içiyorum çok faydasını gördüm nekadar tadı kötü olsada değer bence..
bide pekmez içiyorum herakşam 1 yemek kaşığı onunda çok faydası var..ben astım hastasıyım Allahıma şükür bunları içmeye başladığımdam beri hiç sıkıntım yok..

kızlarrr gribi ve öksürüğü önlemek için keçiboynuzunu tavsiye ediyorum ben nefret ederim ama kayınvaldem keçiboynuzunu ezip kaynattı ve suyunu içiyorum çok faydasını gördüm nekadar tadı kötü olsada değer bence..
bide pekmez içiyorum herakşam 1 yemek kaşığı onunda çok faydası var..ben astım hastasıyım Allahıma şükür bunları içmeye başladığımdam beri hiç sıkıntım yok..

keçiboynuzu pekmezim var onu içeyim bari her akşam iyi fikir:46:

kızlar ben çok sık grip oluyorum ve doktorum boğazımın kesinlikle şişmemesi gerektiğini direk kalbimi etkileyeceğini söyledi zaten kalbimde üfürüm var bunun için her ay penisilin vuruluyorum.. grip olmayaya dikkat edin hamilelikte tehlikeli.

bende de var keçiboynuzu pekmezi. kansızlığım için zorla içmeye çalışıyorum ara ara. keçiboynuzuda her derde deva maşallah.

bende de var keçiboynuzu pekmezi. kansızlığım için zorla içmeye çalışıyorum ara ara. keçiboynuzuda her derde deva maşallah.

evet öksürüğe kansızlığa herşeyi çok faydası varmış hatta kayınpederim çerez gibi kıtır kıtır yer her sabah 5-6 tane maşalah bitek rahatsızlığı da yok..ama ben onu öle yiyemiyorum anca suyunu ve pekmezini içebiliyorum ciddende faydasını gördüm :64:

kızlar bişey sormak istiyorum size. doktorunuz grip aşısı olmanız konusunda birşey söyledi mi. benim bünyem biraz zayıftır çabuk hastalanırım. grip aşısı oluyordum daha önce hasta olsamda ayakta atlatıyodum o yüzden. doktoruma sordum ben aşı olayımmı diye. olma dedi. onun yerine bol bol c vitamini tüket dedi.
yengeme vurmuştu doktoru grip aşısı.
beni bugün bi öksürük tuttu sürekli öksürüyorum. inşallah hasta olmuyorum dur. boğazlarım kaşınıyo sürekli. benim asistan boğazım ağrıyo deyip duruyodu bugün hepten sesi gitmişti eve gönderdim bende hem dinlensin hemde bana bulaşmasın diye. acaba ondan kapmış olabilirmiyim.:44::44:

bak ya..dr a bişi sorcaktım diorum bende..bunu sorcaktım unuttum...bende her yıl oluyodum ama bu yıl danışim dedim unuttum...

benimde aklımda cumartesi gidince sorucam... her yıl olurum bende bu yıl sormadan olmaz...

banada olma dedi de.yengem çok iyi bi doktora gidiyordu.bayada ünlü bi doktor. ona doktoru kendisi yaptırınca bende acaba bende olsam mı diye kararsız kaldım.bol bol meyve falan tüketirim artık. kuşburnu marmelatı nerden bulurum ki acaba. teyzem yapardı önceden hep.oda burda değilki kayseride. :44:

nette satan vardır mutlaka... bakalım bi...

merhaba arkadaşlar ne durumdasınız herkezin bulantısı artık bitmiştir herhalde ben 3 aydır hiç bulantı yaşamadım yeni yeni sabahları kusuyorum şaka gibi bende bir terslik var sanırım :)

yooo nerdeeee.... bizde o günleri bekliyoruz...

kocim almış bana pekmez hiç sevmem aslında ama yiyeceksin artık diyor ucundan tadımlık artık napim olduğu kadar... çok tatlı şeyleri hiç istemiyorum desem yeri var bana tuzlucana hafif ekşimsi olsun ohhhh miiss miss.. ekşi yeyince kız mı oluyordu :52::52::52::52:

gönderemezler mi canım.. önümüz kış.. inanki çok yararlı.. olmadı marketlerde de satılıyor görmüştüm ben.. elde yapılan kadar olmaz tabi ki..

isteyim de göndersin bari teyzem ya madem o kadar iyi. kuşburnunda da çok c vitamini varmış. iyi olur bari.

he he.. cinsel isteği de arttırdığını duymuştum:60:
ben c vitamini olarak direk limon yiyorum kızlar yaa.. utanmasam kabuklarını çekirdeklerini ne bulursam yiyeceğim:17:

grip aşısını bende araştırdım ilk 3 ay kesinlikle önerilmiyor. bende manavda mandalina gördüm akşamları yiyorum ekşi ekşi çok guzel geliyor bide kivide bol bol c vitamini varmış

benimde aklımda cumartesi gidince sorucam... her yıl olurum bende bu yıl sormadan olmaz...

nette satan vardır mutlaka... bakalım bi...

yooo nerdeeee.... bizde o günleri bekliyoruz...

kocim almış bana pekmez hiç sevmem aslında ama yiyeceksin artık diyor ucundan tadımlık artık napim olduğu kadar... çok tatlı şeyleri hiç istemiyorum desem yeri var bana tuzlucana hafif ekşimsi olsun ohhhh miiss miss.. ekşi yeyince kız mı oluyordu :52::52::52::52:

bende hiç sevmem canım ama her akşam 1 yemek kaşığı yetiyor içebilirsen sende okadar iç hiç içememekten iyidir..evet ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler ama ne derece doğru bi tanı bilemiiciğiimm:1::1:

he he.. cinsel isteği de arttırdığını duymuştum:60:
ben c vitamini olarak direk limon yiyorum kızlar yaa.. utanmasam kabuklarını çekirdeklerini ne bulursam yiyeceğim:17:

yahu olmasam ben olmam, her gün 1 limon yiyom 3 aydır yemeklere sıktğımı saymıom, ben çocğu zaman kabuğuyla atıom ağzıma...elma bile yerken üstüne limon sıkıp yiyom amma velakin 2 günüdr grip olmakla olmamak arasında gidip geliom?????????:58:

isteyim de göndersin bari teyzem ya madem o kadar iyi. kuşburnunda da çok c vitamini varmış. iyi olur bari.

bende hiç sevmem canım ama her akşam 1 yemek kaşığı yetiyor içebilirsen sende okadar iç hiç içememekten iyidir..evet ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler ama ne derece doğru bi tanı bilemiiciğiimm:1::1:

burhan altıntop diyordu ya; buraya nni yazildiysaa ooo makbuleeee

Back
X