- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
he he.. cinsel isteği de arttırdığını duymuştum
ben c vitamini olarak direk limon yiyorum kızlar yaa.. utanmasam kabuklarını çekirdeklerini ne bulursam yiyeceğim![]()
bak bak aklı hep nerde :86:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he he.. cinsel isteği de arttırdığını duymuştum
ben c vitamini olarak direk limon yiyorum kızlar yaa.. utanmasam kabuklarını çekirdeklerini ne bulursam yiyeceğim![]()
neyse kızlar size doyum olmaz ben azcık kaçıyorum okişşş unutma beni başladıda![]()
bak bak aklı hep nerde :86:
kızlar merhabalar bende konuları uzaktan uzaktan takip eden 2012 nisan annesi adaylarındanım da bende de accayip derecede bi loman yeme alışkanlığı oluştu ... birde ben pekmezi sevmiyorum ama her akşam yatmadan önce ballı süt içiyorum zararı olacağını sanmıyorum ama varmı bnm gibi ballı süt içen ??![]()
sbilyana ben senin şu avatara bayılıyorum yaf.. çok cici..
ben bugünkü mesaimi de bitirdim kıslar..
emekliliğime 1 gün daha az kaldı..
hepicinizi seviyorum ben ya tanımasam da..birlikte yaşıyoruz hayatımızın en tatlı heyecanını..
bebişlere de kendinize de iyi bakın..
![]()
anamm yeni gördüm.. bebişleri de borçluyuz o aklımdakine ama..![]()
kızlar merhabalar bende konuları uzaktan uzaktan takip eden 2012 nisan annesi adaylarındanım da bende de accayip derecede bi loman yeme alışkanlığı oluştu ... birde ben pekmezi sevmiyorum ama her akşam yatmadan önce ballı süt içiyorum zararı olacağını sanmıyorum ama varmı bnm gibi ballı süt içen ??![]()
kızlar ya başka bişiy soracağım ben. doktorun verdiği o ultrason görüntülerini ne yapıyorsunuz bi arkadaşım albüm yaptım demişti. ben de dosyaya tarihlerine göre sıraladım.ama bi albümmü yapsam diyorum.fikri olan var mı?
kızlar ya başka bişiy soracağım ben. doktorun verdiği o ultrason görüntülerini ne yapıyorsunuz bi arkadaşım albüm yaptım demişti. ben de dosyaya tarihlerine göre sıraladım.ama bi albümmü yapsam diyorum.fikri olan var mı?
keşke bende süt içebilsem..ilk gebeliğimde de 3 aydan sonra içebilmiştim..yine öyle olur umarım...bir de keçiboynuzunu ihmal etmeyin..oğlumda 2 kavonoz içmiştim..bir de ceviz badem fındık..mutlaka hergün üçünden karıştırıp bi avuç kadar yiyin..
canım hergün bi avuç yersek noluruz biz bende yiyoruz ceviz badem ama 1 avuç değil
:))) haklısın..hele benim ikinci kaza olunca...o ara kocamı pek bi yakışıklı gördüüydüm..ona borçluyum ben de :))
bende anne günlüğü die bişi aldım ona yapıştırma başladım başlayacağım kısmetsekızlar ya başka bişiy soracağım ben. doktorun verdiği o ultrason görüntülerini ne yapıyorsunuz bi arkadaşım albüm yaptım demişti. ben de dosyaya tarihlerine göre sıraladım.ama bi albümmü yapsam diyorum.fikri olan var mı?
canım bende albüm yaptım. aşağıdaki albümü aldım, albüm doğumdan sonrası için başlıo, işte ilk banyom doğduğum gün yürüdüğüm gün vs die ama ilk 2 sayfası boş, oraya başladım ultrason resimlerini yazmaya yine o sayfaya yazcam şu tarihde öğrendik, bu tarihde ilk tekmeyi yedim vs. die:)
Eki Görüntüle 263996